- 5 Mayıs 2013
- 3.097
- 4.521
- Konu Sahibi mavinehir17
- #4.701
canım internetten bakCoksagolun kizlar sonuc belki cikmistir ama ben ise basladigim icin isteyim belki ogle arasi gidip alabilir yada cikistaa...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım internetten bakCoksagolun kizlar sonuc belki cikmistir ama ben ise basladigim icin isteyim belki ogle arasi gidip alabilir yada cikistaa...
internetten baksanaCoksagolun kizlar sonuc belki cikmistir ama ben ise basladigim icin isteyim belki ogle arasi gidip alabilir yada cikistaa...
yok canım ben sizi ihmal edermiyim hep takip ediyorum ama telefondan oldu bu aralar bilgisayarı pek açmak istemiyorudm açınca başından kalkamıyorumSen bebisin keyfini buldun bizi unuttun. saka saka ihmal etme bakimm
maşallah harika değerlerin haftaya pazartesi keseyi görürsün bence kaan bey ne dedi bununla ilgili ?perşembe 136 cmt 373 çıktı nazarlardan korusun Allahım :) hadi yarın senden de güzel haberler gelsin inşallah dua ediyorum buradaki herkes için.
geldiiiim burdayımcycas özletme kendini, yoklama yaparız bak sabahları sana
Canım en az senin kadar heyecanlıyız inan. Er ya da geç öğreneceksin. Bence bir an önce öğrenip bize güzel haberlerini ver inşallah:)Internet sistemi calismiyor ama orda katdesim çalışıyor bak desem bakar ama cesaret edemiyorum
günaydııınnngünaydınlarr
ben şimdiye çoktan öğrenmiştim sanırımçok tez canlıyım iyi yada kötü sonucun ne olduğu hep merak ederim beklemek en kötü sonuçtan bile daha zor benim için sen kendini ne zaman iyi hissedersen öğren ve bize haber ver canım seni sabırsızlıkla bekliyoruz :)Internet sistemi calismiyor ama orda katdesim çalışıyor bak desem bakar ama cesaret edemiyorum
canım günaydın sen ne yaptın başladın mı tedaviye ?günaydınlarr
yok canım adetimin 3 günğ tahlillerimi bekliyorum sonuçlarımı isterseniz yazarım bilgisayar başındayımcanım günaydın sen ne yaptın başladın mı tedaviye ?
kafana takılan bir sonuç olursa yaz yorumlarızyok canım adetimin 3 günğ tahlillerimi bekliyorum sonuçlarımı isterseniz yazarım bilgisayar başındayım
Ben demiştim amaaaa belirti arayıp canını sıkma diye:) Tebrik ederim canım çok ama çok sevindim. Gözün aydın. Rabbim kucağına almayı nasip etsin. Ne güzel hamilelerimizin sayısı artıyor maşallah:)Test yaptirdigimi bile soyleyemedim sizlere ne kasik agrisi ne lekelenme hic bir belirtim yoktu. Ama 10. Gun degerim 116 Hamileyim inanamiyorum..
TebriklerTest yaptirdigimi bile soyleyemedim sizlere ne kasik agrisi ne lekelenme hic bir belirtim yoktu. Ama 10. Gun degerim 116 Hamileyim inanamiyorum..
yupppiiii gözümüz aydın Allah dewamını getirir inşallahTest yaptirdigimi bile soyleyemedim sizlere ne kasik agrisi ne lekelenme hic bir belirtim yoktu. Ama 10. Gun degerim 116 Hamileyim inanamiyorum..
TEBRİKLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRTest yaptirdigimi bile soyleyemedim sizlere ne kasik agrisi ne lekelenme hic bir belirtim yoktu. Ama 10. Gun degerim 116 Hamileyim inanamiyorum..