Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

slm arkadaşlar bende irembede tedavi görüyorum.. ümit hanıma. histo ne merak ettim de
merhaba canım hoşgeldin histo histeroskopinin kısacası oda rahim içine özel bir alet ile vajinal yola giriliyor kamera ile bakılıyor herhangi bir poblem yapısal bozukluk varmı diye eğer varsa minik girişimler yaparak düzeltiyorlar ayrıca bu sırada kaan bey birde rahim duvarını çizik atarak yaralıyor iyileşme sürecinde embriyolar rahime daha kolay implente oluyormuş. bu işlem transfer öncesi adet döneminde yapılıyor.

teşekkür ederim cnm.. banada yapıldı. ben acaba başka bişimi ki dedim saol

canım dualarım seninle saat 10.30 da olacak dimi inşallah en az 4 tane yumurtan olur bi güzelde döllenir
İnsallah canım 9-9.30 arasi burda olun dediler herhalde anca 10 u bulur en son 3toplancak gibi görünüyordu bakalim belki biri daha sürpriz yapar ikinci toplama olabilir arkadan gelenler varmiş

çok sevindim ya.sağ salim kucağına almayı nasip etsin rabbim

Cookkk sevindim.canimm. Allah kucagina almayi nasip etsin darisi basimiza kscinci gunde yaptın testi. Bnim 9. Günüm Cok merek ediyorum..

Gözünaydın canım çok sevindim insallah sağsağlim kucağına alırsın

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Gözünüz aydın canım :)

gulsah84 çok sevindim canım Allah tamamına erdırsın inşallah..

hepinizden Allah razı olsun, rabbim hepimizin yüzünü güldürsün, bize hayırlı ana babalar olmayı nasip etsin inşallah. ben de 9.gün yaptım çünkü çok kasık ağrım vardı ben adete yordum ve test yapayım olumsuzsa boşuna beklemiyim dedim. müthiş bir korkuyla aldım elime sonucu rüya gibiydi... hala daha hayal gibi geliyor ultrasonda görene kadar öyle olacak galiba :)

Kızlar içimde garip bir duygu bir karamsarlık var bu hormon iğnelerindenmi ne sanki hiçbirşey yolunda gitmicekmişte ben boşa kürek sallıyormuşum gibi içimdeki kıpırtı yerini hüzüne bıraktı

Güzelim arada bir yokluyor bizi ama boşuna çünkü bu sefer olacak Rabbim hepimize verecek ben inanıyorum :)

Ne güzel demek ki yumurtaların oldukça iyi ki toplama işlemine hazırsın birçoğumuz da yumurta sıkıntı oluyor kaç ay oluşsun ve aynı anda büyüsün diye uğraşıyoruz rahim filmi içinde histo yapıyor yeterli oluyor merak etme hiç :)

Canım o sigara olayı çok kötü kaan bey duymasın bana git bırak gel başlayalım demişti ki öyle de yaptım :) Bi anda bırakmayı denemelisin azar azar olmuyor çünkü ben bir ay içinde bıraktım champix başlangıç ilacı ile onu da Kaan bey önermişti bana bir arkadaşı sigarayı bu ilaçla bırakmıştı ama ilaçsız bırakırım dersen bir anda bırak

Hayirli olsun canim cok sevindim bende yarin yaptiracagim insallah guzel haberlerle gelirim dedigin gibi bende adet olacagim gibi kasiklarim agriyor goguslerimde agriyordu o hafifledi kac cikti degerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…