- 6 Kasım 2014
- 191
- 384
- 34
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #4.661
rahat ol canım kendini sıkma herşey güzel olucak ...senini için dua edicem..inşallah herşey gönlüne göre olurKızzllllaaarrrrr benim için dua edin yarın opum var çok gerginim
merhaba canım hoşgeldin histo histeroskopinin kısacası oda rahim içine özel bir alet ile vajinal yola giriliyor kamera ile bakılıyor herhangi bir poblem yapısal bozukluk varmı diye eğer varsa minik girişimler yaparak düzeltiyorlar ayrıca bu sırada kaan bey birde rahim duvarını çizik atarak yaralıyor iyileşme sürecinde embriyolar rahime daha kolay implente oluyormuş. bu işlem transfer öncesi adet döneminde yapılıyor.slm arkadaşlar bende irembede tedavi görüyorum.. ümit hanıma. histo ne merak ettim de
Bol şanslar canim hic gerilme, hayirli saglikli kardan bebeklerin olacak inşallahKızzllllaaarrrrr benim için dua edin yarın opum var çok gerginim
teşekkür ederim cnm.. banada yapıldı. ben acaba başka bişimi ki dedim saolmerhaba canım hoşgeldin histo histeroskopinin kısacası oda rahim içine özel bir alet ile vajinal yola giriliyor kamera ile bakılıyor herhangi bir poblem yapısal bozukluk varmı diye eğer varsa minik girişimler yaparak düzeltiyorlar ayrıca bu sırada kaan bey birde rahim duvarını çizik atarak yaralıyor iyileşme sürecinde embriyolar rahime daha kolay implente oluyormuş. bu işlem transfer öncesi adet döneminde yapılıyor.
Evet kayiplardasin senkızlar merhaba nasılsınız? ben artık hiç yazmıyorum sanki buraya gibi geldi bilgisayarı açmıyorum açmayınca telefondanda zor oluyor diye yazmıyorum okuyorum sadece bu hafta topiğimiz şenlenecek inşallah
cycas .!.:kızlar merhaba nasılsınız? ben artık hiç yazmıyorum sanki buraya gibi geldi bilgisayarı açmıyorum açmayınca telefondanda zor oluyor diye yazmıyorum okuyorum sadece bu hafta topiğimiz şenlenecek inşallah
İnsallah canım 9-9.30 arasi burda olun dediler herhalde anca 10 u bulur en son 3toplancak gibi görünüyordu bakalim belki biri daha sürpriz yapar ikinci toplama olabilir arkadan gelenler varmişcanım dualarım seninle saat 10.30 da olacak dimi inşallah en az 4 tane yumurtan olur bi güzelde döllenir
Sen bebisin keyfini buldun bizi unuttun.kızlar merhaba nasılsınız? ben artık hiç yazmıyorum sanki buraya gibi geldi bilgisayarı açmıyorum açmayınca telefondanda zor oluyor diye yazmıyorum okuyorum sadece bu hafta topiğimiz şenlenecek inşallah
çok sevindim ya.sağ salim kucağına almayı nasip etsin rabbim
Cookkk sevindim.canimm. Allah kucagina almayi nasip etsin darisi basimiza kscinci gunde yaptın testi. Bnim 9. Günüm Cok merek ediyorum..
Ben bi kere dedim ki cewap veriyonuz saol falan dedim isiniz zor dedim. evet biraz zor oluyo 200 tane hastam olsa birde bazen eşleri de mesaj atiyo (bazen benimki de atiyo) mesaj muhabbeti bayagi bi yogun yani. ama ne gulmustu seviyoruz bu adami yaa. Bu arada hayirli olsun can im darisi bekleyen herkese inşallah. Benim 4. gün daha
Gözünaydın canım çok sevindim insallah sağsağlim kucağına alırsın
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Gözünüz aydın canım :)
Hayırlı olsun canım ben anca girdim yeni gördüm o yüzdenKızlaaarrrr şimdi benim yumiler toplandıktan sonraki adetimdemi bana histo yapılacak
Tamam canim saolun ilginizden dolayi.sanirim bende kaan beyi tercih edicem
Kızlar içimde garip bir duygu bir karamsarlık var bu hormon iğnelerindenmi ne sanki hiçbirşey yolunda gitmicekmişte ben boşa kürek sallıyormuşum gibi içimdeki kıpırtı yerini hüzüne bıraktı
Merhabalar kızlarBizde başladık Kaan Bey'le tedaviye hayırlısı hepimiz için
sonunda görüştük :) ama çok acele etti sanki.. çok konuşmadı bişey anlatmadıilk defa gittik sonuçta belki de paydos yaklaştığı inçindir. Yumurtalarıma baktı sağ da beş sol da da sekiz tane vardı adetimi sordu günü de geliyor dedim daha sonra odaya geçtiğimde isterseniz yumurta toplama işlemini yapabiliriz dedi yani anlamadığım şey rahim filmi çekilmicek mi??? Ama sonrada bence ilaçları kullanın bir ay sonra toplayalım dedi.. İğneye falan da gerek yokmuş
kızlar transfer günüm belli oldu SALI :)))
selam kızlar.iki gündür cok güzel rüyalar görüyorum ınşallah bu yeni deneme bizim için mutlu sonla bitecek.bir an önce gitsemde başlasam diye can atıyorum.ama tek sorun ben su sigara işini halledemedim hala içiyorum.nasıl bırakacagım ya kendime kızyorum valla
Hayirli olsun canim cok sevindim bende yarin yaptiracagim insallah guzel haberlerle gelirim dedigin gibi bende adet olacagim gibi kasiklarim agriyor goguslerimde agriyordu o hafifledi kac cikti degerinhepinizden Allah razı olsun, rabbim hepimizin yüzünü güldürsün, bize hayırlı ana babalar olmayı nasip etsin inşallah. ben de 9.gün yaptım çünkü çok kasık ağrım vardı ben adete yordum ve test yapayım olumsuzsa boşuna beklemiyim dedim. müthiş bir korkuyla aldım elime sonucu rüya gibiydi... hala daha hayal gibi geliyor ultrasonda görene kadar öyle olacak galiba :)
Hadi gözün aydın canım :)kızlarrrrr biraz önce hastahaneden aradılar..4 tane yumişim olmuşş