Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

[QUO="cvz, post: 38428763, member: 581814"]kızlar merhaba ofis histo oldum 20 gün içerisinde transferim yapılıcak :KK73:hormonlara başladık.yalnız kafam karıstı b12 vitaminini kaan bey aç karna al daha iyi demişti ama en son yazdığı ilaç listesinde tok yazmış yanlış yazmış olmalı dimi kullanım şeklinin değişmesi söz konusu olabilir mi.[/QUOTE]
Ben tok alıyordum canım yinede bi sor istersen

ben de bitek ben böyle heryerden yazıyosam ne ayıp oluyodur diye düşünüyodum. demek herkes yapıyo bunu yazık Kaan Hocama :) müsait olduğu an mutlaka cevap veriyor.

ben yaptırdım test canım benim HAMİLEYİM :) ama evde değildim şifremi de hatırlayamadım bi yazamadım buraya. tabii keseyi görmeden, kalp atışını duymadan kendimi kaptırmak istemiyorum :KK43: şuanlık değerlerimin çok iyi olduğunu söylediler. çarş tekrarlıycam sonraki hafta da keseyi görüce inşallah. bugünleri gösteren rabbime şükürler olsun
Gözünaydın canım çok sevindim insallah sağsağlim kucağına alırsın :KK66:

Kizlar gunaydinlar:) calistigim için gün içinde ara ara sizleri okuyorum ama uzun suredir yazamadim.hamilelik haberini alan arkadaslarim hepinize çok sevindim.hayirli olsun bebisleriniz.farisi bizlere inşallah. Transferi olanlar güzel habere az kaldi:)) ben yumurtalarim cogalsin diye bu ay destekleyici ilaçlar kullaniyordum.dun saizen a basladim.bir de duphaston kullanınca kaç gün sonra regl oluyorsunuz?

ben de bitek ben böyle heryerden yazıyosam ne ayıp oluyodur diye düşünüyodum. demek herkes yapıyo bunu yazık Kaan Hocama :) müsait olduğu an mutlaka cevap veriyor.

ben yaptırdım test canım benim HAMİLEYİM :) ama evde değildim şifremi de hatırlayamadım bi yazamadım buraya. tabii keseyi görmeden, kalp atışını duymadan kendimi kaptırmak istemiyorum :KK43: şuanlık değerlerimin çok iyi olduğunu söylediler. çarş tekrarlıycam sonraki hafta da keseyi görüce inşallah. bugünleri gösteren rabbime şükürler olsun
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Gözünüz aydın canım :)

çokgüzel yaa hamile haberleri aldıkça bende hevesleniyorum kızlar dua edin nolur etrafım hamile ve loğusalarla doldu kafayı yicem onları görmekten millet kazara hamile kalıyor korunurken duyunca sinir oluyorum eşim çeketini atsa hamile kalıcak kadar sağlıklıyım ama .... :mad:

[QUO="cvz, post: 38428763, member: 581814"]kızlar merhaba ofis histo oldum 20 gün içerisinde transferim yapılıcak :KK73:hormonlara başladık.yalnız kafam karıstı b12 vitaminini kaan bey aç karna al daha iyi demişti ama en son yazdığı ilaç listesinde tok yazmış yanlış yazmış olmalı dimi kullanım şeklinin değişmesi söz konusu olabilir mi.
Ben tok alıyordum canım yinede bi sor istersen[/QUOTE]
sordum cnm farketmez dedi.

[QUO="cvz, post: 38428763, member: 581814"]kızlar merhaba ofis histo oldum 20 gün içerisinde transferim yapılıcak :KK73:hormonlara başladık.yalnız kafam karıstı b12 vitaminini kaan bey aç karna al daha iyi demişti ama en son yazdığı ilaç listesinde tok yazmış yanlış yazmış olmalı dimi kullanım şeklinin değişmesi söz konusu olabilir mi.
Ben tok alıyordum canım yinede bi sor istersen[/QUOTE]
Bana da tok vermişti.

Sagolasinn canim yaaa valla rahatladim dunden beri duyduklarimdan sonraa ister istemez korkuo insan ilk duydugunda..cok cokk teşekkür ederim..persembe 9 bucukta histereskopiye giriorum var mi oralarda olacak olan:))
tüh benim çarşamba günü 10.30 da canım.
kızlar merhaba ofis histo oldum 20 gün içerisinde transferim yapılıcak :KK73:hormonlara başladık.yalnız kafam karıstı b12 vitaminini kaan bey aç karna al daha iyi demişti ama en son yazdığı ilaç listesinde tok yazmış yanlış yazmış olmalı dimi kullanım şeklinin değişmesi söz konusu olabilir mi.
cNM bana da en başından beri tok karna içilecek yazıyor Kaan Bey B12 yi.o_O

Kizlar gunaydinlar:) calistigim için gün içinde ara ara sizleri okuyorum ama uzun suredir yazamadim.hamilelik haberini alan arkadaslarim hepinize çok sevindim.hayirli olsun bebisleriniz.farisi bizlere inşallah. Transferi olanlar güzel habere az kaldi:)) ben yumurtalarim cogalsin diye bu ay destekleyici ilaçlar kullaniyordum.dun saizen a basladim.bir de duphaston kullanınca kaç gün sonra regl oluyorsunuz?
ben bittikten sonraki 5. gün oldum canım.Pazar hap bitti cuma akşamı adet oldum

6 tanecikk toplandı.arkadan gelenler var ama bu kadar yeter dedi kaan bey.bidaha toplama olmıcak.fazla toplananlarda ağrı oluyor diye biliyorum ama benim fazlada değilki niye böyle oldu anlamıyorum.cumadan beridir yatıyorum ya.....
Olabiliyor demekk 6 tane az degilki canim güzel bir sayı önemli olan kaliteli olması

X