Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Canım banusu yanlis okudu sanirim birak dediyseler birak :) opun oldu bitti simdi adet olmayi bekliyorsun dimi ? Yanlis anlamadim dimi ietersen kaan beye mesaj at

Evet canım kaan beyin çok hastası var çok yoğun muayene odasına girmesiyle çıkması bir oluyor sonra hemşireyle muhattap oluyorsun öyle ilk baştaki gibi kendi odasında bilgi alamıyorsum bir başka hastaya geçiyor ama emin olki bizim için en iyisini yapıyor

selam kızlar.iki gündür cok güzel rüyalar görüyorum ınşallah bu yeni deneme bizim için mutlu sonla bitecek.bir an önce gitsemde başlasam diye can atıyorum.ama tek sorun ben su sigara işini halledemedim hala içiyorum.nasıl bırakacagım ya kendime kızyorum valla

Daha canım 1 buçuk 2aya yakın zamanın var yumurta toplamaula transfer arasında rahim histeroskopisi var sizin sorun neydi ?

8 yıldır istiyor ve uğraşıyoruz ama bu ilk tüp bebek denememiz daha önce söylenen bir problemim yoktu. Kaan Bey'in yaptığı tahlillere göre yumurtalık rezervim düşük şu an tek bildiğim bu eşimde hiç bir problem çıkmadı. Ben çok düşünüyor ve çok kafama takıyorum ama elimde değil İlk görüşmeden sonra vitaminlere başladık sanırım stresten hemen ilk ayda adetim 1 ay atladı basit bir kist oluşmuş perşembe tekrar kontrole gittik ve söylediğim ilaçları verdi.Ocağın ilk haftası tekrar kontrol....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…