- 5 Mayıs 2013
- 3.097
- 4.521
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #3.241
canım benim sağol Allah razı olsun darısı inşlllah sizlerin başınızaKızlarr minik bebegim nasılda tutunmus hayata kalbi çok guzel
Canimmm bugunde senin icin sık sık girdim foruma ama cevap yazamadim yine yegenle gezme alisveris durumlarindaydik :)
cok sevindim Allahim sagsaglim kucagina aldigin gunleride burda yine hepberaber gormeyi nasip etsin bizlere..
bu mesajın altına evet memnunum yazarken bi dakika bile teraddüt etmiyorum ama bunu pozitif sonuç aldığım için değil gerçekten çok iyi bir doktor olduğu için diyorum. bir çok arkadaşımızın tedavisi devam ediyor ve eminim hiçbirinin şüphesi yoktur diye düşünüyorum. eğer karınını kaan beyden yana verirsin yanılmazsın diyorum. hakkında hayırlısı olacak kararı verirsin inşallah.Slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım sizlere birşey sormak istiyorum. Bende 1 aşılama ve 1 tüp bebek tedvisi gördüm ama malesef olmadıbir kaç aydır ara verdim çünkü moralimiz çok bozuldu artık tedaviye ara vericem devam etmiycem diyorum ama bir yandan da en iyi doktor ve hastane neresi diye araştırıyorum, bu site içinde dr tavsiyelerinizi okuyorum ve Dr. Kaan Bozkurt beyden çok sözü geçiyor, gerçekten bu kadar iyi bir doktormu? Uyguladığı tedavilerden memnunmusunuz?
hormonları baskılıyor ve yumurtalama ve adet olamayı engelliyor kaan beyde büyük ihtimal sizlere rahim kalınlaştırma aşamasında istenmeyen bir ovulasyon olmasın diye veriyor diye düşünüyorum ama bundan çok emin değilim.ne işe yarıyor bilmiyorum ama bana bir adet veridi ayın üçünde vurdurucam cnm
bu mesajın altına evet memnunum yazarken bi dakika bile teraddüt etmiyorum ama bunu pozitif sonuç aldığım için değil gerçekten çok iyi bir doktor olduğu için diyorum. bir çok arkadaşımızın tedavisi devam ediyor ve eminim hiçbirinin şüphesi yoktur diye düşünüyorum. eğer karınını kaan beyden yana verirsin yanılmazsın diyorum. hakkında hayırlısı olacak kararı verirsin inşallah.
Tesekkür ederim canım hepimizin gönlümün olsun inşallah:)Dualarımız seninle hersey gönlünce olsun
Hoşbulduk canım. Evet bu Dayanışma çok güzel. K. K. Ne yeni yeni yazıyorum ama her birinizi uzun zamandır takip ediyorum. Bebek haberini alan arkadaşlarım heyecanınızı mutluluğunuzu kendi bebeğim olmuş kadar çok sevinerek paylaştım. Nasip inşallah bana ve burada isteyen tüm arkadaşlarıma:)Aramıza hoşgeldingitgide daha büyük ve daha bağlı bir grup olmaya başladık. Birbirini hiç tanımayan insanların sürekli birbirlerinin güzel haberlerini merakla beklemesi ve duaları çok özel bir durum değil mi arkadaşlar.
Bu arada herkese günaydıııınve ben işe döner artık
Çok teşekkür ederim amin inşallah:)Dualarım sizinle inşallah herşey çok güzel olacak
Tebrik ederim.hadi inşallah hafta sonu da güzel haberlerini alırız.Kizlaaaar sonunda benim kan degeri dustu. Basladik transfer hazirligina haftaya sali kontrol duruma gore hafta sonuna transfer olabilirrmis
Slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım sizlere birşey sormak istiyorum. Bende 1 aşılama ve 1 tüp bebek tedvisi gördüm ama malesef olmadıbir kaç aydır ara verdim çünkü moralimiz çok bozuldu artık tedaviye ara vericem devam etmiycem diyorum ama bir yandan da en iyi doktor ve hastane neresi diye araştırıyorum, bu site içinde dr tavsiyelerinizi okuyorum ve Dr. Kaan Bozkurt beyden çok sözü geçiyor, gerçekten bu kadar iyi bir doktormu? Uyguladığı tedavilerden memnunmusunuz?
Mrb arkadaşlar bende tüp bebek tedavisine başlayacağım ama merkez konusunda kararsızım. Ben şu anda Malatya'da yaşıyorum ama burada tedaviye başlamayı düşünmüyorum. İstanbul,İzmir yada Ankara'da başlamayı düşünüyorum. Özellikle İzmir'deki merkezler konusunda beni bilgilendirirseniz çok mutlu olurum. Herkes İstanbul'daki Bahçeci'yi öneriyor. Ama bende kayınvalidem İzmir'de olduğu için İzmir'i düşünüyorum.Bana yardımcı olursanız çok mutlu olurum arkadaşlar.Herkese iyi şanslar dilerim.
Merhaba... Ben diger sehirlerdeki merkezleri bilmiyorum ama Izmir'de kesinlikle Irenbe ve Kaan Bozkurt. Su anda dunyada basari yuzdesi en yuksek klinik diye biliyorum. Ben daha once 1 kez baska merkezde denedim ama tamamiyla zaman ve para kaybiydi. Diger merkezler tamamen ticari yaklasim icindeler ve standart prosedurle ilerliyorlar. Sans eser tutan tutuyor ama Kaan Bey tamamen kisiye ozel tedavi uyguluyor ki bu cok onemli. Hic dusunmeden Irenbe'de basla derim...Mrb arkadaşlar bende tüp bebek tedavisine başlayacağım ama merkez konusunda kararsızım. Ben şu anda Malatya'da yaşıyorum ama burada tedaviye başlamayı düşünmüyorum. İstanbul,İzmir yada Ankara'da başlamayı düşünüyorum. Özellikle İzmir'deki merkezler konusunda beni bilgilendirirseniz çok mutlu olurum. Herkes İstanbul'daki Bahçeci'yi öneriyor. Ama bende kayınvalidem İzmir'de olduğu için İzmir'i düşünüyorum.Bana yardımcı olursanız çok mutlu olurum arkadaşlar.Herkese iyi şanslar dilerim.
Canim.benim saglikla kucagina aldigin gun yakindir Insallah. Bizim ufakliga da masallah hep ayni heyecanla atsin kalbiarkadaşlar canlarım yol arkadaşlarım kader ortaklarım hepinize çook teşekkür ediyorum darısı en kısa zamanda bekleyen arkadaşlarımın başına.. inşllah bugünden sonrada sağlıkla büyümeye devam eder Rabbim o güzel duyguyu hepinize tattırsın. bugün biraz daha hamile olduğuma inandım ominik kalp hiç aklımdan çıkmayacak canım yavrum benimmmm
Canım irenbe ve kaan bey kesinlikle oneririm ayrica ben bahcecide tedavi goren arkadaslarin tedavi sureclerini takip ediyorum prosedur olarak ayni isliyor yani ha bahceci ha kaan bey ikside ayniMrb arkadaşlar bende tüp bebek tedavisine başlayacağım ama merkez konusunda kararsızım. Ben şu anda Malatya'da yaşıyorum ama burada tedaviye başlamayı düşünmüyorum. İstanbul,İzmir yada Ankara'da başlamayı düşünüyorum. Özellikle İzmir'deki merkezler konusunda beni bilgilendirirseniz çok mutlu olurum. Herkes İstanbul'daki Bahçeci'yi öneriyor. Ama bende kayınvalidem İzmir'de olduğu için İzmir'i düşünüyorum.Bana yardımcı olursanız çok mutlu olurum arkadaşlar.Herkese iyi şanslar dilerim.
Canimm ayni gidiyoruz derken hakkaten ayni gidiyormusuz. Ben de rahim kalinlastirma asamasindayim. Cunartesi kontrolum var. Ve bu arada feci grip oldum yeni yeni toparlaniom. Ikimiz icinde iyi sonuclar olur insallahh...Merhaba hanimlar aramiza yeni katilan arkadaslar sizlerde hosgeldiniznasilsiniz ben gribi cok şükür atlattim ilaclarimi bandlar imi kullaniyorum cuma günkü kontrolumu bekliyorum buyuk bir heycanla cycas cok tebrikler canim pit pitlari duymussun rabbim kucaginda da o pit Pitlari hissettirsin insallah
SWALLOW09 canim gözün aydin hayirlisi ile sonuclandirsin insallah tedavini
@ozlem_arica canim minik yaramaz bu sefer saklayamadi demek heoglusunu kucaginada almayi nasip etsin allah
Secim konusunda kararsiz arkadaslar kesinlikle ve kesinlikle kaan bozkurt derim bende once allaha sonra kaan beye birakin kendinizi en zor anlarinizda bile moral kaynaginiz kafam rahat olsun fiyorsaniz hic dusunmeyin derim ben....
insallah canim bende 10 gündür falan kotuydum baya simdi iyiyim hatta kaan bey bidahaki kontrolde o gribi buldugun yere birak dedi :) sen hangi ilaclar kullaniyoesun simdiCanimm ayni gidiyoruz derken hakkaten ayni gidiyormusuz. Ben de rahim kalinlastirma asamasindayim. Cunartesi kontrolum var. Ve bu arada feci grip oldum yeni yeni toparlaniom. Ikimiz icinde iyi sonuclar olur insallahh...