Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Bugun embriyolog zerrin hanimla görüştüm toplanan uc yumurtadan ikisi isleme alinmis bii dollenmis...simdi ignelere devam merional kullaniorum ama kızlar iki gündür agrim var..bugun dahada fazla sanki:KK43:normal mi sizce?tedavide olan arkadaşla sansiniz bahtiniz acik olsun sonuc bekleyenler rabbim hayirlisiyla guzel haberler kismet etsin..bebisine kavusanlara hayirli saglikli dogumlar dilerim​
Tedavin hayirli olsun canim seninde agri olmasi normal endiselenme :KK54::KK54::KK54:

SWALLOW09 SWALLOW09 cok sevındım hayırlısı olur ınsallah.kaç kardan bebeğin var şuan kac transfer düşünüyorsun.. cycas cycas kuzumm duydun geldın pıt pıtı Allah ım sağsalim kucagımıza almayı nasip etsin inşallah..minik yegenim benım :KK36::KK36: ozlem_hakaan ozlem_hakaan gözün aydın nazlı olacak belli ki senin oğlan..saglıklı sıhhatlı olsun tabiki de ama insan merak ediyor işteo_O asermen oldu mu uyku bulantı ne gibi belirtiler olmuştu sende..:KK23::KK23:

Bugun embriyolog zerrin hanimla görüştüm toplanan uc yumurtadan ikisi isleme alinmis bii dollenmis...simdi ignelere devam merional kullaniorum ama kızlar iki gündür agrim var..bugun dahada fazla sanki:KK43:normal mi sizce?tedavide olan arkadaşla sansiniz bahtiniz acik olsun sonuc bekleyenler rabbim hayirlisiyla guzel haberler kismet etsin..bebisine kavusanlara hayirli saglikli dogumlar dilerim
Tedavin hayirli olsun canim seninde agri olmasi normal endiselenme :KK54::KK54::KK54:
Hayırlı olsun, umarım güzel gider herşey. Biraz ağrı birkaç gün bende de olmuştu ancak fazla ise telefonda bir danış istersen.

SWALLOW09 SWALLOW09 cok sevındım hayırlısı olur ınsallah.kaç kardan bebeğin var şuan kac transfer düşünüyorsun.. cycas cycas kuzumm duydun geldın pıt pıtı Allah ım sağsalim kucagımıza almayı nasip etsin inşallah..minik yegenim benım :KK36::KK36: ozlem_hakaan ozlem_hakaan gözün aydın nazlı olacak belli ki senin oğlan..saglıklı sıhhatlı olsun tabiki de ama insan merak ediyor işteo_O asermen oldu mu uyku bulantı ne gibi belirtiler olmuştu sende..:KK23::KK23:
Saol canim 6 kardan bebegim var cift embiriyo transferi istiyorum Allahin izniyle :KK70:

tekrar merhaba, sanırım hastane yollarındasın.aklıma takıldı çok, nolur kusuruma bakma. Kalınlaştırmanın kaçıncı gununde 10 mm olmuştu senin.benim ilaca başladıktan sonra 11. Günde 7.2 diydi. Biraz moralimi bozdum gibi sanki, çünkü nette min. 10 olması gerekiyor gibi şeyler yazıyor. Diğer hamiş arkadaşlar transferinizde rahim kalınlığınızı hatırlarmısınız?
canım benim ilaçların 8. günü 10mm idi kesinlikle narı yemeyi unutma:KK49:

:KK37::KK37::KK36:Kızlarr minik bebegim nasılda tutunmus hayata kalbi çok guzel :nazar::nazar::nazar:
Maşallah canım 41kere masallah ne büyük bir mutluluk demi içinde senin kanınla beslenen bir can taşımak rabbim sağsağlim kucağınıza almayı nasip etsin insallah:nazar::nazar::nazar:
tebrikleerrr..... Allah kucağına alıp mis kokusunu içine çekmeyi de nasip etsin....
:KK37::KK37::KK36:Kız:nazar::nazar:larr minik bebegim nasılda tutunmus hayata kalbi çok guzel :nazar::nazar::nazar::nazar:
Yuhuuuu... Tebrik ederim canım.. Allah tamamını erdirsin..:anneadayı: :nazar::nazar::nazar:
tebrikleerrr..... Allah kucağına alıp mis kokusunu içine çekmeyi de nasip etsin....
Maşallah annesi :nazar: Güzel güzel büyüsün, onu dört gözle bekleyen ailesine kavuşsun inşallah. :emir_bebek:
:KK37::KK37::KK36:Kızlarr minik bebegim nasılda tutunmus hayata kalbi çok guzel :nazar::nazar::nazar:
:nazar::nazar::nazar::nazar::KK68::KK68::KK68:
hayırlı olsun canım bizede dua et olurmu
Yerim onu bennn :) canim benim allah saglik versin insallah.
arkadaşlar canlarım yol arkadaşlarım kader ortaklarım hepinize çook teşekkür ediyorum darısı en kısa zamanda bekleyen arkadaşlarımın başına.. inşllah bugünden sonrada sağlıkla büyümeye devam eder Rabbim o güzel duyguyu hepinize tattırsın. bugün biraz daha hamile olduğuma inandım ominik kalp hiç aklımdan çıkmayacak canım yavrum benimmmm :KK36::KK36::KK36::KK74:

Merhaba arkadaşlar. Güzel haberler geliyor çok mutlu oldum. Bizde bugün 20. haftamıza girdik çok şükür. Nazlı bebeşim cinsiyet göstermeme konusunda inatçıydı biliyorsunuz:) Bugün şube yöneticimin ısrarlarına dayanamayarak bulunduğum yerde bir kadın doğucuya gittik. Nasipse oğlan olacak:) Göstermediği için artık herkes kız diyordu ama meleğim yine sürpriz yaptı. Allah hepinize bu güzel günleri yaşamayı nasip etsin. Rabbim bu mutluluğu hiçbirinizden esirgemesin inşallah.
canım tebrik ederim demek sizin minik oğlan büyük bir süpriz yaptı annesine sağlıklı olsun eli ayağı düzgün olsunda kız erkek farketmez dimi ama cinsiyetini bilmek ayrı bir mutluluktur eminim :KK9::KK9::KK37::KK37:

canım çok teşekkür ederim:) valla başlarda biraz uyku oldu ve mide bulantısı vardı ama öyle aşırı değil. afedersin hiç kusmadım mesela. onun dışında da öyle bariz bişey olmadı. canım hiç bişey istemedi. değişiyor herkesin farklı işte. ama tatlı yemedi mesela ben. hep acı ekşi şeyleri canım istedi. zaten normalde de sevmem tatlıyı o ayrı ama hamilelikte iyice soğudum:)

decapeptyl daha önce buiğneyi yapmış deneyimli birinin yapması lazım mış.yoksa ziyan olurmuş.
ben 3 ay yaptırdım hepsindede başka birine yaptırdım hiçsııntı olmadı hepişede yaradı canım ama evet biraz zor biriğne ucundaki iğne normalden uzun ve deri altı ayarlanması oldukça güç şükür ben sıkıntı yaşamadım.

canım tebrik ederim demek sizin minik oğlan büyük bir süpriz yaptı annesine sağlıklı olsun eli ayağı düzgün olsunda kız erkek farketmez dimi ama cinsiyetini bilmek ayrı bir mutluluktur eminim :KK9::KK9::KK37::KK37:
çok teşekkür ederim canım sağolasın. aynen öyle ben hep sağlığı için dr a gitme günlerini iple çekiyordum. ama babamız başından beri hep erkek diye sevdi içine doğdu galiba:) çok büyük bir mutluluk. Allah hepimize bu güzelliği nasip etsin inşallah.

canıım çok teşekkür ederim evet duydum ama birşey itiraf etmek istiyorum görmedim çok minikti ekranda uzak olunca seçemedim pek ama sesini duydum pıt pıt pıt atıyordu çok şükür :KK37::KK37::rolleyes::KK6:

:KK37::KK37::KK36:Kızlarr minik bebegim nasılda tutunmus hayata kalbi çok guzel :nazar::nazar:

Canimmm bugunde senin icin sık sık girdim foruma ama cevap yazamadim yine yegenle gezme alisveris durumlarindaydik :)
cok sevindim Allahim sagsaglim kucagina aldigin gunleride burda yine hepberaber gormeyi nasip etsin bizlere..​

Slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım sizlere birşey sormak istiyorum. Bende 1 aşılama ve 1 tüp bebek tedvisi gördüm ama malesef olmadı :KK43: bir kaç aydır ara verdim çünkü moralimiz çok bozuldu :110:artık tedaviye ara vericem devam etmiycem diyorum ama bir yandan da en iyi doktor ve hastane neresi diye araştırıyorum, bu site içinde dr tavsiyelerinizi okuyorum ve Dr. Kaan Bozkurt beyden çok sözü geçiyor, gerçekten bu kadar iyi bir doktormu? Uyguladığı tedavilerden memnunmusunuz?

ben 3 ay yaptırdım hepsindede başka birine yaptırdım hiçsııntı olmadı hepişede yaradı canım ama evet biraz zor biriğne ucundaki iğne normalden uzun ve deri altı ayarlanması oldukça güç şükür ben sıkıntı yaşamadım.
ne işe yarıyor bilmiyorum ama bana bir adet veridi ayın üçünde vurdurucam cnm

Slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım sizlere birşey sormak istiyorum. Bende 1 aşılama ve 1 tüp bebek tedvisi gördüm ama malesef olmadı :KK43: bir kaç aydır ara verdim çünkü moralimiz çok bozuldu :110:artık tedaviye ara vericem devam etmiycem diyorum ama bir yandan da en iyi doktor ve hastane neresi diye araştırıyorum, bu site içinde dr tavsiyelerinizi okuyorum ve Dr. Kaan Bozkurt beyden çok sözü geçiyor, gerçekten bu kadar iyi bir doktormu? Uyguladığı tedavilerden memnunmusunuz?
Merhaba. Öncelikle can çıkmadan umut kesilmez. Emin olun burdaki herkes uzun uğraşlardan sonra sonuca varmış kişiler. Ya da halen uğraşlarına devam eden insanlar. Ve farkettiyseniz herkes moralini umudunu en max seviyede tutmaya çalışıyor. Bizler birbirimize deneyimlerimizle destek olmaya çalışıyoruz. 8. yılında anne adayı olmuş biri olarak alternatifsiz ve ısrarla ve şiddetle Kaan Bozkurt diyorum. Allah çıkmış olduğunuz yolda yardımcınız olsun inşallah. İstediğiniz merak ettiğiniz her şeyi bize sorabilirsiniz. Asla Kaan Bey hususunda kafanızda bir soru işareti olmasın. Sevgiler:)

cycas cycas eşimin benzettiği gıbı korkmus olmasın yavrucak:confused::confused: çok şükür bugunlerıde görduk sımdı saglıklı bır sekılde buyudugunu sonrada cınsıyetını gorelım ınsallah..
evet canım sanırsam bebeğim rahatsız ettik diye korktu :-):-) inşallah Allah ın izni ile o günleride göreceğiz kucağımıza alıp kokularını içimize çekeceğiz :anneadayı::anneadayı::emir_bebek::emir_bebek::KK36::KK36::KK36:

X