- 14 Ağustos 2014
- 463
- 1.458
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #3.201
Sorma canım hakkaten yaa:) Sonuçta ya kız ya erkek ama işte öğrenince tuhaf oluyor insan. Bİrde bizimki gecikmeli oldu. Rabbim sağlık versin hepsinede gerisi önemli değil.Merhaba arkadaşlar. Güzel haberler geliyor çok mutlu oldum. Bizde bugün 20. haftamıza girdik çok şükür. Nazlı bebeşim cinsiyet göstermeme konusunda inatçıydı biliyorsunuz:) Bugün şube yöneticimin ısrarlarına dayanamayarak bulunduğum yerde bir kadın doğucuya gittik. Nasipse oğlan olacak:) Göstermediği için artık herkes kız diyordu ama meleğim yine sürpriz yaptı. Allah hepinize bu güzel günleri yaşamayı nasip etsin. Rabbim bu mutluluğu hiçbirinizden esirgemesin inşallah.
Cok sevindim canim gelecegin kaynanasi oglan anasi
sağol canım benim. inşallah en kısa sürede bu güzelliği sizde yaşarsınız. dualarım sizlerle.Sorma canım hakkaten yaa:) Sonuçta ya kız ya erkek ama işte öğrenince tuhaf oluyor insan. Bİrde bizimki gecikmeli oldu. Rabbim sağlık versin hepsinede gerisi önemli değil.
Hayirlisi olsun canim. Bizler icin erkek kiz fark etmiyor. Saglikli hayirli bir evlat olsun yeter. Insallah karninda saglikla buyumeye Devam eder.
Gözün aydın, yol almaya devam. Sonu mutlu olacak inşallahKizlaaaar sonunda benim kan degeri dustu. Basladik transfer hazirligina haftaya sali kontrol duruma gore hafta sonuna transfer olabilirrmis
Hadi gözünaydın canıımmm, bu meraktan da kurtuldun çok şükür... Sağlıkla kucağına gelsin de gerisi önemli değil...Merhaba arkadaşlar. Güzel haberler geliyor çok mutlu oldum. Bizde bugün 20. haftamıza girdik çok şükür. Nazlı bebeşim cinsiyet göstermeme konusunda inatçıydı biliyorsunuz:) Bugün şube yöneticimin ısrarlarına dayanamayarak bulunduğum yerde bir kadın doğucuya gittik. Nasipse oğlan olacak:) Göstermediği için artık herkes kız diyordu ama meleğim yine sürpriz yaptı. Allah hepinize bu güzel günleri yaşamayı nasip etsin. Rabbim bu mutluluğu hiçbirinizden esirgemesin inşallah.
Tebrikler, Allah oğluşunuzu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)Merhaba arkadaşlar. Güzel haberler geliyor çok mutlu oldum. Bizde bugün 20. haftamıza girdik çok şükür. Nazlı bebeşim cinsiyet göstermeme konusunda inatçıydı biliyorsunuz:) Bugün şube yöneticimin ısrarlarına dayanamayarak bulunduğum yerde bir kadın doğucuya gittik. Nasipse oğlan olacak:) Göstermediği için artık herkes kız diyordu ama meleğim yine sürpriz yaptı. Allah hepinize bu güzel günleri yaşamayı nasip etsin. Rabbim bu mutluluğu hiçbirinizden esirgemesin inşallah.
çok teşekkür ederim:) isteyen dileyen herkese nasip olsun inşallah.Tebrikler, Allah oğluşunuzu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)
Amin çok teşekkür ederim:)Merhaba arkadaşlar. Güzel haberler geliyor çok çlu oldum. Bizde bugün 20. haftamıza girdik çok şükür. Nazlı bebeşim cinsiyet göstermeme konusunda inatçıydı biliyorsunuz:) Bugün şube yöneticimin ısrarlarına dayanamayarak bulunduğum yerde bir kadın doğucuya gittik. Nasipse oğlan olacak:) Göstermediği için artık herkes kız diyordu ama meleğim yine sürpriz yaptı. Allah hepinize bu güzel günleri yaşamayı nasip etsin. Rabbim bu mutluluğu hiçbirinizden esirgemesin inşallah.
Maşallah canım bende bir oğlan anasıyım anneye çok düşkün oluyorlar sağsağlim kucağına alırsın insallah :)
Çok teşekkür ederim canım sağolasın. Hadi sıra sizde inşallah:)Hadi gözünaydın canıımmm, bu meraktan da kurtuldun çok şükür... Sağlıkla kucağına gelsin de gerisi önemli değil...
teşekkür ederim:) bugün regl oldum.salı gününe randevum var.her şey yolundaysa iğnelere başlayacağız..dualarınızı eksik etmeyin olur mu.
Sımsıkı tutunsun doğacağı güne kadar annesine sıkı sıkı sarılsın inşallahKızlarr minik bebegim nasılda tutunmus hayata kalbi çok guzel
Gözün aydın güzelim hayırlısıyla çoğu gitti azı kaldı :)Kizlaaaar sonunda benim kan degeri dustu. Basladik transfer hazirligina haftaya sali kontrol duruma gore hafta sonuna transfer olabilirrmis
Güzel annenin yakışıklısı geliyorrrrrr hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Allahım :*Merhaba arkadaşlar. Güzel haberler geliyor çok mutlu oldum. Bizde bugün 20. haftamıza girdik çok şükür. Nazlı bebeşim cinsiyet göstermeme konusunda inatçıydı biliyorsunuz:) Bugün şube yöneticimin ısrarlarına dayanamayarak bulunduğum yerde bir kadın doğucuya gittik. Nasipse oğlan olacak:) Göstermediği için artık herkes kız diyordu ama meleğim yine sürpriz yaptı. Allah hepinize bu güzel günleri yaşamayı nasip etsin. Rabbim bu mutluluğu hiçbirinizden esirgemesin inşallah.
Canım benim çok teşekkür ederim. Amin hepimize inşallah:)Güzel annenin yakışıklısı geliyorrrrrr hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Allahım :*