Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Sorma canım hakkaten yaa:) Sonuçta ya kız ya erkek ama işte öğrenince tuhaf oluyor insan. Bİrde bizimki gecikmeli oldu. Rabbim sağlık versin hepsinede gerisi önemli değil.

Sorma canım hakkaten yaa:) Sonuçta ya kız ya erkek ama işte öğrenince tuhaf oluyor insan. Bİrde bizimki gecikmeli oldu. Rabbim sağlık versin hepsinede gerisi önemli değil.​
Hayirlisi olsun canim. Bizler icin erkek kiz fark etmiyor. Saglikli hayirli bir evlat olsun yeter. Insallah karninda saglikla buyumeye Devam eder.

kan değeri düştü derken ne tahlilin düştü canım​
Benim inatci bir progesteronum vardi dusmek bilmeyen canim sonunda dustude transfere basladik
Oleyy hadi hayirlisi canim :)​
Saol caiiimmmmmm

sağol canım benim. inşallah en kısa sürede bu güzelliği sizde yaşarsınız. dualarım sizlerle.

Bugun embriyolog zerrin hanimla görüştüm toplanan uc yumurtadan ikisi isleme alinmis bii dollenmis...simdi ignelere devam merional kullaniorum ama kızlar iki gündür agrim var..bugun dahada fazla sankinormal mi sizce?tedavide olan arkadaşla sansiniz bahtiniz acik olsun sonuc bekleyenler rabbim hayirlisiyla guzel haberler kismet etsin..bebisine kavusanlara hayirli saglikli dogumlar dilerim

Hadi gözünaydın canıımmm, bu meraktan da kurtuldun çok şükür... Sağlıkla kucağına gelsin de gerisi önemli değil...

Tebrikler, Allah oğluşunuzu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)

Merhaba arkadaşlar. Güzel haberler geliyor çok çlu oldum. Bizde bugün 20. haftamıza girdik çok şükür. Nazlı bebeşim cinsiyet göstermeme konusunda inatçıydı biliyorsunuz:) Bugün şube yöneticimin ısrarlarına dayanamayarak bulunduğum yerde bir kadın doğucuya gittik. Nasipse oğlan olacak:) Göstermediği için artık herkes kız diyordu ama meleğim yine sürpriz yaptı. Allah hepinize bu güzel günleri yaşamayı nasip etsin. Rabbim bu mutluluğu hiçbirinizden esirgemesin inşallah.​
Maşallah canım bende bir oğlan anasıyım anneye çok düşkün oluyorlar sağsağlim kucağına alırsın insallah :)

Tedavinizzerrin hanimla görüştüm toplanan uc yumurtadan ikisi isleme alinmis bii dollenmis...simdi ignelere devam merional kullaniorum ama kızlar iki gündür agrim var..bugun dahada fazla sankinormal mi sizce?tedavide olan arkadaşla sansiniz bahtiniz acik olsun sonuc bekleyenler rabbim hayirlisiyla guzel haberler kismet etsin..bebisine kavusanlara hayirli saglikli dogumlar dilerim​
Tedaviniz hayırlı olsun :)

Amin çok teşekkür ederim:)

Güzel annenin yakışıklısı geliyorrrrrr hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Allahım :*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…