Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Canım çok sağol, bugüne kadar bende öyleydim. Gel dedi gittim , şunu yap dedi yaptım. Robot gibi, hiç düşünmeden. Ama şimdi çok yaklaşmışken ertelenme olmasından tedirgin oldum. Sebep eşimdi, eyvah bendedemi sorun çıktı oldum biran. Ama şuan içime su serptin, teşekkür ederim.
Herşeyin zamanı var, özellikte bunda doğru zaman çok önemli... Varsın 3-5 gün ertelensin, yeter ki doğru zamanda doğru iş yapılsın... ayların yılların gideceğine birkaç günün daha gitsin, boşver... iyiyi düşün hep...

:KK37::KK37::KK36:Kızlarr minik bebegim nasılda tutunmus hayata kalbi çok guzel :nazar::nazar::nazar:
Maşallah canım 41kere masallah ne büyük bir mutluluk demi içinde senin kanınla beslenen bir can taşımak rabbim sağsağlim kucağınıza almayı nasip etsin insallah:nazar::nazar::nazar:
tebrikleerrr..... Allah kucağına alıp mis kokusunu içine çekmeyi de nasip etsin....

Merhaba arkadaşlar. Güzel haberler geliyor çok mutlu oldum. Bizde bugün 20. haftamıza girdik çok şükür. Nazlı bebeşim cinsiyet göstermeme konusunda inatçıydı biliyorsunuz:) Bugün şube yöneticimin ısrarlarına dayanamayarak bulunduğum yerde bir kadın doğucuya gittik. Nasipse oğlan olacak:) Göstermediği için artık herkes kız diyordu ama meleğim yine sürpriz yaptı. Allah hepinize bu güzel günleri yaşamayı nasip etsin. Rabbim bu mutluluğu hiçbirinizden esirgemesin inşallah.

Merhaba arkadaşlar. Güzel haberler geliyor çok mutlu oldum. Bizde bugün 20. haftamıza girdik çok şükür. Nazlı bebeşim cinsiyet göstermeme konusunda inatçıydı biliyorsunuz:) Bugün şube yöneticimin ısrarlarına dayanamayarak bulunduğum yerde bir kadın doğucuya gittik. Nasipse oğlan olacak:) Göstermediği için artık herkes kız diyordu ama meleğim yine sürpriz yaptı. Allah hepinize bu güzel günleri yaşamayı nasip etsin. Rabbim bu mutluluğu hiçbirinizden esirgemesin inşallah.​
Cok sevindim canim gelecegin kaynanasi oglan anasi :KK45::KK45::KK45::KK45:

X