Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Selam canlar bugün gittim kontrole estorfeme basladik sabah aksam ac iki ser tane ,bantlari yapistirmaya cumartesi basla senin rahim cabuk kalinlascak gibi duruyor dedi kaan bey. Bidahaki cumartesi 6 aralikta da kontrol. Rahim kalinligi kac olunca transfer oluyor ki . Ne zaman transfer olacagini bilemeyiz daha dedi de. Heyecandan oliciim bence asil zaman burda gecmek bilmio_Opuydu histoydu falan gecioo gunler ama transferi beklemek en zoruymusss
Hayırlısı olsun canım. En az 7 cm olması gerek diye biliyorum ben.

Kizlar bizim sirkette bir arkadas vardi. Bebek icin 1 yili geckin ugrasiyorlardi. Tedavi olmadigni biliyorum. Bugun ogrendik hamileymis. Dikkatimi ceken nokta yaklasik 3 aydir yuruyusler yapiyordu. Etkili olmus olabilir. Ben de isten ayrilip spora baslayacagim ya bende de etkili olur belkim :)
İnşallah canım

günaydın kızlar bugün banusu35 banusu35 arkadaşımızın pıt pıt kontrolü vardı inşallah minik atışları görürür..
purplelife34 purplelife34 canım sen işten ayrıl hayatında çok büyük değişilklik olacak spor yapmak iyidir tüm kötü düşünceleri atarsın kafandan. hayırlısı bakalım canım arkadaşında inşallah sağlıkla kucağına alır :KK68:

Kizlar bizim sirkette bir arkadas vardi. Bebek icin 1 yili geckin ugrasiyorlardi. Tedavi olmadigni biliyorum. Bugun ogrendik hamileymis. Dikkatimi ceken nokta yaklasik 3 aydir yuruyusler yapiyordu. Etkili olmus olabilir. Ben de isten ayrilip spora baslayacagim ya bende de etkili olur belkim :)
canım kaan bey bana ilk görüşmem de arı sütü bulabiliyorsan başla... ben de kullanıyorum. demişti, biz de bulduk ve başladık sana da söylemiştir mutlaka... amaa sahteleri de çook oluyormuş dikkatli ol. her gün 1 çaykaşığı ama tahta olacak... bu arada elimde testo jel çook (1/4 kullandım) var bir de gonopeptly 3 tane çatlama için kullanmıştık, 4. toplaman olacak istersen sana ulaştırabilirim, çünkü tarihi geçince bir işe yaramıyor. ben olmazsa bir daha deneme yapmak istemiyorum. hepimizin hakkında hayırlısı...

Hepinize tekrardan merhaba, ne kadar guzel gelismeler oluyor. Iyiki bu forum var :KK66: benimde yarin kontrolum var. kalinlasma istenildigi gibiyse haftaya transfer insallah. Yazarken bile heyecanlaniorum, midem agzimda :KK66:)
benimde yarın kontrolum war transfere karar verilecek inşallah progesteron sonucuma göre :KK70:

canım kaan bey bana ilk görüşmem de arı sütü bulabiliyorsan başla... ben de kullanıyorum. demişti, biz de bulduk ve başladık sana da söylemiştir mutlaka... amaa sahteleri de çook oluyormuş dikkatli ol. her gün 1 çaykaşığı ama tahta olacak... bu arada elimde testo jel çook (1/4 kullandım) var bir de gonopeptly 3 tane çatlama için kullanmıştık, 4. toplaman olacak istersen sana ulaştırabilirim, çünkü tarihi geçince bir işe yaramıyor. ben olmazsa bir daha deneme yapmak istemiyorum. hepimizin hakkında hayırlısı...
Kaan bey ari sutunden hic bahsetnedi bana. O zaman ben o magazadan aldigimi kullanmayim. Orjinal oldugunu sanmiyorum. Neyse bir suru vitamin kullaniyotum. Belki ters etki yapar. Kullanmayim en iyisi bir de kist falan olur onla ugrasmayalim:) testo jelden bende de var canim. 1. Toplamada almistik bayaga var elimde. tesekkur ederim dusundugun icin :)

X