- 12 Kasım 2014
- 543
- 664
- Konu Sahibi mavinehir17
- #2.901
aranızda aslan pençesi ve civan perçemi kullanan varmı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsun canım. En az 7 cm olması gerek diye biliyorum ben.Selam canlar bugün gittim kontrole estorfeme basladik sabah aksam ac iki ser tane ,bantlari yapistirmaya cumartesi basla senin rahim cabuk kalinlascak gibi duruyor dedi kaan bey. Bidahaki cumartesi 6 aralikta da kontrol. Rahim kalinligi kac olunca transfer oluyor ki . Ne zaman transfer olacagini bilemeyiz daha dedi de. Heyecandan oliciim bence asil zaman burda gecmek bilmipuydu histoydu falan gecioo gunler ama transferi beklemek en zoruymusss
günaydın canım:)GÜNAYDIIIIN GÜZEL ANNNEE ADAYLARI
İnşallah canımKizlar bizim sirkette bir arkadas vardi. Bebek icin 1 yili geckin ugrasiyorlardi. Tedavi olmadigni biliyorum. Bugun ogrendik hamileymis. Dikkatimi ceken nokta yaklasik 3 aydir yuruyusler yapiyordu. Etkili olmus olabilir. Ben de isten ayrilip spora baslayacagim ya bende de etkili olur belkim :)
tünaydınlarrrrrrrrrrrr kızlarrr canım ben fsh yüksek diye tester dişli aslan pençesi kullanıyordum tedavi başlangıcında. kaan bey ilaçlarla etkileşimini bilemeyiz içmezsen iyi olur demişti.aranızda aslan pençesi ve civan perçemi kullanan varmı
canım kaan bey bana ilk görüşmem de arı sütü bulabiliyorsan başla... ben de kullanıyorum. demişti, biz de bulduk ve başladık sana da söylemiştir mutlaka... amaa sahteleri de çook oluyormuş dikkatli ol. her gün 1 çaykaşığı ama tahta olacak... bu arada elimde testo jel çook (1/4 kullandım) var bir de gonopeptly 3 tane çatlama için kullanmıştık, 4. toplaman olacak istersen sana ulaştırabilirim, çünkü tarihi geçince bir işe yaramıyor. ben olmazsa bir daha deneme yapmak istemiyorum. hepimizin hakkında hayırlısı...Kizlar bizim sirkette bir arkadas vardi. Bebek icin 1 yili geckin ugrasiyorlardi. Tedavi olmadigni biliyorum. Bugun ogrendik hamileymis. Dikkatimi ceken nokta yaklasik 3 aydir yuruyusler yapiyordu. Etkili olmus olabilir. Ben de isten ayrilip spora baslayacagim ya bende de etkili olur belkim :)
canım inşaallah herşey çok güzel geçecek ve bebeğine kavuşmana çok az kaldımerhaba arkadaşlar SALI GÜNÜ histo var.... fazla yazamıyorum ben de , yazdıklarınızı ancak okuyabiliyorum... bana şans dileyin....
histo ne demektimerhaba arkadaşlar SALI GÜNÜ histo var.... fazla yazamıyorum ben de , yazdıklarınızı ancak okuyabiliyorum... bana şans dileyin....
merhaba rahim filmi canım, bir de çizme işlemi olacak. kaan bey transferden önceki ay genellikle uyguluyor.histo ne demekti
güzel dileklerin için saol. biz de inşallah bebeğimizin pıt pıtlarını duyalım... kardan bebeklerimi kucağımıza da alabilelim. :)canım inşaallah herşey çok güzel geçecek ve bebeğine kavuşmana çok az kaldı
allahım hepimize nasip ettsinngüzel dileklerin için saol. biz de inşallah bebeğimizin pıt pıtlarını duyalım... kardan bebeklerimi kucağımıza da alabilelim. :)
benimde yarın kontrolum war transfere karar verilecek inşallah progesteron sonucuma göreHepinize tekrardan merhaba, ne kadar guzel gelismeler oluyor. Iyiki bu forum var benimde yarin kontrolum var. kalinlasma istenildigi gibiyse haftaya transfer insallah. Yazarken bile heyecanlaniorum, midem agzimda )
Kaan bey ari sutunden hic bahsetnedi bana. O zaman ben o magazadan aldigimi kullanmayim. Orjinal oldugunu sanmiyorum. Neyse bir suru vitamin kullaniyotum. Belki ters etki yapar. Kullanmayim en iyisi bir de kist falan olur onla ugrasmayalim:) testo jelden bende de var canim. 1. Toplamada almistik bayaga var elimde. tesekkur ederim dusundugun icin :)canım kaan bey bana ilk görüşmem de arı sütü bulabiliyorsan başla... ben de kullanıyorum. demişti, biz de bulduk ve başladık sana da söylemiştir mutlaka... amaa sahteleri de çook oluyormuş dikkatli ol. her gün 1 çaykaşığı ama tahta olacak... bu arada elimde testo jel çook (1/4 kullandım) var bir de gonopeptly 3 tane çatlama için kullanmıştık, 4. toplaman olacak istersen sana ulaştırabilirim, çünkü tarihi geçince bir işe yaramıyor. ben olmazsa bir daha deneme yapmak istemiyorum. hepimizin hakkında hayırlısı...
ben de yarin kontroldeyim ama oglen 2.15te randevum. siz sabahtan gidin moral verin kaan bey e yazik adam beni gorunce morali bozuluyordur basarisiz oluyoruz diye :)benimde yarın kontrolum war transfere karar verilecek inşallah progesteron sonucuma göre