Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Kaan bey ari sutunden hic bahsetnedi bana. O zaman ben o magazadan aldigimi kullanmayim. Orjinal oldugunu sanmiyorum. Neyse bir suru vitamin kullaniyotum. Belki ters etki yapar. Kullanmayim en iyisi bir de kist falan olur onla ugrasmayalim:) testo jelden bende de var canim. 1. Toplamada almistik bayaga var elimde. tesekkur ederim dusundugun icin :)
bence sana arı sütü kullan demeyi unutmuştur. çünkü bu forumun başında bir çok arkadaşa söylemiş çoğu kullanıyordu. istersen telefon aç sor kaan bey e... mutlaka bir faydası olmuştur...

ben de yarin kontroldeyim ama oglen 2.15te randevum. siz sabahtan gidin moral verin kaan bey e yazik adam beni gorunce morali bozuluyordur basarisiz oluyoruz diye :)
Canım benim bence Kaan Bey asla böyle düşünmüyordur. Seninle başarıya ulaştığında alacağı hazzı düşünüyordur. Her şey Allahtan. Sakın ne umudunu yitir ne de olumsuz şeyler düşün. Bende 8. yılımda hamile kalabildim bak. İnanıyorum sen Kaan Bey'le beraber ve tabi Allahın izniyle mutlu sona ulaşacaksın:)

Canım benim bence Kaan Bey asla böyle düşünmüyordur. Seninle başarıya ulaştığında alacağı hazzı düşünüyordur. Her şey Allahtan. Sakın ne umudunu yitir ne de olumsuz şeyler düşün. Bende 8. yılımda hamile kalabildim bak. İnanıyorum sen Kaan Bey'le beraber ve tabi Allahın izniyle mutlu sona ulaşacaksın:)
Canim cok tatlisin. Insallah oyle olur. Ve benim bebisleri ikiz olurmus :) facete paylasir. Bir yillik mucadelenin ardindan mutlu son diye ya da mucize bebekler diye :)

Canim cok tatlisin. Insallah oyle olur. Ve benim bebisleri ikiz olurmus :) facete paylasir. Bir yillik mucadelenin ardindan mutlu son diye ya da mucize bebekler diye :)
Aynen "mucize bebek ya da bebekler" başlığı altında kesinlikle paylaşır Kaan Bey:) Allah o günleri nasip etsin canım inşallah hepimize.

günaydın kızlar bugün banusu35 banusu35 arkadaşımızın pıt pıt kontrolü vardı inşallah minik atışları görürür..
purplelife34 purplelife34 canım sen işten ayrıl hayatında çok büyük değişilklik olacak spor yapmak iyidir tüm kötü düşünceleri atarsın kafandan. hayırlısı bakalım canım arkadaşında inşallah sağlıkla kucağına alır :KK68:
ya daha yeni jeton düştü bende bugün perşembeydi dimi bendegün kavramı kalmadısabahtan beri bugün cuma sanıyorum banusu35 in kontrolü yarındı.

dikkat ettimde laughlow ne zamandır gelmiyor? umarım herşey yolundadır. ya birde can sesi vardı opusu olacaktı ama hbr yok. can sesi iyimisin? haberlerini bekliyoruz.
canım laughlow transfer tarihine karar verememişti kafası karıştı bence işleri yoğun olduğu için gelmiyordur.evet Can sesi Can sesi nerdesin?

Hayirli olsun insallah. Ne guzel cok beklemeden baslamissiniz. Ins transfer de hemen gerceklesir olumlu sonuclar alirsin. kaan bey gercekten cok yogun. Bir keresinde ben esyalarimi giyerken o bana yapmam gerekenleri ilaclarimi anlatiyordu:) oturup konusmaya bile firsat bulamamistik. Gerce ben kaan beyin uzun suredir hastasiyim. 8 aydir goruyor beni daha da devam :) ins olumlu sonuclar alirsin.

hayırlısı olsun inşallah:)

cumartesi benimde kontrolüm var. inşallah opun hayırlısı ile sonuçlanır.:nazar:
çoook teşekkür ederim hepinize kııızlaaaarrr :KK15::KK15::KK15:Umarım hayırlısı olur hepimiz için.Bişeyi merak ediyorum.Transfer olacağı zaman süreç nasıl işliyor?Adet oluyoruz.Sonra?? Kaç gün sonra histo mesela?Histo dan sonra rahim kalınlaştırma hemen mi başlıyor?O ne kadar sürüyor? Bunları tam anlayamadım.Kafam karıştı o noktada. Eğer vaktiniz olursa anlatabilir misiniz pliis :oops:

çoook teşekkür ederim hepinize kııızlaaaarrr :KK15::KK15::KK15:Umarım hayırlısı olur hepimiz için.Bişeyi merak ediyorum.Transfer olacağı zaman süreç nasıl işliyor?Adet oluyoruz.Sonra?? Kaç gün sonra histo mesela?Histo dan sonra rahim kalınlaştırma hemen mi başlıyor?O ne kadar sürüyor? Bunları tam anlayamadım.Kafam karıştı o noktada. Eğer vaktiniz olursa anlatabilir misiniz pliis :oops:
ben sana anlatmak isterdim ama ben temmuzdan sonra ilaç kullanmıştım adet olmamak için o yüzden hiç adet olmadım kaan bey ne zaman uygun gördüyse o zaman histo yaptı histodan 1 hafta sonra rahim kalınlaştırmaya başladık 12-13 gün ilaç kullandım ve transfer oldu. benimki çok kabataslak oldu üzgünüm o_O

günaydın kızlar bugün banusu35 banusu35 arkadaşımızın pıt pıt kontrolü vardı inşallah minik atışları görürür..
purplelife34 purplelife34 canım sen işten ayrıl hayatında çok büyük değişilklik olacak spor yapmak iyidir tüm kötü düşünceleri atarsın kafandan. hayırlısı bakalım canım arkadaşında inşallah sağlıkla kucağına alır :KK68:

Canım benim pıtpıt kontrolü yarın.... yarına kadar zaman geçmek bilmiyorum.. bir de grip oldum üstüne... sağlık ocağındaki doktor 3 gün rapor verdi hamilelik var diye.. yatmadan geçmez bu dedi... bugün evdeyim...

Canım benim pıtpıt kontrolü yarın.... yarına kadar zaman geçmek bilmiyorum.. bir de grip oldum üstüne... sağlık ocağındaki doktor 3 gün rapor verdi hamilelik var diye.. yatmadan geçmez bu dedi... bugün evdeyim...
Cok gecmis olsun canim. Insallah hemen iyilesirsin. Yarin guzel moral olacak senin icin bebisinin pitpitlatini duyunca :)

çok geçmiş olsun canım evet farkettim ama biraz geç farkettim bugünün perşembe olduğunu :KK37:
yarın inşallah çok mutlu olacaksın.. o pıt pıtları duyunca grip kaçakacak gidecek:KK31:

X