Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

huuuhuuu kızlaar :KK31: bir görünüp bir kayboluyorum biliyorum ama aslında hep burdayım.Yazdıklarınızı okuyorum ama iş yoğunluğundan girip yazamıyorum.
Benim tedavimde geçtiğimiz cumartesi başladı.Bugün iğnelerimin 5. günü cumartesi kontrolüm var. Hala çok şaşkınım.paldır küldür başladık çünkü.:KK35: testlerim fena çıkmayınca Kaan Bey hemen başlayabiliriz dedi. Ay zaten adamın yanına girmemizle çıkmamız da bir oluyor her seferinde.Soracak soru bulamıyorum ki.Merak ettiğim herşeyi burdan öğrendiğim için.:KK48:
Önümüzdeki haftanın ilk günlerinde opum olur büyük ihtimalle.:confused:
hayırlısı olsun inşallah:)

O da iyiymis :) Nette faydali oldugu soyleniyor da yumurta sayisini arttirdigi. Benim ihtiyacim olan sey. Bakalim. Denemek istiyorum.
Canım çok emin değilim ama eve bakayım varsa özelden adresini yazarsın gönderirim sana. Ya da irenbeye bırakırım alırsın. Tamamen organik polen çünkü. Dediğim gibi babam arıcılık yapıyor. Eğer sana faydası varsa hemen ulaşsın eline.

Kizlar aylardir vitamin aliyoruz evet ama bunun yaninda ari sütü ari poleni kullandiniz mi ?Ben bir magazadan aldim. Ya cok pahali degildi. Organik mi bilmiyorum ama kullanmak istiyorum. Toplamaya kadar en az 2 ayim.var. ne dersiniz biraz topik disi bir soru oldu ama :)

member: 474399"] agapo agapo bana ilk gittigimde bir kutu yazmisti eczacida 28. Gunde bir kutu oduyor dedi o bir ay dolana kadar hamile ldugumu ogrendim ikinci yazfirdigimizda hepsinden epey yazmisti mesela climara bantta yazdirmistik ilk onuda ayda bir odemisti sanirim hamile olunca daha fazla oduyor cunku bizim onda borcumuz vardi o gun eczaci fazla yazmis ihtiyaciniz varsa alin demisti almistik bir kutu daha biz eczaneye borclaniyorduk simdi borcumuz epey azalmisti tanidik bir eczaci varsa yapabilirsin bunu canım.[/QUOTE]
Canım benim babam arıcılık yaptığı için arada kullanıyordum zaten ama tedavi için değil. Babam çok ısrar ediyordu faydalı diye o nedenle:)
Canım şu aylarda arı sütü zamanı değilmiş bu aylarda bulunmazmış arıcılara sordum ben mühim olan organik bulmak arı polenine alerjim var o yüzden kullanmadım bal çörekotu tarçın karışımı birde incir iyiymiş yumurta kalitesi için :)

member: 474399"] agapo agapo bana ilk gittigimde bir kutu yazmisti eczacida 28. Gunde bir kutu oduyor dedi o bir ay dolana kadar hamile ldugumu ogrendim ikinci yazfirdigimizda hepsinden epey yazmisti mesela climara bantta yazdirmistik ilk onuda ayda bir odemisti sanirim hamile olunca daha fazla oduyor cunku bizim onda borcumuz vardi o gun eczaci fazla yazmis ihtiyaciniz varsa alin demisti almistik bir kutu daha biz eczaneye borclaniyorduk simdi borcumuz epey azalmisti tanidik bir eczaci varsa yapabilirsin bunu canım.

Canım şu aylarda arı sütü zamanı değilmiş bu aylarda bulunmazmış arıcılara sordum ben mühim olan organik bulmak arı polenine alerjim var o yüzden kullanmadım bal çörekotu tarçın karışımı birde incir iyiymiş yumurta kalitesi için :)[/QUOTE]
Evet arı sütü lavralar oluşurken oluyor arkadaşlar. annemde yumurtalar artsın diye bana her sabah ve akşam aç karnına havuç ve kuru incir kaynatıp suyunu içiriyordu. Etkili oldu hakkaten. Ama 15 gün felan içmeniz gerekiyor düzenli.

Kizlar aylardir vitamin aliyoruz evet ama bunun yaninda ari sütü ari poleni kullandiniz mi ?Ben bir magazadan aldim. Ya cok pahali degildi. Organik mi bilmiyorum ama kullanmak istiyorum. Toplamaya kadar en az 2 ayim.var. ne dersiniz biraz topik disi bir soru oldu ama :)

Arı sütünün yararlı olduğunu biliyorum purplelife34. Büyük aktarlarda minik kavanozlarda arı sütü satılıyor. Buzdolaplarında tutuyorlar. Soğuk olarak eve ulaştırman lazım ama 1 saatten fazla dışarıda kalmamalı demişlerdi.
Balla karıştırılıp kullanılıyor. Bulursan yararlı olur inşallah. :KK39:

Canım çok emin değilim ama eve bakayım varsa özelden adresini yazarsın gönderirim sana. Ya da irenbeye bırakırım alırsın. Tamamen organik polen çünkü. Dediğim gibi babam arıcılık yapıyor. Eğer sana faydası varsa hemen ulaşsın eline.
Cok.tesekkir ederim.canim. ben bir arastirayim. Sonra saan ozelden yazarim :)

Selam canlar bugün gittim kontrole estorfeme basladik sabah aksam ac iki ser tane ,bantlari yapistirmaya cumartesi basla senin rahim cabuk kalinlascak gibi duruyor dedi kaan bey. Bidahaki cumartesi 6 aralikta da kontrol. Rahim kalinligi kac olunca transfer oluyor ki . Ne zaman transfer olacagini bilemeyiz daha dedi de. Heyecandan oliciim bence asil zaman burda gecmek bilmio_Opuydu histoydu falan gecioo gunler ama transferi beklemek en zoruymusss

Selam canlar bugün gittim kontrole estorfeme basladik sabah aksam ac iki ser tane ,bantlari yapistirmaya cumartesi basla senin rahim cabuk kalinlascak gibi duruyor dedi kaan bey. Bidahaki cumartesi 6 aralikta da kontrol. Rahim kalinligi kac olunca transfer oluyor ki . Ne zaman transfer olacagini bilemeyiz daha dedi de. Heyecandan oliciim bence asil zaman burda gecmek bilmio_Opuydu histoydu falan gecioo gunler ama transferi beklemek en zoruymusss
Ne guzel ne gizel. Seninle birlikte ben de heyecanlandim. Ins her sey yolunda gidecek :)

huuuhuuu kızlaar :KK31: bir görünüp bir kayboluyorum biliyorum ama aslında hep burdayım.Yazdıklarınızı okuyorum ama iş yoğunluğundan girip yazamıyorum.
Benim tedavimde geçtiğimiz cumartesi başladı.Bugün iğnelerimin 5. günü cumartesi kontrolüm var. Hala çok şaşkınım.paldır küldür başladık çünkü.:KK35: testlerim fena çıkmayınca Kaan Bey hemen başlayabiliriz dedi. Ay zaten adamın yanına girmemizle çıkmamız da bir oluyor her seferinde.Soracak soru bulamıyorum ki.Merak ettiğim herşeyi burdan öğrendiğim için.:KK48:
Önümüzdeki haftanın ilk günlerinde opum olur büyük ihtimalle.:confused:
cumartesi benimde kontrolüm var. inşallah opun hayırlısı ile sonuçlanır.:nazar:

ben 5 aydır kullanıyorum. tanıdığımız ve güvenilir baharatçıdan alıyorum. bal ve polen karıştırıyorum. faydası illaki oluyordur. arı sütü pahalı biraz. ama başlarsan fayda görürsün bir çok şeye faydası var

hayırlısı olsun canım. senin içinde final yaklaşıyor. :KK45:

X