-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #23.181
Benim yaptida ne oldu transfer aşamasında cok canimi yaktı 5 ay emek verdim embriyoları saklama koşullarıda şüpheli zaten sonuç tutmadı ticarete dökmüşler işi insanların umutlarıyla oynuyorlar...Kaan bey irenbe den ayrılmış. peki bizim gibi transfer aşamasına gelen hastası ne olacak. biz kaan bey olduğu içinde seçmiştik irenbe yi. şimdi ne yapacağız. kendisi hastalarının geri kalan işlemlerinini nasıl yapacak, irenbeye gelerek yapamaz sanırım. özel muayenehanesinde de yapacak bi durum da olamaz sanırım çünkü kapsamlı bir hastane ve ekipmana ihtiyaç duyulabilir belki transferde. başka bir merkezde yapayım dese embriyoları taşımak riskli. başka bir doktorla irenbede devam edelim desek bizi tanımayan bir doktor olacak. bizim için bu kadar değerli bir süreç ne olacak belirsiz
Evt bizde inanamadik yasadiklarima sorun yok bizim olmuyordu bizde deneyelim dedikilk defa böyle birşey duyuyorum. bu nasıl yapılabilr, çok üzüldüm. sperm mi yoksa yumurta kaynaklı sebeplerden yapıldı tüp bebek, genel anlamda sorun neydi
Orası olabilir ben izmirli değilim sehirdısından geliyodum tedaviyedearkadas telefonda buna benzer bir yer adı söylediSmyrna Art Tüp Bebek Merkezi mi yoksa bayraklı da bulunan. Small Art diye bir yer hiç duymadım da.
Hastalarına mesaj attı.. muayenehanesinde devam edecek ama ayrica baska bir tup bebek merkezi ile anlaşmış.. benim transferim iptal olmuştu.. doktor ayni kalsa da yeni bir merkezle ugrasmak istemedim.. irenbede ümit hanimla devam etmeye karar verdim.. su ana kadar ki 4 doktor arasindan ilk görüşmede beni en cok rahatlatan doktor olduğunu soyleyebilirim..Kaan bey irenbe den ayrılmış. peki bizim gibi transfer aşamasına gelen hastası ne olacak. biz kaan bey olduğu içinde seçmiştik irenbe yi. şimdi ne yapacağız. kendisi hastalarının geri kalan işlemlerinini nasıl yapacak, irenbeye gelerek yapamaz sanırım. özel muayenehanesinde de yapacak bi durum da olamaz sanırım çünkü kapsamlı bir hastane ve ekipmana ihtiyaç duyulabilir belki transferde. başka bir merkezde yapayım dese embriyoları taşımak riskli. başka bir doktorla irenbede devam edelim desek bizi tanımayan bir doktor olacak. bizim için bu kadar değerli bir süreç ne olacak belirsiz
canım sen hiç transfer olmuşmuydun? daha önce yazışmıştık burada hatırlayamadım neler yaptığını..merhaba ben gecen hafta tamvergen tup bebk merkezinde gorustum kaan beyle burasi ile anlastik demisti islemler burda olacak demisti yine mi degisti acaba bende kaan beyi birakmak istemiyorum ama islemleri yaptigi yerde cok onemli bence doktor kadar embriyolog da cok onemli diye biliyorum kafam karisti iyice
Değişmemistir bana da yazdigi mesajda dediginiz merkezi belirtmismerhaba ben gecen hafta tamvergen tup bebk merkezinde gorustum kaan beyle burasi ile anlastik demisti islemler burda olacak demisti yine mi degisti acaba bende kaan beyi birakmak istemiyorum ama islemleri yaptigi yerde cok onemli bence doktor kadar embriyolog da cok onemli diye biliyorum kafam karisti iyice
Başarılı bir doktor inşallah sonucunuz hayırlısı ile pozitif olurMerhabalar arkadaşlar, öncelikle alah hepimizin kucağını doldursun inşaallah. Tüp bebek sürecim boyunca ben de burada sizinle sıkıntılarımı, sevinçlerimi paylaşmak istiyorum.
1 ay kadar önce kaan hocayla ücretsiz ön görüşme yapmıştık, adette muayeneya çağırdı, bugün gittik eşimle tedaviye başladık bugün. İlaçlara iğnelere başladık.
Eşimde bende kaan hocanın yaklaşımından, her şey her detay ile tek tek ilgilenmesinden çok memnun kaldık, hem kaan hoca hem ekibi hem de hastalara yaklaşımları harika.
3 gün sonra yeniden kontrole gideceğim, detayları sizlerle paylaşacağım.
Dualarım hepimizle.
Merhabalar arkadaşlar, öncelikle alah hepimizin kucağını doldursun inşaallah. Tüp bebek sürecim boyunca ben de burada sizinle sıkıntılarımı, sevinçlerimi paylaşmak istiyorum.
1 ay kadar önce kaan hocayla ücretsiz ön görüşme yapmıştık, adette muayeneya çağırdı, bugün gittik eşimle tedaviye başladık bugün. İlaçlara iğnelere başladık.
Eşimde bende kaan hocanın yaklaşımından, her şey her detay ile tek tek ilgilenmesinden çok memnun kaldık, hem kaan hoca hem ekibi hem de hastalara yaklaşımları harika.
3 gün sonra yeniden kontrole gideceğim, detayları sizlerle paylaşacağım.
Dualarım hepimizle.
Ins Rabbim nasib eder sizede dualarim sizle ve tum isteyenlerle.bizede kaan bey vesile oldu cok skur.ama irenbeden ayrilmis sanirim oylemi?
Çok teşekkür ederim canım. Evet kaan hocanım şuan alsancakta kendi kliniği var. 2 ay kadar oldu oradan ayrılalı. Biz direk yeni yerinde başladık bakalım❤