Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Ben de Kaan Beyin hastasiyim .rahim filminden sonra Ilk asilamada gebelik baslangici oldu fakat erken dönem dusukle sonuclandi.ilk transferim yaklasik 2 ay sonra oldu onda da gebelik baslangici erken dönem vücut kendisi atti. 2.transferde bebegim tuttu fakat 9 haftalikken gelisim geriligi ve ödem sebebiyle 2 gün önce kürtaj olmak zorunda kaldim. Hatta bunun kararini verirken benden izin isteyerek riskli gebelik uzmani Bariş beyin kontrol etmesini icimizde en ufak bi endise kalmamasini istedi. Olumsuz olan tedavilerimde ve kürtajimda hep yanimda oldu.Baba gibi sacimi oksadi sarildi sakinlestirdi yeri geldiginde.Bazi hastalara biraz sert mizacli gelse de bence öyle degil.Olacak seyi olmayacak seyi de insanin yuzune pat die soyluo ve bu benim hosuma gidio en azindan umut tacirligi yapmiyor.simdi yine uzun bi dinlenme surecinden sonra onunla devam edecegiz.

Merhaba çok geçmiş olsun. sizinki aşılamaydı sanırım. birden fazla yumurta toplama işlemimi oldu farklı aylarda biriktirme şeklinde. nasıl bir tedavi yöntemi uyguladı gerek aşılama/tüp bebek öncesi gerekse transfer sırasında(vitaminler, ilaçlar, destek beslenme ürünleri, intralipid serum, mikroçip vb...). yumurta kaynaklı mı yoksa sperm kaynaklı mı sorunlar vardı tedavi öncesi ve neler yapıldı. ben de kaan beyde muayene oluyorum sizden bilgi alabilir miyim ?

Sagolun.tüp bebekti benimki. Bir asilama 2 tüp bebek yaptirmis oldum .bir kere yumurta toplamam oldu.13 tane toplanti 12 tane dolu cikti.8 tanesi döllendi.6 tane en iyi kalite 3.gün embriyom donduruldu.2 transferimde 4 embriyom kullanildi.geriye 2 embriyom kaldi.transfer öncesi destek vitaminler veriyor kaan bey.transfer öncesi ananas ve nar suyu özellikle kullanmami istedi.sebze protein meyve agirlikli beslendik.simdilik serum tedavisi vs.gerek olmadi.esimle ikimizde de sorun yoktu.esimde morfoloji yuzde 2 sadece fakat onun etkisi yokmus tedavide. Yasimiz 30 olunca 3 yildir gebelik olmayinca beklemek istemedik.tedavinin en basinda vitamin destekleri cok oldu.esime de sperm kalitesi icin vitamin cok vermisti.düzenli olarak tsh, toxo plazma prolaktin vs..testlerini yaptirdik.

peki sebep ne olabilirmiş gebelik oluşmamasında yumurta ve sperm kalitesi iyi olmasına rağmen. bundan sonraki süreçte başarılı olmak için farklı birşeyler yapılacak mı?

peki sebep ne olabilirmiş gebelik oluşmamasında yumurta ve sperm kalitesi iyi olmasına rağmen. bundan sonraki süreçte başarılı olmak için farklı birşeyler yapılacak mı?
Benim gebeliklerim olustu onda sikinti cekmedim .ama ikisi erken dönem düsükle vucut atti.bu son tutan 9 haftalik kürtaj oldu gelisim geriligi sebebiyle. Maalesef gelisim geriligi kromozom bozuklugundan kaynaklidir.yani bebek sagliksiz.yumurta sperm kaliteli olup embriyo iyi durumda da olsa bebek her zaman saglikli bölünerek cogalmayabilir.esimle ikimiz genetik test yaptirdik hicbir sorunumuz yok.embriyo kendi genetigini olustururken 21 kromozom anneden 21 babadan alir.kendi kromozomunu olusturuken sagliksizlik meydana gelir bu Allah in isidir buna doktor da anne baba da hicbir sey yapamaz.bizim elimizde olan bisey degil bu durumlar.bebegimiz genetik teste gönderildi sebebi arastirilacak.ondan sonraki sureci bu sebebe göre belirlicez

embriyo oluşumu sonrası transfer öncesi pgt-embriyo genetiği yapılabir miydi, yapılabilseydi daha sağlıklı olanlar tranfer edilebilir miydi

embriyo oluşumu sonrası transfer öncesi pgt-embriyo genetiği yapılabir miydi, yapılabilseydi daha sağlıklı olanlar tranfer edilebilir miydi
Tekrarlayan olumsuz deneme sayisi coksa ve gebe kalipta sürekli bu sorunlari yasarsa kisi secenek olarak bu sunulur ona.ama bunlar dedigim gibi cok cok sonraki asamalar.sükür o raddelerde degiliz. Iki yakin arkadasim 2 cocuktan sonra hamile kaldilar normal yolla ve maalesef onlarinda gelismedigi icin kalp atimlari durunca bebekleri kürtaj yoluyla alindi.yani bu normal gebeliklerde de cok sik rastlanan bi durum.ama tabi ki sürekli yasaniyorsa embriyolardan alinan bi parca yurt disina genetik teste gönderilir.genetik rahatsizligi olmayan transfer edilir.

Merhabalar. Ben de Kaan beyin hastasıydım. Önce Rabbimin sonra Kaan beyin vesilesiyle suan hamileyim. Rabbim inşallah kucağıma almayı da nasıp eder Ben daha önce 3 olumsuz aşılana ve Bursa’da Osman Develioğlunda ıkı Tup bebek transferi geçirdim. Her defasında embrıyolar cok kaliteli değerlerin süper tarzında konuşuldu fakat hiçbir tahlil yapılmadan art arda transferler oldum olumsuz oldu. Tanıdıklarımız vasıtasıyla Kaan beye izmire gittik. Dünya kadar tahliller ilaçlar vitaminler verdi histeroskopi yaptı ardından Tup bebek oldum ve hemen tuttu. Ne yazıkki kan pıhtılaşması varmış bende bilmediğimizden kalbi durdu kürtajla alındı. Bu süreçte bile Kaan bey hep destek oldu. Hamile kalabiliyorsun artık süreç daha olumlu diye destek verdi. 3aylık bir dinlenme sonucu yine Kaan beyde Tup bebek oldum ve yine hamile kaldım. Bence hersey Rabbimden hamdolsun fakat Kaan bey de cok büyük bir vesile adım adım ilerliyor her aşamada tahliller kontroller. Dualarım hep sizlerle Rabbim bu yolda emek ceken kardeşlerime de bir an önce bu Sevinç’i tattırsın inşallah ,hamile olanlara da sag saglım kucağına almak nasıp etsin Aminnn

Bende sizin gibi bursada şahin beyde 3 negatiften sonra irenbede ümit hanima gittim mukemmel bir doktor sonuna kadar guveniyorum irenbenin doktorlari hepsi cok iyi izmirde yaşayanlar cok şanslı biz onlar icin sehir disindan geliyoruz bugun transferimin 4.günü insallah bende guzel sonuclar alirim

Merhaba ilk transferde hamile kaldiniz mi?

Merhabalar
Ne guzel olumlu sonuç almışsınız hayirli olsun.. ben de sizinle ayni durumdayım.. bursada sahin beyde 2 , osman beyde 1 olumsuz denemem var.. simdi kaan beyle başladık.. insallah ben de guzel haberler veririm

donmusmu konuldu size?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…