-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #23.141
Evet bende irenbedeyim 6500 tl 15 hazirana kadar yanlızca bu ücret alınacak ama histereskobi için 1000 tl ödeme yaptım ayrıca ilaclar 3000 tl tuttu ama hastane anladıgım kadarıyla paragöz değilSizde mi irenbe de. Hangi aşamalardan gectiniz neler yapıldı ücretlendirme nsl
Kime soruyorsun canım histereskobi sonrası diğer adetle basladık ocakta basladım opu yarın transfer ne zmn bilmiyorum kac yumurta oldu yarın yazarımÇok geçmiş olsun ins hayırlı haberinizi alırız. Daha dün toplandı yani? Kaçıncı denemenizdi. Sağlık problemi neydi. Kaç aydır nasıl bir tedavi uygulandı size ve eşinize ve bunun sonucunda değerler ne duruma geldi. Histereskopi sonrasi süreç nasil di ve bundan sonra nasıl olacak. İlaçlar 3000 değilmi. Mikroçip kullanıldı mi sperm verildiğinde kullanildiysa ne kadardi ve sperm değeriniz nasıldı. Serum kullanılacak mi. Çok soru sordum kusura bakma lütfen
Merhaba bende kaan bozkurtun hastasiyim ilk denemem olucak pazar gunu yumurtalarım toplandı 5 yumurta cıkmış 3 tanesi döllenmiş transfer bekliyorum 7.500 ödedim ben tüp bebek için artı ilaçlarım içinde 4.500 ödedim çok zor bir süreç emeklerimizim karsiligini alalim ınsallah guzel haberler alalim...
nasıl bir tedavi uygulandı peki opu öncesi. sağlık problemi ne şekildeydi yumurta ya da sperm kaynaklı ve iyileşmeler oldu muKime soruyorsun canım histereskobi sonrası diğer adetle basladık ocakta basladım opu yarın transfer ne zmn bilmiyorum kac yumurta oldu yarın yazarım
Hangi vitaminleri kullandınız acabaTsk ederim amin inşallah.ilk denemem saglik problemimiz yok 2 ay oldu ilk vitaminlerle başlandı daha sonraki ayda ıgnelere başlandı histereskopi olmadım vitamin ilaçları ve iğneler 4500 tuttu mikroçip kullanılamadı sperm değerimiz guzel...
Bıosteron dha,previt positive,b.12 kullandimHangi vitaminleri kullandınız acaba
Bıosteron dha,previt positive,b.12 kullandim
[/QUOT
ayda bir mi muayene ücreti ödediniz yoksa her gidişinizde de aldılar mı 400 tl
Ben cnm Gayet iyiler ve para goz degiller herşeyi acıklıyorlar 23 yumurta oldu yarın arıcak lar pazar transfer ederiz dediler en iyisini sececez dedilerpeki daha önce başka hastane ya da doktorlarlarda deneyip şimdi çok daha verimli sonuçlar alanlar oldu mu
Cok guzel yumurta sayiniz sagliklilar kalir insallah taze transfermi dusundunuz oncekilerde tazemi transferkeriniz olmustu?dondurulmuş embriyoyla denemeyi düşünmedinizmi sansiniz daha yüksek olur...Ben cnm Gayet iyiler ve para goz degiller herşeyi acıklıyorlar 23 yumurta oldu yarın arıcak lar pazar transfer ederiz dediler en iyisini sececez dediler
Ümit hanıma cok guveniyorum o ne derse o taze dedi taze olacakCok guzel yumurta sayiniz sagliklilar kalir insallah taze transfermi dusundunuz oncekilerde tazemi transferkeriniz olmustu?dondurulmuş embriyoyla denemeyi düşünmedinizmi sansiniz daha yüksek olur...
Ümit hanıma cok guveniyorum o ne derse o taze dedi taze olacakdondurulmus benim tutmadı taze ile kaldım ama düsük oldu
Hayırlısı olsun sizin için güzel haberlerinizi bekliyorum..
Teşekkür ederim peki iğneler malum çok pahalı rapor çıkartıyorlar mı aile hekimliğine yazdırıp alsakMuayne ucretini bir kere ödedim transfere kadar ödemicem..
Bence biraz merkeze guven cnm ve hastaneye sor bunları eminim yardımcı olacaklardır iğnede kisiden kisiye değişir benm 2000 TL ye yumurta toplama oldu umıt hanım tazeci kaan ben dondurulmus tercih ediyor bence tabi oda kişiden kişiye değişirSlm. Histereskopi ve çizik atma işlemi yapıldıktan sonra hangi aşamalar olmaktadır sırasıyla. Yumurta toplama işlemi öncesi yapılan 10-12 günlük iğne yapma işlemine hangi süreçte başlamaktadır ve iğneler sizlerde ortalama ne kadara mal oldu.intralipid serum hangi aşamada uygulanmaktadır. Kaan bey yumurta toplama işlemi sonrasında genelde taze transfer mi yoksa dondurulmuş embriyo transferi yapmaktadır.