- 12 Ağustos 2017
- 698
- 926
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #22.781
Deneme tahtasi gibi goruyor bazi dr lar insani. Artik hormon almaktan vucudumuz zaten ne hale geldi .Cok iyi yapmissin degistirmekleBenim de malesef en kötü denemem orda olduuyguladığımız tedavi bende ters tepti resmen, doktor aynı tedaviyi tekrar uygulamaya kalkınca kaçtım resmen
Aynen çok zor bir süreç bende erken menopoz sorunu var bu yüzden arka arkaya hepsini denedik ve ben psikolojikmen resmen çöktüm bir taraftan hormonlarım gün geçtikçe yükseliyor diye korkuyorum, diğer taraftan aynı süreci tekrar yaşamaya hiç cesaretim yok, sizin kaçıncı denemeniz acaba??Valla bu surec cok zor bir surec. Hazır oldugunda baslaman bu acidan en iyisi. Cunku vucut kadar beyninde hazir olmasi gerekli tabi. Ben yillar geciyor diye dr un verdigi azami ara dinlenmeler harici hic ara vermedim. Hayirlisi olsun insllh
Bu 3. denemem benimde. Benim yumurtam cok fakat kistten dolayi hep kalitesiz diyorlar bu nedenle 5.gune giden embriyolarim bile tutunamiyor bende saskinim. Daha onceden 3 tane de olumsuz asilamamda var. Yani her tup bebekten sonra zaten 2,3 ay dinlenme veriyorlar. Bana sorsalar gucum tukenesiye sonuc alasiya kadar her ay yaptircamda maddi manevi olarakta tukenme asamasindayiz.Aynen çok zor bir süreç bende erken menopoz sorunu var bu yüzden arka arkaya hepsini denedik ve ben psikolojikmen resmen çöktüm bir taraftan hormonlarım gün geçtikçe yükseliyor diye korkuyorum, diğer taraftan aynı süreci tekrar yaşamaya hiç cesaretim yok, sizin kaçıncı denemeniz acaba??
olana kadar denemek istemeniz ne kadar güzel, inş. Bu kez olur da daha sonrakilere gerek kalmaz, valla ben cesaret edemiyorum, artık hakkımızda hayırlısı...Bu 3. denemem benimde. Benim yumurtam cok fakat kistten dolayi hep kalitesiz diyorlar bu nedenle 5.gune giden embriyolarim bile tutunamiyor bende saskinim. Daha onceden 3 tane de olumsuz asilamamda var. Yani her tup bebekten sonra zaten 2,3 ay dinlenme veriyorlar. Bana sorsalar gucum tukenesiye sonuc alasiya kadar her ay yaptircamda maddi manevi olarakta tukenme asamasindayiz.
Aminnn , mecburum vazgecemem yasim ilerliyor her gecen yil olma ihtimali daha da azaliyor. Insllh bu sefer kavusurum. Allah sizinde ve bizler gibi ugrasan herkesin muradini tez zamanda versin insllh. Amin. Iyi aksamlarolana kadar denemek istemeniz ne kadar güzel, inş. Bu kez olur da daha sonrakilere gerek kalmaz, valla ben cesaret edemiyorum, artık hakkımızda hayırlısı...
Amin canım inş. o kadar emek veriliyor, herkes emeğinin karşılığını alır inş. iyi geceler...Aminnn , mecburum vazgecemem yasim ilerliyor her gecen yil olma ihtimali daha da azaliyor. Insllh bu sefer kavusurum. Allah sizinde ve bizler gibi ugrasan herkesin muradini tez zamanda versin insllh. Amin. Iyi aksamlar
Valla bana mı denk geldi bilmem kendisine ulaşmakta çok zorluk yaşadım hep mesajla halletmek zorunda kaldım çoğu şeyi ama mesajlada hep yanlış anlama, eksik bilgi aktarımı vs oldu... Belki tıbbi bilgisi çok iyidir bilemem ama hem yoğun olması hemde fıtraten bana uymadıBi arkadaşım ahmet beye 2 tüp bebek yaptırdı birinde başarılı olmuşlardı ancak 3 aylıkken karnında öldü, çok yoğun ve ilgisizse zaten istemem daha önce ege nazan tavmergan a gidiyordum ve aynı durumdan çok muzdarip oldum, o yüzden aradığımda ulaşabileceğim bir dr arıyorum
Bu işte stres çok önemli o yüzden doktorun güven vermesi, seni rahatlatması gerekiyor.Deneme tahtasi gibi goruyor bazi dr lar insani. Artik hormon almaktan vucudumuz zaten ne hale geldi .Cok iyi yapmissin degistirmekle
Canım raporu İzmire gelmeden önce başka doktordan alıyorsun değilmi. Ya rapor bari verebilseydi irenbe. Sgk ile anlaşmalı olmadıgı için mi rapor yazmıyor ki:-(Canim bizde sehirdisindan geliyoruz izmire 3,5+3,5 her seferinde 7 saat yol,bende çalışıyorum Allah kolaylik versin canim, her defasinda rapor aliyorum cok sikinti.oluyor. Ama yeterki sonucu guzel olsun insllh. Bana ve esimede bir suru vitamin verdi. Bunlar ilac sayilmadigi icin devlet odemiyor. Bizim sadece vitaminlerimiz 1 aylik 700 lira tutuyor. Ve uc aydir bu vitaminleri kullaniyoruz. Cunku benim cikolata kistim oldugundanher ay ayrica 250 liraalik bir igne oldum toplamda uc aydir uc igne ve gecici menopozdaydim.Insllh emeklerimiz bosa cikmaz
Bide bana tavsiyen varmı canım. İkimizde aynı doktora gidiyoruz ama ben önümüzdeki ay başlayacağım. İlaçları felan ucuz satan yerler varmış onda bile tecrübe konuşuyorCanim bizde sehirdisindan geliyoruz izmire 3,5+3,5 her seferinde 7 saat yol,bende çalışıyorum Allah kolaylik versin canim, her defasinda rapor aliyorum cok sikinti.oluyor. Ama yeterki sonucu guzel olsun insllh. Bana ve esimede bir suru vitamin verdi. Bunlar ilac sayilmadigi icin devlet odemiyor. Bizim sadece vitaminlerimiz 1 aylik 700 lira tutuyor. Ve uc aydir bu vitaminleri kullaniyoruz. Cunku benim cikolata kistim oldugundanher ay ayrica 250 liraalik bir igne oldum toplamda uc aydir uc igne ve gecici menopozdaydim.Insllh emeklerimiz bosa cikmaz
Canım irenbenin yakınındaki tüm eczaneler ilaçları indirimli veriyor. Ben migrosum yanındaki aaa sokakta bir eczane var ordan aldım bayağa güzel indirim yaptıBide bana tavsiyen varmı canım. İkimizde aynı doktora gidiyoruz ama ben önümüzdeki ay başlayacağım. İlaçları felan ucuz satan yerler varmış onda bile tecrübe konuşuyor
Canim bize de arkadas onermisti bir eczane, irenbenin o tarafta bulvar eczanesi var. Biz ordan aliyoruz baya indirim yapiyor. Ornegin daha dun 420 lira tutan ilaclarimizi 335liradan kartla aldik. Tabi gercekte fiyatlari kac bilmiyorum ama indirim yapiyor adam ilk soyledigi fiyat uzerinden. Sana tam olarak konulan teshis ne, benim cikolata kisti oldugu icin ignelerim ve vitaminlerim cogu kisiden farkli. Sana tavsiyem kaanbey ne derse onu yap, kafan takip cok dusunme canimm biliyorum elde degil ama stressiz olursak sonuc guzel olucak eminimBide bana tavsiyen varmı canım. İkimizde aynı doktora gidiyoruz ama ben önümüzdeki ay başlayacağım. İlaçları felan ucuz satan yerler varmış onda bile tecrübe konuşuyor
Rapor veriyor ama ozel hastane oldugu icin devlet kurumlarinda gecmiyor Irenbenin raporu. Ben bulundugum ilceden saglik ocagindan aile hekimime yazdiriyorum her defasindaCanım raporu İzmire gelmeden önce başka doktordan alıyorsun değilmi. Ya rapor bari verebilseydi irenbe. Sgk ile anlaşmalı olmadıgı için mi rapor yazmıyor ki:-(
Ben de 150 fostimon ve 150 merionali birlestirip oyle yapiyorum igneyi gobekten. Uyku yapmadi bende sadece karnim sisti bu nedenle de idrarimi bile cok zor yapiyorum, cok yumurtam var o nedenle ohss riskim var surekli, muhtemelen o nedenle sisti sanirim karnim. Tahlil yapilicak vucufundaki hormon dengeleri yeterli ise hemen transfer olursun, degerler yuksek olursa dondurulup bir ay vucut dinlendirilip oyle transfermerhaba! Hangi yumurta gelistirici ilaclari hangi dozlar da kullandiniz arkadaslar? Bir de yan etkileriniz oldu mu? Ben fostimon ve merional kullaniyorum toplam 300 iu ve acayip yorgun ve uykulu hissediyorum. Bir de yumurta toplandiktan sonraki ay mi transfer yapiyor genelde Kaan Bey embriyolari dondurup?
Sağol canım Allah razı olsun. Benim sebepsiz infertilite. Vitamin verdi bissürü. Bakalım bugun başlıcamCanim bize de arkadas onermisti bir eczane, irenbenin o tarafta bulvar eczanesi var. Biz ordan aliyoruz baya indirim yapiyor. Ornegin daha dun 420 lira tutan ilaclarimizi 335liradan kartla aldik. Tabi gercekte fiyatlari kac bilmiyorum ama indirim yapiyor adam ilk soyledigi fiyat uzerinden. Sana tam olarak konulan teshis ne, benim cikolata kisti oldugu icin ignelerim ve vitaminlerim cogu kisiden farkli. Sana tavsiyem kaanbey ne derse onu yap, kafan takip cok dusunme canimm biliyorum elde degil ama stressiz olursak sonuc guzel olucak eminim
Hepimizden razi olsun canim. Vitaminlerini hic aksatma canim, beslenmede cok onemliymis. Kaanhocanin instagramini takip et orda videolar var. Protein yiyin sunu yemeyin gibi aciklamalari var, bilgim olur canimSağol canım Allah razı olsun. Benim sebepsiz infertilite. Vitamin verdi bissürü. Bakalım bugun başlıcam
Çok yumurta toplandığı için oluyor kistler alakası yok bende de aynısı olmuştu ,Kaan hoca dondurulmuş transfer yapıyor genelde zaten dinlemiş olursunuz.Kizlar sali gunu opu oldum 22 yumurta almislar, degerlerim cok yuksek ve OHSS olmusum karnim.6 aylik hamilegibi cok sis ve cok agrim var. Embriyolar dondurulacak dedi dr bu sekilde transfer yapamayiz diyor. Hep bunlar cikolata kisti yuzunden. 4gundur agridan sancidan uyuyamiyorum bile. Allahim kimseyi sagligindan etmesin.
Cok yumurta var ama 5.gune kalan azicik var yani yine kalitesiz. Kaan bey bana kistin oldugu icin taze transfer yapicaz demisti ama Ohss olunca dondurulmusa karar verdi tekrardan, nasip... Agrilarim dayanilacak gibi degil karnimda cok sis fena. Rabbim hayirlisiniversinÇok yumurta toplandığı için oluyor kistler alakası yok bende de aynısı olmuştu ,Kaan hoca dondurulmuş transfer yapıyor genelde zaten dinlemiş olursunuz.