- 6 Aralık 2015
- 19.106
- 26.520
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #22.761
Benim Eylül de olacak inşallahKizlar merhaba. Son zamanlarda transfer yaptiran var mi aranizda Irenbe'de
Benim nasipse temmuzda olacak insllh. Bayadir kimse yazmadi olumlu transfer alan yok mu acaba diye endiselendimBenim Eylül de olacak inşallah
Evet burda yazan yok ama merkezde bayağa insan var tedavi olmak için gelen. Hiç biri buraya girmiyor demekki. Doktorun kim?Benim nasipse temmuzda olacak insllh. Bayadir kimse yazmadi olumlu transfer alan yok mu acaba diye endiselendim
Dr um Kaan Bey. Evet muayene olacagim zaman orada dünya kadar hasta oluyor fakat buradan ses seda yokEvet burda yazan yok ama merkezde bayağa insan var tedavi olmak için gelen. Hiç biri buraya girmiyor demekki. Doktorun kim?
Zaten başkalarının yorumlarını boşver cnm önemli olan senin doktorunla anlaşabilmem, sana güvende rahat hissettirebilmesi.yoksa aynı doktoru kimisi yere göğe sığdıramazken kimisi eleştirileri ile yerin dibine sokuyorDr um Kaan Bey. Evet muayene olacagim zaman orada dünya kadar hasta oluyor fakat buradan ses seda yok
Zaten başkalarının yorumlarını boşver cnm önemli olan senin doktorunla anlaşabilmem, sana güvende rahat hissettirebilmesi.yoksa aynı doktoru kimisi yere göğe sığdıramazken kimisi eleştirileri ile yerin dibine sokuyor
Evet cok haklisin canim, simdilik memnunum bir sikinti olmadi, insllh bebeğime kavusurum. Kaan bey de ilk tedavim daha once iki kere Bursada olumsuz tup bebek denemem oldu, hayirlisi hakkimizdaZaten başkalarının yorumlarını boşver cnm önemli olan senin doktorunla anlaşabilmem, sana güvende rahat hissettirebilmesi.yoksa aynı doktoru kimisi yere göğe sığdıramazken kimisi eleştirileri ile yerin dibine sokuyor
Merhaba, benimde 2 kere ege üni. Tüp bebek denemem başarısız oldu, bu kez irenbe kaan beyi ya da medicel park tan ahmet zeki ışık'ı düşünüyorum tedavi için, siz memnun musunuz kaan beyden, ikisi arasında kararsızımEvet cok haklisin canim, simdilik memnunum bir sikinti olmadi, insllh bebeğime kavusurum. Kaan bey de ilk tedavim daha once iki kere Bursada olumsuz tup bebek denemem oldu, hayirlisi hakkimizda
Canım ne aşamadasın tedavide. Ben de dün gittim Kaan beyeEvet cok haklisin canim, simdilik memnunum bir sikinti olmadi, insllh bebeğime kavusurum. Kaan bey de ilk tedavim daha once iki kere Bursada olumsuz tup bebek denemem oldu, hayirlisi hakkimizda
Merhaba,bizim bir tanidigimiz ahmet zeki beyde olumsuz sonuclar aldiktan sonra kaan beyde bebek sahibi oldu onun tavsiyesi ile gittim zaten bende. Simdiye kadar memnunum cok sukur guzel ilerliyor dr her muayenede ne gorduyse hemen anlatiyor sorulara cvp veriyor. Ama onun haricinde surekli muhabbet eden bir dr degil. Ama onemli olan zaten bilgisi tecrubesi insllh. Ha sunuda soyleyim canim surekli tahliller yapiliyor vitaminler yaziliyor. Diger merkezlere gore biraz daha pahali irenbe. Ama ben gozu kararttim ne diyorlarsa yapiyorumMerhaba, benimde 2 kere ege üni. Tüp bebek denemem başarısız oldu, bu kez irenbe kaan beyi ya da medicel park tan ahmet zeki ışık'ı düşünüyorum tedavi için, siz memnun musunuz kaan beyden, ikisi arasında kararsızım
Suan yumurta gelustirici igneler kullaniyoruz bugun randevum vardi masallah iyi gidiyor dedi. Yumurta sayimi ve rahim kalinligini ogrendik. Cuma yine randevum var duruma gore opu olucam haftaya canim insllh, siz de başlamaya karar verdiniz mi Kaan beyleCanım ne aşamadasın tedavide. Ben de dün gittim Kaan beye
Ben malesef Ahmet beyden memnun kalmadımMerhaba, benimde 2 kere ege üni. Tüp bebek denemem başarısız oldu, bu kez irenbe kaan beyi ya da medicel park tan ahmet zeki ışık'ı düşünüyorum tedavi için, siz memnun musunuz kaan beyden, ikisi arasında kararsızım
Canım biz dün gittik muayene yaptı. Adetle bir gel dedi. Previt pozitif_ devit _ b12newlife plus verdi. Bunları yazdırsak da devlet ödemiyor değil mi.Merhaba,bizim bir tanidigimiz ahmet zeki beyde olumsuz sonuclar aldiktan sonra kaan beyde bebek sahibi oldu onun tavsiyesi ile gittim zaten bende. Simdiye kadar memnunum cok sukur guzel ilerliyor dr her muayenede ne gorduyse hemen anlatiyor sorulara cvp veriyor. Ama onun haricinde surekli muhabbet eden bir dr degil. Ama onemli olan zaten bilgisi tecrubesi insllh. Ha sunuda soyleyim canim surekli tahliller yapiliyor vitaminler yaziliyor. Diger merkezlere gore biraz daha pahali irenbe. Ama ben gozu kararttim ne diyorlarsa yapiyorum
Vitaminleri kullan eşinle bi ay sonra gel dedi. Sen şehirdışından mı geliyorsun canım irenbeye. Valla ben hem çalışıyorum hem şehir dışı. İnşallah Allahım kolaylaştırırSuan yumurta gelustirici igneler kullaniyoruz bugun randevum vardi masallah iyi gidiyor dedi. Yumurta sayimi ve rahim kalinligini ogrendik. Cuma yine randevum var duruma gore opu olucam haftaya canim insllh, siz de başlamaya karar verdiniz mi Kaan beyle
Canim bizde sehirdisindan geliyoruz izmire 3,5+3,5 her seferinde 7 saat yol,bende çalışıyorum Allah kolaylik versin canim, her defasinda rapor aliyorum cok sikinti.oluyor. Ama yeterki sonucu guzel olsun insllh. Bana ve esimede bir suru vitamin verdi. Bunlar ilac sayilmadigi icin devlet odemiyor. Bizim sadece vitaminlerimiz 1 aylik 700 lira tutuyor. Ve uc aydir bu vitaminleri kullaniyoruz. Cunku benim cikolata kistim oldugundanher ay ayrica 250 liraalik bir igne oldum toplamda uc aydir uc igne ve gecici menopozdaydim.Insllh emeklerimiz bosa cikmazCanım biz dün gittik muayene yaptı. Adetle bir gel dedi. Previt pozitif_ devit _ b12newlife plus verdi. Bunları yazdırsak da devlet ödemiyor değil mi.
Arkadasimda Ahmet beyde olumsuz tup sonuclari almis. Cok sukur kaan beyde tup denemesi olumlu 1 kiz çocuğu var.Ben malesef Ahmet beyden memnun kalmadımçok yoğun bu yüzden iletişim sorunu yaşadım çok. Şimdi irenbede ümit hanımlayım çok memnunum. Kaan bey de çok iyi diyorlar
Benim de malesef en kötü denemem orda olduArkadasimda Ahmet beyde olumsuz tup sonuclari almis. Cok sukur kaan beyde tup denemesi olumlu 1 kiz çocuğu var.
İrenbe ye ege üni.de tedavime başlamadan önce gitmiştim, o zaman ümit hanım muayene etmişti, ama ben üni.de ege nazan tavmergandan 2 ay öncesinde randevu almıştım ve herkes onu çok övüyordu bu yüzden daha sonra ege hanımda devam ettim, 6 ay içerisinde 2 aşılama ve 2 tüp bebek yaptık ancak başarısız oldu, üstelik ege hanım çok yoğun özel hastası olduğum halde kendisiyle doğru düzgün iletişim dahi karamadık, araştırmalarımda kaan bey hakkında çok iyi yorumlar aldım 3. Ye henüz hazır değilim ama bakalım artık hayırlısı...Merhaba,bizim bir tanidigimiz ahmet zeki beyde olumsuz sonuclar aldiktan sonra kaan beyde bebek sahibi oldu onun tavsiyesi ile gittim zaten bende. Simdiye kadar memnunum cok sukur guzel ilerliyor dr her muayenede ne gorduyse hemen anlatiyor sorulara cvp veriyor. Ama onun haricinde surekli muhabbet eden bir dr degil. Ama onemli olan zaten bilgisi tecrubesi insllh. Ha sunuda soyleyim canim surekli tahliller yapiliyor vitaminler yaziliyor. Diger merkezlere gore biraz daha pahali irenbe. Ama ben gozu kararttim ne diyorlarsa yapiyorum
Bi arkadaşım ahmet beye 2 tüp bebek yaptırdı birinde başarılı olmuşlardı ancak 3 aylıkken karnında öldü, çok yoğun ve ilgisizse zaten istemem daha önce ege nazan tavmergan a gidiyordum ve aynı durumdan çok muzdarip oldum, o yüzden aradığımda ulaşabileceğim bir dr arıyorumBen malesef Ahmet beyden memnun kalmadımçok yoğun bu yüzden iletişim sorunu yaşadım çok. Şimdi irenbede ümit hanımlayım çok memnunum. Kaan bey de çok iyi diyorlar
Kaan bey in hemsirelerinin watsap nosu var herseyi soruyosun direk kaanbeye sorup cevapliyorlar hemen geri donus yapiyorlar. Daha da acil durumlar icin direk Kaan beyi arayabilirsin. Yani iletisim konusunda sikinti yok. Ben hic bilmiyorum ahmet beyi,sadece arkadasimdan duydum daha onceki dr um bursadaydi. Ve cok ilgisizdi ilk kimyasal gebeligi yasadigimda aradigimda ulasamamistim bile, feri donus bile yapmiyordu yani olumsuz sonuc almami cok umursamadi sanirim bende biraktimBi arkadaşım ahmet beye 2 tüp bebek yaptırdı birinde başarılı olmuşlardı ancak 3 aylıkken karnında öldü, çok yoğun ve ilgisizse zaten istemem daha önce ege nazan tavmergan a gidiyordum ve aynı durumdan çok muzdarip oldum, o yüzden aradığımda ulaşabileceğim bir dr arıyorum
Valla bu surec cok zor bir surec. Hazır oldugunda baslaman bu acidan en iyisi. Cunku vucut kadar beyninde hazir olmasi gerekli tabi. Ben yillar geciyor diye dr un verdigi azami ara dinlenmeler harici hic ara vermedim. Hayirlisi olsun insllhİrenbe ye ege üni.de tedavime başlamadan önce gitmiştim, o zaman ümit hanım muayene etmişti, ama ben üni.de ege nazan tavmergandan 2 ay öncesinde randevu almıştım ve herkes onu çok övüyordu bu yüzden daha sonra ege hanımda devam ettim, 6 ay içerisinde 2 aşılama ve 2 tüp bebek yaptık ancak başarısız oldu, üstelik ege hanım çok yoğun özel hastası olduğum halde kendisiyle doğru düzgün iletişim dahi karamadık, araştırmalarımda kaan bey hakkında çok iyi yorumlar aldım 3. Ye henüz hazır değilim ama bakalım artık hayırlısı...