Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Evet canim cok haklisin. Aminnn aminnn insllh seninde benimde pozitif gordugumuz gunler cabucak gelsin

Kızlar bana transferden sonra çatlatma iğnesi verdiler 2 gün arayla yapacağım. Siz de kullandınız mı

İrenbede imsi yokmuymş canm bende orayı düşünüydm

spermi 6000-8000 kata kadar büyütme imkanı sağlayan, spermin seçimi ve enjeksiyonuna dayalı bir yaklaşım. Böylece daha detaylı inceleme yapılabiliyor. Detaylı inceleme de bize spermden kaynaklanabilecek bir başarısızlığının önüne geçme imkanı sağlanmış oluyor. Nette bu şekilde yazıyo

MerhabA,sayfalarında olduğu yazıyor ama embriyologla görüştüm kullanmıyoruz biz zaten en iyisini seçiyoruz dedi.
Aynen sayfalarında yazıyo ama neden kullanmyrz diolar ki madem bizde bu uygulamada var die sayfaya koymayn...sonuçta parasıyla degl mi istiyoruz denildiğinde uygulamaları lazım

Aynen sayfalarında yazıyo ama neden kullanmyrz diolar ki madem bizde bu uygulamada var die sayfaya koymayn...sonuçta parasıyla degl mi istiyoruz denildiğinde uygulamaları lazım
Ben sırf bu yöntem için ankaraya gittim gürgan kliniğe,görüşmede size imsi uygulayacağız dediler bizimde istediğimiz imsi idi çünkü daha önceki iki tedavimiz icsi ile olmuştu farklı yöntemler denemek istiyorduk ama transfer öncesi uygulanmadığını gerek duymadıklarını söylediler ve yine negatif oldu. Artık merkezlere güvenim kalmadı.

İnanmıyorum ya bu merkezler neden böyle ki ne demek gerek duymadık evet belki gerek duymamş olabilirler ama siz sırf imsi için oraya gittiysenz yapmaları lazımdı Smryna art da yapıyomuş bu işle mi orası nasl sizce

İlk denememi smyrna da yaptım, ikinciyi kaan beyde .ankarayı gördükten sonra izmirdekilerde iyiymiş diye düşündüm yani tekrar deneme yapacak olsam ikisiyle tekrar gider görüşürüm, smyrna da er gittiğinizde farklı doktorlar muayene ediyor sizin özel r doktorunuz olmuyor bu eksi benim için ama her kontrollerde kan tahlilleri yapıyorlar buda artı ,irenbede özel doktorunuz oluyor ama kan tahllilerini her kontrolde detaylı bakmıyorlar buda irenbenin eksisi ama bir sorunda direkt doktorunuzu arayabiliyprsunuz bu yönden de güzel .karar sizin içinize sinen güvendiğiniz biryerde başlamak başarıyı arttırıyor bence ,yorumlara takılmayın kendinizi dinleyin.

İşte her yerin hem artısı hem eksisi var hasta kendi söylemedn hastası için herşeyi düşünen bi merkez yok sanırım

Arkadaşlar herkese merhaba irenbeden memnun kaldınızmı doktor ismail küçük hakkında bilgisi olan varmıdır birde irenbede tüp bebek fiyatları nedir bilgi verirseniz sevinirim

Arkadaşlar herkese merhaba irenbeden memnun kaldınızmı doktor ismail küçük hakkında bilgisi olan varmıdır birde irenbede tüp bebek fiyatları nedir bilgi verirseniz sevinirim
Ben ümit hanımla tedaviye başladım şimdilik çok memnunum. İsmail beyi de bana kadın doğum doktorum tavsiye etmişti ama ümit hanım benim problemimimle alakalı uzman diye onu tercih ettim. Opu+transfer 5000 lira bi kerelik de 500 lira takip ücreti alıyorlarmış. Gerek olursa histeroskopi 1000 lira. İlaçlar da tahmini 1,500 - 2,500 arası tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…