Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Merhaba ben sali gunu irenbede histeroskopi oldum,irenbenin ikinci katinda bir operasyon odasinda yaptilar,sonrada uyaninca odaya aldilar
Aaa 2. Katta operasyon odası mı varmış. Benim de yum toplama 4.katta oldu. Küçücük binaya herşeyi sığdırmışlar :) ama ben şuana kadar tedavinin her aşamasından, her personelden çok memnun kaldım böyle devam eder inşallah herşey

Aaa 2. Katta operasyon odası mı varmış. Benim de yum toplama 4.katta oldu. Küçücük binaya herşeyi sığdırmışlar :) ama ben şuana kadar tedavinin her aşamasından, her personelden çok memnun kaldım böyle devam eder inşallah herşey
Aminnn, Insllh sonucu guzel olurda kavusuruz artik bebislerimize. Bende memnunum simdilik cok sukur :)

Kızlar merhabalr.. manlar çok aşırı olduğu icin okuyamadım. Tuo bebek ücreti nedir kaan beyin.. donsurulmuslar fln dahil

21 yum toplandı ama fire vere vere gittik 3.güne 6 embriyom kaldı. Çok şükür 4ü iyi kalite 2si orta kalite, donduruldu. İlk defa dondulmuş embriyolarım oldu çok mutlu oldum :)
Aaa maşallah cnim,hiç bu kadarda yumurtan toplandığını hatilamiyorum.embiriyolarin satışında gayet güzel.. ee niye 5.gün dondurmadilar?gerçi nasip olursa 3_5 farketmez hadi hayırlısı inşallah bu son tedavin olur.bebesini kucağına alırsın.

Aaa maşallah cnim,hiç bu kadarda yumurtan toplandığını hatilamiyorum.embiriyolarin satışında gayet güzel.. ee niye 5.gün dondurmadilar?gerçi nasip olursa 3_5 farketmez hadi hayırlısı inşallah bu son tedavin olur.bebesini kucağına alırsın.
Canım sen nickini mi değiştirdin? Valla embriyolog 5.güne bekletip riske atmak istemedik dedi çok makul konuşmalar yaptıkları için doktor ve embriyoloğa çok güvendim onlara bıraktım herşeyi.. Transfer zamanı 3ü çözdürülecek inşallah herşey yolunda giderse 2si 3.gün transferi yapılacak kalan 1i 5.güne bekletilecek 5.günü görürse tekrar dondurulacak. Evet en iyi yum sayısı bu sefer oldu

Canım sen nickini mi değiştirdin? Valla embriyolog 5.güne bekletip riske atmak istemedik dedi çok makul konuşmalar yaptıkları için doktor ve embriyoloğa çok güvendim onlara bıraktım herşeyi.. Transfer zamanı 3ü çözdürülecek inşallah herşey yolunda giderse 2si 3.gün transferi yapılacak kalan 1i 5.güne bekletilecek 5.günü görürse tekrar dondurulacak. Evet en iyi yum sayısı bu sefer oldu
evet canım))hayırlısı olsun hakkında,bencede çok isabetli bi kara vermiş doktorun.

Iyi günler rica etsem tedavinizin asamalarıni anlatirmisiniz. Ilk tup bebek denemeniz miydi? merkeze kac kez gittiniz falan merak ettim. Problem sizden mi esinizden mi kaynakli. Bende amh düşük. Ben de 2. tup bebek denememi yapmak istiyorum ve merkez araştırıyorum. Ve doktor. Yardimci olursaniz sevinirim.

Iyi günler rica etsem tedavinizin asamalarıni anlatirmisiniz. Ilk tup bebek denemeniz miydi? merkeze kac kez gittiniz falan merak ettim. Problem sizden mi esinizden mi kaynakli. Bende amh düşük. Ben de 2. tup bebek denememi yapmak istiyorum ve merkez araştırıyorum. Ve doktor. Yardimci olursaniz sevinirim.
Bu benim 4.denemem 3.merkezim (doktorum) oldu. Merkez olarak en çok irenbeden memnun kaldım, 15 doktordan geçmiş biri olarakda en çok şuanki doktorumu sevdim ve güvendim. Ben de çikolata kisti rahatsızlığı var bu konuda uzman olduğu için irenbede doktor olarak ümit hanımı seçtim. Eşimin de değerleri çok iyi sayılmaz.

Önce ön görüşmeye gittim, ümit hanım yarım saatten fazla ilgilendi bizimle tek tek tahlilleri geçmiş tedavilerini inceleyip analiz etti çok makul bir tedavi planı çıkarttı her aşamayı detaylıca izah ett, çok memnun kaldım. 3 ay antioksidan tedavisi önerdi hazırlık olarak embriyo kalitesi için. Sonra adetle başladık. 3 kere gittim 4.seferde yum toplama oldu. Sadece ultrasonla takip yaptı kan tahliline gerek duymadı çok iyi oldu. En iyi yum sayım burada çıktı. Embriyolarım 3.gün donduruldu. Bende şimdi faklı bir tedavi uygulanacak transfer eylülde. Embriyolog da çok iyi, bilgi vermek için aradığımda ne sorsam uzun uzun cevapladı. Randevulerım da hep tam zamanında alındım hiç beklemedim. Yum toplama günü de hiç beklemediler. Kısacası ben her aşamada çok memnun kaldım. Doktoruma istediğim zaman cep telefonundan ulaşabiliyorum, bu da benim için önemliydi. Kafanıza takılan birşey varsa sorabilirsiniz

ShinSeGi cevabınız için teşekkürler. Bende de doktorum cok olumlu konuştu aralık ayından tedavi de. Ben böyle 3 ay tedavi sonra transfer olur diye düşünürken muayene oldum hemen ignelere başlandı ve 4 yumurta toplandi2si dollendi ve transfer edildi pozitif sonuç aldık ama kimyasal gebelik dendi. Sonra gelişmemiş kese gorundu. Tup bebek konusunu xok araştırmadan tup bebek yaptırdım. Ve tekrar olumsuz bir sonuçtan korkuyorum. Cok yıprandım. Ocak ve şubat ayim felaketti. Ömrümün Ömrümün 2 ayını tekrar yaşamaktan korkuyorum. Süreli kan tahlili ve hamilesin ama hamile değilsin. Grip oldum ilac vermiyor hiç bir doktor. Diyorum o gebelik kimyasal gebelik dusecekmis. Çok psikolojim alt üst oldu. AMH degerim 1 yıl önceki değerin yarısına inmiş. O zaman olmayan tup bebek şimdi hiç olmaz diyorum. Kafamda deli sorular.
35 yaşındayım. Amh çok düşük bilemedim ne yapsam hangi doktora gitsem.

ShinSeGi cevabınız için teşekkürler. Bende de doktorum cok olumlu konuştu aralık ayından tedavi de. Ben böyle 3 ay tedavi sonra transfer olur diye düşünürken muayene oldum hemen ignelere başlandı ve 4 yumurta toplandi2si dollendi ve transfer edildi pozitif sonuç aldık ama kimyasal gebelik dendi. Sonra gelişmemiş kese gorundu. Tup bebek konusunu xok araştırmadan tup bebek yaptırdım. Ve tekrar olumsuz bir sonuçtan korkuyorum. Cok yıprandım. Ocak ve şubat ayim felaketti. Ömrümün Ömrümün 2 ayını tekrar yaşamaktan korkuyorum. Süreli kan tahlili ve hamilesin ama hamile değilsin. Grip oldum ilac vermiyor hiç bir doktor. Diyorum o gebelik kimyasal gebelik dusecekmis. Çok psikolojim alt üst oldu. AMH degerim 1 yıl önceki değerin yarısına inmiş. O zaman olmayan tup bebek şimdi hiç olmaz diyorum. Kafamda deli sorular.
35 yaşındayım. Amh çok düşük bilemedim ne yapsam hangi doktora gitsem.
Önceki denemeyi nerede yaptırdınız? Benim de ilk iki denemem kimyasal gebelik oldu malesef :KK43: üçüncü denemem tam bir fiyaskoydu zaten. 4.denemede bu sefer bi kaç doktorla birden görüşüp karar verdim, içime en çok sineni tercih ettim. Size de tavsiyem öyle yapın, ön görüşmeler zaten ücretsiz. En mükemmel merkezde, en mükemmel tedaviyi de alsak sonucun sağlıklı gebelik olacağının garantisi malesef yok. Önemli olan tedavi sürecini güzel geçirebilmek, negatif sonuç alsak da doktorum, merkezin elinden geleni yaptı diyebilmek. Doktora, merkeze güven duymak stresle baş edebilmek için çok önemli.

Ben de ilkini irenbe de yaptırdım. Şimdi acaba aynı yere mi gitsem yoksa farklı bir merkez mi denesem diye kararsız kalıyorum. Aynı yere gitsem doktorum geçmiş tup bebek deneyimimi biliyor olacak. Yeni bir yer acaba daha mi farkı olur. Sonuçta tuttu ama gelişmedi. Acaba rapor alıp calismsamiydim. Keskeler vs. Tedavi sırasında dedi ama transfer sonrasi çok stres yaşadım. Olacak mi olmayacak mi. Degerim hiç 2ye katlamamisti.

Ben de ilkini irenbe de yaptırdım. Şimdi acaba aynı yere mi gitsem yoksa farklı bir merkez mi denesem diye kararsız kalıyorum. Aynı yere gitsem doktorum geçmiş tup bebek deneyimimi biliyor olacak. Yeni bir yer acaba daha mi farkı olur. Sonuçta tuttu ama gelişmedi. Acaba rapor alıp calismsamiydim. Keskeler vs. Tedavi sırasında dedi ama transfer sonrasi çok stres yaşadım. Olacak mi olmayacak mi. Degerim hiç 2ye katlamamisti.
Ben izmirde çok dolaştım durdum izmirde en iyi merkez bence irenbe, bi de kent hastanesini tavsiye ediyorlar ama oraya hiç gitmedim. İmkanın varsa İstanbula gidebilirsin Şişli memorial Semra karaman ya da bahceçi tüp bebek merkezine...

Eğer doktorunla alakalı kafanda soru işaretleri varsa, güven sorunu yaşıyorsan doktorunu değiştir derim ama doktoruna güveniyorsan 2.denemeni de aynı doktorla yap derim cnm

Ben izmirde çok dolaştım durdum izmirde en iyi merkez bence irenbe, bi de kent hastanesini tavsiye ediyorlar ama oraya hiç gitmedim. İmkanın varsa İstanbula gidebilirsin Şişli memorial Semra karaman ya da bahceçi tüp bebek merkezine...

Eğer doktorunla alakalı kafanda soru işaretleri varsa, güven sorunu yaşıyorsan doktorunu değiştir derim ama doktoruna güveniyorsan 2.denemeni de aynı doktorla yap derim cnm

Birkisel kurlerle acaba normal yoldan mi denesem diyorum. Istanbul zor olur benim icin bursa veya ızmir yakin bana. Izmirde bana uygulanan tedavi yöntemini ve embriyo kalitemi bilmiyorum bana açıklama yapmadılar bu konuda. Ne bu forumda ogrendim embriyolarin kalite sınıflandırmaya olduğunu. Bana transferde sağlıklı emriyolar dendi. Sanirim ben cahillik ettim arastirmamakla

X