Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Merhaba bize de kaan bey 3 ay vitamin ve 3 ayri igne verdi gecici menopozdayim birbucuk ayimi tamamladim . Size nasil bir tedavi onerdiler insllh hayirlisi ile olumlu sonuclanir tedavilerimiz
Ben 3 ay vitamin kullandım. son 2 ay cyclo progynova diye bir adet düzenleyici kullandım. Rezerv azlığı var bende. Şu an yumurta uyarıcı iğnelere başladık fostimon ve merional kullanıyorum. Cuma günü kontrolüm var. Umarım yumoşlar oluyordur...

Kızlar transfer anesteziyle mi uyanık mı oluyor? Ben yumurta uyarıcı iğne yapıyorum şu an yarın kontrolüm var. Ona göre yumurtalar geliştiyse sonrasında yumurta toplama. Dr şartlar uygun olursa taze transfer yaparız dedi. Taze transfer olan var mı? Süreç nasıl işliyor, ilk denemem merak ediyorum.

Kızlar transfer anesteziyle mi uyanık mı oluyor? Ben yumurta uyarıcı iğne yapıyorum şu an yarın kontrolüm var. Ona göre yumurtalar geliştiyse sonrasında yumurta toplama. Dr şartlar uygun olursa taze transfer yaparız dedi. Taze transfer olan var mı? Süreç nasıl işliyor, ilk denemem merak ediyorum.
Ben iki kere tup yaptirmis biri olarak canim ikisindede uyanik oldu. Anestezili hic duymadim. Yumurta toplama anestezili oluyor ama transfer uyanik. Transfer agrisiz acisiz oluyor toplamda 5,10 dk anca suruyor.

Kızlar yarın akşam 1 ovitrelle ve 3 gonapeptyl yapacağım. Bunlar hazır iğne sorum şu bunların havasını alacak mıyız yoksa almadan mı yapacağız? Hemşire bir arkadaşım alma dedi video izledim bazılarında alıyorlar bazılarında almıyorlar. Siz nasıl yaptınız?

Kızlar yarın akşam 1 ovitrelle ve 3 gonapeptyl yapacağım. Bunlar hazır iğne sorum şu bunların havasını alacak mıyız yoksa almadan mı yapacağız? Hemşire bir arkadaşım alma dedi video izledim bazılarında alıyorlar bazılarında almıyorlar. Siz nasıl yaptınız?
Kızlar iğneleri havasını alıp yaptım. 4 tane peşpeşe. Benim gibi korkan tedirgin olan varsa söyleyeyim en kolayı da bu 4 iğneyi yapmakmış. Havasını alıp vuruyorsun çok basit. Hepimizin hakkında hayırlısını diliyorum umarım buradan çok güzel haberler paylaşırız.

2. gün 2 tane, başka da kaliteli döllenen olmadı zaten. Dondurulmuş yok yani. Allah kısmet ederse olacak zaten...
Bunlar insllh tutunsunda saglicakla, dondurulmus olmasin hic kafana takma. Benim 5 tane dondurulmusum vardi hicbiri tutmadi. Kaan beye yeni basladim taze transfer oneriyor benim icinde nasipte varsa sayida dondurulmusta onemli degil

Bunlar insllh tutunsunda saglicakla, dondurulmus olmasin hic kafana takma. Benim 5 tane dondurulmusum vardi hicbiri tutmadi. Kaan beye yeni basladim taze transfer oneriyor benim icinde nasipte varsa sayida dondurulmusta onemli degil
Evet canım haklısın. Kaan hoca bana taze transfer önerdi. Ben doktor ne derse onu yaptım sorgulamadım. Uyumlu bir hastaydım özetle :). Doktoruma da güvendim, sevdim. Sonuçta elinden geleni yaptı gerisi Allah’a kaldı. Senin de su gibi akıp geçsin tedavin pozitif olsun İnşallah sonuç.

X