Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

kızlar sabahtır tablo yapacam diye uğraşıyorum eskiden burada ne güzel öyle bir özellik vardı şuan yok kendim exell de yaptım bu kezde burada eklemek sıkıntı oldu.

Eklentiler

• Adsız.jpg
    2,4 MB · Görüntüleme: 484
index.php

Çok güzel olmuş canım eline sağlık.Ne güzel şimdiden 5 kişi hamile bile :KK71:
Kızlar yine yardıma ihtiyacım var. Kaan Bey in verdiği standart testlerde HIV 1-2 yazıyor ya hastahanedekiler diyor ki HIV 1/2 yi mi kastediyor yoksa HIV 1 ve HIV 2 olmak üzere 2 ayrı testi mi kastediyor?Siz biliyorsunuzdur diye önce size sorayım dedim.
:KK23:

Kızlar yine yardıma ihtiyacım var. Kaan Bey in verdiği standart testlerde HIV 1-2 yazıyor ya hastahanedekiler diyor ki HIV 1/2 yi mi kastediyor yoksa HIV 1 ve HIV 2 olmak üzere 2 ayrı testi mi kastediyor?Siz biliyorsunuzdur diye önce size sorayım dedim.
hiç hatırlamıyorum canım arasana kaan beyi cebinden yada mesaj at mutlaka döner :KK70:

canım sanırım o HIV 1 ve HIV 2 olması lazım... HIV in 2 tipi var.. onu kastediyordur..

yaa kızlar ben bazen kimin hangi aşamada olduğunu karıştırıyorum...
şimdi aklımda olanları yazayım..
@purplelife34 havuz oluşturma aşamasında yumurta geliştiriyor..
@kalbiminozu yumurta toplama aşamasında
SWALLOW09 SWALLOW09 histeroskopi oldu adet olunca transfer hazırlığı olacak.
@agapo önümüzde ki adet yumurta geliştirmeye başlıcak
@Mormutfakli önümüzdeki adet transfer hazırlığına başlayacak
@laughnow transfer tarihine kadar vermedi???
denizaa denizaa histeroskopi oldu transfer hazırlığına başlayacak
banusu35 banusu35 wiolettt wiolettt cycas cycas ozlem_hakaan ozlem_hakaan @melekler17 hamile :anneadayı:
:anneadayı:
Princess35 Princess35 karanfil1990 karanfil1990 kzılar sizler ne alemdesiniz? başka olanda aklıma gelmeyen arkadaş varmı?
Ben ben varım bugün histoo dan çıktım. Herşey ii 26 kasım kotrol ondan iki hafta sonra transfer :KK73::KK73::KK73:

wiolettt wiolettt Çookkkkk tebrik ederim. Evliklik yıldönümü Histoo derken giremedim bi kaç gündür . Ne güzel maşallah çok güzel bi topik olucaz. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım bizlere duayı eksik etmeyin cycas cycas ozlem_hakaan ozlem_hakaan ve diğer güzel anne adayları. Bende bugün Histodan çıktım26 kasım kontrol 2 hafta sonra transfer . KAAN Beyle bugün dedikodunuzu yaptım. O da arada girip bizi burdan takip ediyormuş :KK45: ama kim kim çıkaramadım dedi :)

wiolettt wiolettt Çookkkkk tebrik ederim. Evliklik yıldönümü Histoo derken giremedim bi kaç gündür . Ne güzel maşallah çok güzel bi topik olucaz. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım bizlere duayı eksik etmeyin cycas cycas ozlem_hakaan ozlem_hakaan ve diğer güzel anne adayları. Bende bugün Histodan çıktım26 kasım kontrol 2 hafta sonra transfer . KAAN Beyle bugün dedikodunuzu yaptım. O da arada girip bizi burdan takip ediyormuş :KK45: ama kim kim çıkaramadım dedi :)
darısı sana ve diğer bütün arkadaşlara inşallah. her aklıma geldiğinde dua ediyorum size. benim bebiş her sabah ezanla uyandırıyor beni ve o an bütün dinginlik ve huzurla daha da çok istiyorum hepinizden güzel haberler almayı. rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallah:)

cycas cycas ozlem_hakaan ozlem_hakaan ve diğer güzel anne adayları. Bende bugün Histodan çıktım26 kasım kontrol 2 hafta sonra transfer . KAAN Beyle bugün dedikodunuzu yaptım. O da arada girip bizi burdan takip ediyormuş :KK45: ama kim kim çıkaramadım dedi :)[/QUOTE]
gecmis olsun canim biz seninle ayni zamanlarda transfer olucaz demekki benimde dun histom vardi 24 kasim kontrol iki hafta sonrada transfer dedi banada....
Gecen bende bunu esimle konusmustum acaba kaan beyde bu yazilara bakiyormudur diye :) cevabimi ogrenmis oldum :KK73:

canım tablo süper olmuş ellerine sağlık ben bugün histo.dan çıktım, sorunsuz geçti..26.sında randevumuz var :) transferim aralık 10 gibi olacakmış, estrofeme başlıyorum bugün..bu araa göbekten yaptıkları iğne yerim morardı, sizin de oldu mu, o kadar iğne yaptım kendime morarmadı, hemşire yapınca morardı yaa...

allahım herkese nasip etsin allah yardımcımız olsun aranıza yeni katıldım motivasyon süper bazen forumu kullanmayı bilemiyorum yavaş yavaş.daha ben kararımı veremedim ege ün.diyende var irenbe diyende var birde dışarıdan hasta götüren dr hüseyin ivit varmış burada sonuçlar pozitif yani edremitte 3 şık var kararımı veremiyorum

X