Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Allah analı babalı buyutsun. Sizin adınıza çok sevindim. Kafein meselesine gelince. ...bazen küçük bir bilgi büyük fark yaratır. Anlatmadigim ayrıntılar da var. Özellikle anlatmıyorum. Dediginiz gibi tedavi surecindeki arkadaşları demoralize etmemek için... Kaan beyin kötü bir Dr. Olduğunu da düşünmüyorum. Ama bilgisini Dr. Olarak değil ticaret adamı olarak kullandigini düşünüyorum... kesinlikle çok zeki bilgili ve mesleğine hakim biri. Küçük bir farkla... o da çalıştığı kurumdaki bekasini sağlama adına bizlerin durumuna istediği şekilde yön verme kararı. ..
Kendisini hiç iyi anmama sebebim de tam olarak budur.
Kişinin parasını calarsaniz zamanla yerine koyar. Malını calsaniz yenisini alır. .. Ama kişinin ZAMANINI CALMAK !!!
bunun geri dönüşü yok. Hele ki biyolojik saatimiz aleyhimize çalışırken. ..
amin teşekkürler... Allah yaşadığınız sıkıntılı günleri unutturacak güzel günler görmek nasip etsin size de en yakın zamanda...

Saol cnm Allah razi olsun...nasipse ins
canım test günün yarın di mi? nasılsın var mı bir his:) kendini dinleme ama, bak benim hiç belirtim olmamıştı, artık ailelere nasıl söylerim kötü sonucu diye düşünmeye başlamıştım:) ki benim ufaklığım orda bekliyomuş beni... hadi hayırlısı hakkında, güzel haberlerini bekliyoruz:KK200::anneadayı:

Evet cniiiiim yariiiiiin buyuk guuunn:)))
Hic blmiyorum cnm varmi yokmu goguslerim yaniyo gbi sanki boyle.kasiklarim sizlar gbi.Rabbim hayirlisini versin hakkimizda cnm sahlikli hayirli evlat versin isteyen bekleyen herkese ins.amin.

Evet cniiiiim yariiiiiin buyuk guuunn:)))
Hic blmiyorum cnm varmi yokmu goguslerim yaniyo gbi sanki boyle.kasiklarim sizlar gbi.Rabbim hayirlisini versin hakkimizda cnm sahlikli hayirli evlat versin isteyen bekleyen herkese ins.amin.
ya çok heyecanlı:) inşallah bebişin sana burdayım anne diyordur. sabah test yapacak mısın yoksa direkt kana mı gideceksin canım?

Sendemi kaan beyin hastasisin cnim yenimi hamilesin??? krc05 krc05
:)) canım daha önce konuşmuştuk, 2015 yılından hastasıyım Kaan Hoca'nın ben. doğum yaptım oğlum 15,5 aylık oldu bile:) burayı takibi bırakmadım, güzel haberler almak için ara sıra girip bakıyorum. senden de inşallah güzel haberler gelir yarına:anneadayı:

:)) canım daha önce konuşmuştuk, 2015 yılından hastasıyım Kaan Hoca'nın ben. doğum yaptım oğlum 15,5 aylık oldu bile:) burayı takibi bırakmadım, güzel haberler almak için ara sıra girip bakıyorum. senden de inşallah güzel haberler gelir yarına:anneadayı:

K bakma cnm ya kk da okadar cok topige giriyorumki unutuyorum inanki...Allah size bagislasin cnm evladinizi.ins nasipse aliriz cnm Rabbim biliyor.senin yas kac?kac t ane transfer olmustu?

K bakma cnm ya kk da okadar cok topige giriyorumki unutuyorum inanki...Allah size bagislasin cnm evladinizi.ins nasipse aliriz cnm Rabbim biliyor.senin yas kac?kac t ane transfer olmustu?
doğrudur canım normal:) 2 transfer olmuştu canım. amin hepimize inşallah. hadi bekliyoruz güzel haberlerini:)

Kizzzlaaaarrr Allah'ima sonsuz hesapsiz sukurler olsun ki HAMİLEYİİİİMMMMMMMMMMMMMM:anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı:
Rabbim isteyen bekleyen hasretini ceken herkese tez vakitte nasip etsin...Rabbim nasip etti yuzumuze bakti ins devamida gelir saglikli hayirli evlat olur ins...2asilamanin ardindan Rabbim tup bebegi ve kaan beyi vesile eyledi...3senelik hasretimiz sona erdi...hic hayal bile edemezdjm buraya HAMİLEYİMMMM yazicami..Rabbim nasip etti insta devamida nasip olur Allah'imin izniylee...Rabbim cumle isteyene tez vakitte saglikli hayirli evlatlar versin insAllah....:dua::dua::dua:

Kizzzlaaaarrr Allah'ima sonsuz hesapsiz sukurler olsun ki HAMİLEYİİİİMMMMMMMMMMMMMM:anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı:
Rabbim isteyen bekleyen hasretini ceken herkese tez vakitte nasip etsin...Rabbim nasip etti yuzumuze bakti ins devamida gelir saglikli hayirli evlat olur ins...2asilamanin ardindan Rabbim tup bebegi ve kaan beyi vesile eyledi...3senelik hasretimiz sona erdi...hic hayal bile edemezdjm buraya HAMİLEYİMMMM yazicami..Rabbim nasip etti insta devamida nasip olur Allah'imin izniylee...Rabbim cumle isteyene tez vakitte saglikli hayirli evlatlar versin insAllah....:dua::dua::dua:
Çok şükür canım benim Allah tamamına erdirsin kucağında göstersin inşallah, darısı tüm bekleyen isteyenlerin başına :anneadayı::emir_bebek::anne::nazar::KK200:

Çok şükür canım benim Allah tamamına erdirsin kucağında göstersin inşallah, darısı tüm bekleyen isteyenlerin başına :anneadayı::emir_bebek::anne::nazar::KK200:

Aminnn kuzum amin agzin bal yesinnn...sonsuz hesapsiz sukur Rabbim dualarimizi kabul etti..ins daim olur..Rabbim isteyen bekleyen herkesin duasini kabul etsin ins cnm :dua:

aaaa canım çok sevindim gerçekten:)) Allahım tamamına erdirsin sağlıklı bir hamileliğin olsun sağlıkla gelsin meleğin inşallah:))

Rabbim isteyen bekleyen hasretini ceken herkese tez vakitte nasip etsin...Rabbim nasip etti yuzumuze bakti ins devamida gelir saglikli hayirli evlat olur ins...2asilamanin ardindan Rabbim tup ve kaan beyi vesile eyledi...3senelik hasretimiz sona erdi...hic hayal bile edemezdjm buraya HAMİLEYİMMMM yazicami..Rabbim nasip etti insta devamida nasip olur Allah'imin izniylee...Rabbim cumle isteyene tez vakitte saglikli hayirli evlatlar versin insAllah....:dua::dua::dua:
:halay::halay::KK71::KK9:Canım gözünaydın rabbim kucağına almayı nasip etsin :dua:darısı bizlere olsun inşallah değerin kaç çıktı o_O

X