- 14 Mart 2015
- 7.525
- 5.469
- Konu Sahibi mavinehir17
- #22.261
Kizlarrrrrrr ses verin herkes nerede yahuuuu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlarrrrrrr ses verin herkes nerede yahuuuu
Nasıl gidiyor lolita? Ağrın sizin herhangi bir belirtin var mı.
Nasi gtsin canim yaa yatiyorum iste.arada kalkiyorum yuruyorum.suan bisey yok cnm
Neden yatıyorsun zaman hiç geçmez öyle. Hareket yapman daha iyi. Kalk gez dolaş. Ne zaman yapacaksın kan tahlilini
Nereye gideyim kiz nereyi dolasayim korkuyorum bide cok ayakta kalinca..7ekimde yapicam tahlili nasipse[/QUO7 ekım cumartesı oluyor.
4 unde yada 5 inde bıle yapsan cıkar varsa. hayırlısıyla tabıı
Neden yatıyorsun zaman hiç geçmez öyle. Hareket yapman daha iyi. Kalk gez dolaş. Ne zaman yapacaksın kan tahlilini
lolita555 eğer varsa cikar ama kullandigin ilaclarda onemli sonucu etkilememesi acisindan mesela ben çok çok erken test yapan biriyim bu kez o kadar erken yapmican çünkü artışı beklemek cok daha stresli ilk olarak 7. Gun yaptim sonra 9. Gun yaptim 7. Gunu pek bilen yok ama cok dusuk bir degerle baslamisti eger gününü bekleyip yapsaydim 168 le baslamis olacaktim ama ben meraklinin ilk degeri 16ydi
Cikarbilir ama degerin düşük seyrederse strese girersin bence yapma biliyorum merak ediyorsun ama bak bir arkadasimiz yazmisti idrardan bakmis negatif cikmis gününde kandan bakmis 34 cikmis yani onun gibiyse dusuk cikar üzülürsun benim test günümde 168 di degerim ondan cok erken gordum ama hu ttansferimde bakmayı hic dusunmuyorum erken nasipte varsa zaten olacak erken bakinca soncuu degistiremiyoruz boraz daha sabretNasil yani cnm 4 5 ekimde yapsam cikarmi yani??
Varsa çıkar canım ama beklemek daha iyi bu sefer sürekli kan verip artışı beklemek daha zor sana tavsiyem gününü bekleNasil yani cnm 4 5 ekimde yapsam cikarmi yani??
Varsa çıkar canım ama beklemek daha iyi bu sefer sürekli kan verip artışı beklemek daha zor sana tavsiyem gününü bekle
Çok az kalmış canım biz de burdan heyecan ve dua ile bekliyoruz güzel haberleriniBncede cnm.7ekim test gunum
Çok az kalmış canım biz de burdan heyecan ve dua ile bekliyoruz güzel haberlerini
Az kalmış heyecanla güzel haberlerini bekliyoruzBncede cnm.7ekim test gunum
Az kalmış heyecanla güzel haberlerini bekliyoruz
Ins vermek nasip olur cnm.Rabbim cumle isteyene tez zamanda versin ins...
hadı hayırlısıyla ınsallah. merakla beklıyorum ben de pozıtıf soonucunu.. bu arada herhangı bı belırtın bıseyın var mı kasık agrısı gogus agrısı gıbı nebılım işte. aslında erken ama hanı var mı bıseyler