Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

lolita555 lolita555 eğer varsa cikar ama kullandigin ilaclarda onemli sonucu etkilememesi acisindan mesela ben çok çok erken test yapan biriyim bu kez o kadar erken yapmican çünkü artışı beklemek cok daha stresli ilk olarak 7. Gun yaptim sonra 9. Gun yaptim 7. Gunu pek bilen yok ama cok dusuk bir degerle baslamisti eger gününü bekleyip yapsaydim 168 le baslamis olacaktim ama ben meraklinin ilk degeri 16ydi

lolita555 lolita555 eğer varsa cikar ama kullandigin ilaclarda onemli sonucu etkilememesi acisindan mesela ben çok çok erken test yapan biriyim bu kez o kadar erken yapmican çünkü artışı beklemek cok daha stresli ilk olarak 7. Gun yaptim sonra 9. Gun yaptim 7. Gunu pek bilen yok ama cok dusuk bir degerle baslamisti eger gününü bekleyip yapsaydim 168 le baslamis olacaktim ama ben meraklinin ilk degeri 16ydi

Nasil yani cnm 4 5 ekimde yapsam cikarmi yani??

Nasil yani cnm 4 5 ekimde yapsam cikarmi yani??
Cikarbilir ama degerin düşük seyrederse strese girersin bence yapma biliyorum merak ediyorsun ama bak bir arkadasimiz yazmisti idrardan bakmis negatif cikmis gününde kandan bakmis 34 cikmis yani onun gibiyse dusuk cikar üzülürsun benim test günümde 168 di degerim ondan cok erken gordum ama hu ttansferimde bakmayı hic dusunmuyorum erken nasipte varsa zaten olacak erken bakinca soncuu degistiremiyoruz boraz daha sabret

Ins vermek nasip olur cnm.Rabbim cumle isteyene tez zamanda versin ins...

hadı hayırlısıyla ınsallah. merakla beklıyorum ben de pozıtıf soonucunu.. bu arada herhangı bı belırtın bıseyın var mı kasık agrısı gogus agrısı gıbı nebılım işte. aslında erken ama hanı var mı bıseyler

hadı hayırlısıyla ınsallah. merakla beklıyorum ben de pozıtıf soonucunu.. bu arada herhangı bı belırtın bıseyın var mı kasık agrısı gogus agrısı gıbı nebılım işte. aslında erken ama hanı var mı bıseyler

Ins cnm Rabbim hayirlisini versin hayirli saglikli evlat versin once.suan az goguslerimde acima war cnim.birde kasiklarimda hassaslik

X