Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

canımm tüp bebekten sonra nasıl şok olmuşsundur tahin edebiliyorum:) ya valla yandaş olmak isterim sana ama benim oğlum çok zorluyo beni bazen, geceleri hala 2-3 kez uyanıyo, çalışınca da uykusuzluk mahvetti beni:KK43: sıpam aşağı yukarı yaşında yürüdü, her yer her yerde evde hep bir dağınıklık:)) bi de yürüyüşü çok komik sarhoş gibi:-) yorgunluk falan çok ama iyi ki varlar. ben belki seneye yaza alan embriyolarımı alırım diye düşünüyorum, bakalım kısmet:) öncesinde benim de bir sürpriz olmazsa tabii:oops: oyy sen de 14 haftalık olmuşsun valla maaşallah, var mı cinsiyetle ilgili bi tahmin:)
merhaba ah canım ya benim kızım 25 aylık oldu emzirmeye falanda bıraktık ama gece hala bi kere kalkıyor uyku uzunca bi süre yok bari alışıkken 2.yi yapalım dedik inşallah eyülde başlayacağız dondurulmus embriyolarımız için :spor::anneadayı::KK200:
Huniyi geçirdim bu ara daha 3.gelmeden :KK70:seninde az kaldı beklemem mi hiç:cool: haha tahmin edebiliyorum azranın konuşurken tatlılığını:KK68:
seninkiler bide iki tane daha eğlenceli olacak konuşmaları başlamadıysalar bi kaç aya başlarlar çok eğlenceli yaaa bide senden başka kimse anlamıyor ya havan oluyor :cool:

Aynen öyle canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu.. evet benim henüz 6-7 hftlık gcen gün kalp atısı icin gittik fakat belli belirsizdi 10 gün sonra gel dediler.. bakalım hayırlısı hepimiz için... ben 1 ken 2yle nasıl yapıcam derken senin işin daha zormuş Allah kolaylık versin valla :dondurma:

nen
hayırlısı canım. inşallah bulantısız sıkıntısız bir hamilelik nasip olur... kaan beye mi kontrole gittin? Allah dağına göre kar veriyor. elbet bir kolaylığı olur. arada bunalsakta. ama bu çocuklar için çok zor aşamalardan geçtik. bir gülüşleri herşeye bedel.

merhaba ah canım ya benim kızım 25 aylık oldu emzirmeye falanda bıraktık ama gece hala bi kere kalkıyor uyku uzunca bi süre yok bari alışıkken 2.yi yapalım dedik inşallah eyülde başlayacağız dondurulmus embriyolarımız için :spor::anneadayı::KK200:

seninkiler bide iki tane daha eğlenceli olacak konuşmaları başlamadıysalar bi kaç aya başlarlar çok eğlenceli yaaa bide senden başka kimse anlamıyor ya havan oluyor :cool:
zaten şimdiden çeneleri hiç durmuyor. anlamsız bir sürü konuşmalar. hiç çeneleri yorulmuyor :KK47::KK71:

Kızlar niye kimsesin sesi solugu çıkmıyor suan tedavi asamasinda olan hic yokmu bu topigr biraz hareket lazim ✌
Bir aya kadar bende ikinci kez anne olmak icin dondurulmus embriyo transferi hazirligina baslayacagim yokmu boylr ikinci kez anne olmak icin tedaviye baslayan yada ilk kez olacak dizlerde yazin tedavi surecimiz guzel geçsin kalbiminozu kalbiminozu laughnow laughnow wiolettt wiolettt SWALLOW09 SWALLOW09

Kızlar niye kimsesin sesi solugu çıkmıyor suan tedavi asamasinda olan hic yokmu bu topigr biraz hareket lazim ✌
Bir aya kadar bende ikinci kez anne olmak icin dondurulmus embriyo transferi hazirligina baslayacagim yokmu boylr ikinci kez anne olmak icin tedaviye baslayan yada ilk kez olacak dizlerde yazin tedavi surecimiz guzel geçsin kalbiminozu kalbiminozu laughnow laughnow wiolettt wiolettt SWALLOW09 SWALLOW09
:KK70::KK70: eskilerden buranın bekçisi nerdeyse ben gibi gibiyim:KK70::KK70: tam adamlara seslendin. biri yeni doğurdu zaten diğerlerine özel teşvik lazım. artık o kısım da sende:KK9: hee birde züm var. oda başlayacaktı nickini şey edemedim. bu arada kaan bey burdan sesleniyorum size.:KK31: mutlaka size iletirler:21:size gelmek orada gebelik takibi yapmak çok isterdim ki hala güvenebileceğim bir doktor bulamadım ne yazıkki. ama şartlar çok zorlayıcı. birde iki haylaz hiç durmayan çocuk yapmışsınız. işte böyle. sizi seviyoruzzz:KK68:

kalbiminozu kalbiminozu züm ün nickini biliyorum da buraya baktığını hic dusunmedim catlove du ama sanirim uyeligini iptal etmis
laughnow laughnow basliyacak benimle hatta bu kez beraber doguracagiz otekiler bi haber ama ayip olmasin diye seslendim daha nice arkadaslarimiz vardi
Kaan beye selamlar cok yakinda görüşeceğiz Azra kiz ile bol ziyaretlerimiz olacak

merhaba ben 41 yaşındayım hafta sonu için ümit hanımdan randevu almıştım ama burayı okuduktan sonra dr.kaan beye karar verdim .umarımm hayırlısı olur. aydında yaşıyorum.
AMH 0.278 çıktı erken menopoz olabilir.ilk görüşme için ne lazım.

Merhaba hayirlisi olsun hakkinizda elinizde amh sonucunuz varsa ilk gorusme icin cokta baska biseye gerek yok muayene sonucuna gore kaan bey size daha sonrasi icin yaptirmaniz gereken testleri ve kullanmaniz gereken ilaclari soyler insallah Rabbim gonlunuze gore verir bende nazilliden gidiyordum kismetse yine gidecegim
merhaba ben 41 yaşındayım hafta sonu için ümit hanımdan randevu almıştım ama burayı okuduktan sonra dr.kaan beye karar verdim .umarımm hayırlısı olur. aydında yaşıyorum.
AMH 0.278 çıktı erken menopoz olabilir.ilk görüşme için ne lazım.

anammm... gerçekten mi???

dün kaan beyin yanındaydım. 6 kilo vermiş çok mutluydu :) muhtemelen ekim başında yine gidicem, dondurulmuş ama ilk gebelik için transfere.... denk düşeriz belkide....

Evet nasipse ikinci icin gideceğim bende eylül 19-20 muhmetel ilk gidis tarihim olur rastgeliriz onsallah tanismayi cok isterim ayrica eski geleneğimizide devam ertirmis oluruz biz eskiden randevu saatlerimizi yakin alip bulusurduk arkadaslarimizla bir suru dost edimdim irenbeden
anammm... gerçekten mi???

dün kaan beyin yanındaydım. 6 kilo vermiş çok mutluydu :) muhtemelen ekim başında yine gidicem, dondurulmuş ama ilk gebelik için transfere.... denk düşeriz belkide....

Evet nasipse ikinci icin gideceğim bende eylül 19-20 muhmetel ilk gidis tarihim olur rastgeliriz onsallah tanismayi cok isterim ayrica eski geleneğimizide devam ertirmis oluruz biz eskiden randevu saatlerimizi yakin alip bulusurduk arkadaslarimizla bir suru dost edimdim irenbeden
Bizde yapiyoruz cokca... yani sadece irenbede degil disarda da gorustuklerimiz oluyor... insallah den geliriz...

Merhabaaa.. kaç gündür okuyorum yazılanları en son 200. Sayfaya geldim sen 9. Günde öğrenmiştin pozitifi..sonra dedim bi de sonlara bakayım..İkinci için tekrar gidecekmişsin..iki transfer olmuştu sana biri noldu merak ettim süreci? Ben de 4 ya da 9 ekimde afyondan gideceğim kaan beye.. ilk muayene için adetli olmak ya da olmamak önemli mi?

Merhabaaa.. kaç gündür okuyorum yazılanları en son 200. Sayfaya geldim sen 9. Günde öğrenmiştin pozitifi..sonra dedim bi de sonlara bakayım..İkinci için tekrar gidecekmişsin..iki transfer olmuştu sana biri noldu merak ettim süreci? Ben de 4 ya da 9 ekimde afyondan gideceğim kaan beye.. ilk muayene için adetli olmak ya da olmamak önemli mi?
Merhaba canım şehir dışından geldiğin için adetli olman daha iyi olur hem muayenede olmuş olursun

X