Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Herkese merhabalar. Ben de bu hafta Kaan beyde başlayacağım tedavime. Allah hepimizin dualarını kabul etsin kızlar. 3. Denemem olacak benim. Bundan önceki de Kaan bey de olmustu ama sonuç negatif. İyi bir dr ya umarım bu defa olumlu olur
İyi haberlerini bekliyorum burdn takip edicem:KK200:... kan verdim bende donucunu bekliyorum transferin 12. Günü bakalım :110:

İyi haberlerini bekliyorum burdn takip edicem:KK200:... kan verdim bende donucunu bekliyorum transferin 12. Günü bakalım :110:
Hayirlisi olsun canim. Tesekkur ederim yarin gidiyorum bakalim baslicaz insallah
Kizlar tedavileriniz hayirli olsun. irenbede imsi yöntemi var mi? hayrina biriniz cevap verse :)
Bu yontem ne demek canim. Ben cok geri kaldim sanirim

Hayirlisi olsun canim. Tesekkur ederim yarin gidiyorum bakalim baslicaz insallah

Bu yontem ne demek canim. Ben cok geri kaldim sanirim
spermleri secerken özel yöntemlerle bilmem kac bin kat büyüterek seciyorlarmis spermde morfoloji ya da döllenme sorunu olanlarda özellikle faydali oluyormus

Kizlar sizlere bir sorum var.irenbede kaan beyin hastasiyim.ve tup bebek yaptik ilk kez.yumurtalar 3.gunde donduruldu.neden 5.gun degilde 3.gun?herkese ayni mi yani 3.gun dondurulmasi?
Bu daha çok emriyo sayisi ile alakali eger cok sayida embriyonuz olusursa doktorunuzla konusarak 5. Gune gitmesini isteyebilirsinuz oda uygun gorurse olur ancak ama sayi az ise 5. Gune kadar kaybedebikme ihtimalleri var bu yuzden riski göze almiyorlar bununla ilgili guzel bi arastirma yazisi okumustum ama.suan bulmam zor olur

5ten yukarısı hamilelik var demek ama katlaması önemli. İnşallah değerin yükselir. Bugün yine kan vereceksin herhalde inşallah güzel haberinin devamı gelir.
Çok teşekkür ederim yorumun için 7 olan değer bugün 8 olmuş ve kimyasal gebelik miş ... pazartesi genede kan tahlili yaptır dediler

Evet canım süpriz hatta mucize oldu diyebilirim. Hamileyim :anneadayı: ikizlerde 18 aylık oldu. Abi abla oldular :KK200: sen nasılsın oğlun baya büyümüştür. :anne:
ay canım inanamıyorum:)) şaka gibi yaa maaşallah diyorum:) sağlıkla alkucağına canım, ufaklıklar da abi abla olcaklar demek yesinler onları:)) iyiyim canım şükür oğlum 1 yaşına bastı büyüyo valla sıpa:) hepsine Allah sağlık sıhhat versin canım:KK200:

Çok teşekkür ederim yorumun için 7 olan değer bugün 8 olmuş ve kimyasal gebelik miş ... pazartesi genede kan tahlili yaptır dediler
Hakkında hayırlısı olsun. Umarım bundan sonra senin için herşey yolunda gider. Allah gönlüne göre versin. Dondurulmuş embriyon varmıydı?

ay canım inanamıyorum:)) şaka gibi yaa maaşallah diyorum:) sağlıkla alkucağına canım, ufaklıklar da abi abla olcaklar demek yesinler onları:)) iyiyim canım şükür oğlum 1 yaşına bastı büyüyo valla sıpa:) hepsine Allah sağlık sıhhat versin canım:KK200:
Canım bende inanamıyorum büyük bir şoktu. Ama Rabbim böyle olmasını istedi. Darısı tekrar başına :anneadayı: kendime sürekli yandaş arıyorum. Kaan beyin hastalarından tanıdığım kişilere hadi 2.3.yapın diyorum :sopa: :KK70: sanırım hunilik durumlarıma ortak arıyorum :KK70: hayırlısı canım. Maşallah oğluna. Demek yaşını aldı. Yürümeye başlamıştır. Her yeri kurcalamaya yıkıp dökmeye başlar. Merakları çok fena oluyor. ... ama yine de herşeye değer ve bazen komik oluyorlar. ...

Kizlar hepinize merhaba ben de kaan bey e basladim yani su an vitamin verdi ne zaman tup bebege baslayabilirz bilemiyorum. Benim gibi vajinal ultrasona giremeyenler var mi acaba nasil bir yontem uygulaniyor cevaplarsaniz cok sevinirim.

Sen huniyi hazirla cok yakinda ortak olacagim insallah Allah in izni ile ❤ bide konusmaya baslayinca gorun daha seker oluyorlar sabahtan aksama kadar konusturmak istiyorum cok komik şeyler söylüyor dun biri iyimisin diye sordu soran kisiyide sevmedi olumsuz diyecek yani iyu degilim diyecek ama seker sey "iyimem" dedi gul gul oldum gelirmisine gelmem iyimisine iyimem duz mantik
Canım bende inanamıyorum büyük bir şoktu. Ama Rabbim böyle olmasını istedi. Darısı tekrar başına :anneadayı: kendime sürekli yandaş arıyorum. Kaan beyin hastalarından tanıdığım kişilere hadi 2.3.yapın diyorum :sopa: :KK70: sanırım hunilik durumlarıma ortak arıyorum :KK70: hayırlısı canım. Maşallah oğluna. Demek yaşını aldı. Yürümeye başlamıştır. Her yeri kurcalamaya yıkıp dökmeye başlar. Merakları çok fena oluyor. ... ama yine de herşeye değer ve bazen komik oluyorlar. ...

Hayırlı olsun ne güzel bir süpriz olmuş. Ben bu konuda garanticiyim. Çikolata kistim vardı ama çok şükür hamile kaldım. Ama şuan ne olur ne olmaz diye korunuyorum. Çünkü artık kafamız rahat nasılsa bir çocuk oldu diye stresten uzağız. Rahatlıkda çok önemli tedavilerde. O yüzden dikkatliyim. Oğlum biraz daha büyüsün tekrar hamile kalmayı çok istiyorum inşallah kendiliğinden bizimde süpriz olur.

Son düzenleme:
Sen huniyi hazirla cok yakinda ortak olacagim insallah Allah in izni ile ❤ bide konusmaya baslayinca gorun daha seker oluyorlar sabahtan aksama kadar konusturmak istiyorum cok komik şeyler söylüyor dun biri iyimisin diye sordu soran kisiyide sevmedi olumsuz diyecek yani iyu degilim diyecek ama seker sey "iyimem" dedi gul gul oldum gelirmisine gelmem iyimisine iyimem duz mantik
Merhaba cnm, yanlış hatırlamıyorsam çikolata kistinden ameliyat olmuştun. Şuan bir değişiklik var mı? Tekrar oluşma durumu falan. İkinci çocuğu istiyorsun sanırım bi ön kontrol falan yaptırdın mı? Ben doğumdan sonra bir kere gittim kontrole kist gözükmüyordu ama tekrar çıkar diye çok korkuyorum. Yakın zamanda tekrar gidicem. İnşallah bu sefer kendiliğinden hamile kalırız. Bu arada maşallah kızına ne kadar oldu?

Merhaba canım evet bende cikolata kistinden muzdaribim ara ara gidiyorum doktora en son bi iki ay once gittigimde kist yoktu ama yapisiklik gibi bisey gorunuyordu yumurtaligin birinde hangisi hatirlamuyorum normal olacagi ile ilgili en ufak umudum yok biz uzun zamandir korunmuyoruz kizim pazartesi 2 yaşını dolduruyor ❤❤ Rabbim en hayırlı zamanda versin insallah gönlümüze göre
Merhaba cnm, yanlış hatırlamıyorsam çikolata kistinden ameliyat olmuştun. Şuan bir değişiklik var mı? Tekrar oluşma durumu falan. İkinci çocuğu istiyorsun sanırım bi ön kontrol falan yaptırdın mı? Ben doğumdan sonra bir kere gittim kontrole kist gözükmüyordu ama tekrar çıkar diye çok korkuyorum. Yakın zamanda tekrar gidicem. İnşallah bu sefer kendiliğinden hamile kalırız. Bu arada maşallah kızına ne kadar oldu?

Merhaba canım evet bende cikolata kistinden muzdaribim ara ara gidiyorum doktora en son bi iki ay once gittigimde kist yoktu ama yapisiklik gibi bisey gorunuyordu yumurtaligin birinde hangisi hatirlamuyorum normal olacagi ile ilgili en ufak umudum yok biz uzun zamandir korunmuyoruz kizim pazartesi 2 yaşını dolduruyor ❤❤ Rabbim en hayırlı zamanda versin insallah gönlümüze göre
Anladım cnm. Allah gönlüne göre versin ozaman. Benim kist hamile kalınca kayboldu en son gittiğimde yoktu. İnşallah tekrarlamaz. Kızın büyümüş maşallah inşallah bir tane de kardeşi olur.

Ne guzel cikolata kistlerinize ragmen hamile kalmissiniz. benim kistler küçük olduğu halde başıma bela resmen :KK43: 3 denemede de saglikli gebelik elde edemedik :KK43:

Ne guzel cikolata kistlerinize ragmen hamile kalmissiniz. benim kistler küçük olduğu halde başıma bela resmen :KK43: 3 denemede de saglikli gebelik elde edemedik :KK43:
Ben tüp bebekten önce yani tüp bebek daha aklimda yokken doktor tavsiyesi ile ameliyat olmustum tabi bu kaan bey degil o ameliyati önermiyordu pek rezerve zarar verdigi için

X