- 6 Şubat 2015
- 178
- 345
- 44
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #21.741
CNM SENİN ADINA ÇOK
Canım arkadaşlarım ilginiz ve desteğiniz için çok teşekkür ederim .Özel mesajlarınızla da buradan da merak ettiklerinizi soruyorsunuz.Ben size buradan toplu bir cevap vermiş olayım merak eden diğer arkadaşlar da aydınlanmış olsun.Herşey çok hızlı gelişti İnanın.Ben daha 1 Ocak'ta irenbe kaan beyde denememde 2.negatifimi almıştım.Bu da negatif olursa istanbula gitmeyi kafama koymuştum Zaten.Bunda benzer süreç yaşayıp istanbulda hamile kalış hikayesini okuduğum @mimi3535 arkadaşımızın da etkisi oldu.Onun da tıpkı benim gibi tüplerinde sıvı birikmesi varmış ve kaan bey sorun yok ameliyata gerek Yok deyip başarısız transfer gerçekleştirmiş Fakat daha Sonra Semra hocada hamile kalmış.Umarım ben de aynı sonu yaşarımBu paylaşımlarımızı zaman zaman eleştiren arkadaşlar da bizim aslında başka arkadaşlara da umut aşılamaya çalıştığımızı anlarlar umarım.Mesela ben mimi arkadaşımızın paylaşımını okumuş olmasam belki de hala izmirde debelenip duruyor olacak ve belki de çocuksuz kalacaktım ama şu an çok umudum var şükürler olsun.Ben de başkalarına umut olmak istiyorum.Sorularınıza gelince İstanbul konusunu gözünüzde büyütmeye gerek Yok.Dedipim gibi ben 1 Ocak'ta irenbede negatif aldım ilk gün çok ağladım 2.gün ayağa kalktım hemen Şişli Memorial Semra Kahramanı aradım randevu İçin.Yurtdışında olduğundan hemen randevu alamadım 23 Ocak'ta ilk görüşmeye gittik.Normalde 420 tl muayene ücreti denmesine rağmen bizden ücret falan almadılar Sonradan öğrendim ki kimseden almıyorlarmış jest yapıyorlar.Bu bile çok güzel bir başkangıçtı.Semra hoca kaan beyin çektiği filme bakıp tüpte sıvı var dedi bu hikayeyi biliyorsunuz Zaten.Yeni bir hsg çekildim ve bu durum onaylandı.Maalesef tüplerde biriken sıvı ve bu duruma müdahale edilmemesi nedeniyle denemelerim başarısız olmuş.Diper taraftan irenbede çok ilaç kullandırdıkları için kist oluşmuş neyseki ilk adette bu kistten kurtuldum.Memorialda sadece yumurta büyütücü gonalf ve folic acid kullandım @Umay_ilahe başka hiç bir vitamin Yada rahim duvarı kslınlaltırıcı vs hiç bişey kullanmadım.sonradan 3 adet cetrotide ve daha Sonra bir tane çatlatma iğnesi hepsi bu.Bütün iğneler toplasam bin lirayı bulmadı.Ben 6 şubatta tedaviye başladım ve 15 şubatta yumurtalarım toplandı sandığımdan da hızlı oldu.yani toplam 9 gün.Memorialda 2-3 günde bir muayene ve kan vermek için size randevu veriyorlar.Yumueta gelişimini yakından takip edip ilaç dozlarınızı belirliyorlar.Ben ilk 6 şubat Pazartesi sabah uçağıyla gittim muayene oldum ilaçlarım verildi akşam uçağıyla izmire geri döndüm.bir dahaki randevum perşembe idi ,izmirde muayene olmak İçin izin istemiştim o kontrolü izmirde yaptırdım.Bir dahaki randevum pazardı .cumartesi günü gittik istanbula annem,eşim,ben.Günlüğü 80 liraya 3 kişilik bir yer ayarladım taksimde.İçinde küçük bir mutfağı da vardı.Doğalgazlı sıcak,temiz biyer.Taksiyle hastane 15 lira tutuyor.Pazar günü muayenemi oldum ve Çarşamba yumurtalarımı topladılar.Yani toplamda sadece 4 gün istanbulda kalmış olduk .Dün yumurtalarım toplandı akşam 18:30 uçağıyla evimize döndük.Eğer taze transfer olsaydı 5 gün Sonra yapılacaktı fakat benim embriyolarıma pgt yapılacağı ve tüp ameliyatım olacağı İçin beklememe gerek yoktu.@pinaras_tki yumurtamın fazla olması İçin çok özel bişey yaptığımı söyleyemem yapmak istesem de korktum bir zararı olursa diye.sadece arı sütü almıştım toplam 20 tane vardı kutuda sanırım.Her sabah aç karnına bir tane içtim faydası olmuş mudur bilemiyorum Fakat istanbulda merkezler laboratuvarlar çok donanımlı bir şekilde en kaliteli yumurta ve sperme ulaşmayı amaçlıyorlar.Şimdi haber aldım mesela toplam 13 yumurtam toplanmıştı,bunların 7 si istenilen olgunluktaymış ve 7sine de mikroenjeksiyon uygulanmış ve hepsi döllenmiş şükürler olsun İnşallah 5.güne kadar giderler.Burada spermleri de 8000 kat büyüyerek en kaliteli sperm ve en kaliteli yumurtayı birleştiriyorlar.Demem o ki İstanbul diye gözünüzde büyümesin.Herşey o kadar hızlı gelişti ki hala şaşkınım.Maddi olarak da İzmir'le çok farkı Yok.izmirde ilaçlara ödediğimiz bir dünya para İstanbul'daki kalma yeme içme masrafınızla aynı zaten.Hiç değilse sorduğunuz sorulara konusunda uzman doktorlar tarafından sağlıklı cevap alabiliyorsunuz.Prensesler gibi ilgi görüyorsunuz.Tek kişilik özel odalarda tertemiz konfor içinde istirahat edebiliyorsunuz.İnanın benim irenbeye kırgınlığım kızgınlığım negatif sonuç aldığım İçin değil.Allah korusun istanbulda da negatif sonuç alma ihtimalim var ama en azından çok iyi biliyorum ki bana doğru tedavi uygulanacak ve ellerinden geleni yapacaklar.Sonuç negatif de pozitif de olsa şimdiden hakkım helal olsun.Hiç değilse aldıkları paranın karşılığında hizmet veriyorlar.Devlet hastanesi gibi değil gerçekten özel bir hastanede olması gerektiği gibi muamele ediyorlar.Umarım attığınız mesajlara yazdıklarınıza yeterince netlik kazandırabilmişimdir.yine de sormak istedikleriniz varsa yazın lütfen seve seve cevaplarım yeterki hepimiz mutlu sona ulaşalım