Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

CNM SENİN ADINA ÇOK

Canım senin adına çok sevindim inşallah bu sefer yavrularına kavuşursun....ve çok güzel açıklayıcı bir şekilde yazmışsınız olanları ....ahh baştan bilseydik 2, 3 deneme de kesinlikle ist.tercih ederdim ama nasip değilmiş .... allahım isteyen herkeze nasip etsin inş....

Selam doktor kaan bozkurtun hastalari:))))
Bende sanirim yakinda kaan beyin hastasi olucam.polikistik overim ve adet bile olamiyorum kndi kndime.2asilama oldum nasip olmadi.suan endokrine gdiyorum sadece.erdal duman a.irenbeye cok yakin.erdal beyin vrdigi ilaclari btirip irenbeye gidicem nasipse artik tup bebekmi yada bska bisiymi bakicaz.nasil biridir kaan hoca yorumlarinizi alabilirmiyim.?birde en onemlisi tup bebek yaptiranlar toplam tutariniz noldu ????

Çok teşekkür ederim canım o kadar umutluyum ki bu İstanbul bana çok iyi gelecek inanıyorum.Ben de izmirde kaybettiğim zamana ve paraya üzülüyorum ama olan oldu artık önümüze bakacağız.Ben inş bu sefer yavruma kavuşacağım,Darısı isteyen herkesin başına

M medesa Yumurta takibini İzmirde yapma imkanı var o zaman doğru anladım değil mi canım
Canım aslında memorial kendi takip etmek istiyor tabiki çünkü ona göre ilsç dozlarını belirliyorlar.Ben sadece ilk muayenemi izmirde yaptırmak İçin izin istedim tamam dediler.Böylece 6 şubat Pazartesi ilk gün istanbula gidip muayene olup akşam geri döndüm iğneme başladım.Sadexe takip eden perşembe günkü muayenemi izmirde oldum ve cumartesi istanbula gittim pazar günü muayenem vardı.İyiki de gitmişim istanbula çünkü yumurtalarım baya gelişmişti.Ben en erken Cuma toplanır derken Çarşamba toplayabiliriz dediler.Ertesi gün tekrar Semra Kahraman da muayene etti ve Çarşamba topluyoruz dediler.Tahminimden bile hızlı gelişti herşey çok mutlu oldum.Anlayacağınız sadece pazar ve pazartesi muayene oldum ve Çarşamba topladılar.Çok ilgili çok bilinçli bir ekip .Belki size tuhaf gelecek ama tedavimin erken bitip döndüğüme üzüldüm Bile diyebilirim.İnsana o kadar özel davranıyorlar ki muayenelerim gittiğinde bile hastaneden çıkmak istemiyordum .Aldıkları her kuruşu sonuna kadar hak ediyorlar.

. Canım özelden ücretlerle ilgili bir kaç soru sorusunda pgt ve mikroenjeksiyon ücretleri ekstra ne kadar? Bi de bu işlemler olmadan ne kadar fiyat ?

Teşekkür ederim canım çok açıklayıcı ve bilgilendirici bir yazı
Rica ederim canım.Sen ücretlendirmeye ilgili de mesaj atmıştın onu da buradan cevaplayayım ki diğer merak eden arkadaşlar da bilgilenmiş olsunlar.Tüp bebek paket tedavisi 6800 tl ancak indirimle 6200 yapıyorlar.Bu fiyata bütün muayeneler,kan tahlilleri ,yumurta toplama ve transfer ücreti dahil.mesela irenbede 300 tl muayene ücreti Yada kan tahlilleri içim para ödüyoruz ya burada öyle ekstra bir ödeme Yok.Yani aslına baksanız arada bin liradan Bile az bir fark var.Allah biliyor ya ben memorialın çok daha pahalı olduğunu düşünüyordum.Mesela yumurta toplama gününe kadar yapılan hiç bir işlem için bizden tek kuruş istemediler.Ben 37 yaşında olduğum İçin embriyolara pgt yapmayı uygun buldular.Kromozom testi yaparak en sağlıklı olanı transfer ediyorlar böylece düşük riski Yada bilmem kaçıncı hafta kalbi durdu gibi riskler ortadan kalkmış oluyor büyük ölçüde.Mecbur değilsiniz ama yaptırmanın faydası var.Zaten 35 yaş altına önermiyorlar Bile sadece ileri yaşa öneriyorlar.Taze embriyo İçin pgt 425 dolar,dondurulmuş İçin 295 dolar.Yani 35 yaş altıysanız 6200 e toplam tedavi mal olur.Benim ilaçlarım da 1000 lirayı bulmadı.İrenbeye ise bizim 2 transfer,hsg,histereskopi,muayene paraları,avuç avuç ilaç vs derken toplam 15.000 buldu maalesef harcadığımız

Çok teşekkür ederim canım

. Canım özelden ücretlerle ilgili bir kaç soru sorusunda pgt ve mikroenjeksiyon ücretleri ekstra ne kadar? Bi de bu işlemler olmadan ne kadar fiyat ?
Cnm mikroenjeksiyon zaten bir transfer yöntemi ve ücretsiz.Bunun dışında spermleri 8000 kat büyüterek en iyilerini seçiyorlar bu da ücrete dahil.Ekstra bir ücret ödemiyorsun.Size özetle şunu söyleyebilirim ki kesinlikle ticarethane gibi para derdinde değiller.Öncelikleri başarı.En doğru tedaviyi,en iyi hizmeti vermek için çok başarılı bir ekip çalışıyor.Her konuda danışabileceğiniz hemşire Hattı var.Geç saatte bile arasam benimle ilgilendiler ,sabah erkenden konuyla ilgili kişiler bana dönüş yaptılar.Her yer tertemiz .Gerçekten farkı hissetmemek elde değil.Binlerce kere şükürler olsun ki çok doğru yerdeyim.İnsanın doktoruna,hastaneye güvenmesi gerçekten çok önemliymiş.Keşke istanbullara kadar gitmek zorunda kalmasaydım ama maalesef İzmir'in bu konuda çok yetersiz ve geri kalmış olduğunu istanbula gidince çok daha iyi anladım.Canım umarım kafandaki soruları cevaplatabilmişimdir.Yine de sormak istediğiniz ne olursa lütfen yazın seve seve yardımcı olmaya çalışırım.Yeterki hepimiz anne olabilelim:)

Medesacım ben uzun zamandır sık sık girip okuyamıyorum.arkadaşlara çok güzel bir şekilde ayrınyılı olarak herşeyi anlatmışsın.ben de teşekkür ederim.ben de artı olarak kendi hikayemi anlatmak isterim.ben önce iki denemeyi başka bir ilde daha sonraki iki denemeyi irenbede yapmış biriyim.ben doktorlarla ve merkexlerle ilgili gözle görülür bir sorun yaşamasam da iki deneme sonrası merkez değiştirme taraftarıyım.yaşadığım tecrübeler ve araştırmalarım sonrasında, en çok da kadınlar kulubu ve arkadaşlarım sayesinde birçok bilgi edindim.ben şunu döyleyebilirim ki eğer tüp bebek merkezi arıyorsam öncelikle sorunumun ne olduğunu bana açıkça ortaya koymalı,sonra erkek ifertilitesi hangi durumda olursa olsun önemsem

Teknoloji mmakşneler kullanmalı, en önemlisi de saçma da olsa kafanızdaki her soruya ciddiyetle cevap vermeli.lütfen merkezinizi seçerken bunları göz önünde bulundurun lütfen.daha yazamıyorum telefonda problem var kusura bakmayın.

Merhaba kızlar.kısaca size anlatmak istiyorum son durumumu.bende bir kaanzade olarak karşınızdayım.tamamen yanlış tedavi 6 aydır malesef.ben çikolata kisti hastasıyım sanarken rahim duvarında kist çıktı.bana yumurtan yok dedi pko çıktım.gerçekten anlam veremiyorum ne desem az kalır.yeni histeroskopi çekildim irenbe lanetliğinde bişey yok dedi ama var istbdaki rahim filmimde bariz belli ve tekrar olmam gerekiyo hemde 3.500 tl.kızlar anlatmaya gücüm yok gerçekten sewinim mi üzülim mi şaşırdım.ama dr kaanda hiç vicdan yokmuş.ben bi hamile kalim Allahın izniyle ozaman neler yapacağımı da yazacağım detaylı.eminellerde olduğumu farkındayım ve umutluyum.ilk muayene tam 3 saat sürdü 3 dr beni muayene etti 2 hemşire hazırda bekliyordu.okdr mutluyımki gerçek teşhisin konulduğu için.tedaviye başlıyamıyorum hazirana kadar menepozda olucam çünkü malesef Allahım inşallah herşeyy iyi olur.yeni tedavim

Canım merhaba, tam anlayamadım yani Kaan Bey sana yumurtan yok dedi oysa sen pko mu çıktın? Yani aslında onlarca yumurtan var öyle mi ? Çok şaşkınım bu kadar kritik bir hatayı nasıl yapar ya? Bir de çikolata kistin yokmuş ve boşuna mı 6 aydır seni menapoza sokmuş? Pes doğrusu.Gerçi neye şaşırıyorum ki benim de rahim filmimi çekip tüplerinde sorun yok demişti oysa kendi çektiği filmin raporunda Bile tüplerde sıvı biriktiği yazıyormuş.Ben de istanbula gittiğimde farkettim bunu.Kaan beye negatif sonuçlarımın nedenini sorduğumda milyonlarca neden olabilir diye geliştirildiğimi söylediğimde Semra Hoca gülerek doktorunuzun size veremediği cevabı ben vereyim tüpleriniz kapanmadan hamile kalmanız mümkün değil demişti.Kaan beye göre sorun olmayan tüpler aslında hamile kalmamı engelleyen tek sebepmiş.Yazıklar olsun Ne diyeyim.Tek şikayetçi ben olsam kendimde sorun arayacağım ama bu aralar sürekli Kaan Beyin yanlış tedavileriyle umutlarını hayallerini yitiren insanlarla karşılaşıyorum.Bu çok üzücü bir durum bence.Şuna bak pek çoğumuza boşuna zaman kaybettirmiş!

Merhaba bende size bişeyler yazayım benim bebeğim oldu bir hafta yaşadı yani şuan yaşa idi bir yaşında olacaktı malesef bebeğimi ani bebek ölümü sendromu ile kaybettim o gün bugün içimde ki ateş sönmedi ve hamile kalmaya çalıştım ama olmadı bende yaşımdan dolayı tüp bebek yaptırayım diye kaan beyi bulduk kalktİK gittik bize testler yaptı ve hsg yaptı ve çok şükür hsg sonrası hamile kaldım hemen aradık işte randevu aldık gittik iki kese var dedi lekelenme var dedim normal dedi düşük önleyici iğne verdi benim 4 gende pıhtılaşma vardı iğne verecekmisiniz dedim gerek yok aspirin yeter dedi ve 7 haftaya randevu alın dedi biz mutlu mutlu eve döndük 7. Hafta da gittik kese bir tane var bebek çok küçük kalp atışı yok dedi bir hafta daha bekleyelim dedi tabi ben iki doktora daha gittim ikiside boş gebelik hemen kürtaj dediler kaan bey bebek var dedi diye 8.haftaya bekledim işte insan umudunu kaybetmiyor sonrasında bir umut gittim yine kaan beye bana dediği bebek büyümemiş kürtaj ol dedi ve bunları söylerken adam karşımıza geçip oturmadı bile yürüyerek çıktı gitti biz arkasından gidiyoruz düşünün yani bizi kayda değer görmedi çünkü normal yolla hamile kalabiliyor dum para kazanamayacağını anladı ondan herhalde benim hayal kırıklığımı düşünün insan halden tavırdan anlar öyle yada böyle bende anne olmak istiyorum belki kan sulandırıcı iğne mi 4. Haftadan İtibaren başlasa idi belki ben ikinci yıkımı Yaşamayacaktım o kadar yıkıldım ki neyse allah hepinizin gönlüne göre versin tez zamanda kucaklarımız dolar inşallah

Hangi hastanede tedaviye başladın canım

Aynen canım benim çikolata kistim yokmuş.sanırım yumurtalarımı kist olarak gördü sayın kaan.sevgili PROF. Yeni drum çok yumurtamın olduğunu ve rahim duvarında kist olfuğunu söyledi ve bu kisti de rahim filmiyle gördü.ya ben ne diim bilmiyorum yada napsam bilmiyorum.bu pskolojiyi bana yaşattığı için hakkımı helal etmicem ona.okdr çok hormon yüklediki vucuduma mahfetti beni.bide dosyamı isterken sevgili kaan bana çok sorunum olduğunu söyledi biraz sabırlı olmalıymışım.şuan istanbuldayımndöndüğüm zaman ailece bu konunun üstünde durucam gerekirse yüzleşicem.evet dün ilk görüşmemin vermiş olduğu heycan ve sarhoşluğla kaanı düşünmek ve odaklanmak istemedim.şuan yeyerince odaklandım

Canım çok geçmiş olsun öncelikle.kaan hiçbir hastasına önem vermiyor ki yüzüne bile bakmıyor.pcde ya oyun oynuyo yada yoğunluk triplerine giriyo.ben bu başladığım hastanede insan olduğumu gördüm :) 3 saat gözlerimin içine bakatak tüm ayrıntılarıyla 3 dr benimle ilgilendiler.inanılmaz profesyonel ve ilgili görgülü insanlar.tabiki Yüce Allahım ol derse olur ama ben mücadelemi emin ellerde yaptığım için içim ve vicdanım rahat.Allahım iyi insanlarla katşılaştırsın hepimizi.inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alırız

Amin canım inşallah şu koca izmirde adam akıllı bi doktor bulamadım belki kan sulandırıcı iğneye 4.hafta da başlasa belki bebeğim benimle olacak tı malesef kaybettim bir yıldır uğraşıyordum içim yana yana nereye gideceğimi bilemedim aldığı para haram olsun adam bize çıkın gidin der gibiydi paramız la rezil olduk bebeğimden de oldum bu acı nasıl geçer bilmiyorum çok üzgünüm çok inşallah seninde yüzün güler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…