Merhaba herkese;
Bende duyarsız kalamadım ve kısaca yazmak istedim.
2015 mart da İzmir'de bir doktora gittik ve telde bana;senin çocuğun olmaz,
tüp bebek masraflı ya Kıbrıs'a git yada evlat edin dedi.Tabiki bir anda bunları duymak büyük bir yıkımdı tahmin edersiniz.Dünya başıma yıkıldı,hayat durdu benim için o anda sanki...Fsh mi 28 di ve netde tüp bebekle bile çocuk sahibi olunmaz yazıyordu.
Ve Biz Kaan Bey in odasına girdiğimizde ağlamaktan konuşamıyor ve hatta merdivenleri ileri değil geri çıkıyordum sanki...Kaan Bey raporlarımı aldı ve bir kenera koydu,usg önemli dedi,evet bir durum var ama problem ne olursa olsun kimseye çocuğun olmaz diyemeyiz dedi,hiçbir doktorda imza atmaz dedi.Ne problemlerle kimler çocuk sahibi oluyor herşey Allahtan,kaderinde varsa olacaktır dedi.Aslında durumum iç açıcı değildi,rezerv azlığı ve çikolata kisti...Amh ımı sormadım biliyormusunuz çünkü çok düşüktü ve psikolojimi olumsuz etkileyecekti.Birkeresinde Kaan'ı beye ne olur güzel şeyler söyleyin dediğimde;sen evladını kucağını al ben o saman gülerim demişti!Kaan bey hayatımızda herzaman olacaktır,halan görüşürüz.Veren Allah tabiki ama hekim çok önemli.Bırakın gülmesin,az konuşsun ama işinde profesyonel inançlı olsun.
Morali bozuk olan arkadaşlar moralinizi yüksek turun,stres hormonu yumurta kalitesini direk etkiliyor.Beslenmenize dikkat edin.
Ve çok şükür,bin şükür kızımı Ekim ayında kucağıma aldım.Allah hepinizin yar ve yardımcısı olsun.Çok iyi anlıyorum hepinizi,negatif sonuç alanları okuyunca hala gözlerim doluyor.Allahım hepinizi sağlıklı evlat sahibi yapsın...Benim evladıma ve cümle evlatlara sağlık hayırlı ömür versin.
Sevgiler...