Merhaba bende size bişeyler yazayım benim bebeğim oldu bir hafta yaşadı yani şuan yaşa idi bir yaşında olacaktı malesef bebeğimi ani bebek ölümü sendromu ile kaybettim o gün bugün içimde ki ateş sönmedi ve hamile kalmaya çalıştım ama olmadı bende yaşımdan dolayı
tüp bebek yaptırayım diye kaan beyi bulduk kalktİK gittik bize testler yaptı ve hsg yaptı ve çok şükür hsg sonrası hamile kaldım hemen aradık işte randevu aldık gittik iki kese var dedi lekelenme var dedim normal dedi düşük önleyici iğne verdi benim 4 gende pıhtılaşma vardı iğne verecekmisiniz dedim gerek yok aspirin yeter dedi ve 7 haftaya randevu alın dedi biz mutlu mutlu eve döndük 7. Hafta da gittik kese bir tane var bebek çok küçük kalp atışı yok dedi bir hafta daha bekleyelim dedi tabi ben iki doktora daha gittim ikiside boş gebelik hemen kürtaj dediler kaan bey bebek var dedi diye 8.haftaya bekledim işte insan umudunu kaybetmiyor sonrasında bir umut gittim yine kaan beye bana dediği bebek büyümemiş kürtaj ol dedi ve bunları söylerken adam karşımıza geçip oturmadı bile yürüyerek çıktı gitti biz arkasından gidiyoruz düşünün yani bizi kayda değer görmedi çünkü normal yolla hamile kalabiliyor dum para kazanamayacağını anladı ondan herhalde benim hayal kırıklığımı düşünün insan halden tavırdan anlar öyle yada böyle bende anne olmak istiyorum belki kan sulandırıcı iğne mi 4. Haftadan İtibaren başlasa idi belki ben ikinci yıkımı Yaşamayacaktım o kadar yıkıldım ki neyse allah hepinizin gönlüne göre versin tez zamanda kucaklarımız dolar inşallah