Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Ne zamandır girmiyorum sayfaya. Ne hale gelmiş Allah aşkına! !! Olumsuz alan arkadaşlarım sizi anlıyor ve üzüntünüzü paylaşıyoruz. Ancak tavırlarınız ve sürekli merkezi ve doktoru kötüler tavırlarınızla tedavi aşamasının tam ortasında olan arkadaşlarımızı hiç hakkınız yokken olumsuz etkilediğinizin farkında mısınız? Hastalıklı düşünceler ile yok o hemşire yok bu bizi izliyor yok yeni üye olmuş da yazıyormuş neler neler. .. Başka merkezde tedaviye karar verdiyseniz hayırlı uğurlu olsun. Gidin onlarla ilgili görüşlerinizi ilgili sayfalarda paylaşın. Gelmişsiniz birkaç kişi buraya olumsuz yönde domine ediyorsunuz. Ha şimdi böyle yazdım diye beni de Kaan Bey ilan edersiniz kim bilir??? İstanbul evet sağlık konusunda elbette iyi Nitekim birçok alanda başka ülkelerden sağlık turizmi çekmeyi hedeflemiş bir lokasyon. Ona göre stratejileri var servis de koyaar 2 kez 3 kez arar daa.Ancak Herkesin ekonomik gücü imkanları farklı. Aydın'da Denizli'de İzmirde Balıkesirde yaşayan, siz gibi ha deyince İstanbula gidemeyen, otel parasını hesaplamak zorunda olan, kıt kanaat bu tedaviye karar verip araştırmış ve İrenbede karar kılmış umut bekleyen insanları bu denli ümitsizliğe sürüklemeye hakkınız yok !!! Başka merkezler hakkındaki çoooookkkk olumlu görüşlerinizi ilgili başlıklarda paylaşın. Susayım Susayım dedim artık yapılan haksızlığa ve sergilenen tavırlara dayanacak hal bırakmadınız. Sizin gibi olumsuz sonuç alan kadar daha fazla sayıda olumlu sonuç alan da var. Doktorlar peygamber değil. Bazı şeyler de yüce Allahın takdiri!
canim hamile misin??? ay cookk sevindim yaa Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah:)) cinsiyeti ne? hersey yolundadir umarim ay ne guzel ya gunum renklendi valla:KK200::anneadayı::KK200:

son sayfalara soyle bir goz attim, cok uzuldum... ben Kaan hoca'nin hastalarindandim ve ilk denenememizde sukurler olsun ki hamile kaldim ve ogluma kavustum. benim tedavi oldugum donemde bircok arkadasimiz vardi tedavi goren ve hamilelik haberleri arka arkaya gelmisti:) bunlarin arasinda problemi benim gibi cok karmasik olmayan da vardi, uzun suredir cabalayan da... olumsuz haberler de oldu tabii olmadi degil ama Kaan Hoca'nin basarisi goz ardi edilemeyecek kadar buyuktu. su siralar olumsuz haberler gelmis sanirim ama ne basari ne de basarisizlik %100 bir kisiye addedilemez. Kaan hoca yapi olarak soguktur, size espriler yapmaz, bazen sorularinizi duymaz ama isine oldukca buyuk bir ciddiyetle yaklastigindan ve cok titiz ve dikkatli adimlar attigindan cok da takilmamak gerekir bence. ben hamileyken, hamileligimin 35. haftasinda bebegimde gordugu bir problemle, problem buyumeden, su anda yalnizca takiple kontrol altina alindi. ve eger bu kadar dikkatli olmasaydi, o problem buyuyecek ve simdi bize ciddi sknti yasatacakti. isine bu kadar ciddiyetle yaklasmasi benim icin en onemlisiydi. herkesin durumu farklidir, o yuzden "basarisiz", "ilgisiz", "soguk" gibi cumlelerle, bu sayfadan umutlari yeseren insanlarin da umutlarini kirmamak lazim bence.
telefondan yazdigimdan ve oglumun uykusu kisa surdugunden karmasik yazmis olabilirim. umarim herkes bir gun guzel sonuclar alir, herkes meleklerine kavusur:KK200:

son sayfalara soyle bir goz attim, cok uzuldum... ben Kaan hoca'nin hastalarindandim ve ilk denenememizde sukurler olsun ki hamile kaldim ve ogluma kavustum. benim tedavi oldugum donemde bircok arkadasimiz vardi tedavi goren ve hamilelik haberleri arka arkaya gelmisti:) bunlarin arasinda problemi benim gibi cok karmasik olmayan da vardi, uzun suredir cabalayan da... olumsuz haberler de oldu tabii olmadi degil ama Kaan Hoca'nin basarisi goz ardi edilemeyecek kadar buyuktu. su siralar olumsuz haberler gelmis sanirim ama ne basari ne de basarisizlik %100 bir kisiye addedilemez. Kaan hoca yapi olarak soguktur, size espriler yapmaz, bazen sorularinizi duymaz ama isine oldukca buyuk bir ciddiyetle yaklastigindan ve cok titiz ve dikkatli adimlar attigindan cok da takilmamak gerekir bence. ben hamileyken, hamileligimin 35. haftasinda bebegimde gordugu bir problemle, problem buyumeden, su anda yalnizca takiple kontrol altina alindi. ve eger bu kadar dikkatli olmasaydi, o problem buyuyecek ve simdi bize ciddi sknti yasatacakti. isine bu kadar ciddiyetle yaklasmasi benim icin en onemlisiydi. herkesin durumu farklidir, o yuzden "basarisiz", "ilgisiz", "soguk" gibi cumlelerle, bu sayfadan umutlari yeseren insanlarin da umutlarini kirmamak lazim bence.
telefondan yazdigimdan ve oglumun uykusu kisa surdugunden karmasik yazmis olabilirim. umarim herkes bir gun guzel sonuclar alir, herkes meleklerine kavusur:KK200:
Canım Allah analı babalı büyütsün,ne mutlu ki sen yavruna kavuşmuşsun.darısı isteyen herkesin başına inş.Aynen senin de söylediğin gibi ben ve benim gibi bir çok arkadaş bir zamanlar buralarda yazılan olumlu görüşlerden ve pozitif sonuçlardan etkilenerek kaan beyde tedaviye başladık fakat maalesef bir arkadaşımızın dışında hepimizin sonuçları negatif oldu.Üstelik hepimizin 2. Yada 3.denemeleri.Açıkçası Kaan beyin soğuk olması çok da önemli değildi yeterki doğru tedavi uygulanıp başarı elde edilseydi.Emin olduğum ana kadar söylemek istememiştim Ancak artık çok Emin'im ki ne yazıkki ben kaan beyin uyguladığı yanlış yada eksik tedavinin kurbanı oldum.Öte taraftan tek kişiye mal edilmezse evet laboratuvarın yada embriyologların da çok yeterli olmadığını düşünüyorum.Daha önce pek çok merkezde tedavi gören ve istanbulda hamile kalan bir akrabam da bana her merkezde 10-12 yumurta elde edilirken irenbede sadece 5 yumurta elde edilmişti diyerek şaşkınlığını dile getirmişti.Yine buradan bir arkadaşımız da irenbede 5 yumurta elde edilmişken başka bir merkezde 11 yumurta elde edildiğini üstelik 5.güne giden 1.kalite embriyolar olduğunu yazmıştı.Benim buradan yazmamın sebebi de belki okurlar da bugünkü başarısızlıklar hakkında özeleştiri yaparlar ve eski günlerdeki başarıları yakalamak için gayret ederler.Hastalarna daha özenli yaklaşırlar.Dileyen herkesin anne olması en büyük arzum yoksa kimseyi kırmak incitmek niyetinde değilim.

M medesa ben yanlış anlamadım dimi. Yani senin tuplerine sıvı olduğu zaten kaan beyin yaptirdigi ya da yaptığı rahim filminde yaziyormus halihazırda öyle mi. Aman allahim
Canım maalesef aynen öyle.Bu şaşkınlığı hala üzerimden atamadım. Filmi bizzat kaan bey kendisi çekti ve hiç bir sorun olmadığını ameliyata gerek olmadığını,daha önce tüpte sıvı gördüğünü ama demekki önemsiz miktarda olup kendiliğinden Yok olduğunu söylemişti.İstanbula gittiğimde Zaten daha filme bakmadan muayenede bile anladılar sıvı olduğunu.Filme baktıklarında da her 2 doktorda zaten burada da görülüyor tüpteki sıvı ayrıca zaten filmimizi çeken radyolog da rapor olarak yazmış buraya.Buna bakıp da doktorunuz nasıl sorun yok dedi anlayamadım dediler.Bu tüpteki sıvı rahim içine akarak embriyonun tutunmasını engellermiş.Bu tüpler kapanmadan yada çıkarılmadan 10 tane deneme yapsam da zaten hiç biri tutmazmış.Film çekilip kaan bey sorun yok dedikten Sonra açıkçası filmin radyolog tarafından yazılan raporuna bakıp da dur bakayım ne yazıyormuş demedim,zaten tıbbi terimler ve kaan bey sıkıntı Yok dediği için açıkçası ona güvendim.Ne zamanki İstanbul'daki doktorlar o raporun belli yerlerinin altını çizdiler ondan Sonra araştırdım ve gerçekten gördüm ki alenen tüplerde sıvı biriktiği yazıyor ve daha detaylı incelediğimde bunun hamile kalmaya çok büyük bir engel olduğu yazıyor.Bunu farkettiğim an o kadar yıkıldım o kadar ağladım ki.neden neden neden diye kendime sormadan edemedim.neden göz göre göre başarısız olmama göz yumuldu.kaldı ki kendisine demiştim ameliyat gerekiyorsa lütfen yapın hiç bir risk kalmasın ortada diye ama gerek Yok dedi.oysa İstanbul'daki her 2 doktor da tüp ameliyatı olmadan hamile kalmamın mümkün olmadığını söylediler .İşte benim üzüldüğüm bazı arkadaşlar diyor ya kaan bey şöyle başarılı da vay siz karalamaya çalışıyorsunuz vs.Kendi başlarına da gelse aynı şeyi düşünürler miydi acaba? Doktor Bey gerçekten başarılı olsaydı diğer doktorların 5 dakika içinde koydukları teşhisi 1 sene içinde koymaz mıydı ? Yeterince kırgınım bu konuda.Bu sayfada neden sadece olumlu şeyler yazılsın ki bunlar da benim başımdan geçenler ve tabiki anlatacağım .Başkalsrı da benim gibi pek çok olumlu yoruma güvenip sonradan hayal kırıklığı yaşamasın.çünkü bu gerçekten çok acı bir durum

canim hamile misin??? ay cookk sevindim yaa Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah:)) cinsiyeti ne? hersey yolundadir umarim ay ne guzel ya gunum renklendi valla:KK200::anneadayı::KK200:
Canım Merhabaaa ben de hatırladım seni bizim dönemlerden :)). Hepinizin hamilelik haberlerini duyunca öyle sevinip öyle özeniyordum kiii. Çok şükür Allahım nasip etti. Şu an gayet rahat geçiyor. Kızım olacak inşallah :)

Ben herşeyden önce nasip kısmet diyorum bu işler evet kaan bey başarılı bunun aksini idda eden yok.fakat kaan beyle tedavimiz tam bir hayal kirikligiydi çünkü ne kaan bey nede embiriyolog dan doğru dürüst bir açıklama yok .bende burdaki yazıları okuyarak gittim üst üste 2 kere transfere gidemeyen bek yapıldı üstelik normal yoldan bir dogumum var.tamam embiriyo olismuyorsa yine kaan bey de suç bulmuyorum.fakat 2tedaviye başlarken hatta iğneli vurduktan sonra bu sefer olmazsa bidaha denemeyin ne demek belki bu açıklamayı iğneden önce yapsaydı .vazgecerdim daha detaylı labaratuvar araştırmaları yapardık.ve sorunun ne olduğunu bilmemesi çelişkili açıklamalar soyluyecek bişey bulamıyorum gerçekten kaan beyi tavrı kabul edilir gibi değil.

Canım Allah analı babalı büyütsün,ne mutlu ki sen yavruna kavuşmuşsun.darısı isteyen herkesin başına inş.Aynen senin de söylediğin gibi ben ve benim gibi bir çok arkadaş bir zamanlar buralarda yazılan olumlu görüşlerden ve pozitif sonuçlardan etkilenerek kaan beyde tedaviye başladık fakat maalesef bir arkadaşımızın dışında hepimizin sonuçları negatif oldu.Üstelik hepimizin 2. Yada 3.denemeleri.Açıkçası Kaan beyin soğuk olması çok da önemli değildi yeterki doğru tedavi uygulanıp başarı elde edilseydi.Emin olduğum ana kadar söylemek istememiştim Ancak artık çok Emin'im ki ne yazıkki ben kaan beyin uyguladığı yanlış yada eksik tedavinin kurbanı oldum.Öte taraftan tek kişiye mal edilmezse evet laboratuvarın yada embriyologların da çok yeterli olmadığını düşünüyorum.Daha önce pek çok merkezde tedavi gören ve istanbulda hamile kalan bir akrabam da bana her merkezde 10-12 yumurta elde edilirken irenbede sadece 5 yumurta elde edilmişti diyerek şaşkınlığını dile getirmişti.Yine buradan bir arkadaşımız da irenbede 5 yumurta elde edilmişken başka bir merkezde 11 yumurta elde edildiğini üstelik 5.güne giden 1.kalite embriyolar olduğunu yazmıştı.Benim buradan yazmamın sebebi de belki okurlar da bugünkü başarısızlıklar hakkında özeleştiri yaparlar ve eski günlerdeki başarıları yakalamak için gayret ederler.Hastalarna daha özenli yaklaşırlar.Dileyen herkesin anne olması en büyük arzum yoksa kimseyi kırmak incitmek niyetinde değilim.
yazini uzuntuyle okudum maalesef:KK43: yani bu kadar nokta atisi yapan bir merkez ve bir doktor hakkinda yazilanlar da cok uzdu beni... siz peki bu kotu gidisatla ilgili merkezle ya da Kaan Beyle gorustunuz mu hic? Kaan Bey'in yanlis tedavi uyguladigina inanmak istemedim, Allahim insallah herkesi, hepinizi saglikla sihhatlee meleklerine kavusturur, emeklerinizin karsiligini verir...

krc05 krc05 Merhabalar, ben sizi hatirliyorum. kaan beyle tedaviye baslayali onumuzdeki mayista 2 yil olacak. Iki negatif denemem var maalesef. Allah evladinizi anali babali buyutsun insallah, saglikli guzel omru olsun. Tedavi gordugunuz tarihlerde de tabloyu siz olusturmustunuz. Ben o zamanlar heyecanla takip ediyordum ama buraya yazmiyordum. Son aylarda alinan sonuclarla olusturdugmuz asagidaki tablo ile sizinki arasindaki farki cok net anlayabilirsin cnm. Eskiden 10 kisiden 7-8 pozitif vardi, simdi ise 1 :KK43: Benim de onumde transferim var ama kim olsa ne moral kalir ne motivasyon :KK43:

Üye AdıYaşProblemKaçıncı denemeHangi aşamaTransfer tarihiTest tarihiSonuç
izmirplus izmirplus 29hipo hipo2.Bütün işlemler bitti13 Aralık23 AralıkHAMILE:anneadayı::KK200:
moonlovers moonlovers 29Sebepsiz Inf.3.Bütün işlemler bitti20 Ocak30 OcakBir dahaki sefere ins.
H husem 30?2.Bütün işlemler bitti??Bir dahaki sefere ins.
alinnaa alinnaa 36çikolata kisti3.Rahim kalınlaştırma???
S sametuche 29çikolata kisti1.OPU oncesi menapoz??Tedavi iptal
amayaa amayaa 36rezerv azlığı5.2 opu işlemi bitti???
melindam3535 melindam3535 33rezerv azlığı+morfoloji8.ERA testi sonucu bekliyor???
melisyasemen melisyasemen 34çikolata kisti+rezerv azlığı?tedaviye hazırlık???

[/tr]
[td] M medesa [/td]
[td]37[/td]
[td]sağ tüp yok+sol tüp tıkalı[/td]
[td]2.[/td]
[td]Bütün işlemler bitti[/td]
[td]20 Aralık[/td]
[td]30 Aralık[/td]
[td]Bir dahaki sefere ins. [/td]
[/tr]

moonlovers moonlovers cnm senin icin cok uzuldum gercekten, senin sonucun bana umut olsun istedim ama olmadi maalesef :KK43: Bundan sonrasi icin ne dusunuyorsun bilmiyorum ama bol sanslar... Sonucumu alana kadar kk ya pek girmeyecegim arkadaslar, ama sonuc ne olursa olsun buraya yazarim.

Herkeze mrh arkadaşlar bende eski üyelerdenim beni hatırlayan eskilerden olur mutlaka......uzun bir aradan sonra bir göz atmak istedim ....çok olumsuzluklardan sonra biraz kafamı toparlayıp uzaklaştım sayfadan ve bu işlerden..ve siteye girip neler var nolmuş bakmak istedim...okumaya başladım sayfaları ve anlam veremedim noluyor nolmuş böyle dedim ve devam ettim okumaya ....bende yaklaşık 4 yıldır tüp bebek tedavisi görüyorum ve sizin gibi bir evlat sahibi olabilmem için hala uğraşıyorum...uğraşıyoruz..... Kaan bey in hastasıydım bende yaklaşık ....7 sefer yumurta toplamam ve 1 transferim gerçekleşti .....irembe de ...çok ciddi maddi manevi yıkıldık...olmadı nasip değilmiş dedim 3-5 ay ara verip....tekrar araştırmaya geçtim ve devlet tarafından hakkım olduğunu öğrendim ve orda çok şey öğrendim tabiki daha zor ağır işliyor durum lar orda fakat ilk sefer de yumurtam toplandı emriyo ya dönüştü....ve bunu koyarsak tutmaz boşuna hakkın gider kalitesi düşük dendi.. ve 3 ay ara verildi 4.adet te tekrar dan başladım ve niye emriyo ya dönüştü kalite iyi dendi transfer yapıldı fakat ....12.sonra maalesef tutmadı ama ....bu bile benim için çok iyi bir gelişmeydi...irembe de 7 toplama da 1 sefer emriyo ya dönüştü ve transfer yapıldı inanın ki 40,000tl yi geçti ilaçlar ile birlikte ciddi paralar ve piskolojim sıfır çok kötü dönemlerden geçtim...kaan bey'i sonuçtan sonra aradım ....açmadı.ve bana 3 gün sonra dönüş yaptı....ben ağlamaktan gözlerim şişmiş bitmişim dönüş bile bana sonra dan yapılıyor ....gel bakalım olsun taze transfer deneriz ...bu kadar basit...devlet dediğimiz ve herkezin korktuğu hastane den olumsız sonuç çıktı bizi dr....3 kişi ve emriyoloklar tek tek konuşma yapıp eşimle ile birlikte bize yarım saat nerdey se bilgi verildi ve napmamız gerektiği anlatıldı ben bunu 2 sene irembe de tedavi gördüm ve hiç yaşamadım şaşırdım...ilaçlar keşke bana kaan bey veya oradaki bir kişi devlet ten en azından rapor çıkar devlet karşılıyor ilaçları bak bu kadar para harcadınız yazık deme di ....ordaki verilen vitamin hariç hepsini devlet karşıladı.....yani bunları ben çok sonradan anladım yaşadıkça ve yazıklar olsun dedim para demek ki bu işler bir para tuzağıymış...içim yandı...ne zorluklar la o paraları bulduk...yani burda anlatmak istediğim herkez olumlu olumsuz sonuçlar alabilirler....ama lütfen saygı gösterin herkez istediğini iyi kötü paylaşsın ve söylesin....yazsın kızmayın lütfen insanlar öğrensin ben kimse yi bakın kötülemiyorum bana denebilirdi ilaçları devlet veriyor git rapor çıkar..çünkü herkezin bir çıkarı var bunu anladımmm.........lütfen bu yazdıklarıma irenbe ve kaan bey kızmasın içimi döktüm....biraz uzun yazdım ama özlemişim bu sayfayı....inş allahım hepinize hepimize bir gün evlat sahibi olmayı nasip eder......şimdi ...bekliyorum yine 4.adetimde tekrar dan başlıcam sonuna kadar devam..hepinizi öpüyorum arkadaşlarım ...gelişmeleri de burdan bildiririm size yine ........kızmazlarsa tabi.
:KK47:
:KK200:
cok gecmis olsun cnm zor süreçler:KK43: devlet hastanesi olarak nereye gittin ?

Ben herşeyden önce nasip kısmet diyorum bu işler evet kaan bey başarılı bunun aksini idda eden yok.fakat kaan beyle tedavimiz tam bir hayal kirikligiydi çünkü ne kaan bey nede embiriyolog dan doğru dürüst bir açıklama yok .bende burdaki yazıları okuyarak gittim üst üste 2 kere transfere gidemeyen bek yapıldı üstelik normal yoldan bir dogumum var.tamam embiriyo olismuyorsa yine kaan bey de suç bulmuyorum.fakat 2tedaviye başlarken hatta iğneli vurduktan sonra bu sefer olmazsa bidaha denemeyin ne demek belki bu açıklamayı iğneden önce yapsaydı .vazgecerdim daha detaylı labaratuvar araştırmaları yapardık.ve sorunun ne olduğunu bilmemesi çelişkili açıklamalar soyluyecek bişey bulamıyorum gerçekten kaan beyi tavrı kabul edilir gibi değil.
Canım çok geçmiş olsun seni o kadar iyi anlayabiliyorum ki.Maalesef çok benzer şeyler yaşadık.benim de transferden önce tüplerim kapanmış olsa büyük olasılıkla şu an hamile olacaktım.üstüne de neden olmadı diye sorunca sorun belli olduğu halde cevap alamamak gerçekten bir kat daha yıkıcı oluyor.Allah inş bundan sonra bizi doğru merkezlerle doğru tedavilerle karşılaştırsın da daha fazla duygularımız sınanmasın :dua:

yazini uzuntuyle okudum maalesef:KK43: yani bu kadar nokta atisi yapan bir merkez ve bir doktor hakkinda yazilanlar da cok uzdu beni... siz peki bu kotu gidisatla ilgili merkezle ya da Kaan Beyle gorustunuz mu hic? Kaan Bey'in yanlis tedavi uyguladigina inanmak istemedim, Allahim insallah herkesi, hepinizi saglikla sihhatlee meleklerine kavusturur, emeklerinizin karsiligini verir...
İnanın nokta atışı yapan merkez ve doktor yazdığınızı görünce gözlerim büyüdü çünkü alinnaa arkadaşımızın tablosunda da göreceğiniz üzere uzun zamandır sadece tek bir arkadaşımız pozitif aldı geri kalan herkes negatif üstelik herkes en az 2 deneme yaptı.bu sonuca göre başarıdan söz etmek imkansız bence.Ayrıca burada yazmayıp özelden yazan ve memnuniyetsizliklerini dile getiren arkadaşlar da var.Yazdıklarımı okuduysanız zaten kimin yanlış tedavi uyguladığı ortada.Sonıçta ben irenbe kaan beyle yola çıktım her iki denemem de başarısız oldu.Nedenini kaan beye sorduğumda ne yazıkki hiç bir cevap alamadık.milyonlarca nedeni olabilir deyip geçiştirildik.insan negatif sonuç alsa Bile bunun nedenini öğrenmek istiyor,öğrenip bir sonraki denemede bu sorunun önlemini almak istiyor ama maalesef biz kaan beyden tatmin edici hiç bir cevap alamadık.oysa istanbula gittiğimizde her iki doktor da sorunumun tüplerle ilgili olduğunu,tüpler kapatılmadan gerçekleşecek her transferin başarısızlıkla sonuçlanacağını ve kaan beyin çektiği rahim filminde de bunun açık şekilde görüldüğü ve rapor edildiğinin yazdığını söylediler.Türkiyenin değil belki de dünyanın önce gelen doktorları bunu söyledikten Sonra Kaan beyin yanlış tedavi uyguladığına inanıp inanmamak herkesin özgür iradesine kalmış tabiki.Umarım bundan Sonra yaşayacağım güzellikler kaan beyde yaşadığım üzüntüleri hafifletsin.Unuttursun diyemiyorum çünkü bana yaşattığı bunca olumsuzluğu son nefesime kadar unutmam mümkün değil maalesef.

Canım çok geçmiş olsun seni o kadar iyi anlayabiliyorum ki.Maalesef çok benzer şeyler yaşadık.benim de transferden önce tüplerim kapanmış olsa büyük olasılıkla şu an hamile olacaktım.üstüne de neden olmadı diye sorunca sorun belli olduğu halde cevap alamamak gerçekten bir kat daha yıkıcı oluyor.Allah inş bundan sonra bizi doğru merkezlerle doğru tedavilerle karşılaştırsın da daha fazla duygularımız sınanmasın :dua:
çok sagulun sizede geçmiş olsun.amin İNŞALLAH bende size soyluyecektim.ben daha önce kac tv programlarında doktorların konuşmalarına sahid oldum.eğer tuplerde çok hasar olistuysa kesinlikle o tiplerin alınması lazim iş çünkü tuplerdeki su birikintileri dışarı cikamadıkları için rahim yatağına damliyormus o nedenle bebeğin tutunması tam bi mucizeymis bide hani bu topikte cok okuduk hani kaan bey çok bilgili falan filan ben artık hiç de öyle sanmıyorum. çünkü ben opu olduktan sonra tabi kadınlar kk beraber opu olduğumuz çok arkadaş vardı hepsinin doktorları uyarmış oluşan sonra hemen adet olabilirsiniz sakin endişelenmeyin.çünkü ipudan sonra zaten hemen adet olanabiliyormus ve bende bunu kaan beye sordum niyehemen adet oldum diye kaan y bilemiyorum deyince resmen şok oldum.niye diğer toplar biliyor da siz bilmiyorsunuz ben zaten ogün birazcık sogumustum doğrusunu söylemek gerekirse eğer siz ist tedavi olursanız hangi dr gitmeyi düşünüyorsunuz.İNŞALLAH bu sefer hersey istediğiniz gibi gider bide sözümü bitirmeden önce sunu söylemek istiyorum.zaten tup bek için para veriyoruz.peki kan tahlilerune niye ayrı bi ücret ödüyoruz hiç bir merkezde böyle değil.

çok sagulun sizede geçmiş olsun.amin İNŞALLAH bende size soyluyecektim.ben daha önce kac tv programlarında doktorların konuşmalarına sahid oldum.eğer tuplerde çok hasar olistuysa kesinlikle o tiplerin alınması lazim iş çünkü tuplerdeki su birikintileri dışarı cikamadıkları için rahim yatağına damliyormus o nedenle bebeğin tutunması tam bi mucizeymis bide hani bu topikte cok okuduk hani kaan bey çok bilgili falan filan ben artık hiç de öyle sanmıyorum. çünkü ben opu olduktan sonra tabi kadınlar kk beraber opu olduğumuz çok arkadaş vardı hepsinin doktorları uyarmış oluşan sonra hemen adet olabilirsiniz sakin endişelenmeyin.çünkü ipudan sonra zaten hemen adet olanabiliyormus ve bende bunu kaan beye sordum niyehemen adet oldum diye kaan y bilemiyorum deyince resmen şok oldum.niye diğer toplar biliyor da siz bilmiyorsunuz ben zaten ogün birazcık sogumustum doğrusunu söylemek gerekirse eğer siz ist tedavi olursanız hangi dr gitmeyi düşünüyorsunuz.İNŞALLAH bu sefer hersey istediğiniz gibi gider bide sözümü bitirmeden önce sunu söylemek istiyorum.zaten tup bek için para veriyoruz.peki kan tahlilerune niye ayrı bi ücret ödüyoruz hiç bir merkezde böyle değil.
Ahhh arkadaşım işte benim üzüldüğüm de tam da bu.Yani İnanın tedavinin başarısız olmasından ziyade çözümlenebilecek bir sorunum varken bunun giderilmeyip göz göre göre başarısızlığa sürükleklenmem.senin de dediğin gibi pek çok konuda bilgilendirilmedik ne Kaan bey ne de diğer irenbe ekibi tarafından.Örneğin transferden sonraki ilaçlarımızı devlette yazdırıp beşte bir fiyata alabiliyormuşuz.Ben bunu ne yazıkki son transferimde bütün ilaçlara dünya para verip daha Sonra ilaçları yenileyeceğim zaman eczacımdan öğrendim.Öte taraftan dediğin gibi kan tahlilleri de devlette ücretsiz.Yada mesela prednol kortizonlu ilaç olduğundan bu ilacı kullanırken tuz tüketmemek Yada dikkatli kullanmak lazımmış.Bu konuda ne Kaan beyin ne de hemşirelerin hiç bir uyarısı olmadı maalesef.Ben bunu da eczacımdan artık tedavim bittikten sonra öğrendim.Eczacım olmasa bunları bilmeyecektim.Keşke rahim filmi mi de eczacıma mı gösterseymişim:) Canım İstanbul tedavimle ilgili daha önce de arkadaşlar merak ettiler açıkladım .Bazı arkadaşlar nedense bu konuda bilgi paylaşmamıza tepkili davranıyorlar Ancak bir kişiye bile faydam olacaksa eğer herkesi karşıma almaya razıyım.Umarım ki o karşı çıkan arkadaşlar bir gün bu kızlar istanbulda nerede tedavi görüyordu deyip burada paylaştığımız doktor ve hastanelere gitmeye mecbur kalmazlar.Umarım ki çok memnun oldukları doktorları ile başarıyı elde edebilirler.Mesela ben 2.tedavime başlamadan önce @mimi3535 arkadaşımız kaan beyde tüp bebek denediğini ve başarısız olduklarını fakat istanbula Semra hocaya gittiğinde tüplerinin kapanmadan hamile kalamayacağını öğrendiğini ve tüp kapama ameliyatından sonra hamile kaldığını anlatmıştı.Üstelik semra hanımın koyduğu bu teşhisi en başta Kaan beye söylediğinde kendisi böyle bir ameliyata gerek olmadığını söylemiş ve sonuç hüsran.Ben burada insanların yazdığı gibi bu konudan olumsuz etkilenmedim aksine kafamda bir alternatif oluştu ve eşime kaan beyde 2.deneme başarısız olursa izmirde vakit kaybetmeyip istanbula gidelim dedim. Ben istanbulda 2 yerle görüştüm canım.Acıbadem Bülent traş ve Şişli Memorial Semra Kahraman.Her ikisi de tüplerim kapanmadan 10 deneme de yapsak başarıya ulaşamayacağımızı söyledi.Biz tedavimize Semra Kahramanda devam etmeye karar verdik .Kadın kendini gerçekten bu işe adamış üstelik hastanenin laboratuvarı da son derece başarılı.Tüp bebek konusunda Türkiye'de ve dünyada pek çok ödüle layık görülmüşler.Burada %100 başarılı olacağımın garantisi var mı tabiki Yok ama en azından çok güvenilir ellerde olduğumdan ve tedavim için herşeyin en doğrusunun yapıldığından emin olacağım.Olmasa bile irenbede yaşadığım soru işaretleri olmayacak kafamda.Neden olmadı dediğimde geçiştirilmek yerine mantıklı bir cevap alabileceğim.Sana şöyle söyleyeyim Semra Hanımın muayene ücreti 420 tl olmasına rağmen bizden muayene ücreti alınmadı sonradan öğrendim ki genelde kimseden almıyormuş bu çok hoşuma gitti paragöz olmamaları Bile olumlu bişey.İrenbede para ödemeden yukarıya Bile çıkamıyoruz.Acıbademde de vezneden geçmeden doktoru göremedik.Bir de şu var irenbede tüp bebek 5000 tl memorialda 6800 tl kaldı ki bu rakamda indirim de yapıyorlarmış 6500 desek arada 1500 tl fark var.Bunca harcadıklarımızın yanında bu hiç de lafı edilecek bir rakam değil bence.Neredeyse aynı rakama Çok daha düzgün bir tedavi görme şansım var.Biz bu gidişimizde 2 gece otelde kaldık .birinde çift kişi 90 tl diğerinde çift kişi 60 tl olan otellerde.ikisi de taksimdeydi ve güzeldi.Turizmdeki krizden dolayı oteller çok uygun fiyatlar veriyor.Tedavim başlayınca günlük kiralık ev tutmayı düşünüyoruz.Yani İzmirde harcadığımızdan çok çok fazla bir fark olmayacak ama umarım yavrumuza kavuşacağız ve bunun için değer.Uzun yazdım epey umarım açıklayıcı olmuşumdur.Sormak istediğin bir şey olursa her zaman seve seve cevaplarım canım.Bu arada sen şu an hangi aşamadasın? Herhangi bir yerde tedavi görüyor Musun yoksa beklemede misin?

M medesa canim ben 26 yasindayim 10yillik evliyim.beş sene tup bebek haricinde bütün tedavi lerden geçtik olmadı tupe baslayacaktikki hamile olduğumu öğrendim.çok şükür kizim 5yasini dolduracak .geçtiğimiz yazin kaan beyle tedaviye başladık %80 hamile kalirsin dedi.bizim sorunumuz sebebsiz infertilite 1.tupte 30 olgun yumurta topladılar .ve 19tane dollendi.sadece 5tane embiriyo olustu.önce embirilog istediğimiz kalitede dendi.sonrada orta ve ben nekadar an cvp vermediler.6.günün sonunda kaan bey tedavi iptal dedi.görüşmeye gittiğimizde yumurta çok ve kalitesiz dedi:cry:bana ve eşime vitamin takviyesi verdi.kullandık 2.tupte 13yum ve 10dolgun ve hiç birinde dollenme olmadı .niye dediğimizde usg odasında sperm kaynaklı dedi .daha sonra eşim sorduğunda hiç bi sorun görmüyoruz.sizi sansizlikla nitelendiriyorumeşime bidaha denemeyin dedi:KK43:denesenizde aynı sonuç la karşılaşırsınız.ve dün gece Ankara genart çok iyi dendi.esime tekrar deneyelimmi dedim kesinlikle bidaha denemeyecegini söyledi ve bu konuyu kapattı.semra hanımın methini çok duydum.ama bülent beyle ilgili c olumlu şeyler duymadım.yani bizim için artık tedavi sayfası kapanmıştır:KK61:artık ne yapacağımi bilmiyorum.İNŞALLAH siz olumlu :emir_bebek:sonuç alırsiniz.:anneadayı:

Benim tek avantajim melegimin :anne:olması Allah ima binlerce kere şükürler olsun:dua:tabi oda kardeşim ne zaman olucak diye sorup duruyor.:KK14:

Ahhh arkadaşım işte benim üzüldüğüm de tam da bu.Yani İnanın tedavinin başarısız olmasından ziyade çözümlenebilecek bir sorunum varken bunun giderilmeyip göz göre göre başarısızlığa sürükleklenmem.senin de dediğin gibi pek çok konuda bilgilendirilmedik ne Kaan bey ne de diğer irenbe ekibi tarafından.Örneğin transferden sonraki ilaçlarımızı devlette yazdırıp beşte bir fiyata alabiliyormuşuz.Ben bunu ne yazıkki son transferimde bütün ilaçlara dünya para verip daha Sonra ilaçları yenileyeceğim zaman eczacımdan öğrendim.Öte taraftan dediğin gibi kan tahlilleri de devlette ücretsiz.Yada mesela prednol kortizonlu ilaç olduğundan bu ilacı kullanırken tuz tüketmemek Yada dikkatli kullanmak lazımmış.Bu konuda ne Kaan beyin ne de hemşirelerin hiç bir uyarısı olmadı maalesef.Ben bunu da eczacımdan artık tedavim bittikten sonra öğrendim.Eczacım olmasa bunları bilmeyecektim.Keşke rahim filmi mi de eczacıma mı gösterseymişim:) Canım İstanbul tedavimle ilgili daha önce de arkadaşlar merak ettiler açıkladım .Bazı arkadaşlar nedense bu konuda bilgi paylaşmamıza tepkili davranıyorlar Ancak bir kişiye bile faydam olacaksa eğer herkesi karşıma almaya razıyım.Umarım ki o karşı çıkan arkadaşlar bir gün bu kızlar istanbulda nerede tedavi görüyordu deyip burada paylaştığımız doktor ve hastanelere gitmeye mecbur kalmazlar.Umarım ki çok memnun oldukları doktorları ile başarıyı elde edebilirler.Mesela ben 2.tedavime başlamadan önce @mimi3535 arkadaşımız kaan beyde tüp bebek denediğini ve başarısız olduklarını fakat istanbula Semra hocaya gittiğinde tüplerinin kapanmadan hamile kalamayacağını öğrendiğini ve tüp kapama ameliyatından sonra hamile kaldığını anlatmıştı.Üstelik semra hanımın koyduğu bu teşhisi en başta Kaan beye söylediğinde kendisi böyle bir ameliyata gerek olmadığını söylemiş ve sonuç hüsran.Ben burada insanların yazdığı gibi bu konudan olumsuz etkilenmedim aksine kafamda bir alternatif oluştu ve eşime kaan beyde 2.deneme başarısız olursa izmirde vakit kaybetmeyip istanbula gidelim dedim. Ben istanbulda 2 yerle görüştüm canım.Acıbadem Bülent traş ve Şişli Memorial Semra Kahraman.Her ikisi de tüplerim kapanmadan 10 deneme de yapsak başarıya ulaşamayacağımızı söyledi.Biz tedavimize Semra Kahramanda devam etmeye karar verdik .Kadın kendini gerçekten bu işe adamış üstelik hastanenin laboratuvarı da son derece başarılı.Tüp bebek konusunda Türkiye'de ve dünyada pek çok ödüle layık görülmüşler.Burada %100 başarılı olacağımın garantisi var mı tabiki Yok ama en azından çok güvenilir ellerde olduğumdan ve tedavim için herşeyin en doğrusunun yapıldığından emin olacağım.Olmasa bile irenbede yaşadığım soru işaretleri olmayacak kafamda.Neden olmadı dediğimde geçiştirilmek yerine mantıklı bir cevap alabileceğim.Sana şöyle söyleyeyim Semra Hanımın muayene ücreti 420 tl olmasına rağmen bizden muayene ücreti alınmadı sonradan öğrendim ki genelde kimseden almıyormuş bu çok hoşuma gitti paragöz olmamaları Bile olumlu bişey.İrenbede para ödemeden yukarıya Bile çıkamıyoruz.Acıbademde de vezneden geçmeden doktoru göremedik.Bir de şu var irenbede tüp bebek 5000 tl memorialda 6800 tl kaldı ki bu rakamda indirim de yapıyorlarmış 6500 desek arada 1500 tl fark var.Bunca harcadıklarımızın yanında bu hiç de lafı edilecek bir rakam değil bence.Neredeyse aynı rakama Çok daha düzgün bir tedavi görme şansım var.Biz bu gidişimizde 2 gece otelde kaldık .birinde çift kişi 90 tl diğerinde çift kişi 60 tl olan otellerde.ikisi de taksimdeydi ve güzeldi.Turizmdeki krizden dolayı oteller çok uygun fiyatlar veriyor.Tedavim başlayınca günlük kiralık ev tutmayı düşünüyoruz.Yani İzmirde harcadığımızdan çok çok fazla bir fark olmayacak ama umarım yavrumuza kavuşacağız ve bunun için değer.Uzun yazdım epey umarım açıklayıcı olmuşumdur.Sormak istediğin bir şey olursa her zaman seve seve cevaplarım canım.Bu arada sen şu an hangi aşamadasın? Herhangi bir yerde tedavi görüyor Musun yoksa beklemede misin?
Merhabalar bende izmirde irenbeyi son çare olarak görüyordum. 3 . deneme icin oraya gidicektim. hatta kaan bey hakkinda olumsuz yorumlar oldugu için ümit hanima gitmeyi düşünüyorum. ama siz merkez hakkinda da cok olumsuz konusmussunuz cok üzüldüm hayal kirikligi oldu simdiden:KK43: acaba medicalparkta raporlu mu denesem diyorum. kafam karman corman :KK43: suan istanbula gitme şansımız hic yok. eşim tüm izinlerini bitirdi. eğer 3. denemede de izmirde sonuc alamazsak seneye 4. deneme icin son care istanbula gideyim diye düşünüyorum. bi de istanbulda raporlu yapan güzel merkezler varmis diyorlar. sizin istanbul sureciniz nasil oldu. bi ara musait olunca özelden yazar misiniz?

Merhabalar bende izmirde irenbeyi son çare olarak görüyordum. 3 . deneme icin oraya gidicektim. hatta kaan bey hakkinda olumsuz yorumlar oldugu için ümit hanima gitmeyi düşünüyorum. ama siz merkez hakkinda da cok olumsuz konusmussunuz cok üzüldüm hayal kirikligi oldu simdiden:KK43: acaba medicalparkta raporlu mu denesem diyorum. kafam karman corman :KK43: suan istanbula gitme şansımız hic yok. eşim tüm izinlerini bitirdi. eğer 3. denemede de izmirde sonuc alamazsak seneye 4. deneme icin son care istanbula gideyim diye düşünüyorum. bi de istanbulda raporlu yapan güzel merkezler varmis diyorlar. sizin istanbul sureciniz nasil oldu. bi ara musait olunca özelden yazar misiniz?
Merhaba açıkçası ben kendi durumumu tüm çıplaklığıyla anlattım ki birilerine yol gösterebileyim diye.Tüplerime müdahale edilmeden transfer yapılması, doğru tedavi uygulanmamasının tabiki doktorun hatası olduğunu düşünüyorum.Onun dışında başka merkezlerde çok sayıda ve çok daha kaliteli embriyolara sahip olan arkadaşların yazdıklarını da gördükçe laboratuvarın da yetersiz olduğu kanaatine varıyorum.Tabiki herkesin tercihi ve düşüncesi kendine.İzmirde sardes hastanesi açılacak yakında ve ana bilim dalı tüp bebek olacak.Yeni olacağı için başarı oranı yüksek olacağı umuluyor.Çok aceleniz yoksa onu bekleyip onunla da görüşebilirsiniz Yada Kent hastanesini de öneren arkadaşlar olmuştu.Fakat ben İzmirde irenbeden başka bir yer denemediğim ve bu konuda bir tecrübem olmadığı için size şahsi bir öneride bulunmam doğru olmaz.Buradaki arkadaşlar bıkmıştır artık bu sebeple İstanbul sürecimi bir kaç sayfa geriye dönerek okuyabilirsiniz detaylı olarak anlatmıştım yine de merak ettiğiniz farklı bir konu olursa çekinmeden sorabilirsin.Yardımcı olabileceğim bir konu varsa memnuniyetle cevaplarım.Müsait olduğumda özelden de detaylı açıklarım hiç sorun değil.İnşallah siz de doğru yerde doğru tedaviyle yavrunuza kavuşursunuz.

X