son sayfalara soyle bir goz attim, cok uzuldum... ben Kaan hoca'nin hastalarindandim ve ilk denenememizde sukurler olsun ki hamile kaldim ve ogluma kavustum. benim tedavi oldugum donemde bircok arkadasimiz vardi tedavi goren ve hamilelik haberleri arka arkaya gelmisti:) bunlarin arasinda problemi benim gibi cok karmasik olmayan da vardi, uzun suredir cabalayan da... olumsuz haberler de oldu tabii olmadi degil ama Kaan Hoca'nin basarisi goz ardi edilemeyecek kadar buyuktu. su siralar olumsuz haberler gelmis sanirim ama ne basari ne de basarisizlik %100 bir kisiye addedilemez. Kaan hoca yapi olarak soguktur, size espriler yapmaz, bazen sorularinizi duymaz ama isine oldukca buyuk bir ciddiyetle yaklastigindan ve cok titiz ve dikkatli adimlar attigindan cok da takilmamak gerekir bence. ben hamileyken, hamileligimin 35. haftasinda bebegimde gordugu bir problemle, problem buyumeden, su anda yalnizca takiple kontrol altina alindi. ve eger bu kadar dikkatli olmasaydi, o problem buyuyecek ve simdi bize ciddi sknti yasatacakti. isine bu kadar ciddiyetle yaklasmasi benim icin en onemlisiydi. herkesin durumu farklidir, o yuzden "basarisiz", "ilgisiz", "soguk" gibi cumlelerle, bu sayfadan umutlari yeseren insanlarin da umutlarini kirmamak lazim bence.
telefondan yazdigimdan ve oglumun uykusu kisa surdugunden karmasik yazmis olabilirim. umarim herkes bir gun guzel sonuclar alir, herkes meleklerine kavusur