Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

M medesa canim ben 26 yasindayim 10yillik evliyim.beş sene tup bebek haricinde bütün tedavi lerden geçtik olmadı tupe baslayacaktikki hamile olduğumu öğrendim.çok şükür kizim 5yasini dolduracak .geçtiğimiz yazin kaan beyle tedaviye başladık %80 hamile kalirsin dedi.bizim sorunumuz sebebsiz infertilite 1.tupte 30 olgun yumurta topladılar .ve 19tane dollendi.sadece 5tane embiriyo olustu.önce embirilog istediğimiz kalitede dendi.sonrada orta ve ben nekadar an cvp vermediler.6.günün sonunda kaan bey tedavi iptal dedi.görüşmeye gittiğimizde yumurta çok ve kalitesiz dedi:cry:bana ve eşime vitamin takviyesi verdi.kullandık 2.tupte 13yum ve 10dolgun ve hiç birinde dollenme olmadı .niye dediğimizde usg odasında sperm kaynaklı dedi .daha sonra eşim sorduğunda hiç bi sorun görmüyoruz.sizi sansizlikla nitelendiriyorumeşime bidaha denemeyin dedi:KK43:denesenizde aynı sonuç la karşılaşırsınız.ve dün gece Ankara genart çok iyi dendi.esime tekrar deneyelimmi dedim kesinlikle bidaha denemeyecegini söyledi ve bu konuyu kapattı.semra hanımın methini çok duydum.ama bülent beyle ilgili c olumlu şeyler duymadım.yani bizim için artık tedavi sayfası kapanmıştır:KK61:artık ne yapacağımi bilmiyorum.İNŞALLAH siz olumlu :emir_bebek:sonuç alırsiniz.:anneadayı:

Benim tek avantajim melegimin :anne:olması Allah ima binlerce kere şükürler olsun:dua:tabi oda kardeşim ne zaman olucak diye sorup duruyor.:KK14:
Canım senin bu yazdıklarına çok üzüldüm.Maalesef size de çok çelişkili açıklamalar yapılmış.Hem eşinde sperm sorunu olduğu söylenmiş daha Sonra da siz de sorun yok şanssızsınız denmiş.Tuhaf yani bir sorun ya vardır ya yoktur.Sonra da sizin çocuğunuz olmaz artık uğraşmayın ne demek!Bak eşinin umutları,çabası bitmiş çok yazık.Oysa doğal yoldan da bir yavrunuz olmuş ne mutlu size:) Demekki tedaviyle 2. De olması imkansız değil.Eşini ikna etmek sana kalmış artık ,farklı bir merkezden farklı bir yorum almanızın faydası olur diye düşünüyorum.Olmazsa da üzülme Allah seni bir melekle ödüllendirmiş Zaten. inş hepimize nasip olur:dua:

Merhaba açıkçası ben kendi durumumu tüm çıplaklığıyla anlattım ki birilerine yol gösterebileyim diye.Tüplerime müdahale edilmeden transfer yapılması, doğru tedavi uygulanmamasının tabiki doktorun hatası olduğunu düşünüyorum.Onun dışında başka merkezlerde çok sayıda ve çok daha kaliteli embriyolara sahip olan arkadaşların yazdıklarını da gördükçe laboratuvarın da yetersiz olduğu kanaatine varıyorum.Tabiki herkesin tercihi ve düşüncesi kendine.İzmirde sardes hastanesi açılacak yakında ve ana bilim dalı tüp bebek olacak.Yeni olacağı için başarı oranı yüksek olacağı umuluyor.Çok aceleniz yoksa onu bekleyip onunla da görüşebilirsiniz Yada Kent hastanesini de öneren arkadaşlar olmuştu.Fakat ben İzmirde irenbeden başka bir yer denemediğim ve bu konuda bir tecrübem olmadığı için size şahsi bir öneride bulunmam doğru olmaz.Buradaki arkadaşlar bıkmıştır artık bu sebeple İstanbul sürecimi bir kaç sayfa geriye dönerek okuyabilirsiniz detaylı olarak anlatmıştım yine de merak ettiğiniz farklı bir konu olursa çekinmeden sorabilirsin.Yardımcı olabileceğim bir konu varsa memnuniyetle cevaplarım.Müsait olduğumda özelden de detaylı açıklarım hiç sorun değil.İnşallah siz de doğru yerde doğru tedaviyle yavrunuza kavuşursunuz.
çok teşekkür ederim cevap icin. sardesi bi arastirayim.tinaztepe hastanesinde denedim bende 2 kere ekip iyiydi doktor da iyiydi ama cok profesyonel gelmediler bana. 2si de kimyasal gebelik oldu hemde hersey mukemmel olmasina ragmen, ikisindede ikişer tane 1. kalite 5. gün embriyosu transfer edilmisti. acaba benimde tuplerden sıvı mi siziyor bu ihtimal geliyor aklima. rahim filmimi 3-4 doktor inceledi olsa fark edilirmiydi bilemedim. genetik testler kan pihtilasma vs hep temiz çıktı. yaptirmadigim bi histeroskopi kaldi onu da yaptircam bakalim. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün insallah...

çok teşekkür ederim cevap icin. sardesi bi arastirayim.tinaztepe hastanesinde denedim bende 2 kere ekip iyiydi doktor da iyiydi ama cok profesyonel gelmediler bana. 2si de kimyasal gebelik oldu hemde hersey mukemmel olmasina ragmen, ikisindede ikişer tane 1. kalite 5. gün embriyosu transfer edilmisti. acaba benimde tuplerden sıvı mi siziyor bu ihtimal geliyor aklima. rahim filmimi 3-4 doktor inceledi olsa fark edilirmiydi bilemedim. genetik testler kan pihtilasma vs hep temiz çıktı. yaptirmadigim bi histeroskopi kaldi onu da yaptircam bakalim. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün insallah...
Cnm peki sana neden olumsuz olabileceğiyle ilgili bir açıklama yapılmadı mı? Eşinin değerleri normal mi? Rahim filmini kime çektirdin bilmiyorum ama ben ve benim gibi istanbula giden arkadaşlarım izmirde çekilen filmlerini çok yetersiz buldular ve istanbulda yeniden çektirdik.2-3 dakikada ve anestesisiz bir şekilde çekildi.Bu tedavide tüplerde herhangi bir olumsuzluk varsa başarılı olmak oldukça zor ama sana sorun yok dedilerse bilemiyorum.Gerçi bana da sorun yok,ameliyat gerektirecek bir şey Yok denildi ama varmış işte en büyük sorunum buymuş maalesef.

Cnm peki sana neden olumsuz olabileceğiyle ilgili bir açıklama yapılmadı mı? Eşinin değerleri normal mi? Rahim filmini kime çektirdin bilmiyorum ama ben ve benim gibi istanbula giden arkadaşlarım izmirde çekilen filmlerini çok yetersiz buldular ve istanbulda yeniden çektirdik.2-3 dakikada ve anestesisiz bir şekilde çekildi.Bu tedavide tüplerde herhangi bir olumsuzluk varsa başarılı olmak oldukça zor ama sana sorun yok dedilerse bilemiyorum.Gerçi bana da sorun yok,ameliyat gerektirecek bir şey Yok denildi ama varmış işte en büyük sorunum buymuş maalesef.
sorun yok dediler neredeyse nasip dicekti doktor. esimin sperm degerleri cok iyi. bende cikolata kisti var ama boyutu küçük 1 cm ve 2 cm. doktor transferden sonra cikolata kistinin cok etkisi olmaz dedi. rahim filmi gaziemir sifada cekilmisti. yeni aletlerdi o zaman icin ama tabi yeterlimi bilemiyorum. anestezisizdi benimde cok kolay olmustu

sorun yok dediler neredeyse nasip dicekti doktor. esimin sperm degerleri cok iyi. bende cikolata kisti var ama boyutu küçük 1 cm ve 2 cm. doktor transferden sonra cikolata kistinin cok etkisi olmaz dedi. rahim filmi gaziemir sifada cekilmisti. yeni aletlerdi o zaman icin ama tabi yeterlimi bilemiyorum. anestezisizdi benimde cok kolay olmustu
Cnm özel mesaj attım sana

kızlar size bazı haberlerim ,ve bir sorum var , adetin 15. gününde ara kanamam olmuştu doktorumu aradım ilacı sakın kesme yumurtlama kanamasıdır demişti neyse ben devam ettim ilaca, bu kanamanın üzerinden 18. günümde de kahve lekelenmem oldu 2 gün boyunca.. doktorumu tekrar aradım.. ilaç bittimi dedi bitmek üzere (1 yada 2 tane vardı )henüz bitmedi dedim..neyse ilaç bitti adet olmadım üstünden 1 hafta geçti doktorumla konuştum kontrole gel dedi..gittim kızlar , ama adetli değildim ondanmı bilemiyorum yumurta oluşmadığını söyledi.. vitaminlere devam etmemi söyledi , bide progesteron ve Estradiol ve fsh testlerini istedi yaptırdım , 1 gün sonra sonucumu ilettim progesteronum 11 , e2 90 , fsh'da 13 çıktı .. yakın zamanda yumurtan çatlamış dedi.. demekki yumurta üretimin bitmemiş dedi... iki tanede ilaç yazdı kızlar estrofem ve duphaston.. 7 gün kullanıp keselim dedi...
şimdi eğer ben yumurtluyorsam normal yolla hamile kalabilirmiyim yani? bide adetim düzensiz çikolata kistim var .. bu iki ilaç nasıl etkisi var ?

krc05 krc05 Merhabalar, ben sizi hatirliyorum. kaan beyle tedaviye baslayali onumuzdeki mayista 2 yil olacak. Iki negatif denemem var maalesef. Allah evladinizi anali babali buyutsun insallah, saglikli guzel omru olsun. Tedavi gordugunuz tarihlerde de tabloyu siz olusturmustunuz. Ben o zamanlar heyecanla takip ediyordum ama buraya yazmiyordum. Son aylarda alinan sonuclarla olusturdugmuz asagidaki tablo ile sizinki arasindaki farki cok net anlayabilirsin cnm. Eskiden 10 kisiden 7-8 pozitif vardi, simdi ise 1 :KK43: Benim de onumde transferim var ama kim olsa ne moral kalir ne motivasyon :KK43:

Üye AdıYaşProblemKaçıncı denemeHangi aşamaTransfer tarihiTest tarihiSonuç
@izmirplus29hipo hipo2.Bütün işlemler bitti13 Aralık23 AralıkHAMILE:anneadayı::KK200:
@Rm_angel29Sebepsiz Inf.3.Bütün işlemler bitti20 Ocak30 OcakBir dahaki sefere ins.
@husem30?2.Bütün işlemler bitti??Bir dahaki sefere ins.
@alinnaa36çikolata kisti3.Rahim kalınlaştırma???
@sametuche29çikolata kisti1.OPU oncesi menapoz??Tedavi iptal
@amayaa36rezerv azlığı5.2 opu işlemi bitti???
melindam3535 melindam3535 33rezerv azlığı+morfoloji8.ERA testi sonucu bekliyor???
melisyasemen melisyasemen 34çikolata kisti+rezerv azlığı?tedaviye hazırlık???

[/tr]
[td] M medesa [/td]
[td]37[/td]
[td]sağ tüp yok+sol tüp tıkalı[/td]
[td]2.[/td]
[td]Bütün işlemler bitti[/td]
[td]20 Aralık[/td]
[td]30 Aralık[/td]
[td]Bir dahaki sefere ins. [/td]
[/tr]

@Rm_angel cnm senin icin cok uzuldum gercekten, senin sonucun bana umut olsun istedim ama olmadi maalesef :KK43: Bundan sonrasi icin ne dusunuyorsun bilmiyorum ama bol sanslar... Sonucumu alana kadar kk ya pek girmeyecegim arkadaslar, ama sonuc ne olursa olsun buraya yazarim.

İnanın nokta atışı yapan merkez ve doktor yazdığınızı görünce gözlerim büyüdü çünkü alinnaa arkadaşımızın tablosunda da göreceğiniz üzere uzun zamandır sadece tek bir arkadaşımız pozitif aldı geri kalan herkes negatif üstelik herkes en az 2 deneme yaptı.bu sonuca göre başarıdan söz etmek imkansız bence.Ayrıca burada yazmayıp özelden yazan ve memnuniyetsizliklerini dile getiren arkadaşlar da var.Yazdıklarımı okuduysanız zaten kimin yanlış tedavi uyguladığı ortada.Sonıçta ben irenbe kaan beyle yola çıktım her iki denemem de başarısız oldu.Nedenini kaan beye sorduğumda ne yazıkki hiç bir cevap alamadık.milyonlarca nedeni olabilir deyip geçiştirildik.insan negatif sonuç alsa Bile bunun nedenini öğrenmek istiyor,öğrenip bir sonraki denemede bu sorunun önlemini almak istiyor ama maalesef biz kaan beyden tatmin edici hiç bir cevap alamadık.oysa istanbula gittiğimizde her iki doktor da sorunumun tüplerle ilgili olduğunu,tüpler kapatılmadan gerçekleşecek her transferin başarısızlıkla sonuçlanacağını ve kaan beyin çektiği rahim filminde de bunun açık şekilde görüldüğü ve rapor edildiğinin yazdığını söylediler.Türkiyenin değil belki de dünyanın önce gelen doktorları bunu söyledikten Sonra Kaan beyin yanlış tedavi uyguladığına inanıp inanmamak herkesin özgür iradesine kalmış tabiki.Umarım bundan Sonra yaşayacağım güzellikler kaan beyde yaşadığım üzüntüleri hafifletsin.Unuttursun diyemiyorum çünkü bana yaşattığı bunca olumsuzluğu son nefesime kadar unutmam mümkün değil maalesef.
arkadaşlar inanın yazdıklarınızı okuyunca içim kötü oldu. çok şaşkın ve bir o kadar üzgünüm, güzel haberler okurum diye açtığım sayfalarda çok üzücü şeyler okudum... yani ne diyebilirim keşke bu sayfa daha güzel haberle dolup taşsaydı... ben Kaan Hoca'ya hep çok güvendim, bilmiyorum belki de kısmet işi... bizim zamanımızda olumsuzluklara karşı da netti Kaan Hoca, ne değişti anlamıyorum...

tek diyebileceğim, Allahım bu yolda emek veren herkesin emeklerinin karşılığını versin inşallah, bunu çok yürekten diliyorum. çok şükür ben meleğime kavuştum Allahım sizlerin de gönlüne göre versin inşallah.

ara ara girer bakarım sayfaya, inşallah bu kötü hava bozulsun, güzel haberlerle dolup taşsın burası...

arkadaşlar inanın yazdıklarınızı okuyunca içim kötü oldu. çok şaşkın ve bir o kadar üzgünüm, güzel haberler okurum diye açtığım sayfalarda çok üzücü şeyler okudum... yani ne diyebilirim keşke bu sayfa daha güzel haberle dolup taşsaydı... ben Kaan Hoca'ya hep çok güvendim, bilmiyorum belki de kısmet işi... bizim zamanımızda olumsuzluklara karşı da netti Kaan Hoca, ne değişti anlamıyorum...

tek diyebileceğim, Allahım bu yolda emek veren herkesin emeklerinin karşılığını versin inşallah, bunu çok yürekten diliyorum. çok şükür ben meleğime kavuştum Allahım sizlerin de gönlüne göre versin inşallah.

ara ara girer bakarım sayfaya, inşallah bu kötü hava bozulsun, güzel haberlerle dolup taşsın burası...
İnşallah inşallah bu kara bulutlar en kısa zamanda dağılır. Ne oldu ben de anlamıyorum. Laboratuvar sisteminde ciddi değişiklikler mi oldu? Birimler arası koordinasyon sıkıntısı mı var? Yönetimsel mi? Ben de bizim zamanımızda bu denli net ve işini layığı ile yapan bir hekim 1 yılda nasıl değişti anlamadım.

İnşallah inşallah bu kara bulutlar en kısa zamanda dağılır. Ne oldu ben de anlamıyorum. Laboratuvar sisteminde ciddi değişiklikler mi oldu? Birimler arası koordinasyon sıkıntısı mı var? Yönetimsel mi? Ben de bizim zamanımızda bu denli net ve işini layığı ile yapan bir hekim 1 yılda nasıl değişti anlamadım.
Sorun sadece hekimle ilgili olmayabilir Fakat ciddi bir sıkıntı olduğu ortada.Bu çok üzücü bir durum.Hem doktor beyin hem de irenbe ekibinin ve yönetiminin bir özeleştiri yapıp hata nerde bulmaları ve düzeltmeye çalışmaları gerekir.Ben negatif sonuç aldığım için değil yanlış tedavi gördüğüm içim tepkiliyim.Keşke benim için herşeyin doğru uygulandığını bilseydim de negatif aldım ama sağlık olsun ellerinden geleni yaptılar diyebilseydim.Maalesef benim ve başka arkadaşlarımın tedavilerinde olması gerekenler yapılmadığı için hepimiz madur ve üzgünüz.en son Rm_angel arkadaşımız da negatif almış maalesef.Burada güzel haberler Almayalı çok uzun zaman oldu.Dilerim bundan Sonra yüzü gülen anne adaylarıyla dolar burası

Ben de eski hastasıyım Kaan bey' in. Sizleri biliyorum belki siz de hatırlamışsınızdır. Uzun zamandır girmiyordum bu sayfaya. Başka topiklere yazıyordum. Son yazılanları okuyunca çok şaşırdım. Ben de ikinci denememde hamile kaldım. Oğlum 1 yaşına girdi bile. Bizim dönemimizde nerdeyse haftada bir hamile haberi gelirdi. Bu durum beni çok umutlandırırdı. Hatta bir kaç kişiye tavsiye bile ettim. Onların da çocukları oldu. Yazılanlara üzüldüm. Umarım merkez kendine çeki düzen verir :KK43: ben bu durumların Kaan bey in çok hastası olduğundan kaynaklandığını düşünüyorum. Yeterince ilgilenememesinin sebebi bundan olabilir. Çünkü çok hastası olduğundan gebelik takibini bıraktı diye biliyorum. Hamile kaldığımda bende bıraktım çünkü yeterince vakit ayıramıyordu. İnşallah bu durumlar düzelir. Çünkü başarıları gözardı edilebilecek bir doktor değil. Herkes için hayırlısı olsun. Cnm senin de hamileliğin hayırlı olsun sağ sağlim kucağına al inşallah. Hepimiz çok emekler verdik. Çok paralar harcadık. Rabbim isteyen uğraşan herkesin kucağını doldursun..

son sayfalara soyle bir goz attim, cok uzuldum... ben Kaan hoca'nin hastalarindandim ve ilk denenememizde sukurler olsun ki hamile kaldim ve ogluma kavustum. benim tedavi oldugum donemde bircok arkadasimiz vardi tedavi goren ve hamilelik haberleri arka arkaya gelmisti:) bunlarin arasinda problemi benim gibi cok karmasik olmayan da vardi, uzun suredir cabalayan da... olumsuz haberler de oldu tabii olmadi degil ama Kaan Hoca'nin basarisi goz ardi edilemeyecek kadar buyuktu. su siralar olumsuz haberler gelmis sanirim ama ne basari ne de basarisizlik %100 bir kisiye addedilemez. Kaan hoca yapi olarak soguktur, size espriler yapmaz, bazen sorularinizi duymaz ama isine oldukca buyuk bir ciddiyetle yaklastigindan ve cok titiz ve dikkatli adimlar attigindan cok da takilmamak gerekir bence. ben hamileyken, hamileligimin 35. haftasinda bebegimde gordugu bir problemle, problem buyumeden, su anda yalnizca takiple kontrol altina alindi. ve eger bu kadar dikkatli olmasaydi, o problem buyuyecek ve simdi bize ciddi sknti yasatacakti. isine bu kadar ciddiyetle yaklasmasi benim icin en onemlisiydi. herkesin durumu farklidir, o yuzden "basarisiz", "ilgisiz", "soguk" gibi cumlelerle, bu sayfadan umutlari yeseren insanlarin da umutlarini kirmamak lazim bence.
telefondan yazdigimdan ve oglumun uykusu kisa surdugunden karmasik yazmis olabilirim. umarim herkes bir gun guzel sonuclar alir, herkes meleklerine kavusur:KK200:
Merhaba herkese;
Bende duyarsız kalamadım ve kısaca yazmak istedim.
2015 mart da İzmir'de bir doktora gittik ve telde bana;senin çocuğun olmaz,tüp bebek masraflı ya Kıbrıs'a git yada evlat edin dedi.Tabiki bir anda bunları duymak büyük bir yıkımdı tahmin edersiniz.Dünya başıma yıkıldı,hayat durdu benim için o anda sanki...Fsh mi 28 di ve netde tüp bebekle bile çocuk sahibi olunmaz yazıyordu.
Ve Biz Kaan Bey in odasına girdiğimizde ağlamaktan konuşamıyor ve hatta merdivenleri ileri değil geri çıkıyordum sanki...Kaan Bey raporlarımı aldı ve bir kenera koydu,usg önemli dedi,evet bir durum var ama problem ne olursa olsun kimseye çocuğun olmaz diyemeyiz dedi,hiçbir doktorda imza atmaz dedi.Ne problemlerle kimler çocuk sahibi oluyor herşey Allahtan,kaderinde varsa olacaktır dedi.Aslında durumum iç açıcı değildi,rezerv azlığı ve çikolata kisti...Amh ımı sormadım biliyormusunuz çünkü çok düşüktü ve psikolojimi olumsuz etkileyecekti.Birkeresinde Kaan'ı beye ne olur güzel şeyler söyleyin dediğimde;sen evladını kucağını al ben o saman gülerim demişti!Kaan bey hayatımızda herzaman olacaktır,halan görüşürüz.Veren Allah tabiki ama hekim çok önemli.Bırakın gülmesin,az konuşsun ama işinde profesyonel inançlı olsun.
Morali bozuk olan arkadaşlar moralinizi yüksek turun,stres hormonu yumurta kalitesini direk etkiliyor.Beslenmenize dikkat edin.
Ve çok şükür,bin şükür kızımı Ekim ayında kucağıma aldım.Allah hepinizin yar ve yardımcısı olsun.Çok iyi anlıyorum hepinizi,negatif sonuç alanları okuyunca hala gözlerim doluyor.Allahım hepinizi sağlıklı evlat sahibi yapsın...Benim evladıma ve cümle evlatlara sağlık hayırlı ömür versin.
Sevgiler...

Yazdıklarım eksik gelmiş arkadaşlar:)
Kısaca yazayım tekrar;Tedavimiz 1 yıl sürdü,4opu ve ilk denememizde çok şükür hamile kaldım.İlaçlarımı ve iğnelerimi hiç unutmadım,aksatmadım.Hemşirelere hiç sormadım çünkü karıştıryorlar hatta şikayet bile ettim.Ama Kaan beye herşeyi yazdım,en saçma soruları bile sordum ve sağolsun telde geri dönmedi ama hep yanıtladı mesajlarımı.Kaç embriyo konulacağını,kaçıncı gün ve kaçıncı kalite olduklarını bile sormadım Kaan'ı beye bıraktım.Çünkü bu sorular hep insanı strese sokuyor.İğnelerimi eşim vurdu hep ve nasıl kullanacağımı hep Kaan Beye sordum.Her opuya giderken fön çektirdim ve güzel giyindim kendimi iyi hissedeyim bebeklerim beni güzel görsün diye,eşimde öyle...Sonuca odakladım ve hep kucağıma aldığım anı hayal ettim...
Ben inanaıyorumki bu kadar emek ve isteklerinizi Allah geri çevirtmeyecektir.Süreç farklıda olsa 1 2 kişi hariç hep hamile haberini aldım.Duam sizlerle...

Ben de eski hastasıyım Kaan bey' in. Sizleri biliyorum belki siz de hatırlamışsınızdır. Uzun zamandır girmiyordum bu sayfaya. Başka topiklere yazıyordum. Son yazılanları okuyunca çok şaşırdım. Ben de ikinci denememde hamile kaldım. Oğlum 1 yaşına girdi bile. Bizim dönemimizde nerdeyse haftada bir hamile haberi gelirdi. Bu durum beni çok umutlandırırdı. Hatta bir kaç kişiye tavsiye bile ettim. Onların da çocukları oldu. Yazılanlara üzüldüm. Umarım merkez kendine çeki düzen verir :KK43: ben bu durumların Kaan bey in çok hastası olduğundan kaynaklandığını düşünüyorum. Yeterince ilgilenememesinin sebebi bundan olabilir. Çünkü çok hastası olduğundan gebelik takibini bıraktı diye biliyorum. Hamile kaldığımda bende bıraktım çünkü yeterince vakit ayıramıyordu. İnşallah bu durumlar düzelir. Çünkü başarıları gözardı edilebilecek bir doktor değil. Herkes için hayırlısı olsun. Cnm senin de hamileliğin hayırlı olsun sağ sağlim kucağına al inşallah. Hepimiz çok emekler verdik. Çok paralar harcadık. Rabbim isteyen uğraşan herkesin kucağını doldursun..
Amin canım amin benim de 6,5 aylık oldu bile gün sayıyoruz Allahın izni ile.

Yazdıklarım eksik gelmiş arkadaşlar:)
Kısaca yazayım tekrar;Tedavimiz 1 yıl sürdü,4opu ve ilk denememizde çok şükür hamile kaldım.İlaçlarımı ve iğnelerimi hiç unutmadım,aksatmadım.Hemşirelere hiç sormadım çünkü karıştıryorlar hatta şikayet bile ettim.Ama Kaan beye herşeyi yazdım,en saçma soruları bile sordum ve sağolsun telde geri dönmedi ama hep yanıtladı mesajlarımı.Kaç embriyo konulacağını,kaçıncı gün ve kaçıncı kalite olduklarını bile sormadım Kaan'ı beye bıraktım.Çünkü bu sorular hep insanı strese sokuyor.İğnelerimi eşim vurdu hep ve nasıl kullanacağımı hep Kaan Beye sordum.Her opuya giderken fön çektirdim ve güzel giyindim kendimi iyi hissedeyim bebeklerim beni güzel görsün diye,eşimde öyle...Sonuca odakladım ve hep kucağıma aldığım anı hayal ettim...
Ben inanaıyorumki bu kadar emek ve isteklerinizi Allah geri çevirtmeyecektir.Süreç farklıda olsa 1 2 kişi hariç hep hamile haberini aldım.Duam sizlerle...
Ne mutlu size ki ilk denemenizde hamile kalmışsınız,Allah Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.sizin döneminizde 1-2 kişi hariç hep hamile haberi almışsınız fakat bizim dönemimizde biz sadece tek bir arkadaşımızın hamile haberini aldık maalesef geri kalan herkes negatif aldı.Umarım isteyen herkes zamanı geldiğinde yavrularına kavuşur.

Bu arada epeydir yazamadım arkadaşlar telaşlarım vardı.Ben Pazartesi günü istanbula gittim ve çoook şükür ki Memorialda Semra Kahraman ile tedavimize başladık :dua: Yumurta geliştirme aşamasındayız.Yarın sabah İstanbula gidiyorum sanırım Cuma günü yumurtalarım toplanacak 1 hafta kadar orada kalacağım.İnsanın gözünün korkmasına gerek yokmuş gayet uygun konaklama yerleri var.2 kişi 80-100 tl arası gayet güzel otellerde konaklama yapılabiliyor.Sanırım Mart'ta da asıl sorunum olan tüplerle ilgili ameliyat olacağım.Bir terslik çıkmaza da en geç nisanda transferin olmuş olur diye düşünüyorum:halay: . Çok ama çoook heyecanlıyım.Bu sefer kendimi çok profesyonel ellere teslim edeceğim için içim çok rahat.Sizler de dualarınızı eksik etmeyin lütfen,rabbim hepimizin yüzüne gülsün :dua:

Hepinize iyi aksamlar. Sizleri uzun zamandir takip ediyorum. Esimde sperm sayi ve hareketlilginde problem oldugu icin kaan beyle tanistik. 18 ocakta histeroskopi cekilip rahime cizik atildi bende bi sorun yok. Adetim bi kac gun gecikti. Siz hepiniz tecrubelisiniz normal mi gecikmesi. Simdiden tesekkur ederim

Hepinize iyi aksamlar. Sizleri uzun zamandir takip ediyorum. Esimde sperm sayi ve hareketlilginde problem oldugu icin kaan beyle tanistik. 18 ocakta histeroskopi cekilip rahime cizik atildi bende bi sorun yok. Adetim bi kac gun gecikti. Siz hepiniz tecrubelisiniz normal mi gecikmesi. Simdiden tesekkur ederim
Merak etme canım normal 1 2 güne gelir gelmezse merkeze bilgi ver yardımcı olur hemşire hanımlar

Ne mutlu size ki ilk denemenizde hamile kalmışsınız,Allah Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.sizin döneminizde 1-2 kişi hariç hep hamile haberi almışsınız fakat bizim dönemimizde biz sadece tek bir arkadaşımızın hamile haberini aldık maalesef geri kalan herkes negatif aldı.Umarım isteyen herkes zamanı geldiğinde yavrularına kavuşur.
Kızımı Ekim ayında kucağıma aldım çok şükür.Yeni tedavinde hayırlı olsun medesacım,En kısa zamanda hamile haberini bekliyoruz sağlıkla:)

X