M medesa canim ben 26 yasindayim 10yillik evliyim.beş sene
tup bebek haricinde bütün tedavi lerden geçtik olmadı tupe baslayacaktikki hamile olduğumu öğrendim.çok şükür kizim 5yasini dolduracak .geçtiğimiz yazin kaan beyle tedaviye başladık %80 hamile kalirsin dedi.bizim sorunumuz sebebsiz infertilite 1.tupte 30 olgun yumurta topladılar .ve 19tane dollendi.sadece 5tane embiriyo olustu.önce embirilog istediğimiz kalitede dendi.sonrada orta ve ben nekadar an cvp vermediler.6.günün sonunda kaan bey tedavi iptal dedi.görüşmeye gittiğimizde yumurta çok ve kalitesiz dedi
bana ve eşime vitamin takviyesi verdi.kullandık 2.tupte 13yum ve 10dolgun ve hiç birinde dollenme olmadı .niye dediğimizde usg odasında sperm kaynaklı dedi .daha sonra eşim sorduğunda hiç bi sorun görmüyoruz.sizi sansizlikla nitelendiriyorumeşime bidaha denemeyin dedi
denesenizde aynı sonuç la karşılaşırsınız.ve dün gece Ankara genart çok iyi dendi.esime tekrar deneyelimmi dedim kesinlikle bidaha denemeyecegini söyledi ve bu konuyu kapattı.semra hanımın methini çok duydum.ama bülent beyle ilgili c olumlu şeyler duymadım.yani bizim için artık tedavi sayfası kapanmıştır
artık ne yapacağımi bilmiyorum.İNŞALLAH siz olumlu
sonuç alırsiniz.
Benim tek avantajim melegimin
olması Allah ima binlerce kere şükürler olsun
tabi oda kardeşim ne zaman olucak diye sorup duruyor.