Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Kızlar şu anda bağıra bağıra ağlayarak yazıyorum size o kadar mutsuzum ki! İstanbulda çektirdiğim Yen'i rahim filminin üstüne gittiğim 2 merkezden de hocalar aradılar.Teşhis kesinleşmeden size yazmak istememiştim,emin olmayı bekledim.Her ne kadar Kaan beye kızgınlıklarım ve kırgınlıklarım olsa da haksızlık etmek istememiştim.Ancak şu an Eminim ki Kaan beyin uyguladığı yanlış tedavinin kurbanıyım.Her 2 hoca da daha ilk muayenede Kaan beyin bizzat çekip hiç bir sorun yok dediği hsg de bir sorun olduğunu görmüşlerdi Tüplerimde sıvı birikmesi olduğunu ve bunun Hem filmde görüldüğünü Hem de rapor da yazdığını,buna bakarak doktorumun yani Kaan beyin nasıl olup da bir sorun olmadığını söylediğini anlayamadıklarını belirttiler.Bu tüplerin kapatılmadan yada çıkarılmadan embriyolarımın tutma şansı zaten en baştan beri hiç yokmuş.kaldı ki kaan bey daha önceleri tüpte sıvıdan şüphelendiğini söylemişti bunun üzerine hsg çekti ve raporda dahi bu belirtilmişken ve farklı 2 hoca bunu gayet net görmüş ve sorun olarak nitelendirmişken nasıl olur da başarılı olduğuna bu kadar inandığımız ,güvendiğimiz,kendimizi düşünmeden emanet ettiğimiz doktorumuz hiç bir sorun yok der aklım almıyor.Burada artık tamamen ticari hesaplar olduğunu düşünüyorum.Ameliyatla tüplerim kapanıp sorun ortadan kalksa muhtemelen ilk demede tutma şansı çok yüksek olacaktı.Belki bilerek sorunum giderilmedi ki denemelerim başarısız olsun ve sürekli tedavi adı altında ödemelerimiz devam etsin.Yaklaşık 15 bin tl paramız ve 1 senelik çabamız,umut dolu bekleyişimiz,hayallerimiz hepsi çöpe gitti.Bir insanın vicdanına bu nasıl siner bilmiyorum.Yastığa başlarını rahat koyabiliyorlar mı bilmiyorum.Üstelik kullandırdıları bir dolu ilaç yüzünden de maalesef kist oluşmuş.Tedavi edeceklerine zarar verdiler ,olmayan sorunlarım da çıkmaya başladı.Bakın ben burada Hiç bir doktoru yermek yada övmek için yazmıyorum.Tek derdim başımdan geçenleri anlatıp birilerinin bu tecrübelerden faydalanmasını sağlamak.Ben de buraları okuyarak karar vermiştim Kaan beye Ancak o zmn bu kadar negatif yorum yoktu.Şu an bakıyorum da tek problemi olan ben değilim pek çok arkadaş şikayetçi.1 senedir takipteyim ve pozitif sonuç alan sadece 1-2 arkadaşımız oldu.Onun dışında hep negatif.Bir doktorun alenen sorun görülen,başka doktorların ilk bakışta sorunu gördüğü bir filme bakıp hiç bir sorun yok demesi kabul edilebilir bir hata değil.Bu tüplerdeki sıvılar rahim içine alıp embriyonun tutunmasını engelliyormuş.Bu sorun giderilmedikçe 10 tane transfer de olsam tutma şansı yokmuş.Kaan beye son denememizde yalvardım.Ameliyatsa ameliyat,iğneyse iğne ne gerekiyorsa yapalım hiç bir risk olmasın ben herşeye razıyım dedim.Hayır ameliyata gerek Yok filminde sorun görünmüyor dedi.Aynı @mimi3535 arkadaşımızda da yaşandığı gibi.Ona da ameliyata gerek Yok deyip 2 başarısız deneme yaşatmış ve Sonra arkadaşımız istanbulda ameliyatla tüplerini kapattırdığında hamile kalmıştı.Demekki pek çok kişiye benzer şekilde yaklaşılıyor.Ya ticari kaygıyla başarısızlık sağlanıyor yada doktor bey sandığımız kadar başarılı değilmiş.Bilmiyorum aklıma başka bir seçenek gelmiyor.Çok ağlıyorum şu an,o anları yeniden yaşıyorum resmen.Bazı arkadaşlar haksızlık edildiğini falan yazmış ya kim kime haksızlık etmiş sizce? Ben 37 yaşındayım kaybedecek vaktim yoktu .Herkes gibi pek çok fedakarlık ,özveri ve umutla başlamıştım tedavime.Kaan beye çok güvenmiştim,kendimi ona teslim ettim ,kararlarını sorgulamadım.Sizce burda asıl haksızlık edilen ben ve benim gibi umut bekleyen yüzlerce binlerce insan değil mi? Yapılması kişisel tercihe kalmış değil de zorunlu olan bir operasyonu yapmayarak göz göre göre benim başarısız olmama neden olan bu doktoru me bu dünyada ne öbür dünyada affetmem mümkün değil.Bu cümleyi daha önce hiç kimseye kurmamıştım ama Kaan Bey sana hakkımı helal etmiyorum.Yaşadığım zor günler için,hayallerimi çaldığınız için,maddi manevi zorluklarım için,döktüğüm gözyaşları için,negatif sonuç alıp ağlayarak aradığımda hasta psikolojisini hiç düşünmeden üstüne azar işittiğim için,sadece benim değil eşimin,ailemin,sevdiklerimin üzülmelerine sebep olduğunuz için ben hakkımı helal etmiyorum.Umarım burada yazılanlardan biraz feyz alırsınız.Burada onlarca insanın şikayeti varsa dikkate alınması gereken bir sorun var demektir.Merkez olarak umarım nerede yanlış yaptığınız konusunda bir özeleştiri yapar ve bundan Sonra umut bekleyen anne adaylarının gözünde üzüntü değil mutluluk gözyaşlarına sebep olursunuz.Benim sizden bir beklentim Yok tek arzum bundan Sonra yoluna sizinle devam eden ve edecek olanlara daha özenli davranmanızdır.Yeterince uzun yazdım zaten kusura bakmayın arkadaşlar.Bizi birbirimizden başka kimse anlayamaz.Çok şükür ki daha profesyonel ellerde yeniden umudum olacak yoksa kendimi toparlamam çok zor olacaktı.Sırtımdan vurulmuş gibi hissediyorum.Umarım burada tedaviye devam eden arkadaşlarım da ilk denemelerinde yavrularına kavuşsunlar hiç üzülmesinler.Amacım hiç kimsenin motivasyonunu düşürmek değil aksine farkındaysanız sizler en azından bundan Sonra daha iyi ve hakettiğiniz hizmeti alabilesiniz diye uğraşıyorum.Çok ağlıyorum çok duygusalım şu an kusura bakmayın .Hepinizi öpüyorum.Hepimizin güzel haberlerini duymak dileğiyle...
Yazdıklarınızı okudum ve gerçekten cok üzüldüm Tüm ictenligimle yuce Allahim bebeginize en yakin sürede hayırlısıyla kavuşmanizi nasip etsin. Buradan Kaan Beye ahh etmissiniz. Keske buradan ah etmek yerine neden bu kadar bariz oldugunu düşündüğünüz konu hakkinda neden onlem almadigi hakkinda fikrini sorsaydiniz. Evet anliyorum kotu bir deneyim olmus fakat Sizin tedavinizin olumsuz sonuçlanmasınin yaninda hamile olan arkadaşımızdan bize umut olanlar da var.... burada yazilanlar, son zamanlarda negatif alan çokmuş daha once yazdığım ve sizin de yazınızda belirttiginiz gibi eger negatifler cok ise -ki bir tek burada yazilanlardan yola cikamayiz- bu konuda özeleştiri yapmalilar. Medesacigim lutfen tedavimizin ortasinda bu yazilanlar dogrumu sence? ki sen nasil zorlu bir surec olduğunu biliyorsun. Bizim yerimize kendini koyarmisin. Yapici elestiri yapmak yerine, baskalarinin duygu ve hayallerini yıkıcı şeyler yaziliyor. Tekrar ediyorum BEN demeyi birakalim. Eger olumsuz sonuclanirsa yazalim. Gerekirse nedenini öğrenince de yazalım ama genelleme yapip tedavinin ortasinda baskalarinin umutlarini kırmayalım.

Yazdıklarınızı okudum ve gerçekten cok üzüldüm Tüm ictenligimle yuce Allahim bebeginize en yakin sürede hayırlısıyla kavuşmanizi nasip etsin. Buradan Kaan Beye ahh etmissiniz. Keske buradan ah etmek yerine neden bu kadar bariz oldugunu düşündüğünüz konu hakkinda neden onlem almadigi hakkinda fikrini sorsaydiniz. Evet anliyorum kotu bir deneyim olmus fakat Sizin tedavinizin olumsuz sonuçlanmasınin yaninda hamile olan arkadaşımızdan bize umut olanlar da var.... burada yazilanlar, son zamanlarda negatif alan çokmuş daha once yazdığım ve sizin de yazınızda belirttiginiz gibi eger negatifler cok ise -ki bir tek burada yazilanlardan yola cikamayiz- bu konuda özeleştiri yapmalilar. Medesacigim lutfen tedavimizin ortasinda bu yazilanlar dogrumu sence? ki sen nasil zorlu bir surec olduğunu biliyorsun. Bizim yerimize kendini koyarmisin. Yapici elestiri yapmak yerine, baskalarinin duygu ve hayallerini yıkıcı şeyler yaziliyor. Tekrar ediyorum BEN demeyi birakalim. Eger olumsuz sonuclanirsa yazalim. Gerekirse nedenini öğrenince de yazalım ama genelleme yapip tedavinin ortasinda baskalarinin umutlarini kırmayalım.
Mingo'cum "ben" değil "biz" dediğim için burada yazıyorum.Bu yeterince net olarak anlaşılamıyor mu acaba?Aynen senin de son cümlelerinde yazdığın gibi olumsuz sonuçlandı yazdım,nedenini öğrenince de yazdım . Burada çok güzel , toz pembe bişeyler yazıp hiç bir sorun yokmuş gibi gösterip birilerinin umutlanıp sonrasında hayal kırıklığına uğramasına neden olmak mı doğru olan? Ben bu vebalin altına giremem cnm maalesef.Tabiki olumlu sonuç alan arkadaşlar da güzel yorumlarını yapacaklar fakat lütfen canı yanmış insanların da başkalarının canı yanmasın diye yaşadıkları tecrübeleri paylaşmalarına tepki göstermeyin.Bu sayfa sadece olumlu görüş yazmak için Yok heralde değil mi? Olumsuz deneyimleri olan kişiler de paylaşacaklar herkes özgürce hakkını kullanabilir.Rahatsız olan,olumsuz etkilenen arkadaşlar bir süreliğine takip etmeyebilir.Eğer bana yanlış tedavi uygulanmış olmasaydı büyük olasılıkla şu an yavrum beşiğinde uyuyor olacaktı.Anlayabiliyor Musun beni?Tepkisiz kalınıp hoşgörüyle karşılanacak bir şey değil yaşadığım.Allah hiç birinize yaşatmasın.

Mingo'cum "ben" değil "biz" dediğim için burada yazıyorum.Bu yeterince net olarak anlaşılamıyor mu acaba?Aynen senin de son cümlelerinde yazdığın gibi olumsuz sonuçlandı yazdım,nedenini öğrenince de yazdım . Burada çok güzel , toz pembe bişeyler yazıp hiç bir sorun yokmuş gibi gösterip birilerinin umutlanıp sonrasında hayal kırıklığına uğramasına neden olmak mı doğru olan? Ben bu vebalin altına giremem cnm maalesef.Tabiki olumlu sonuç alan arkadaşlar da güzel yorumlarını yapacaklar fakat lütfen canı yanmış insanların da başkalarının canı yanmasın diye yaşadıkları tecrübeleri paylaşmalarına tepki göstermeyin.Bu sayfa sadece olumlu görüş yazmak için Yok heralde değil mi? Olumsuz deneyimleri olan kişiler de paylaşacaklar herkes özgürce hakkını kullanabilir.Rahatsız olan,olumsuz etkilenen arkadaşlar bir süreliğine takip etmeyebilir.Eğer bana yanlış tedavi uygulanmış olmasaydı büyük olasılıkla şu an yavrum beşiğinde uyuyor olacaktı.Anlayabiliyor Musun beni?Tepkisiz kalınıp hoşgörüyle karşılanacak bir şey değil yaşadığım.Allah hiç birinize yaşatmasın.
Medesacigim ben burada hersey cok guzel olsun sadece toz pembe seyler yazilsin demiyorumki. Evet negatif alınmış nedeni ogrenilmis ve yazılmış. Bizde uygulamalardan ve karşılaşabileceğimiz sorunlar hakkinda bilgi sahibi olduk. Fakat yazilanlar arasında "Ya ticari kaygıyla başarısızlık sağlanıyor yada doktor bey sandığımız kadar başarılı değilmiş..." gibi bir cümle geciyorsa isin boyutu değişiyor. Yani bu cümlenin açılımı "arkadaslar bu gittiginiz merkez ya ticari kaygiyla basarisiz yada doktor bey basarili degil yani bosuna gidiyorsunuz" dur. Yani acik kapi birakilmiyorki. Eminimki iyi niyetinle yazıyorsun. Ama sen sadece kendi hislerinden yola cikiyorsun. Acinizi anlıyorum.Allah yar ve yardimcin olsun. Şu an sizi görmeyi ve sarilip öpmeyi cok isterdim. Umarım yazdıklarında bir kırgınlık yoktur.

Yazdıklarını okudum ve inan bana içim o kadar kötü oldu ki...daha önce yazmıştım bizim de bir dolandırılma olayımız olmuştu.ben hastane ve doktor adı vermemiştim ama rica ediyorum bunu da yanlış anlama.onun da muhakkak hastaları vardır burdan yazmadım tercih meselesi ama halaa çevremdeki herkesi o doktora karşı uyarıyorum.her ne kadar sen benim sahte bi hesap olduğumu düşünsen de inan bana yazdığın her satırı içim titreyerek okudum ve senin için dua ettim.şifan hangi hastanedeyse RABBİM en kısa zamanda yüzünü güldürsün.ve tabii bizim gibi anne olabilmeyi dileyen herkesin...

Medesacigim ben burada hersey cok guzel olsun sadece toz pembe seyler yazilsin demiyorumki. Evet negatif alınmış nedeni ogrenilmis ve yazılmış. Bizde uygulamalardan ve karşılaşabileceğimiz sorunlar hakkinda bilgi sahibi olduk. Fakat yazilanlar arasında "Ya ticari kaygıyla başarısızlık sağlanıyor yada doktor bey sandığımız kadar başarılı değilmiş..." gibi bir cümle geciyorsa isin boyutu değişiyor. Yani bu cümlenin açılımı "arkadaslar bu gittiginiz merkez ya ticari kaygiyla basarisiz yada doktor bey basarili degil yani bosuna gidiyorsunuz" dur. Yani acik kapi birakilmiyorki. Eminimki iyi niyetinle yazıyorsun. Ama sen sadece kendi hislerinden yola cikiyorsun. Acinizi anlıyorum.Allah yar ve yardimcin olsun. Şu an sizi görmeyi ve sarilip öpmeyi cok isterdim. Umarım yazdıklarında bir kırgınlık yoktur.
M medesa
M Medes Arkadaş anlamıyor galiba arkadaşım boşa anlatmaya çalışma. Yapma etme diye yazıyoruz aynen devam ama. Kendisini anlamaya çalışıyorum dua da ediyorum olsun diye. Ama her gün nefret dolu söylemler ile umutsuzluk tohumları serpme konusunda ısrarcı. Tedaviye başlamaya karar verdiği o merkezler ile ilgili konuları ilgili başlıkta yazsa keşke.
M medesa Arkadaş anlamıyor galiba arkadaşım boşa anlatmaya çalışma. Yapma etme diye yazıyoruz aynen devam ama. Kendisini anlamaya çalışıyorum dua da ediyorum olsun diye. Ama her gün nefret dolu söylemler ile umutsuzluk tohumları serpme konusunda ısrarcı. Tedaviye başlamaya karar verdiği o merkezler ile ilgili konuları ilgili başlıkta yazsa keşke. Hiç bir doktor dört dörtlük değil her birinin kendisine göre hataları var. Tıpta doğru tek de değil. 2 doktor aynı şeyi söyledi diye onlarınki doğru diye bir kural da yok. 3 kişiden 2 kişinin hem fikir olması 3.nün hemen kötü doktor olduğu anlamını taşımaz. Ve buradaki herkese söylüyorum tedaviye olumlu enerji ile başlamak başarının yarısı. Keşke M medesa ilk olumsuz sonuçta Kaan Beye güvenin sarsıldığında hemen başka merkeze geçseydin. Nitekim 2.tedavinde hep olumsuz düşünceler yükledin zaten kafana. Her gün ama her gün olmadı hissediyorum deyip duruyordun. Naçizane tavsiyem yeni tedavilerinde önce olumlu düşünmeye çalış.

Tedavi gördüğüm hastaneye ve doktoruma saygımdan buradaki haksızlığa karşı çıktığım için beni şikayet eden arkadaşlar umarım bu sayfayı kirletmeye devam etmezsiniz.Benimde ikinci hastanem burası ama ilk hastanede olumsuzluklar yaşadım negatif aldım diye sayfa sayfa dolaşıp kimseyi kötülemedim ben negatif aksamda orada arkadaşlarım pozitifi gördü.Sorun doktorda da değilmiş merkezde de nasibimde yokmuş.Şuan irenbede de olmayabilir ama yorumlarında bize kuzu diyen bir arkadaş vardı kuzu olsaydım ilk merkezimde devam ederdim memnun olmadım bıraktım,irenbeden de memnun olmazsam bırakırım kimseyi ilgilendirmez.Para benim akıl benim sağlık benim.Bazı arkadaşlar özelden yazıyor mimi3535 gerçek kişi irenbede tedavi görmüş zaten kendisi Kaan beyi mahkemeye verecek diye bukadar kin tutan birinin bu sayfadaki amacını anlamak çokta zor değil.Birkere daha şikayet edebilirsiniz hiö umrumda değil!

Selam arkadaşlar.üyeliğim bir süre dondurulduğundan dolayı yazamamıştım.cuma günü kaan beyle görüşmeye gittim.tedaviye sizinle devam etmek istemiyorum dedim.kendisi de tamam dedikten sonra tekrar problemim hakkımda yorumlarda bulundu.çikolata kistimden ötürü tedavi görüyordum ve ilk görüşmede laparoskopi ameliyatı olduğumu anlattım.kendisi ameliyat olmamı yanlış buldu ve yumurta rezervini etkilediğini söyledi.ağustos ayından beri menopozdayım ve inanın hiç kolay şeyler yaşamadım yaşamıyorum.yani kısaca kaan bey önermediği tedaviyi gider ayak tekrar ameliyat olmam gerektiğini söyledi.ben bu görüşmeyi yapmasaydım ne olucaktı.neden menopozdayım peki?gerçekten anlam veremiyorum.kafamda sorular çok ama hiçbirini sizinle paylaşamıyorum kaan bey dedim.soru sorsam bağırıyosunuz yada duymuyosunuz dedim ve herzamnki gibi kaan bey bilgisayarına baktı yüzüme dahi bakmayı tenezzül etmedi.kaan bey iyi bir doktor olabilir ama bana değildi.her muayene öncesi korkarak gittim acaba kızarmı bunu sorsam die.tedavimi yarıda bıraktım ve dosyamın hazırlanmasını rica ettim.hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.

Kızlar lütfen sakin olun bu platform tartısmaya dönmesin. Evet her dr un olunlu alan kadar olumsuzu da var hiçbir dr yüzde yüz garanti veremez. Sadece bu süreç hepimiz için zor hepimiz neler çekiyoruz en iyi biz biliriz. Herkesin tedavisi olumlu olsun istiyorum kendi adıma o dr bu doktor ya da şu merkez diye bir sey yok, önemli olan olsun saglıkla sıhhatle. Benim fikrim herkes kendi fikrini saygı cercevesinde söylemeli. Ben dr uma güveniyorsam gerisi önemli olmamalı. Yani arkadas başından geçenleri yazmıs bir tek olumlu değil olumsuz da olacak. Başka forumlarda çok ünlü dr hakkında kötü yazan var ama kimse bizim tedavimizi etkiliyorsun dememiş yanlıs anlamayın canı yanan da yazar mutlu olan da. Ayrıca buradan olumluyu da okumalı herkes olumsuzu da. Yine herkes bunları okuyup ona göre karar vermeli. Şimdi burada olumsuz yazan ben yandım başkası yanmasın diyor. Olumlu yazan da ben mutlu oldum gidin mutlu olun diyor. Yani olumluyu nasıl eleştiremiyorsak olumsuzu da eleştiremeyiz yazmayın diyemeyiz.

Tedavi gördüğüm hastaneye ve doktoruma saygımdan buradaki haksızlığa karşı çıktığım için beni şikayet eden arkadaşlar umarım bu sayfayı kirletmeye devam etmezsiniz.Benimde ikinci hastanem burası ama ilk hastanede olumsuzluklar yaşadım negatif aldım diye sayfa sayfa dolaşıp kimseyi kötülemedim ben negatif aksamda orada arkadaşlarım pozitifi gördü.Sorun doktorda da değilmiş merkezde de nasibimde yokmuş.Şuan irenbede de olmayabilir ama yorumlarında bize kuzu diyen bir arkadaş vardı kuzu olsaydım ilk merkezimde devam ederdim memnun olmadım bıraktım,irenbeden de memnun olmazsam bırakırım kimseyi ilgilendirmez.Para benim akıl benim sağlık benim.Bazı arkadaşlar özelden yazıyor mimi3535 gerçek kişi irenbede tedavi görmüş zaten kendisi Kaan beyi mahkemeye verecek diye bukadar kin tutan birinin bu sayfadaki amacını anlamak çokta zor değil.Birkere daha şikayet edebilirsiniz hiö umrumda değil!
Ya arkadas sen hasta misin git kendinle ugras ne diye benim adimi kullaniyorsun kim yazdi sana o msj i kime soylemisim ben bu cumleyi?

Bu cumleni ispatlamalisin

Tartışmaya devam edildiği sürece uyarılarda devam edecektir.
Gerçekten artık buna son verilmeli tedavi gören biri olarak cok etkileniyorum ve sayfaya giremeye korkar oldum ben doktorum merkezim hakkında bilgi için burdayım son günlerde çok fazla gereksiz tartışmalar oluyor yeter dedikçe inat yapıyorlar inşallah bu son tartışmalar olur sayfada huzur kalmadı.....Kaan hocanın da sonuna kadar arkasındayım:KK36:

Gerçekten artık buna son verilmeli tedavi gören biri olarak cok etkileniyorum ve sayfaya giremeye korkar oldum ben doktorum merkezim hakkında bilgi için burdayım son günlerde çok fazla gereksiz tartışmalar oluyor yeter dedikçe inat yapıyorlar inşallah bu son tartışmalar olur sayfada huzur kalmadı.....Kaan hocanın da sonuna kadar arkasındayım:KK36:

Lütfen topikte tartışma olduğu zaman yorumların sol altında bulunan K.İ.B harfleriyle simgelenmiş kötü içerik bildirim butonuna basınız, yönetim olarak gerekeni yaparız.

Bahsi geçen doktordan memnun olanlarda olacaktır memnun olmayanlarda ama konuda hepinizi etkileyecek şekilde yorum yapılması, reklam ya da karalama olması uygun olmaz elbette.

Hepinizin bebeklerinize kavuşmanızı diliyor ve bu gibi tartışmaların sona ermesini umuyorum.

M medesa

M Medes Arkadaş anlamıyor galiba arkadaşım boşa anlatmaya çalışma. Yapma etme diye yazıyoruz aynen devam ama. Kendisini anlamaya çalışıyorum dua da ediyorum olsun diye. Ama her gün nefret dolu söylemler ile umutsuzluk tohumları serpme konusunda ısrarcı. Tedaviye başlamaya karar verdiği o merkezler ile ilgili konuları ilgili başlıkta yazsa keşke.

M medesa Arkadaş anlamıyor galiba arkadaşım boşa anlatmaya çalışma. Yapma etme diye yazıyoruz aynen devam ama. Kendisini anlamaya çalışıyorum dua da ediyorum olsun diye. Ama her gün nefret dolu söylemler ile umutsuzluk tohumları serpme konusunda ısrarcı. Tedaviye başlamaya karar verdiği o merkezler ile ilgili konuları ilgili başlıkta yazsa keşke. Hiç bir doktor dört dörtlük değil her birinin kendisine göre hataları var. Tıpta doğru tek de değil. 2 doktor aynı şeyi söyledi diye onlarınki doğru diye bir kural da yok. 3 kişiden 2 kişinin hem fikir olması 3.nün hemen kötü doktor olduğu anlamını taşımaz. Ve buradaki herkese söylüyorum tedaviye olumlu enerji ile başlamak başarının yarısı. Keşke M medesa ilk olumsuz sonuçta Kaan Beye güvenin sarsıldığında hemen başka merkeze geçseydin. Nitekim 2.tedavinde hep olumsuz düşünceler yükledin zaten kafana. Her gün ama her gün olmadı hissediyorum deyip duruyordun. Naçizane tavsiyem yeni tedavilerinde önce olumlu düşünmeye çalış.
Arkadaşım hayırdır niye bana sardın ki sen şimdi? Çok şükür ben herşeyi anlayabilecek kapasitedeyim ama bazıları nedense anlatmak istediğim şeyi anlamamakta ısrarcı!Yazdığım yazıda başka bir merkezin adını dahi geçirmedim farkında mısın? Ayrıca neden bu sayfada sadece olumlu şeylerin yazılacağını düşünüyorsunuz ki? Olumlu bişey yaşasam onu ds yazardım ama maalesef yaşadığım herşey olumsuzdu .Bunu yaşayan tek ben olsam haklısın ama buradaki çoğunluk olumsuzluklar yaşadıysa bu da göz ardı edilemez.Tıpta Doğru tek değildir demişsin ya yanılıyorsun.Benim filmimde sorun apaçık ortadayken müdahale edilmemiş.Göz göre göre başarısız sonuç almama sebep olunmuş.2.denemede umutsuz oluşumun sebebi güven meselesiyle alakalı değildi bu bir histi.Sen de anne adayısın bunu anlayabiliyor olman gerekir.Ayrıca kimse dondurulmuş embriyoları varken çöpe atın onları istemiyorum demez herslde değil mi?Neyse bugün getçekten çok üzgün ve yorgunum.Kimseyle tartışacak gücüm Yok.En baştan Beri senin de duacınım .Allah Sağlıkla yavruna kavuşmayı nasip etsin.

Tedavi görüyosan girme ozaman tatlım etkilenecek bi kapasiten varsa.tedavi sonucunda gir siteye.sayfanın huzuru kaan beyin yanlış tedabi uygulamalarından bozuluyor.Sen arkasında durmaya devam et.Allah yardımcın olsun.nasıl kaan beye kendini göstericeğini şaşırmışsın Tebrikler

X