- Konu Sahibi mavinehir17
- #21.621
Evet canım ben en baştan beri burada iyi kötü her detayımı paylaştım.İkinci transferden önce @mimi3535 arkadaşımızın paylaştığı İstanbul deneyimini okudum .Ben de Kaan beyde tedavi sürecindeydim Fakat sizin dediğiniz gibi olumsuz etkilenmedim aksine bu paylaşım bana umut verdi.Hatta eşime de söyledim 2.transfer de olmazsa izmirde daha fazla maddi manevi zaman kaybetmeyelim İstanbul düşünelim dedim.İstanbul deneyimlerimi burada pek çok arkadaş merak ettiği için sizlerle paylaştım.Gerçekten izmirde kaybettiğim zamana üzüldüm çünkü çok profesyoneller.Şu an gittiğim her iki doktordan da dönüş bekliyorum bugün arayacaklar ve o görüşmemi de sizinle paylaşacağım inş.Burada kimsenin kimseye hakaret ettiği Yok ama Kaan beyle çok olumsuzluk yaşayan insanlar var be eleştirmek de normal bence çünkü insan kırılıyor üzülüyor.Hangimizin gece gözyaşlarıyla yastığı ıslanmadı ki? Tek derdimiz sağlıklı evlatlara kavuşmak ancak işte bu umutla yola çıktığın merkezde dana yanlış tedavi uygulanıyorsa yada bişey sorunca azar işitiyorsan tabiki bunu da eleştirebilirsin.Lütfen kimse kimseyi yanlış anlamasın.Buradaki tüm arkadaşların güzel haberlerini önce de pazartesi senin güzel haberini iple çekiyoruz.Allah hepimizin dualarını kabul etsin.M medesa canım sen tedaviye başladığından beri yazıyorsun seni takip ediyoruz ve şuan yeni hastane arayışında olduğun için senin bu süreçlerini merak ediyorum ama M mimi3535 bianda ortaya çıkarak sürekli olumsuz konuşarak doktoru kötüleyerek biz tedavi görenleri olumsuz etkiliyor ve sayesinde sayfa amacından saptı sanki tedavi gördüğü Doktor hakkında hep olumlu yorumlar mı var sanki herkes o doktorda hamile mi kalıyor ben iyi niyet arayamıyorum artık.Yani bu kadar kötüyse başka bir sayfa açın orada yorum yapın lütfen