- 20 Ekim 2016
- 2.992
- 2.317
- 37
- Konu Sahibi mavinehir17
- #21.561
Doktorun kimdi cnm bence bi görüş biraz geç olmuş 14gün sonrası test tarihi için çok geç hiç duymamıştım bi yanlış anlaşılma olabilir12 Ocak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktorun kimdi cnm bence bi görüş biraz geç olmuş 14gün sonrası test tarihi için çok geç hiç duymamıştım bi yanlış anlaşılma olabilir12 Ocak
Canim güzel haberlerini bekliyoruz ama neden bu kadar geç genelde 10.gün yaptırdık hepimiz12 Ocak
Canım senden de güzel haberler beliyoruz mutlu sona az kalmışDoktorun kimdi cnm bence bi görüş biraz geç olmuş 14gün sonrası test tarihi için çok geç hiç duymamıştım bi yanlış anlaşılma olabilir
İnşallah cnm kısmetse olacak son 5günCanım senden de güzel haberler beliyoruz mutlu sona az kalmış
Canım tel numarası alayım özelden . Başka eklenmesini isteyen varsa özelden yazsın kızlar
Kazen merhaba ,arkadaşımızı neden kk tan çıkardığınızı öğrenebilir miyiz?
Merhaba,geçtiğimiz hafta bir uyarı yapmıştık, whatsapp vb gruplar ile ilgili. Uyarısız üyeliklerinin kapanacağı bilgisini de vermiştik...
demek ki pek dikkate almadılar
Merhaba,
Uyarıyı ne zaman yaptınız acaba? Kazen bey asistan yazmışsınız ama biz buradaki kızlarla tanıştık. Bu tüp bebek süreçlerinin ne kadar zor olduğunu siz bilirsiniz . Aramızda asistan yok ama Kaan bey in hemşiresi var buradan reklam yapan. Çok fazla mağdur olan kişi var ayrıca arkadaşımız bunu bilmiyordu grup kurmanın yasak olduğunu. Bu tüp bebek sürecini yaşayan birilerini Üzdünüz hem de çok. Bu bayanlar neler yaşıyor biliyorsunuz
Merhaba,
Uyarıyı ne zaman yaptınız acaba? Kazen bey asistan yazmışsınız ama biz buradaki kızlarla tanıştık. Bu tüp bebek süreçlerinin ne kadar zor olduğunu siz bilirsiniz . Aramızda asistan yok ama Kaan bey in hemşiresi var buradan reklam yapan. Çok fazla mağdur olan kişi var ayrıca arkadaşımız bunu bilmiyordu grup kurmanın yasak olduğunu. Bu tüp bebek sürecini yaşayan birilerini Üzdünüz hem de çok. Bu bayanlar neler yaşıyor biliyorsunuz
Bunun nesi kötüki bizler burdan fikirlerimizi tecrübelerimizi paylaşıyoruz iyi yada kötü küfür yok saygısızlık yok son zamanlarda yaşadığımız olumsuzluklar paylaşıldı engellemek çok doğru olmamışgeçtiğimiz hafta bir uyarı yapmıştık, whatsapp vb gruplar ile ilgili. Uyarısız üyeliklerinin kapanacağı bilgisini de vermiştik...
demek ki pek dikkate almadılar
B
Bunun nesi kötüki bizler burdan fikirlerimizi tecrübelerimizi paylaşıyoruz iyi yada kötü küfür yok saygısızlık yok son zamanlarda yaşadığımız olumsuzluklar paylaşıldı engellemek çok doğru olmamış
Merhaba,
Arkadaslara anlattim durumu mumkunse onlarinda engeli kalkabilir mi yanlis anlasilma oldu karsilikli olarak
Merhaba canım, ben yine soğuk algınlığına yakalandım, biraz zor geçiyor benim de, acilde doktora gözüktüm ilaç verdi antibiyotik vs ama sadece parol içebiliyorum o da dayanamayacak kadar ağrım ve ateşim olursa... Kaan bey de pastil, gargara önermişti onları aldım kullanözellikle geniz akıntım yüzünden mide bulantılarım 2 katına çıktı ve bu hafta 3 oldu kusuyorum cumartesi gidicem bakalım kontrolüm var sen ne durumdasın canım?izmirplus nasılsın canim nasıl gidiyor kontrollerin uzun zamandır yazisamadik benim bulantılarim oluyor onun için ilaç içiyorum bir günüm bir günümü tutmuyor zamanla bulantılarim geçer inşallah