Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Kazen merhaba ,arkadaşımızı neden kk tan çıkardığınızı öğrenebilir miyiz?

geçtiğimiz hafta bir uyarı yapmıştık, whatsapp vb gruplar ile ilgili. Uyarısız üyeliklerinin kapanacağı bilgisini de vermiştik...

demek ki pek dikkate almadılar

geçtiğimiz hafta bir uyarı yapmıştık, whatsapp vb gruplar ile ilgili. Uyarısız üyeliklerinin kapanacağı bilgisini de vermiştik...

Merhaba,
Uyarıyı ne zaman yaptınız acaba? Kazen bey asistan yazmışsınız ama biz buradaki kızlarla tanıştık. Bu tüp bebek süreçlerinin ne kadar zor olduğunu siz bilirsiniz . Aramızda asistan yok ama Kaan bey in hemşiresi var buradan reklam yapan. Çok fazla mağdur olan kişi var ayrıca arkadaşımız bunu bilmiyordu grup kurmanın yasak olduğunu. Bu tüp bebek sürecini yaşayan birilerini Üzdünüz hem de çok. Bu bayanlar neler yaşıyor biliyorsunuz

Merhaba,
Uyarıyı ne zaman yaptınız acaba? Kazen bey asistan yazmışsınız ama biz buradaki kızlarla tanıştık. Bu tüp bebek süreçlerinin ne kadar zor olduğunu siz bilirsiniz . Aramızda asistan yok ama Kaan bey in hemşiresi var buradan reklam yapan. Çok fazla mağdur olan kişi var ayrıca arkadaşımız bunu bilmiyordu grup kurmanın yasak olduğunu. Bu tüp bebek sürecini yaşayan birilerini Üzdünüz hem de çok. Bu bayanlar neler yaşıyor biliyorsunuz

Kaan beyin hemşiresinin kullanıcı adını verin aynı işlem onun içinde yapılır asistanla kastım budur.

Merhaba,

telefonunuzu bekliyorum şu anda görüyorsunuz telefonumu....

B

Bunun nesi kötüki bizler burdan fikirlerimizi tecrübelerimizi paylaşıyoruz iyi yada kötü küfür yok saygısızlık yok son zamanlarda yaşadığımız olumsuzluklar paylaşıldı engellemek çok doğru olmamış

B

Bunun nesi kötüki bizler burdan fikirlerimizi tecrübelerimizi paylaşıyoruz iyi yada kötü küfür yok saygısızlık yok son zamanlarda yaşadığımız olumsuzluklar paylaşıldı engellemek çok doğru olmamış

Neden ceza aldılar biliyor musunuz ? Sanırım bilmiyorsunuz... olumsuz paylaşımlar ile alakası yok konuyu nasıl buna bağladınız anlayamadım.

Merhaba,

Sizden hala telefon bekliyorum

545 365 75 52

Kazen sanırım grup kurulunca sayfadan kopacağımızı düşünerek bu şekilde bir yasaklama getirdiniz arkadaşlarımıza.oysa bixim bu sayfadan kopmak gibi bir düşüncemiz hiç bir zaman olmadı aksine burada bulunup umut arayan arkadaşlara tecrübelerimizi aktarmaya devam edeceğiz.Bu sayfayı maalesef ki Kaan beyin ve ekşbinin takip ettiğini biliyoruz ,bunu kaan bey kendisi söyledi yazdıklarımızı yüzümüze vurdu.Buradaki Özgür paylaşımlarımızın üstüne ambargo koymaya çalıştı hatta ve hatta nicklerimizden kim olduğumuzu bilip gerçek isimlerimizi bile birbirimize deşifre etti.burada olumsuz bir paylaşım olsa birden bire nerden çıktığını anlamadığımız Yen'i üyeler gelip kendisinin avukatlığını üstlendiler.kimseyi övmek yada yermek için burada değiliz.tek derdimiz gerçek tecrübelerimizi paylaşıp bizler gibi umut aratanlara yol göstermek.İrenbe ekibinin burayı takip ettiğini bildiğimiz için burada yazmayı uygun bulmadığımız konuları yada özel meselelerimizi ayrı gruptan yazışmış olabiliriz.Fakat kimse grup kuruldu diye bu sayfadan kopmadı ,deneyimlerimizi paylaşmaya devam edeceğiz.Hatta arkadaşların yasaklarını kaldırırsanız bir kaç gün içinde haber beklediklerimiz var,bir radar herkes gelişmeleri takip edebilir.Anlsyışın için teşekkür ederiz Kazen.

izmirplus izmirplus nasılsın canim nasıl gidiyor kontrollerin uzun zamandır yazisamadik benim bulantılarim oluyor onun için ilaç içiyorum bir günüm bir günümü tutmuyor zamanla bulantılarim geçer inşallah

izmirplus izmirplus nasılsın canim nasıl gidiyor kontrollerin uzun zamandır yazisamadik benim bulantılarim oluyor onun için ilaç içiyorum bir günüm bir günümü tutmuyor zamanla bulantılarim geçer inşallah
Merhaba canım, ben yine soğuk algınlığına yakalandım, biraz zor geçiyor benim de, acilde doktora gözüktüm ilaç verdi antibiyotik vs ama sadece parol içebiliyorum o da dayanamayacak kadar ağrım ve ateşim olursa... Kaan bey de pastil, gargara önermişti onları aldım kullanözellikle geniz akıntım yüzünden mide bulantılarım 2 katına çıktı ve bu hafta 3 oldu kusuyorum:110: cumartesi gidicem bakalım kontrolüm var:dua: sen ne durumdasın canım?

X