Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Evet canım devlet hastanesi yapmadı bana irenbe 25 tlye yapıomuş.ben tınaztepe hastanrsindenyaptırdım yakım die.sonucumu aldım.12.2 çıktı değer aralığı ise 9-15.ınr ise 1.04 onunda değer aralığı 0.8-1.24 sence norml mi.buarada çikolata kist hastasıyım ca125 değerim 50ydi 55 olmuş menopoz dönemimde :KK43: çok moralim bozuldu düşüceğine artıyor değerim

Dur cnm ya moral bozacak bisey yok ki, ilk degerler pihtilasmayla mi ilgili? Onlari anlamadim ama yazdigin sonuclarin normal deger araliginda yani bi sorun yok demektir. Dur bakalim dr.ne diyecek cnm. Ca125 yi ayni yerde mi olctuler, inan kullanilan yontemlere gore degerler fark gosterebiliyor. Ayrica artis denecek bir fark yok cnm, ayni yerde olculmus olsa bile artmis demek icin 1.5-2 kati gibi bi deger cikmasi lazim. Bana endokrin dr.um oyle aciklamisti. Seninki ayni kalmis gibi bisey. Kendini bosuna uzme cnm cikolata kisti olanlar icin 55 yiksek bir deger diil gercekten, benim de bu civardaydi. Bakalim Kaan bey ne diyecek...

Çok iyiyim canım atlattım gribi, şimdiden çok heyecanlıyım ilk defa böyle oldum ben inşallah olur bu sefer
Ahhh canım hadi bakalım hayırlısı,iyi düşünelim iyi olsun:dua: İnşallah Allah daha fazla uğraştırmasan nasip etsin yavrunu kucağına almayı :anne: gönlünü ferah tut,dua et bol bol.Allah yardımcın olsun,hayırlısıyla al gel yavrularını :KK4: Kaç tane transfer edilecek belli mi?

Ahhh canım hadi bakalım hayırlısı,iyi düşünelim iyi olsun:dua: İnşallah Allah daha fazla uğraştırmasan nasip etsin yavrunu kucağına almayı :anne: gönlünü ferah tut,dua et bol bol.Allah yardımcın olsun,hayırlısıyla al gel yavrularını :KK4: Kaç tane transfer edilecek belli mi?
Sekerim nasilsin beni bugun memorialdan aradilar gebelik nasil kacinci haftaya geldin takip yapan merkez ya da dr kim isim aldilar kullandigin ilac var mi diye sordular guzel bir hamilelik dileyip dogum zamani tekrar gorusmek uzere deyip kapattilar bir kez daha ne kadar dogru bir karar verdigimi gormus oldum Hoppa

Saol canım hayırlısı olur inşallah, son 3 dondurulmuş embriyom var ama kaç tane transfer edilecek bilmiyorum en son 2 tane transfer edilmişti

Sekerim nasilsin beni bugun memorialdan aradilar gebelik nasil kacinci haftaya geldin takip yapan merkez ya da dr kim isim aldilar kullandigin ilac var mi diye sordular guzel bir hamilelik dileyip dogum zamani tekrar gorusmek uzere deyip kapattilar bir kez daha ne kadar dogru bir karar verdigimi gormus oldum Hoppa
Ayyy canım çok sevindim.ne kadar güzel böyle arayıp takip etmeleri.Hem yanılmıyorsam sen 11.yada 12.haftada falan olmalısın değil mi? İşimiz bitti deyip kenara çekilmemişler ne mutlu:dua: ödediğin paranın karşılığında şu kadarcık bir ilgi görmek bile insanı mutlu ediyor,çok sevindim senin adına :KK200: inşallah güzel haberlerinin devamı gelsin ve inş ben de İstanbul'a gittiğimde senin gibi güzel haberlerle döneyim geri:anneadayı:

Kızlar merhaba. Kaan Bozkurt u bu gün bi arkadaşımdan duydum. Sadece tüp bebek tedavisi mi yapıyor yoksa düşükleri olan kişilerle de ilgilenip hamilelik takibi yapıyor mu? Beni bilgilendirilseniz çok sevinirim.

Saol canım hayırlısı olur inşallah, son 3 dondurulmuş embriyom var ama kaç tane transfer edilecek bilmiyorum en son 2 tane transfer edilmişti
Üçünü de transfer etsinler:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: ama yaşın gençse edemezler herslde.benim ilkinde 3 transfer olmuştu ama 37 yaşındayım.Hadi inş bu son olacak,dualarım seninle:dua:

Ayyy canım çok sevindim.ne kadar güzel böyle arayıp takip etmeleri.Hem yanılmıyorsam sen 11.yada 12.haftada falan olmalısın değil mi? İşimiz bitti deyip kenara çekilmemişler ne mutlu:dua: ödediğin paranın karşılığında şu kadarcık bir ilgi görmek bile insanı mutlu ediyor,çok sevindim senin adına :KK200: inşallah güzel haberlerinin devamı gelsin ve inş ben de İstanbul'a gittiğimde senin gibi güzel haberlerle döneyim geri:anneadayı:
Evet canim 11. Haftadayim bende hem sadirdim hem mutlu oldum.gorusmeye gidip tedavi olmasan bile bir sure sonra ariyorlar ne yaptiniz diye benim oyle oldu onun ustune gittim tekrar.insallah sende bebisini al gel canim :KK200:

Ben kendi adıma söylüyeyim beni malesef böyle mucizeler bulmaz keşke olsa ilaçları çok yüksek doz kullanıyoruz fabrika ayarlarına dönmek sanırım zaman alıyo ama kendimi hiç iyi hissetmiyorum kızlar hiç böyle olmamıştım

Ben kendi adıma söylüyeyim beni malesef böyle mucizeler bulmaz keşke olsa ilaçları çok yüksek doz kullanıyoruz fabrika ayarlarına dönmek sanırım zaman alıyo ama kendimi hiç iyi hissetmiyorum kızlar hiç böyle olmamıştım
Ben de kendimi hiç iyi hissetmiyorum neyim olduğunu anlayamıyorum hem fiziksel hem de ruhen çökmüş gibiyim, benim de bu güne kadar yaşadığım bir mucize hiç olmadı açıkçası sağlığım konusunda endişelerim var. Ne yapmak gerekiyor bilmiyorum çok çaresizim

Ben de kendimi hiç iyi hissetmiyorum neyim olduğunu anlayamıyorum hem fiziksel hem de ruhen çökmüş gibiyim, benim de bu güne kadar yaşadığım bir mucize hiç olmadı açıkçası sağlığım konusunda endişelerim var. Ne yapmak gerekiyor bilmiyorum çok çaresizim
Ben pazzartesiyi beklicem artk manisada yaşıyorum burda bir doktora gitmeyi düşünüyorum canım bende endişeliyim açıkcası altı ay geçici menopozda kalmıştım zaten o yeterince beni bunaltmıştı şimdide adet olamıyorum umarım geçici bir durumdur

Kizlar adetlerin duzensizligini ve bu durumdan cok etkilendiginizi kaan beye yazabilirsiniz isterseniz. Belki adet duzenleyici ilac verir, ilk negatiften sonra ben kullanmistim sikintim olmamisti.

Kaan bey negatiften sonra görüştüğümde geçici menoğoza devem demişti ben istemedim visanne yazmıştı bu ilaçta adet olmayı engelliyo ama menopoz süreci çok yorduğu için ben kullanmadım adet olmak istedim bikaç ay oda olamadı malesef artk burda bir doktora giderim diye düşünüyorum alinnacım sen transvere nezaman başlıyosun hayırlısıyla

Ben pazzartesiyi beklicem artk manisada yaşıyorum burda bir doktora gitmeyi düşünüyorum canım bende endişeliyim açıkcası altı ay geçici menopozda kalmıştım zaten o yeterince beni bunaltmıştı şimdide adet olamıyorum umarım geçici bir durumdur
Ben de bir kaç gün daha bekleyip muayene olacağım, umarım büyütülecek bir şey değildir.. haberlerini bekliyorum

Kaan bey negatiften sonra görüştüğümde geçici menoğoza devem demişti ben istemedim visanne yazmıştı bu ilaçta adet olmayı engelliyo ama menopoz süreci çok yorduğu için ben kullanmadım adet olmak istedim bikaç ay oda olamadı malesef artk burda bir doktora giderim diye düşünüyorum alinnacım sen transvere nezaman başlıyosun hayırlısıyla

Seni cok iyi anliyorum canim bende simdiden eger olmazsa menapozun m sini duymak istemiyorum demeye basladim. Ne yapacaklarsa menapoza sokmadan yapsinlar diyorum cok yorucu bir surec. Bencede mutlaka git dr.a vardir rahatlatacak bir seyler bosuna sikinti cekme cnm. Ben pazartesi son ignemi yaptircam ins.herhalde hafta sonuna dogru rahim kalinlastirmaya baslariz. Korkuyorum ve cok heyecanliyim. Bakalim allah hayirlisini versin hepimize.

X