Arkadaşlar günaydın,konu çok uzadı ve gereksiz huzursuzluk oluştu.Pek çok arkadaş da tedirgin olup özelden yazıyor.Bu sebeple biraz uzun yazıcam ama toparlamak istiyorum müsaadenizle.Aslında sakin ve ılımlı olmaya çalışıyordum fakat yine birileri üzülmesin diye kendim üzülüyorum.Dün dosyamı almak için Kaan beye gittiğimde bir şekilde kk da yazılan 'Semra Hanımla araları bozuk heralde ' ifadesini gördüğünü ve buna kırıldığını söyledi.Kimseyi bile isteye kırmak üzmek istemem.Geri dönüp yazışmalara baktığımda bundan getçekten kırılacak birşey göremedim.ilk önce
M mimi3535 arkadaşımız bahsetmişti Semra hanıma gittim sonra kaan beye gittiğimde kendisi Semra hanımın çok eskilerde kaldığını söyledi,benim 7 ayım boşa gitti ve sonra tükürdüğünü yalayıp Semra Hanımım önerdiği tedaviyi önerdi bsna demişti,bu arkadaşımızın ifadesiydi.Bana da Semra Hocayı önermeyince araları bozuk heralde demişim ve Kaan hoca da buna kırılmış.Dün onu üzdümse diye insani olarak cidden çok üzülmüştüm fakat şu an düşününce benim kırgınlıklarım ne olacak! Pek çok heyecan ve güvenle yola çıkıp ilk denemede tutacağına hem biz hem de doktorumuz çok inanıyorken kesin gözüyle bakıyorken aldığım o ilk negatifteki şoku hala unutamadım.bir 5 dakika kadar sonra ağlamaktan konuşamaz halde Kaan Beyi aradım.Hatırlayanınız varsa o dönem crinone jeli yanlış kullanmıştım.Ben gözyaşları içinde konuşmaya çalışırken hiç beklemediğim şekilde azar işittim.Ciddi şekilde sesini yükseltip 20 senedir bu mesleği yapıyorum ilk defa bu fitili yanlış kullananı görüyorum diye azarlayıp ,beni aptal yerine koyup,başarısızlığı da bana mal etmeye çalışmıştı.o telefon konuşmasını hiç bir zaman unutamayacağım.zaten sonrasında konuşmaya devam edemedim ağlamaktan katılıp komaya girdim,eşim aldı telefonu hatırlamıyorum kaan beyle bişeyler konuşup kapattı ve ambulans çağırdı.serumlar vs bana müdahale edildi .sonrasında günlerce,haftalarca hep kendimi suçlayıp kahrolmama sebep oldu.Tedavi gören bir kadının o sonucu aldıktan sonraki psikolojisini,ona nasıl davranılacağını doktoru bilmezse kim bilebilir?İnsanlar etkilenmesin diye ben bu kadarını yazmamıştım Bile.Şimdi benim kırgınlığım ne olacak ? Ben geçip karşısına size kırgınım demedim,diyemedim zaten konuşamıyoruz onu da desem tekrar terslenmekten korktum açıkçası.Daha sonra rahim filmi hikayemi bileniniz biliyor.Sabah gittim filmi çektirmeye ve o zsman bana aç gelmem gerektiğini söylemeyen hemşire yüzünden yarı yoldan dönüp akşama kadar acıkmam beklendi.Saatlerce orda burda oyalandım ve sonra film çekilmeye gittik.Ayıldığımda çaycı gibi bir bayandan başka hiç kimse yoktu film çekilen yerde.Yatacak bir yer bile yoktu,işlemin yapıldığı tahta ameliyat masasında yattım öyle.eşim geldi yanıma tam ayılıyorum derken birden fenalaştım,üşüme titreme sonra ateş basmaları tuhaf bişeyler oluyordu,istifra ermeye başladım ve müdahale edebilecek tek bir sağlık personeli bile yoktu.çaycı gibi olan bayan ağzıma bir tane kesme şeker tıktı hepsi bu.kireç gibi oldum,ben o günü de asla ama asla unutmayacağım! Resmen can çekiştim konuşabilsem eşime hastaneye götür beni diyeceğim ama sadece boş boş baygın bakıyorum o kadar.o da yazık panikten akıl edemedi demekki.çoook sonra eşime kaan beyi ara diyebildim güçlükle ve neyse beni ağar topar irenbeye getirdiler iğne falan yaptılar toparladım şükür.eşimle hep konuşuruz ben o gün öldüm geri geldim,ikinci hayatımı yaşıyorum resmen.abarttığımı düşünmeyin gerçekten biraz daha geç kalsaydık ben bugün olmayabilirdim.bu olaydan sonra da ben karşısına geçip kırıldım,kızdım,korktum,bu nasıl sorumsuzluk diyemedim.Bunca yaşanılandan sonra semra hanımla araları mı bozuk ki dememde kırılacak ne var Allah aşkına?İnsanın basireti bağlanıyor işte asıl bunlardan dolayı ben size kırgınım diyemedim.oraya gidince insanın aklında bin türlü şey oluyor,soracağın söyleyeceğin herşeyi unutuyorsun maalesef.Sonuç olarak her ne yaşanmış olursa olsun ben Kaan Beyi severim,yavrularımıza kavuşmamızı o da isterdi Emin'im.zaten burda hiç birimiz hiç bir zaman Kaan beyin işini eleştirmedik,işte o hadsizlik olur.Mesleğinde çok güzel kariyer yapmış biri .Biz sadece Kaan beyin zsman zaman sergilediği sert tutumu eleştirdik.Keşke daha sıcak daha ılımlı olsa da aklımızdaki soruları rahatça sorup cevap alabilsek dedik.Bunu benden daha çok başka arkadaşlarımız da söylediler.Kimine son kez deneyelim bu da olmazsa çoçuğun olmaz artık demiş,kimini sorduğu sorudan dolayı terslemiş,kimi eşiyle otururken suratlarına bile bakmamış .Evet belki çok hasta baktığı için bunalıyor ama bunu da bir şekilde programlamaları lazım.O merkeze giren her çift Güleryüz'le karşılanıp uğurlanmayı hak ediyor elbette.hepimiz doktorun ağzından çıkacak bir kelimeyle umutlanmak istiyoruz çoğu zaman.Gelelim burada yazılanların okunmasına.Kaan bey direkt okumuştur yada ekipten birileri yada bir hastası göstermiştir bilemem.Zaten burayı birilerinin takip ediyor olabileceğini idrak edecek zekadayız.Her şirkette ilgili birileri şirketi tada kendi hakkında yazılanları takip ediyordur mutlaka.Bugüne kadar yazdıklarımızda da zaten birileri takip ediyorsa en azından özeleştiri yapıp bazı şeyleri düzeltirler dedik.Ne bugünden önce ne de sonrasında birileri okuyorsa diye özgürce yazmak istediğim düşüncelerimden,fikirlerimden,olumlu yada olumsuz eleştirilerimden vazgeçecek değilim.Yada ona göre politik yorum yapacak hiç değilim.Kimsenin de böyle bir endişeyle içine kapanmasını yada gerçek görüşlerini yansıtmamasını istemem.Tekrar söylüyorum Kaan bey iyi bir insan,irenbe de belki şu anda izmirde en iyi merkezlerden biri ancak işte üzücü olan çok az olumlu sonuç duyuyoruz.Umarım okuyorlardır da yönetim olarak bu konuları dikkate alırlar çünkü gerçekten çok hasta yada müşteri artık adı herneyse kaybediyorlar.mh35 sizin de gerçekten hamileliğiniz hayırlı olsun.Size saldırdığım yada terslediğim hiç bir şey olmadı aksine siz bu şekilde yaklaştınız,tekrar okursanız Benin ve dizin yazdıklarınızı daha net anlarsınız belki.kendi adıma da daha fazla sizinle bir polemik içinde olmak istemiyorum çünkü çok yazıkki diğer arkadaşlarıma karşı da tarzınızda bir sorun var.Ben bu şekilde tartışabilecek yapıda değilim.Dün zaten yeterince zor ve üzücü bir gün geçirdim.Dedipim gibi kendim ne kadar kırılıp üzülmüş olursam olayım birinin bir şekilde dolaylı olarak Bile olsa benim yüzümden üzülmesine dayanamam.hayatım hep birilerini mutlu etmek isterken mutsuz olarak geçti.Dün akşam getçekten sinirlerim boşaldı ve 2 saat kadar durmaksızın ağladım.Her ne kadar Yen'i umutlara tutunup ayağa kalkmaya çalışsam da bazen ufacık bişey içimdeki kayıplarımı tetikliyor ve istemsizce duygu patlamaları yaşıyorum.Mesela dünkü bu gergin huzursuz ortam birden aşırı yükleme yarattı üstümde.Neyse grupta yeterince negatif alıp üzülen var,tedavi sürecinde olan var,hamilelerimiz var hiç birimizin strese girip üzülmemesi gerekiyor.Sadece kendim için değil diğer tüm arkadaşların da gerginlik yaşamaması için konuları uzatmayalım artık.ksldığımız yerden güzel güzel sohbetlerimize devam edelim.Ayrıca yanımda olup destek olan ,varlığını hep hissettiren canım arkadaşlarım hepinize de ayrı ayrı teşekkür ederim iyiki vardınız