Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Arkadaşım bizlerin de pek çoğu kadınlar kulübündeki yorumlar sayesinde kaan beyle yola çıktık .ancak o gün bugündür sadece izmirplus izmirplus arkadaşımızın ve sonradan tanıştığımız @ umut3587 arkadaşımızın olumlu sonucunu aldık.Geri kalan hepimiz en az 2 kere denedik ve hayal kırıklığı yaşadık maalesef:KK12:Madem sen de 2 senedir Kaan beyin hastasıymışsın ve üstelik hamileymişsin keşke buraya bugün üye olacağına çok daha önce üye olup tecrübelerini bizlerle paylaşıp umut olsaymışsın.Hemşire kadrosunu bile nasıl da ezberlemişsin:deli:benimle de her biri defalarca ilgilenmiştir ama ben sadece Ezgi Hemşirenin adını biliyorum .O da ilaçları en anlaşılır kendisi anlattığı için özellikle o benimle ilgilensin istemiştim ondan.Allah razı olsun çok severim kendisini.Sağlıkla kucağına al inş bebeğini:emir_bebek:

Üfff canım ya ben nasıl böyle bir kafadızluk yaptım ki daha önce devlette yaptırmıştık bu sefer niye özelde yaptırdım ki hem de sözde indirimli hali 250 tl gitti boşuna.bu bebişlerimiz çok pahalıya mal oluyorlar bize ama napalım :emir_bebek:cnm histeroskopinin sonucu açıklayıcı şekilde yazıyor fakat cd de lazım derlerse o zmn isterim
Öyle deme arkadaşım her seferinde yeni bişeyler öğreniyoruz.tecrübe ediliyoruz.bir de hep "bu sefer sondur, olacak, tutacak, aman kuzucuğa feda olsun diyoruz" harcıyoruz paraları.ama gelsin bi ilk işim ona senet hazırlayıp borçlandırmak olucak.:)

"Arkadaşım" adı altında yazdıklarınız karşınızdaki insanı tanımadan ne anlatmak istedğni anlamadan "biraz" saldırıya dönüşmüş...30 yaşındayım 4 senedir tedavi görüyorum ve bu süreçte dolandırılmakta dahil zorluklar yaşadık.ve biliyorum ki herkes bu zorlukları yaşadı.daha önce değil tam da bugün üye olmak istedim ve oldum.bunu sormak yargılamak değil sizin kimsenin haddine değil!!!! doktorumdan da ekibinden de çok memnunum ve bunu burdan paylaşmak istedim.bu arada sadece ezgi hanmn adını öğrenebildiyseniz bu sadece "SİZİN" probleminizdir!!!kimseyi tek tek dolaşıp isim öğrenmedim "karşılıklı" güler yüz bu kadar..ben hala bilmediklerimi buradan öğrenmeye bildiklerimi de naçizane anlatmaya çalışırım.tedavi sürecini,zorluklarını biliyorum o yüzden "umut olsaymışsınız" cümlesini asla kendime yakıştırmam da söyletmem de...bilmem anlatabildim mi!!!!!!!! Yazdıklarım etkiye tepkidir..tanımadığınız bir insanla klavye yardımıyla konuşuyosanız kelimelerinizi daha özenle seçin lütfen..iyi dileğiniz için teşekkür ederim..RABBİM her isteyene nasip etsin..

"Arkadaşım" adı altında yazdıklarınız karşınızdaki insanı tanımadan ne anlatmak istedğni anlamadan "biraz" saldırıya dönüşmüş...30 yaşındayım 4 senedir tedavi görüyorum ve bu süreçte dolandırılmakta dahil zorluklar yaşadık.ve biliyorum ki herkes bu zorlukları yaşadı.daha önce değil tam da bugün üye olmak istedim ve oldum.bunu sormak yargılamak değil sizin kimsenin haddine değil!!!! doktorumdan da ekibinden de çok memnunum ve bunu burdan paylaşmak istedim.bu arada sadece ezgi hanmn adını öğrenebildiyseniz bu sadece "SİZİN" probleminizdir!!!kimseyi tek tek dolaşıp isim öğrenmedim "karşılıklı" güler yüz bu kadar..ben hala bilmediklerimi buradan öğrenmeye bildiklerimi de naçizane anlatmaya çalışırım.tedavi sürecini,zorluklarını biliyorum o yüzden "umut olsaymışsınız" cümlesini asla kendime yakıştırmam da söyletmem de...bilmem anlatabildim mi!!!!!!!! Yazdıklarım etkiye tepkidir..tanımadığınız bir insanla klavye yardımıyla konuşuyosanız kelimelerinizi daha özenle seçin lütfen..iyi dileğiniz için teşekkür ederim..RABBİM her isteyene nasip etsin..
Merhaba,
Sizi tanımıyorum ama uzunca da bu topic i takip ediyorum. Yalnız burası çok sömürülmeye gereksiz reklama açık olduğu için yeni üye olan ya da senelerce tedavi görüp hiç bir sekilde bir sey paylaşmayan ama bir anda senelerdir tedavi gördüm şimdi hamileyim diyince bazen insana samimi gelmiyor. Siz öylesiniz demiyorum ama bizim için inandırıcılığı zayıf diyorum. Çünkü o kadar zorlukta aklına gelmeyen birinin işi bitip hamile kaldıktan sonra niye yazsın bu ihtimal daha zayıf bir ihtimal. Bu kadar negatiften sonra yeni hiç bilmediğimiz bir üyenin ben hamileyim diye yazması acaba reklam mı diye aklıma gelmiyor değil. Kaldı ki biz tedavi görenlerin hepsinin olumlu sonuç almasını istiyoruz. M medesa

Arkadaşım bizlerin de pek çoğu kadınlar kulübündeki yorumlar sayesinde kaan beyle yola çıktık .ancak o gün bugündür sadece izmirplus izmirplus arkadaşımızın ve sonradan tanıştığımız @ umut3587 arkadaşımızın olumlu sonucunu aldık.Geri kalan hepimiz en az 2 kere denedik ve hayal kırıklığı yaşadık maalesef:KK12:Madem sen de 2 senedir Kaan beyin hastasıymışsın ve üstelik hamileymişsin keşke buraya bugün üye olacağına çok daha önce üye olup tecrübelerini bizlerle paylaşıp umut olsaymışsın.Hemşire kadrosunu bile nasıl da ezberlemişsin:deli:benimle de her biri defalarca ilgilenmiştir ama ben sadece Ezgi Hemşirenin adını biliyorum .O da ilaçları en anlaşılır kendisi anlattığı için özellikle o benimle ilgilensin istemiştim ondan.Allah razı olsun çok severim kendisini.Sağlıkla kucağına al inş bebeğini:emir_bebek:

Selam kizla
Ah canım şimdi gördüm :KK50: Kaan Hocam yaa azcık bakmasanız da rahat rahat yazışsak kızlarla,özelden zor oluyor:KK70:seviyoruz sizi:KK68:

Yaaww neler oluyor?? Offff herkes kendini kapatir artik uzuldum simdi..:cry:. ne guzel herkes her dusuncesini acikca yaziyodu buraya...takma isimler kamufle etmeye yeterli diilo_O Bulusup mu konussak :KK19:

Merhaba,
Sizi tanımıyorum ama uzunca da bu topic i takip ediyorum. Yalnız burası çok sömürülmeye gereksiz reklama açık olduğu için yeni üye olan ya da senelerce tedavi görüp hiç bir sekilde bir sey paylaşmayan ama bir anda senelerdir tedavi gördüm şimdi hamileyim diyince bazen insana samimi gelmiyor. Siz öylesiniz demiyorum ama bizim için inandırıcılığı zayıf diyorum. Çünkü o kadar zorlukta aklına gelmeyen birinin işi bitip hamile kaldıktan sonra niye yazsın bu ihtimal daha zayıf bir ihtimal. Bu kadar negatiften sonra yeni hiç bilmediğimiz bir üyenin ben hamileyim diye yazması acaba reklam mı diye aklıma gelmiyor değil. Kaldı ki biz tedavi görenlerin hepsinin olumlu sonuç almasını istiyoruz. M medesa

İnanın bu yazdıklarınızı hiç üstüme alınmıyorum...şüpheleriniz de haklısınız.kuşkularınızı soru cevap şeklinde giderebilirsiniz.burada sıkıntı @medesa adlı üyenin yargılayıcı tavrı.diğer bir sıkıntı sanki yeni üye istemiyosunuz bu sizi rahatsız ediyomuş gibi.ilk tedavi gördüğüm hastane de dolandırıldık ve ben buna rağmen yine üye olmadım.bu durumu savunmuyorum.yanlıştı yada doğruydu tartışılır.kaan beyle ilk tedavimde hamile kaldım ama 7 haftalıkken gebeliğim sonlanmak zorunda kaldı bunu da burda üye olup paylaşmadım..25 kasımda transferim oldu 1.5 ay önce değil şimdi bugün üye olmak istedim sadece üye olmak ve oldum o kadar!! insanları anlamadan dinlemeden yargılayamazsınız evet anlıorum sorguluyosunuz kafanızda haklısınız ama sormadan yargılamak ne oluyor!!inanın yazdıklarınıza alınmıyorum soruyosunuz en azından bende size seve seve cvp veririm.bugün irenbedeydim yorumlara baktığımda bugün orada olanlarda varmış.ben perşembe günü yine irenbede olucam 10 haftadan sonra kaan bey bakmadığı için refik beyle tanışmamız olucak.gördüğümüz ama hiç konuşmadığımız bi doktor.bende merak ediyorum.tabi ki bende tedavi gören herkesin olumlu sonuç almasını istiyorum.her vicdan sahibi insan gibi!!!

Arkadaşlar lütfen tartışmayalım.burada tartışılacak de
İnanın bu yazdıklarınızı hiç üstüme alınmıyorum...şüpheleriniz de haklısınız.kuşkularınızı soru cevap şeklinde giderebilirsiniz.burada sıkıntı @medesa adlı üyenin yargılayıcı tavrı.diğer bir sıkıntı sanki yeni üye istemiyosunuz bu sizi rahatsız ediyomuş gibi.ilk tedavi gördüğüm hastane de dolandırıldık ve ben buna rağmen yine üye olmadım.bu durumu savunmuyorum.yanlıştı yada doğruydu tartışılır.kaan beyle ilk tedavimde hamile kaldım ama 7 haftalıkken gebeliğim sonlanmak zorunda kaldı bunu da burda üye olup paylaşmadım..25 kasımda transferim oldu 1.5 ay önce değil şimdi bugün üye olmak istedim sadece üye olmak ve oldum o kadar!! insanları anlamadan dinlemeden yargılayamazsınız evet anlıorum sorguluyosunuz kafanızda haklısınız ama sormadan yargılamak ne oluyor!!inanın yazdıklarınıza alınmıyorum soruyosunuz en azından bende size seve seve cvp veririm.bugün irenbedeydim yorumlara baktığımda bugün orada olanlarda varmış.ben perşembe günü yine irenbede olucam 10 haftadan sonra kaan bey bakmadığı için refik beyle tanışmamız olucak.gördüğümüz ama hiç konuşmadığımız bi doktor.bende merak ediyorum.tabi ki bende tedavi gören herkesin olumlu sonuç almasını istiyorum.her vicdan sahibi insan gibi!!!
Merhaba arkadaşım, tabiki hepimiz düşüncelerimizi fikirlerimizi paylaşıcaz, birbirimize destek olup bilgilendirelim.refik bey benim kardeşimin eşinin doktoru idi.şimdi üç aylık bebeği.doğumda tanıştım kendisiyle hatta kendisine tedavi oluyorum dört gözle sizin hastanın olmayı bekliyorum dedim.kaan beyin onuncu haftadan sonra bakmadığını bildiğim için.kardeşlerim çok memnundu herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlatan, bir saat odasında tutan, esprili bir doktor ben nasip olurda hamile kalırsam onu düşünüyorum.

Arkadaşlar lütfen tartışmayalım.burada tartışılacak de

Merhaba arkadaşım, tabiki hepimiz düşüncelerimizi fikirlerimizi paylaşıcaz, birbirimize destek olup bilgilendirelim.refik bey benim kardeşimin eşinin doktoru idi.şimdi üç aylık bebeği.doğumda tanıştım kendisiyle hatta kendisine tedavi oluyorum dört gözle sizin hastanın olmayı bekliyorum dedim.kaan beyin onuncu haftadan sonra bakmadığını bildiğim için.kardeşlerim çok memnundu herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlatan, bir saat odasında tutan, esprili bir doktor ben nasip olurda hamile kalırsam onu düşünüyorum.
Şükür ki iyi karşılayan biri çıktı Öncelikle teşekkür ederim refik beyle çok kere karşılaştık ama tanışmak nasip olmamıştı perşembe inşallah tanışıcaz hayırlısı bakalım

Bu sert ve saldırgan tavrınızın sebebi nedir acaba? Benim yazdığım hangi cümleyle yazdıklarımın saldırıya dönüştüğünü düşünüyorsunuz? Keşke Daha önce üye olup bizimle deneyimlerinizi paylaşsaydınız demekle sizi yargılamış yada haddimi aşmış bir tavır mı sergilemiş oldum! Bu topiğin amacı benzer süreçlerden geçmiş iyi kötü deneyimleri olmuş kişilerin birbiriyle fikir aliş verişinde bulunması ,tecrübelerini paylaşmasıdır.üye olmadan da takip edebilirsiniz elbette ancak @gulfeda arjadaşımızın da dediği gibi tam da böyle bir günde üye olup yaptığınız yorum üstüne de şu anki negatif ve agresif tutumunuz açıkçası kafalarda soru işareti yaratmıyor değil! Keşke bize umut olsaydınız dememi bile sanki hakaret etmişim gibi ben bunu kendime yakıştırmam da söyletmem de diyerek savunmaya geçmişsiniz.4 hemşirenin adını ezbere bilmeyi de Güleryüzlü oluşunuza bağlamışsınız ancak şu yazdığınız üsluptan nedense gözümde hiç güleryüzlü bir insan canlanmadı yada şöyle mi düşünmeliyiz burada hemen hemen hiç bir arkadaşımın 4 hemşirenin adını ezbere sayabileceğini sanmıyorum hepimiz suratsız mıyız? Size şöyle söyleyeyim yaptığım meslek gereği negatif sonuç aldığım gün Bile kendimi toparlayıp Güleryüz'le müşterilerimi ağırladım.burada her ne kadar yüzümüze tanışmış olmasak da pek çok arkadaşla birbirimizi artık iyi tanıdığımızı,karakterlerimizi aşapı yukarı bildiğimizi söyleyebilirim.birlikte gülüp ağladık.benim negatif sonucumda diğer arkadaşlarımın üzüntüsünü de candan hissettim,@izmirplus ın pozitifinde de kendimizin sonucu gibi sevindik hatta kanaması olup daha sonra ikizleri olduğunu öğrendiğini yazdığında gözümden sevinç gözyaşları aktı.o duyguyu onunla birlikte yaşadım resmen,bunu da ilk kez söylüyorum.neyse uzatmaya gerek Yok kimin saldırgan olup olmadığını okuyan herkes görecektir.size karşı haddimi aşan yada kırıcı tek bir kelime bile kullanmadım.tekrar tekrar okuyorum tek bir kelime bile Yok sizin itham ettiğiniz şekilde haddimi aşan yada saldıran.yine de belki hormonlardan dolayı siz beni yanlış anlamış olabilirsiniz sorun değil.Bütün bunlara rağmen yine de ufacık bir şekilde bile üzdüysem özür dilerim

Merhabalar arkadaşlar bende yeni üyenizim :) 2 senedir doktorum Kaan bey. Kaan beyi Kadınlar Kulübündeki yorumlar sayesinde buldum ve gittim. İyi ki de gitmişim. Hiçbir zaman pişman olmadım. Kaan bey ve ekibi (Sinem Hanım, Gözde Hanım, Nahide Hanım,Ezgi Hanım ve sayamadığım diğer hemşireler) her daim ilgili ve sıcaklar. Bu sürecin ne kadar zor olduğunu gayet iyi biliyorum. Önemli olan herkesin elinden geleni yapması çünkü gerisi Allah'a kalmıştır. Bu yüzden Kaan beyi tedavi gören herkese tavsiye ediyorum.
Benim için Kaan bey elinden geleni yaptı. Rabbim de yüzümüze güldü :)

Kusura bakmayın da bir insanı tanımadan demişsiniz. Biz burada hiç birimiz birbirimizi tanımıyoruz ki, kaldı bir de damdan düşer gibi gelip, birden merkezi övüp övüp, sonra yok olan fake hesaplarla iletişim halinde olduk biz burada hep! Vallaha onca insanın kader ortağı olarak iletişim halinde olduğu, birbirini merak ettiği bir başlığa gelip de yazı yazarsanız tabii ki sormak haddimize olur! Bizler aylardır, kimimiz yıllardır burada birbirimize kol kanat geriyoruz. Tanımadan, etmeden, görmeden, bilmeden hem de! Hep şunu savunuyoruz: "bizi bizden daha iyi kimse anlamaz." Çünkü her birimizin neler çektiğini, yine her birimiz tek tek biliyoruz. Bizler de para havuzunda yüzdüğümüzden can sıkıntısına olmuyoruz bu tedaviyi.! Dolandırılmanız gerçekten çok üzücü. Aramızda kredi çekip tedavi olanımız bile var! Emin misiniz bu topiği okuduğunuza? Kimler neler çekti bir dönüp bir daha okuyun isterseniz! Hepimizin amacı tek! Sahte olduğunuzu düşünüyor diye kimseye saldıramazsınız burada. Biz hep birlikte ağladık, hep birlikte güldük, düşüncelerini söyledi diye birden türeyip saldırmak esas sizin haddinize değil. Sıkışınca saldıran yazılarınızdan belli. Keşke daha naif, alttan alan bir tavırla yazsaydınız da biz de daha net düşüncelere sahip olsaydık hakkınızda. Sahte olduğunuzu düşündüğümü ben de söyleyecektim, hayırlısı olsun diyerek başlayacaktım, yumuşak bir dille hamile olmanız ihtimalini de düşünecektim ama @medesa ya yazdıklarınız olmadı. 2 senedir Kaan Bey'e tedavi olan ve 2 sene önce burda okuyup karar veren biri olarak hesabınızı açmak bugün mü aklınıza geldi? Keşke daha önce açsaydınız, hiç olmadı şikayetler başlayınca deseydiniz ki: "Arkadaşlar ben de burdan ikna olup gittim ama üye olmamıştım, sosyal medyayla ilgilenmiyorum, negatif sayısının çoğaldığı düşünceniz artınca dayanamadım, üzüldüm ondan yazmak istedim, ben de pozitif alanlardanım." Hani 2 sene öncesinden daha burayla ilgilenip @medesa bugün dosyasını alınca, doktorla arasında geçen diyaloğu da yazınca "aslında burayı hep takip ediyorum ama aranızda yeniyim" diye başlayıp yazmanız olmamıştı sadece. Şöyle yaklaşsaydınız bari "arkadaşlar hep takipteydim ama hiç yazmadım" diye başlayıp, bir kaç arkadaşa üzüntünüzü, temennilerinizi ya da sevincinizi dile getirip başlasaydınız yazıya, şimdi bunları yazmazdık size. Direkt konuya girip övmeniz çok samimiyetsizce! Siz, ben ve birkaç arkadaşımız pozitif almış olabiliriz ama burada ne kadar kahrolan kadın var hala biliyorsunuzdur, okuyormuşsunuz ya.
Hadi 2 senedir hemşireleri tanıdınız ki ben 1 tanesinin bile adını bilmiyorum, onların dahi sohbet edecek bolca zamanı yok ama hadi hepsi size bu zamanı tanıdı, siz daha girgin birisiniz, hepsiyle haşır neşir olacak zamanı buldunuz, 11 cümleden oluşan paragrafınızda tam 5 kere Kaan Bey'in adını yazmanız tam anlamıyla kör göze sokulan parmak gibiydi! Neredeyse 2 cümlede 1 Kaan Bey demişsiniz. Burda çok terimsel konuşmak istemiyorum ama birçok şeye aykırı, kriz anı böyle yönetilmez...
Ukalalık olmasın diye yazmayacağım, sizde bunu da yanlış anlatacak mizaç var ama yazmak konusunda zaman harcamış, harcayan ve harcayacak olan, iletişim üzerine eğitim almış, ekmeğini bundan kazanmış biri olarak; yazıdaki amaç, kelime oyunları, içerik, samimiyet vs. bunları izin verin de anlayayım. Bunların hepsi birleşince, bir de saldırgan tavrınız oluşunca net olamadık hanımefendi kusurumuza bakmayın! Burayı takip edip, Kaan Bey'e veya İrenbe'ye ikna olanlar veya ikna olmak üzere olanlar burada sayısızca soru soruyor. Siz sadece 2yıl önce okuduklarınızla ikna olup (ki 2 sene önceki insan sayısı ve yazılanlar çok daha azdı, onların yazdıklarına bakıp ikna olmuşsunuz) 2 yıl sonrasında "aslında ben de hamileyim" yazınca olmuyor. @medesa 'cım , canım sana mı demişti Kaan Bey, pozitif alan da çok ama herkes yazmıyor diye? Hani o lafın üzerine ne bileyim... Yine de günahınızı alıyorsam ki ben sizin günahınızı alan olma taraftarıyım, benim boynuma olsun. yine de diğer arkadaşlarıma yazdığınız cevapları okudum, hamileliğiniz hayırlı olsun, Allah sağlıkla evlatlarınızı kucağınıza almanızı nasip etsin diye dua edeceğim. Bu sizin vicdanınızla Allah arasında! Ayrıca aramızda istememek ne münasebet haşa! Öyle bir yetkimiz yok...

Şükür ki iyi karşılayan biri çıktı Öncelikle teşekkür ederim refik beyle çok kere karşılaştık ama tanışmak nasip olmamıştı perşembe inşallah tanışıcaz hayırlısı bakalım

Cnm sen neden boyle alindin ve cok kizgin tepki vedin ki? Yeni uye olup yazmissin ama burayi takip edip biseyler ogrenmistim demissin... herkes birilerine yardim olmak istiyor, en ufak bilgiyi paylasiyor sende bunu fark etmissindir. Sende umut olmak icin yazdigini soylemissin o da guzel allah bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin cnm. Hepimiz pozitif haberlere inanilmaz cok seviniyoruz, eminim medesa da oyle gulfeda da... Sadece kisa ve oz yazinca reklam gibi geldi banada, izmirplus da pozitif aldi ama her asamayi her heyecani mutlulugu birlikte yasayinca reklam olmuyo kesinlikle. Yanlis anlama belki sende umut vermek icin yazmaya karar verdin de hicbir sey anlatmayinca son zamanlardaki elestirilerin uzerine kisa oz yazinca oyle anlasilabiliyor. Neyse ayrica Kaan Bey ve merkezle ilgili herkes olumlu seyler de yazdi elestirdi de. Kimse kimseye bisey dayatmiyor burda hepimizin ozgur fikirleri var elbette. Hemsire isimleri ile ilgili elestrinize de katilmiyorum cok gereksiz buldum, karsilikli guler yuzlu olma kismi olmamis pek... Neyse cnm sanirim burda hepimizin niyeti birilerine yardimci olabilmek destek olabilmek ve biseyler ogrenmek paylasmak. Boyle oldugu surece prob.yok:super:

Selam kizla

Yaaww neler oluyor?? Offff herkes kendini kapatir artik uzuldum simdi..:cry:. ne guzel herkes her dusuncesini acikca yaziyodu buraya...takma isimler kamufle etmeye yeterli diilo_O Bulusup mu konussak :KK19:

Ben varım canım buluşup konuşmaya, her önerine. Aslında birşey olduğu yok... birbirimizi yanlış anlamaya başlamayalım yeter. Ben buraya her gün giriyorum, ben de her gün yazmıyorum ama hepinizi biliyorum. çoğunuzun hamile haberini almadan da sıklıkla yazamayacağım galiba. Benimle bir sevindiğinizi adım gibi biliyorum ama mutlu olduğum bir haberi size yazarken hassas noktanıza değinirim, kırarım, üzerim, yanlış birşey yazarım diye diken üstünde oluyorum, sonra kahrolurum valla... o yüzden 10kere düşünüp 1 kere yazıyorum. "Ben gebeyim valla kendime bakarım, ne haliniz varsa görün" yapamam, öyle bir dünya yok! Bu yollardan ben de geçtim. İnsan hassas oluyor! Kırılmayın isterim. Kafanıza takmayın isterim. Benim canım sıkılsa da mutlu olacağım bir konum var ama sizi de o konunun içinde görmeden içim rahat etmez. zaten öyle biri olsam pozitiften sonra iletişimim biterdi. Bizim sizi 10 kat daha fazla düşünmemiz lazım. Çünkü o günlerde, her yıkılışta, her yeni başlayışta aynı duyguları yaşadık. Çok üzüldüm bu akşam olanlara. M medesa yı bugün Kaan Bey'in üzdüğü yetmiyormuş gibi bir de bu akşam biz üzdük, daha tartışmayın diye laf işitti kız, kendi adıma uzattığım için özür dilerim:110:

Bu sert ve saldırgan tavrınızın sebebi nedir acaba? Benim yazdığım hangi cümleyle yazdıklarımın saldırıya dönüştüğünü düşünüyorsunuz? Keşke Daha önce üye olup bizimle deneyimlerinizi paylaşsaydınız demekle sizi yargılamış yada haddimi aşmış bir tavır mı sergilemiş oldum! Bu topiğin amacı benzer süreçlerden geçmiş iyi kötü deneyimleri olmuş kişilerin birbiriyle fikir aliş verişinde bulunması ,tecrübelerini paylaşmasıdır.üye olmadan da takip edebilirsiniz elbette ancak gulfeda gulfeda arjadaşımızın da dediği gibi tam da böyle bir günde üye olup yaptığınız yorum üstüne de şu anki negatif ve agresif tutumunuz açıkçası kafalarda soru işareti yaratmıyor değil! Keşke bize umut olsaydınız dememi bile sanki hakaret etmişim gibi ben bunu kendime yakıştırmam da söyletmem de diyerek savunmaya geçmişsiniz.4 hemşirenin adını ezbere bilmeyi de Güleryüzlü oluşunuza bağlamışsınız ancak şu yazdığınız üsluptan nedense gözümde hiç güleryüzlü bir insan canlanmadı yada şöyle mi düşünmeliyiz burada hemen hemen hiç bir arkadaşımın 4 hemşirenin adını ezbere sayabileceğini sanmıyorum hepimiz suratsız mıyız? Size şöyle söyleyeyim yaptığım meslek gereği negatif sonuç aldığım gün Bile kendimi toparlayıp Güleryüz'le müşterilerimi ağırladım.burada her ne kadar yüzümüze tanışmış olmasak da pek çok arkadaşla birbirimizi artık iyi tanıdığımızı,karakterlerimizi aşapı yukarı bildiğimizi söyleyebilirim.birlikte gülüp ağladık.benim negatif sonucumda diğer arkadaşlarımın üzüntüsünü de candan hissettim, izmirplus izmirplus ın pozitifinde de kendimizin sonucu gibi sevindik hatta kanaması olup daha sonra ikizleri olduğunu öğrendiğini yazdığında gözümden sevinç gözyaşları aktı.o duyguyu onunla birlikte yaşadım resmen,bunu da ilk kez söylüyorum.neyse uzatmaya gerek Yok kimin saldırgan olup olmadığını okuyan herkes görecektir.size karşı haddimi aşan yada kırıcı tek bir kelime bile kullanmadım.tekrar tekrar okuyorum tek bir kelime bile Yok sizin itham ettiğiniz şekilde haddimi aşan yada saldıran.yine de belki hormonlardan dolayı siz beni yanlış anlamış olabilirsiniz sorun değil.Bütün bunlara rağmen yine de ufacık bir şekilde bile üzdüysem özür dilerim
Burada yüz yüze değil klavye aracılığıyla konuşuluyor kelimeler ve uslp daha önemli.doktorumuzun aynı olduğu aşikar benim yazdıklarımdan rahatsız olmuşsunuz belli çünkü siz hayal kırıklığınızı ona bağlıyosunuz..sizi anlamadığımı düşünmeyin nasıl zor süreçlerden geçtiğinizi bilemem ama tedavi görmüş biri olarak anlayabilirim ve inanın hala korkularım var...eğer bana bgn değil daha önce üye olsaydın demişseniz evet haddinizi aşmış oluyosunuz.."tamda böyle bir günde üye olup" demişsiniz buraya üye olmanın günü olduğunu bilmiodum!!!sadece sevinçle eve geldim üye oldum bu süreçte olup doktor arayanlar için not olsun istedim bu kadar bunun sizi bu kadar rahatsız edeceğini düşünemedim pardon!agresif tutum dediğiniz etkiye tepki sadece.ve inanın aklınızdaki soru işaretleri zerre umrumda değil.keşek daha insancıl olup ne öğrenmek istiyosanız sorsaydınız seve seve sizinle paylaşır bilgilerinizden de yararlanmak isterdim..hemşire adı bilmeyi kendi güleryzme değil karşılıklı güleryüze bağladım iyi okumamışsınız!hemn hmn hiç bir arkadaşım diyerek burada ki üyeleri kışkırtmaya çalışmanız da benim gözümde sizinle ilgili pek iyi şeyler canlandırmadı!negatifte pozitifte arkadaşlarınızla ağlamışsınız.. işte insani bişey.bende bunu anlatmak istedim.gerçekten çok zor süreçlerden geçtim çeşitli operasyonlardan geçtim ve o saydığım isimler benimle ağladı.siz yorumlarınıza saygı bekliosanız bende aynı saygıyı bekliorum o kadar.benden özür dileminizi gerektirecek inanın bişi yok yine de merak ettiğiniz sormak istediğnz bişi olursa yinede seve seve cvplarım.evet bugün hamileyim ama yarın nolucamı bilmiyorum hala korkuyorum burada ki insanların bilgilerine tecrübelerine her zaman açığım!!!

Ayrıca arkadaşlar korkmayın yahu, takip eden etsin, okuyan okusun! Ona göre herkes törpüler kendini. Bizde hata varsa biz de törpüleriz, özür dilememiz gerekirse dileriz! Böyle "haberim var bak ona göre" diye trip yiyip, sindirilerek olmaz! Kaan Bey'in hekimliğine laf eden olmadı ki hiç burda, iletişimini eleştirdik hep. Lütfen kendimizden şüphe etmeyelim. Biz asla hakaret edici konuşmadık kendisi hakkında, kırılmasına sebep olacak birşey yazmadık. Kaan Bey'i mesleğiyle ilgili eleştirmek zaten haddimize değil. Eleştirecek seviyede olmamız demek, bizim de Tıp Fak. mezunu olup, Kadın Doğ. Doktoru olup, Tüp Bebekte uzmanlaşmış olmamız demek. Ee bu da mümkün değil, öyle olsa kendi kendimizi tedavi ederdik. Yani biz kendisiyle aynı eğitim seviyesinde, aynı bilgide insanlar değiliz. İşine laf eden hiç olmadı, bu haddimize de değil. Ya agresif yapısına kızdık ya da merkeze! Kimse bize dua edin yeter demiyor, orası hastane olduğu kadar ticarethane de! ki İrenbe'nin bu konuda hiç acıması yok... Biz oraya hasta sıfatıyla gidiyoruz ama muhasebesi olan özel bir yer için bu karşılıklı ticaret yapmak demek aynı zamanda! öyle veya böyle kazandığımız paralarımızla umut satın alıyoruz, cidden bu olaya bakış açısı budur! O yüzden korkmayın! Okuyorsanız da sizden korkmuyorum doktor bey, bunun için bir sebep yok. Biraz daha sinirlerinizi kontrol edebilseniz ballı lokma tatlısı olacaksınız :KK200: Nasıl ki Ege Tüp Bebek'ten İrenbe'ye geçince herkes sizin çok değiştiğinizi, tatlış bir doktor olduğunuzu söylemiş, bence İrenbe'yi de değiştirin. Tebdil-i mekanda ferahlık var derler. Size de iyi gelebilir. Daha sistematik, daha düzenli çalışırsınız. Bu kadar çok hastaya bakmak zorunda kalmazsınız. Beni ilk zamanlar hemşirenizin yanlış yönlendirmesi yüzünden "buranın sahibi ben değilim parası beni ilgilendirmez, muhasebeden öğren" diye terslemiştiniz; belki yönetimden bakmak zorunda olduğunuz hasta sayısıyla ilgili baskı alıyorsunuzdur. Ne gerek var?:işsiz:
Sevgiler:KK200:

Kusura bakmayın da bir insanı tanımadan demişsiniz. Biz burada hiç birimiz birbirimizi tanımıyoruz ki, kaldı bir de damdan düşer gibi gelip, birden merkezi övüp övüp, sonra yok olan fake hesaplarla iletişim halinde olduk biz burada hep! Vallaha onca insanın kader ortağı olarak iletişim halinde olduğu, birbirini merak ettiği bir başlığa gelip de yazı yazarsanız tabii ki sormak haddimize olur! Bizler aylardır, kimimiz yıllardır burada birbirimize kol kanat geriyoruz. Tanımadan, etmeden, görmeden, bilmeden hem de! Hep şunu savunuyoruz: "bizi bizden daha iyi kimse anlamaz." Çünkü her birimizin neler çektiğini, yine her birimiz tek tek biliyoruz. Bizler de para havuzunda yüzdüğümüzden can sıkıntısına olmuyoruz bu tedaviyi.! Dolandırılmanız gerçekten çok üzücü. Aramızda kredi çekip tedavi olanımız bile var! Emin misiniz bu topiği okuduğunuza? Kimler neler çekti bir dönüp bir daha okuyun isterseniz! Hepimizin amacı tek! Sahte olduğunuzu düşünüyor diye kimseye saldıramazsınız burada. Biz hep birlikte ağladık, hep birlikte güldük, düşüncelerini söyledi diye birden türeyip saldırmak esas sizin haddinize değil. Sıkışınca saldıran yazılarınızdan belli. Keşke daha naif, alttan alan bir tavırla yazsaydınız da biz de daha net düşüncelere sahip olsaydık hakkınızda. Sahte olduğunuzu düşündüğümü ben de söyleyecektim, hayırlısı olsun diyerek başlayacaktım, yumuşak bir dille hamile olmanız ihtimalini de düşünecektim ama M medesa ya yazdıklarınız olmadı. 2 senedir Kaan Bey'e tedavi olan ve 2 sene önce burda okuyup karar veren biri olarak hesabınızı açmak bugün mü aklınıza geldi? Keşke daha önce açsaydınız, hiç olmadı şikayetler başlayınca deseydiniz ki: "Arkadaşlar ben de burdan ikna olup gittim ama üye olmamıştım, sosyal medyayla ilgilenmiyorum, negatif sayısının çoğaldığı düşünceniz artınca dayanamadım, üzüldüm ondan yazmak istedim, ben de pozitif alanlardanım." Hani 2 sene öncesinden daha burayla ilgilenip M medesa bugün dosyasını alınca, doktorla arasında geçen diyaloğu da yazınca "aslında burayı hep takip ediyorum ama aranızda yeniyim" diye başlayıp yazmanız olmamıştı sadece. Şöyle yaklaşsaydınız bari "arkadaşlar hep takipteydim ama hiç yazmadım" diye başlayıp, bir kaç arkadaşa üzüntünüzü, temennilerinizi ya da sevincinizi dile getirip başlasaydınız yazıya, şimdi bunları yazmazdık size. Direkt konuya girip övmeniz çok samimiyetsizce! Siz, ben ve birkaç arkadaşımız pozitif almış olabiliriz ama burada ne kadar kahrolan kadın var hala biliyorsunuzdur, okuyormuşsunuz ya.
Hadi 2 senedir hemşireleri tanıdınız ki ben 1 tanesinin bile adını bilmiyorum, onların dahi sohbet edecek bolca zamanı yok ama hadi hepsi size bu zamanı tanıdı, siz daha girgin birisiniz, hepsiyle haşır neşir olacak zamanı buldunuz, 11 cümleden oluşan paragrafınızda tam 5 kere Kaan Bey'in adını yazmanız tam anlamıyla kör göze sokulan parmak gibiydi! Neredeyse 2 cümlede 1 Kaan Bey demişsiniz. Burda çok terimsel konuşmak istemiyorum ama birçok şeye aykırı, kriz anı böyle yönetilmez...
Ukalalık olmasın diye yazmayacağım, sizde bunu da yanlış anlatacak mizaç var ama yazmak konusunda zaman harcamış, harcayan ve harcayacak olan, iletişim üzerine eğitim almış, ekmeğini bundan kazanmış biri olarak; yazıdaki amaç, kelime oyunları, içerik, samimiyet vs. bunları izin verin de anlayayım. Bunların hepsi birleşince, bir de saldırgan tavrınız oluşunca net olamadık hanımefendi kusurumuza bakmayın! Burayı takip edip, Kaan Bey'e veya İrenbe'ye ikna olanlar veya ikna olmak üzere olanlar burada sayısızca soru soruyor. Siz sadece 2yıl önce okuduklarınızla ikna olup (ki 2 sene önceki insan sayısı ve yazılanlar çok daha azdı, onların yazdıklarına bakıp ikna olmuşsunuz) 2 yıl sonrasında "aslında ben de hamileyim" yazınca olmuyor. M medesa 'cım , canım sana mı demişti Kaan Bey, pozitif alan da çok ama herkes yazmıyor diye? Hani o lafın üzerine ne bileyim... Yine de günahınızı alıyorsam ki ben sizin günahınızı alan olma taraftarıyım, benim boynuma olsun. yine de diğer arkadaşlarıma yazdığınız cevapları okudum, hamileliğiniz hayırlı olsun, Allah sağlıkla evlatlarınızı kucağınıza almanızı nasip etsin diye dua edeceğim. Bu sizin vicdanınızla Allah arasında! Ayrıca aramızda istememek ne münasebet haşa! Öyle bir yetkimiz yok.

Ben hala sölediklerimin arkasındayım.yeni bir üyeyim tanımadan yada tanımaya çalışmadan niye önceden değil şimdi diye sormak kimsenin haddine değil ki buraya üye olmak için belli bir gün ay yıl yok sanırım!benim reklam yaptığımı düşünmenizde de bi sıkıntı yok ki diğer üye arkadaşa da söledim bunu düşünmeniz normal yeni bi üyeyim.ama kalkıp direkt sormadan yargılamak aslında sizin insani davranmadığınızı gösterir benim değil.keşke şöyle yazsaydın böyle yazsaydın diye akıl veriyosunuz..yine söylüyorum veeeee yine söylüyorum bugün kontrolüm vardı gittim mutlu döndüm ve üye oldum yazdım.dervişin fikri neyse zikri de odur die boşuna dememişler!!!sizde ki nasıl bir kötü niyetse artık!!!aksine dedim ki şüpheleriniz de haklısınız ama sormayı bilirseniz cevap da alırsınız.sizde ki zihniyet kesin fake..ne kadar güzel söylemişsiniz bizi bizden daha iyi kimse anlamaz diye.keşke bunu uygulayabilseydiniz.en azından ben de bilmediklerim konusunda bilgi sahibi olsaydım.bu para mevzusuna ne alaka girmişsiniz.tabiki de kimse ne şartlarda tedavi oluyo bilemez.sizde bilemezsiniz!!!düşünce söylemekle atr yapar gibi konuşmk arasında çok fark var hani sözüm ona iletişim üzerine eğitim almışsınız ya!!farkı anlayamıyasanız beni değil eğitiminizi sorgulyın.keşke sizler daha naif olup öğrenmek istediğinizi sorsaydınız da "iletişim"kurulabilseydi.evet 2 sene önce okudum israel aruf araştırmak için girdiğimde kaan beyle ilgili çok fazla yazı vardı.israelin hastayla hiç muhattab olmadığı sadece sekreteriyle görüştüğü yazıodu ki aradığımda da saolsun sadece sekreteri konuşmuştu.çok fazla kafasına takan biriyim kendisyle görüşemezmiyim dediğimde tek kelime hayır dedi.aklıselim insanlar olarak bak kaan yazıo hadi gidelim demedik tabiki de araştırdık çevremizden tedavi olup bilenlerde yardımcı oldu ve başladık.bugün bebeğim 3 cm oldugunu öğrendim elleri ayakları oluşmaya başlamış.sizin ikizmiş.benim ikizdi tek kese görmüştük 15 aralıkta kanamam oldu meğer diğer bebeim kendine yer açmak istemiş ama o maselef gelişmedi.2 hafta önce 4 mm kaldı belki gelişir allah bu belli mi olur die düşünüodum ama bugün artık eriyip gittiğini gördük...yine şükrederek döndüm eve en azından 1 tanesi duruo ve ister inanın ister inanmayın umrumda değil ama ben bugün bebeimi gördüm mutlu döndüm ve üye oldum.belki bilmediğim şeyleri öğrenebilirdim.
Sizinde hamileliğiniz hayırlı olur işallah evlatlarınızı sağlıkla kucağınıxa alırsınız.Vicdan dediğiniz şey varsa kerkesin kalbinde!!!!

Cnm sen neden boyle alindin ve cok kizgin tepki vedin ki? Yeni uye olup yazmissin ama burayi takip edip biseyler ogrenmistim demissin... herkes birilerine yardim olmak istiyor, en ufak bilgiyi paylasiyor sende bunu fark etmissindir. Sende umut olmak icin yazdigini soylemissin o da guzel allah bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin cnm. Hepimiz pozitif haberlere inanilmaz cok seviniyoruz, eminim medesa da oyle gulfeda da... Sadece kisa ve oz yazinca reklam gibi geldi banada, izmirplus da pozitif aldi ama her asamayi her heyecani mutlulugu birlikte yasayinca reklam olmuyo kesinlikle. Yanlis anlama belki sende umut vermek icin yazmaya karar verdin de hicbir sey anlatmayinca son zamanlardaki elestirilerin uzerine kisa oz yazinca oyle anlasilabiliyor. Neyse ayrica Kaan Bey ve merkezle ilgili herkes olumlu seyler de yazdi elestirdi de. Kimse kimseye bisey dayatmiyor burda hepimizin ozgur fikirleri var elbette. Hemsire isimleri ile ilgili elestrinize de katilmiyorum cok gereksiz buldum, karsilikli guler yuzlu olma kismi olmamis pek... Neyse cnm sanirim burda hepimizin niyeti birilerine yardimci olabilmek destek olabilmek ve biseyler ogrenmek paylasmak. Boyle oldugu surece prob.yok:super:

İnanın alınmak yada kızmak die bişi yok sadece sert bi yazışmaydı tabii bana göre sonuçta herkesin mizacı farklı ama uslp gerçekten ılıman değildi.siz uzun zamandır buradan konuştuğunuz için sıkıntı yoktur ama biz daha hiç konuşmadığımız için bana biraz tavrı sert geldi o kadar.ilk tedavimi hiç araştırmadan gittik ve gerçekten tam bir faciaydı.zaten toparlanamadım ara verdik.sonra burda ki dr ları araştırdık.kadınlar kulübü önemli faktör.sonuçta kaan beyle başladık.evet üye oldum çünkü bilmek öğrenmek istediklerimi öğrenebileyim.reklam gibi gelmiş olabilir bunda bi sıkıntı yok ama sizin gibi insanca yazsalardı yada sorsalardı bende aynı dilde cvp veriridim.ki böle düşünmeniz normal.diğer üye demiş fake heaplar falan die doğrudur muhakkak vardır.ama bunu öğrenmek için uslbyla sormak lazım.herkes muhakkak ne yaşadığını kendi bilio doktoruyla sorun yaşayan da olur memnun olmayan da hepsine saygım var ama ben iyi bişi yazdım die sanki doktora kini var benden çıkardılar.çok doğru herkesin özgür düşüncesi benim ki bu.inanmıosan fake geldiyse sorarsın tatmin etmiosa da muhattap almazsın olur biter.hemşire konusunda da hala aynı fikirdeyim ben biraz paniğim malesef.gerrekli gereksiz saçma sapan saatlerde bile özle numarasını arayıp sorabiliyorum özellikle 1 2 hemşireyi :) ben yine şahsi fikrimi belirttim. yaklaşımın için de çok teşekkür ederim :)

Kızlar uykum kaçtı gerçekten çok moralim bozuk.yeni tedaviye başladım sayılır ama çok negatif hissediyorum kendimi.içimi dökesim var kaan beye.çok soru işaretleri oluştu kafamda.doktoruma güvenmek ve inanmak istiyorum fakat hasta doktor ilişkisinde kopukluk yaşanıyor genel anlamda.tabiki doktorluğu hakkında kimse olumsuz yorumlar yapmıyor fakat bizim için maneviyat da önemli.mutlu ve rahat olmamız lazım bunu da hasta doktor ilişkisine bağlıyorum.kaan beye nezaman muayene olmaya gitsem merhabalaşmadan muyene odasına alıyorlar beni ve bu durum beni çok üzüyor.zaten o koltuğa karşı bi hasasiyetim var.bide zaman konusunda bazı şikayetim var bilmiyorum siz de yaşadınız mı.randevu saatinden çok sonra alınıyorum beklemek zorunda kalıyorum.zaman herkes için değerlidir.bizimde işimiz gücümüz zamanımız kıymetli.kaan bey için nkdr önemliyse bizim içinde aymı şekilde. Şuan menopoz dönemindeyim ama yakın çewremle paylaşıyorum herkes aynı şeyi söylüyor doktorunu sewmelisin ister istemez farklı arayışlar içerisine giriyoruz.daha önce ben kahraman koldayda görüşmüştüm uzaklık sebebiyle kaan beye karar kıldık ama kıyaslama yaparsam arada dağlar kadar fark var yaklaşım ve uslup bakımımdan yani. M medesa merak ediyorum kaan beye söylediğin zaman sana ne dedi.yani yaklaşımı hakkında rahatsızlığını belirttin mi

neler olmus boyle...
oncelikle pozitif alan ben ve hopebaby hopebaby arkadasimi unutmussunuz.
ve ozellikle soylemek isterimki ben hala farkindaysaniz imza kisminda cikan gebelik takvimini bile olusturmadim,hani arkadasa demissiniz ya bugunu mu buldun yazmak icin.ben hala hamile oldugumu soylerken bile tedirgin soyluyrm.cok zor sureclerden gectik ve her an ya bisey olursa korkusu boyle bisey.bende cok sonra yazdim buraya hamile oldugumu.sanirim ilk medesa arkadasima belirti aramamasi icin yazmistim.
kaan beye gelince bunu burdan hep soyledimki bizimde oldugu gibi onunda ruh hali var bazen cok iyi sohbetle geciyo gorusme bazende iki dakikada bitiyodu.ama ben sorcagim soru varsa israrla soruyodum, hatirlatmalarimi yapiyodum. isine guveniyordum ama ondanda onemlisi tevekkul ediyordum.3denememde onda oldu.her seferinde yeni biseyler istedi ve aciklamasinida yapti bunlari en basta isteyemem ztn maliyetli bi tedavi dedi.bende hic kizmadim hayir kaan bey bunlari bilemezdik yasamam gerekiyormus dedim. ve rabbim 3. deneme de kaan beyide vesile kilarak nasip etti,insallah saglikla kucagimiza almayida nasip eder.

refik beye gelince bende su an onunla devam ediyorum.hic pisman olmayacginiz bi doktor.ses tonuyla bile rahatlatan, guven veren, cok babacan bi doktor.

arkadaslar hepimiz hassas ve zor surecler yasiyoruz.tabiki gorus ve dusunce farklarimiz olucak birbirimizi kirmadan destek olalim, anlatalim,paylasalim bu platformun amaci bu.

rabbim isteyen herkese tedawiye gerek kalmadan nasip etsin insallah,hep dualarimdasiniz.

X