Kusura bakmayın da bir insanı tanımadan demişsiniz. Biz burada hiç birimiz birbirimizi tanımıyoruz ki, kaldı bir de damdan düşer gibi gelip, birden merkezi övüp övüp, sonra yok olan fake hesaplarla iletişim halinde olduk biz burada hep! Vallaha onca insanın kader ortağı olarak iletişim halinde olduğu, birbirini merak ettiği bir başlığa gelip de yazı yazarsanız tabii ki sormak haddimize olur! Bizler aylardır, kimimiz yıllardır burada birbirimize kol kanat geriyoruz. Tanımadan, etmeden, görmeden, bilmeden hem de! Hep şunu savunuyoruz: "bizi bizden daha iyi kimse anlamaz." Çünkü her birimizin neler çektiğini, yine her birimiz tek tek biliyoruz. Bizler de para havuzunda yüzdüğümüzden can sıkıntısına olmuyoruz bu tedaviyi.! Dolandırılmanız gerçekten çok üzücü. Aramızda kredi çekip tedavi olanımız bile var! Emin misiniz bu topiği okuduğunuza? Kimler neler çekti bir dönüp bir daha okuyun isterseniz! Hepimizin amacı tek! Sahte olduğunuzu düşünüyor diye kimseye saldıramazsınız burada. Biz hep birlikte ağladık, hep birlikte güldük, düşüncelerini söyledi diye birden türeyip saldırmak esas sizin haddinize değil. Sıkışınca saldıran yazılarınızdan belli. Keşke daha naif, alttan alan bir tavırla yazsaydınız da biz de daha net düşüncelere sahip olsaydık hakkınızda. Sahte olduğunuzu düşündüğümü ben de söyleyecektim, hayırlısı olsun diyerek başlayacaktım, yumuşak bir dille hamile olmanız ihtimalini de düşünecektim ama
M medesa ya yazdıklarınız olmadı. 2 senedir Kaan Bey'e tedavi olan ve 2 sene önce burda okuyup karar veren biri olarak hesabınızı açmak bugün mü aklınıza geldi? Keşke daha önce açsaydınız, hiç olmadı şikayetler başlayınca deseydiniz ki: "Arkadaşlar ben de burdan ikna olup gittim ama üye olmamıştım, sosyal medyayla ilgilenmiyorum, negatif sayısının çoğaldığı düşünceniz artınca dayanamadım, üzüldüm ondan yazmak istedim, ben de pozitif alanlardanım." Hani 2 sene öncesinden daha burayla ilgilenip
M medesa bugün dosyasını alınca, doktorla arasında geçen diyaloğu da yazınca "aslında burayı hep takip ediyorum ama aranızda yeniyim" diye başlayıp yazmanız olmamıştı sadece. Şöyle yaklaşsaydınız bari "arkadaşlar hep takipteydim ama hiç yazmadım" diye başlayıp, bir kaç arkadaşa üzüntünüzü, temennilerinizi ya da sevincinizi dile getirip başlasaydınız yazıya, şimdi bunları yazmazdık size. Direkt konuya girip övmeniz çok samimiyetsizce! Siz, ben ve birkaç arkadaşımız pozitif almış olabiliriz ama burada ne kadar kahrolan kadın var hala biliyorsunuzdur, okuyormuşsunuz ya.
Hadi 2 senedir hemşireleri tanıdınız ki ben 1 tanesinin bile adını bilmiyorum, onların dahi sohbet edecek bolca zamanı yok ama hadi hepsi size bu zamanı tanıdı, siz daha girgin birisiniz, hepsiyle haşır neşir olacak zamanı buldunuz, 11 cümleden oluşan paragrafınızda tam 5 kere Kaan Bey'in adını yazmanız tam anlamıyla kör göze sokulan parmak gibiydi! Neredeyse 2 cümlede 1 Kaan Bey demişsiniz. Burda çok terimsel konuşmak istemiyorum ama birçok şeye aykırı, kriz anı böyle yönetilmez...
Ukalalık olmasın diye yazmayacağım, sizde bunu da yanlış anlatacak mizaç var ama yazmak konusunda zaman harcamış, harcayan ve harcayacak olan, iletişim üzerine eğitim almış, ekmeğini bundan kazanmış biri olarak; yazıdaki amaç, kelime oyunları, içerik, samimiyet vs. bunları izin verin de anlayayım. Bunların hepsi birleşince, bir de saldırgan tavrınız oluşunca net olamadık hanımefendi kusurumuza bakmayın! Burayı takip edip, Kaan Bey'e veya İrenbe'ye ikna olanlar veya ikna olmak üzere olanlar burada sayısızca soru soruyor. Siz sadece 2yıl önce okuduklarınızla ikna olup (ki 2 sene önceki insan sayısı ve yazılanlar çok daha azdı, onların yazdıklarına bakıp ikna olmuşsunuz) 2 yıl sonrasında "aslında ben de hamileyim" yazınca olmuyor.
M medesa 'cım , canım sana mı demişti Kaan Bey, pozitif alan da çok ama herkes yazmıyor diye? Hani o lafın üzerine ne bileyim... Yine de günahınızı alıyorsam ki ben sizin günahınızı alan olma taraftarıyım, benim boynuma olsun. yine de diğer arkadaşlarıma yazdığınız cevapları okudum, hamileliğiniz hayırlı olsun, Allah sağlıkla evlatlarınızı kucağınıza almanızı nasip etsin diye dua edeceğim. Bu sizin vicdanınızla Allah arasında! Ayrıca aramızda istememek ne münasebet haşa! Öyle bir yetkimiz yok.