Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Canim benim çok teşekür ederim içimi rahatlattin senin transfer günü belli mi

Canım çok teşekkür ederim, amin inşallah kucağımda da göreyim. Rabbim kimseye bu anları yaşatmasın. Herkese de en hayırlı vakitte evlat sahibi olma duygusunu yaşatsın bu arada kromozom analizimi ben de yeşilyurt devlet hastanesinde yaptırmıştım. Beni endokrin yönlendirmişti, zaten tüp bebek tedavisine başlayana kadar hastalığımı hep endokrin izledi.

Yatıyorum canım napayım, kendimi yormamak için özen gösteriyorum, hiçbir iş yapmıyorum. Dediğin gibi halsizlikten uyukluyorum zaten hep. Sen de sakın iş yapma yavrum valla hiç riske atmaya gerek yok. Bak proluton iğnemi 3günde 1'e indirdi, demek bir risk oluşturdu bu kanama, yoksa sıkıntı yok aynen devam et derdi. Ne tahlili verdin kuzucum? Mide bulantıları sabahları bende de yoğunlaşmaya başladı ya sadece peynir ekmek yiyebiliyorum, o bastırıyo. Sonra bu saatlerde anca bişeyler yiyorum.

izmirplus cnm çok geçmiş olsun bol bol dinlen inşallah çok çabuk normal gebeliğe döner
İnşallah kuzum şu aralar tek düşüncem bu kritik süreci sağlıkla atmatabilmek Sana da hayırlısı olsun canım benim hadi arkamızdan teker teker gelin şafakları şimdi sana sayalım, hep dualarımdasınız hepiniz

Aynen canim bende yapmıyorum bir iş annem geliyor hergün allah razı olsun tsh hemogrom bide toxo plazma testi istedi canım her ay yapılacak bunlar dedi onun için gittim bende sürekli tuzlu seyler yiyorum canım midemi bastırıyor iyi oluyor

Ben de çok merak ediyorum H husem cim sonuçların katlana katlana gelsin inşallah canım benim
Sağlıklı katlanmadı değerlerim cumartesi 1100 çıkmisti bugün 1160 ...Muayene etti doktor kese göründü fakat bu değerlere göre gelişmez dedi 5 mm değerinde küçük dedi.carsamba günü kürtaj olucam. Hayırlısı böyleymiş tutması kese oluşması bile olumlu bir gelişme diye düşünüyorum artık.

Hakkında hayirlsii olsun canım Rabbim insallh en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin nasip değilmiş benimde ilkinde öyle oldu rabbim bu defa nasip etti canim

Hımm daha bana bişey demedi ama cuma der belki canım. O tahlilleri benden aile hekimimin hemşiresi istedi, dosya açtılar hemen takip edeceklermiş diye ama gidemedim valla bu hafta da evden çıkamam. Allah razı olsun valla annelerden bizle bir onlar da her aşamayı yaşadı valla çok tuzlu da yemememiz lazım prednol içiyoruz ama başka türlü benim de midem rahatlamıyor

Ya ama bir umut bekleyemezler mi 1 hafta daha? Kesin çözüm kürtaj mı canım? Gerçekten herşeyin hayırlısını zamanında nasip etsin Rabbim, kuzum dediğin gibi tutunması bile çok iyi...

Sağlık ocağındaki hemşire banada dosya açtı canım o testlerin sonuçlarını bizde yazarız dedi ultrasonda kaç cm çıktı kese senin canım aynen prednol çok ödem yapiyormus arada çubuk kraker yiyorum oda iyi geliyor mideme böyle idare edicez artık yeter ki bebişlerimiz sağlıkla gelişsinler kuzum

Valla o panikle ne ben akıl edip de sordum, ne de doktor bişey dedi canım. Cuma günü sorarım. Aynen idare edicez canım valla bulantıya bile katlanırım çocuklarımız iyi olsun yeter ki

izmirplus geçmiş olsun. Benimde hamileliğimde 14. Haftam da yoğun kanamam oldu ve doğuma kadar hep yattım tabi benim tansiyon sorunum da vardı. İğneyi sakın ihmal etme. Ve hicbir iş yapma. Wc dışında hareket etme. Yemegin dahi bir süre yattığın yere gelsin. Yalnız çok önemli birşey var ecoprin kullanıyorsan hemen bırakmalısın. Kaan beye mutlaka sor. Benim kanamam 49 gün sürdü arada kırmızı geldi ama kahverengi şekilde devam etti. İkiz gebelik riskleri her zaman barındırır. Dikkatli ol. Allah tamamını erdirsin inşallah canım. @husem hakkında hayırlısı olsun canım. Üzüldüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…