-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #20.961
Arkadasım hayırlı olsun inşallah,umarım hamileliğini sorunsuz şekilde geçirip sağlıkla evladını kucağına alırsınHepinize iyi akşamlar uzun süredir yazılarınızı takip ediyorum bu sayfaya yeni üye oldum bende 9 aralıkta ırenbe de 2. Transferimi oldum ve pozitifı aldım çok şükür ilkinde düşük yaptim insallah bu defa Rabbim nasip eder cuma günüh Rabbim nasip ederse ultrason da keseyi gorcez Rabbim isteyenekilde herkese hayırlısı ile nasip etsin inşallah
Çok teşekkür ederim canım amin insallah Rabbim isteyen herkese versin insallah bizi en iyi biz anlariz darısı en kısa zamanda başınıza gelsin inşallah canimGozun aydin, ne mutlu sana cnm, saglikla kucagina al ins. Bizlere de dua edin ins.darisi basimiza olsun
Çok teşekkür ederim canım sanada çok geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum ilkinde bende çok üzülmüştüm herşey Rabbimden canım dua etmekten baska yapcak biseyimiz yok Rabbim en kısa zamanda bu duyguyu sanada yaşatsın insallah canımArkadasım hayırlı olsun inşallah,umarım hamileliğini sorunsuz şekilde geçirip sağlıkla evladını kucağına alırsın
Yaz canım yaz... işlerini doğru düzgün yapsın hemşireler de sıkıntılı orda, benim kaan bey'den en çok azarı işittiğim gün (o gün az kalsın vazgeçecektim) hemşirenin yanlış yönlendirmesi yüzünden olmuştuBakalım belli yarın trip yaparlar ama umarım yapmazlar yoksa ben de terslerim zaten cnm yeterince sıkkın onlara.ne de olsa bekletiyorlar ya o arada yazarım kağıda da:)
Sağolasın canımAmin inşallah canim sende inşallah çok güzel bir hamilelik geçirirsin Rabbim isteyen herkese versin bizi en çok bizim giibi hasret çekenler anlar 105 250 843 4671 diye gelişti canım kan sonuçlarım cuma günü randevum var inşallah keseyi göruruz belirtilerin varmı canım senin benim sabahları mide bulantısı oluyor sadece bide halsizlik
İnşallah gösterir canım amin inşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün insallah bende yatsam bütün gün yaticam canım allah şükür başka bir sıkıntı yok kasık ağrısı falan yapmıyor çok şükürSağolasın canımHadi inşallah kendini gösterir bıdık Rabbim hiçbir olumsuzluk yaşatmasın. Maşallah sonuçların da çok güzel, hep böyle güzellikle geçsin benim de bu aralar özellikle sabahları mide bulantım başladı. Ekmek arasına az bi peynir koyup bastırıyorum midemi önce, geçince kahvaltı yapıyorum. Bir de halsizlik aynı şekilde, bütün gün bıraksalar yatıcam, kafamı kaldıramıyorum. Ayrıca günden güne artan iştahım
Amin canım aminİnşallah gösterir canım amin inşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün insallah bende yatsam bütün gün yaticam canım allah şükür başka bir sıkıntı yok kasık ağrısı falan yapmıyor çok şükür
Amin canım aminRabbim kimsenin dualarını geri çevirmesin. Bende ara ara kasık ağrıları var canım ama daimi değil. Bazen de belimin özellikle sağ tarafı ağrıyor o kadar. Şükür şimdilik öyle rahatsız edici bir belirti yokmuş sende de bende de ama herkes bundan sonra yavaş yavaş anlarsın diyo bana benim kuzenim ilk 6ay çok zayıfladı, yoğurt ekmek peynir kraker yiyebildi sadece, bir de süt içti diğer herşeyde kusuyodu. Öyle olmayalım da, ağrı sızı dert bile değil
valla şekerim hiç bir merkez sonucunuz ne oldu diye aramıyor ki zaten!!! yani bugün kan tahlili yaptıracaktınız yaptırdınız mı, ne oldu vs. diyen bir merkez duymadım ben, irenbe de benim 4. merkezim diğerlerinde de olmadı... ayrıca diğer merkezlerden de dosya istediğimde en az 2-3 gün sonrasına zaman vermişlerdi. ve bu sadece benim eski merkezlerimde olan bir durum değil, bir çok kişiden de aynı şeyi duymuşluğum var. malesef ki NORMAL!Canım valla çok şaşkınım.beni hiç arayıp soran olmadı bu kadarını da normal değil ayıptır yani,para almakta gelince unutmuyorlar ama biziben aradım bugün merkezi yarın içim Kaan beyden randevu aldım ve telefondaki kıza negatif aldığımı söyledim.dedim benim sizdeki dosyamı da hazırlamanızı istiyorum yarın alıcam dedim.yalnız dosyanızın hazırlanması bir hafta sürer dedi neden dedim.tahliller,işlemler hepsini istiyorsanız anca bir hafta sürer hazırlamak dedi bu da ayrıca ilginç yani.sonuçta bütün yapılan işlemler tek bir dosyada değil mi hem bir gün önceden haber veriyorsam yarına karar hazırlanamaz mı nedir bu gizli dosya mı sanki? Sonra vezneyle görüştüm bugüne kadar yaptığımız tüm ödemelerin ayrıntılı dökümünü hazırlamalarını istedim tamam dediler.bajalım yarın ne dicek Kaan bey? Yine milyonlarca sebep olabilir bilemeyiz vs deyip gönderecek.gerçekten üzgünüm belki Kaan bey iyi biri olabilir ama bu merkezde bu tedavi sistemi yetersiz demekki.bakalım yarın akşam paylaşırım sizinle detayları
Allah tamamına erdirsin şekerin inşallah sağlıkla kucağına al....Çok teşekkür ederim canım amin insallah Rabbim isteyen herkese versin insallah bizi en iyi biz anlariz darısı en kısa zamanda başınıza gelsin inşallah canim
Teşekkür ederim canım amin inşallah sağlıkla gelişir herşey Rabbim isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin inşallahAllah tamamına erdirsin şekerin inşallah sağlıkla kucağına al....
AminÇok teşekkür ederim canım amin insallah Rabbim isteyen herkese versin insallah bizi en iyi biz anlariz darısı en kısa zamanda başınıza gelsin inşallah canim
Hayırlı olsun canım. Bende sürekli kan veriyorum olurda düzene girer umuduyla 25 148 483 731 çıktı bugün artış oranim düşüyor gittikçe. İlkinde düşük yaptım demişsin nasıldı değerlerin ? Cumartesi tekrar yaptır artık bir karar veririz dedi Kaan bey.ilk üç testim 4 gün arayla en sonuncusu iki gün. Artışın % 60 olması isteniyor diyor Kaan bey gayet iyi diyor ama benimkisi %50 . Anlamıyorum...Buradaki doktorda sağlıksız artış iğne vuralim diyorHepinize iyi akşamlar uzun süredir yazılarınızı takip ediyorum bu sayfaya yeni üye oldum bende 9 aralıkta ırenbe de 2. Transferimi oldum ve pozitifı aldım çok şükür ilkinde düşük yaptim insallah bu defa Rabbim nasip eder cuma günüh Rabbim nasip ederse ultrason da keseyi gorcez Rabbim isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin inşallah
Teşekkür ederim canım benim ilk 26 daha sonra 63 oldu bidaha da gelişmedi senin değerlerin yükselmiş yinede canim belki sonradan artar umudunu yitirme canimAmin
Hayırlı olsun canım. Bende sürekli kan veriyorum olurda düzene girer umuduyla 25 148 483 731 çıktı bugün artış oranim düşüyor gittikçe. İlkinde düşük yaptım demişsin nasıldı değerlerin ? Cumartesi tekrar yaptır artık bir karar veririz dedi Kaan bey.ilk üç testim 4 gün arayla en sonuncusu iki gün. Artışın % 60 olması isteniyor diyor Kaan bey gayet iyi diyor ama benimkisi %50 . Anlamıyorum...Buradaki doktorda sağlıksız artış iğne vuralim diyor
Amin
Hayırlı olsun canım. Bende sürekli kan veriyorum olurda düzene girer umuduyla 25 148 483 731 çıktı bugün artış oranim düşüyor gittikçe. İlkinde düşük yaptım demişsin nasıldı değerlerin ? Cumartesi tekrar yaptır artık bir karar veririz dedi Kaan bey.ilk üç testim 4 gün arayla en sonuncusu iki gün. Artışın % 60 olması isteniyor diyor Kaan bey gayet iyi diyor ama benimkisi %50 . Anlamıyorum...Buradaki doktorda sağlıksız artış iğne vuralim diyor
Tam karar vermedim ama gidip görüştükten sonra netleşecek heralde arkadaşın.sen aradın mı randevu verdiler mi?Tuna_nehir sen kesin kararını verdin mi memorial hakkında? Yakın bir tanıdıgımız kadın dogumcu daha önce bu tüp bebek işlerini yapıyordu. Ona sordugumda hangi dr istanbul da diye tabi çok açık bir sey söylemedi olmazsa vebalini alamam dedi ama ben memorial dediğimde bahçeci, amerikan ya da acıbadrm dedi. Bende açıkçası memorial ı düşünüyordum kafam karıstı yine sen diğer yerleri de araştırdın mı canım seni burayı seçmeye sevkeden ne oldu?
Bugün başka bir yere gittim canım benim. Diğerleri aynı yerlerdi.Husemcim hep ayni laboratuvarda mi olculdu bu degerler?
Bende görüşmedim canım ocak ayı içerisinde istanbula gideceğim gittiğimde memorial a gidermiyim yoksa tanıdıgımız dr nereyi önerirse oraya mı giderim bilemiyorum. Ama bildiğim kadarıyla bahçeci de memorial dan daha pahalı maddiyat da önemli tabi. Haberleşelim canım edindiğimiz bilgileri bribirimizle paylaşalım isterim birbirimize faydamız dokunur M medesa senin için de canım bir bilgin olursa senin beraber haberleşelimTam karar vermedim ama gidip görüştükten sonra netleşecek heralde arkadaşın.sen aradın mı randevu verdiler mi?
Çok doğru söylüyorsun biz ne söylüyorsak hemen haberdar ediyorlar ve dr ona göre davranıyor. Mesela ben kimyasal gebelikten sonra kaan beyle görüştüğümde reglin 3. Günü gel demişti sonra ben gittim ama vezneye sordum aşılama oldum şimdi bu muayene ücretli mi fln diye ücretli olacaksa çok gerek yok çünkü dedim muayene etse ne olacak ki sonucta o da biraz geçiştirdi beni. Sonra biz yukarı çıktık kaan bey hiç muayene den bahsetmedi bende dedim ki esime bak söylediler ondan muayene etmedi dr yoksa ederdi hersey normal derdi dedim eşim de inanamadı. Sonuçta bi aşılama yapmıssın devamında muayene etsen ne olur ama ben beş kuruş param geçsin istemedim artıkKızlar merhaba nasılsınız? Bugün gittik Kaan beyle görüşmeye.off offf olmadı ha yine falan dedi.milyonlarca sebep olabilir bişey diyemiyorum,herşeyi de yapmışız sana sorun yok ama bilemiyorum dedi.sanırım dosyamı istediğim için kendisine bilgi vermiş olabilirler gideceğimizi anlamış bir hali vardı.işte böyle durumlarda hastalar merkez değiştirmek istiyor İstanbul Ankara'ya gidiyorlar ama bu daha zor biz sizi tanıyoruz onlar tanımıyor.hem masraf git gel vs dedi.kromozomsal bişey olabilir.kromzom testleri,era vs yapılabilir ama maliyet dedi.yeniden bizde denerseniz ciddi oranda da indirim uygulanacak dedi.iyi de biz para pul sormadık ki yani böyle mali konularla aklımızı çelmeye çalışması hoşuma gitmedi ve söyledim de sonuçta şu ana kadar harcadığımız para da boşa gitti ve bunun maliyeti daha çok dedim.istanbulda Öneri sorduğumuzda Acıbadem Bülent traş dedi.memorial Semra kahramanı sorduğumda aynı @mimi3535 e söylediği gibi o çok eskilerde kaldı falan dedi oysa herkes kadını yere göğe koyamıyor.sanırım Semra hanımla aralarında bir sorun var anlamadım.ayrıca biz memorial ve bahçeciden daha başarılıyız gibi talihsiz birşey söyledi.resmen neredeyse pozitif alan Yok nasıl daha başarılıyız diyebilir çok şaşırdım ama şaşkınlıktan kendisine soramadım Bile.acaba sana taze transfer mi yapsak dedi.genetik test istedi bizden.orada devam etmemekte kararlıyız.sonuçta 2 kez başarısız olunan bir yere yeniden para harcamak istemiyoruz.o parayı Yen'i ve daha başarılı olduğunu düşündüğümüz başka bir yere vererek şansımızı o yönde denemek istiyoruz.en azından içimizde kalmasın.dosyam ç.ba günü hazır olacakmış.kesin kararı verdikten sonra da Kaan beyle vedalaşırız belki yada hiç gitmem bilmiyorum.çünkü bugün çok neşeli keyifli bir gün geçirmişsen merkezin kapısına geldik arabadan inemedim,içim çok tuhaf oldu o kapıdan girmek istemedim ve çıktığımda da çok mutsuzdum ve başım çok ağrıyordu.eve gelip iki saat uyudum,bomba patlamış ondan Bile haberim olmadı.moralim motivasyonum çok düştü.oranın artık bana iyi gelmeyeceğinden Emin'im.sadece tahinli kurabiyeleri çok özleyeceğim:)