Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Ayyy ne mutlu ona,Allah bize de böyle bir mucize nasip eder mi ki valla neden olmasın bu arada şu an Semra Kahraman'dan vaz mı geçsem dedim,ona kalsa kadının tüplerini alacakmış

Ayyy ne mutlu ona,Allah bize de böyle bir mucize nasip eder mi ki valla neden olmasın bu arada şu an Semra Kahraman'dan vaz mı geçsem dedim,ona kalsa kadının tüplerini alacakmış
Canım ben Semra Kahraman'dan vazgeç diye anlatmadım. Sen iyice araştır, kim içine sinerse onu tercih et. İnşallah Allah en kısa zamanda sana, bana ve herkese nasip eder. Bu kadının gebeliği ilk ayında anlaşılmamış. Kanda çıkmadı mı diye sordum. Kanda çıkmadı dedi. Sonra tüplerimi alınmadan kısa bir süre önce yine kan verdim, o zaman çıktı. Meğer ben iki aylık hamileymişim dedi. Benim hamile olduğumu anlayamadılar dedi. Bu şekilde kanda iki aylıkken hammileliği belli olanı da duymamıştım. Hem çok şaşırdım hem de çok mutlu oldum. Bizlere de umut oldu.

Cnm artık ya Semra kahraman yada bahçeci kliniği arasında bir karar vereceğim.inş hakkımızda hayırlısını nasip eder Rabbim

Ahhh canım senin adına da çok üzüldüm,inş artık vaktimiz gelmiştir de rabbim evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip eder

Kızlar bu arada benim kendi jinekoloğumada konudan bahsettim ve doktor tavsiyesi istedim. O da İzmir'de Erol Tavmergen ve İstanbul'da Semra kahraman demiş.Semra Hoca bir numaradır demiş sanırım kararım bu yönde olacak.izmirdeki arkadaşlar için de Erol bey de bir alternatif olsun:)

bende sizi takip ediyordum yazdıklarınızı okudum çok üzüldüm bende kaan beyin hastasıylıdım 1,5 senelik. bende bulunduğum il den bi doktora gittim olumsuzdan sonra bana da erol beyi tavsiye etti, aradım onun da özel muayenesi varmış ve bütün işlemler irenbe de yapılıyormuş onun için vazgeçtim... hakkınızda hayırlısı olsun

Banada tuplerin kapanmadan hamile kalamazsin 3 negatif bu yuzden dedi semra kahraman ve ameliyatimi yapti suan 8 haftalik gebeyim herkesin problemi farkli ve ona gore teshis koyuyor

Banada tuplerin kapanmadan hamile kalamazsin 3 negatif bu yuzden dedi semra kahraman ve ameliyatimi yapti suan 8 haftalik gebeyim herkesin problemi farkli ve ona gore teshis koyuyor
Ayyy canım sen Semra kahramanla mı hamile kaldın,niye söylemiyorsun anlatsana azcık merak ettim bak şimdi.benim de tüpüm biri dış gebelik dolayısıyla alındı diğer tüpte de daralma var,Kaan hoca sıvıdan da şüpheleniyordu rahim filmi çekti sorun görmedi ama acaba benim de mi tüple ilgili bir sıkıntı acaba? Eğer öyleyse keşke benim de vakitlice ameliyatımı yapsalardı sma ameliyat gerekmez şu an demişti Kaan hoca bilemedim şimdi

M mimi3535 cnm özelden yazmışsın görmedim kusura bakma yazdım oradan da ,şu yazdığında Bile heyecanlandım İnan . Hala umut olduğunu bilmek çok güzel:)

Canim %70 hatta daha fazla artis olmus ya tatlim biraz daha sabir... sonsuza kadar suremez bu belirsizlik elbet anlayacaksin ne oldugunu. Insallah tutunmustur yavrularin yaaa... merak ediyoruz seni sonuc belli olunca yaz cnm...

M mimi3535 cnm özelden yazmışsın görmedim kusura bakma yazdım oradan da ,şu yazdığında Bile heyecanlandım İnan . Hala umut olduğunu bilmek çok güzel:)
Canim yazdim sana ozelden burdan anlatmistim bir kez bir iki arkadas olumsuz tepki verdi suan onlarla ugrasacak durumda degilim hicbirseyin canimi sıkmasina izin vermem o yuzden numarami yazdim sana anlaticam tum detaylar ama herkes sunu bilsin umutlar hic tukenmiyor tam bitti derken biryerden patlak veriyor yine dilerim hepimiz mucizelerimizi yasar saglikla bebeklerimiz aliriz kucaklarimiza

Canım benim 1.deneme Erol tavmergende olmuştu kontroller muayene de işlemi ege Ünv yapıyordu sene 2012 ben hiç memnun kalmadim ilgisi 0 soğuk biri kaan hocaya soğuk diyolar fakat Erol tavg daha soğuk transferi bitirdi ne hayırli olsun vs hiç birşey demeden direk çıktı izmirde en iyi diye onu tercih etmiştim ama hataymis

Neye tepki vermişler anlayamadım sonuçta herkes tecrübelerini paylaşıyor,birbirimize yol gösteriyoruz.sen hiç bişey için üzme kendini de yavrunu da sakın çok sağol paylaştığın bilgiler için

Neye tepki vermişler anlayamadım sonuçta herkes tecrübelerini paylaşıyor,birbirimize yol gösteriyoruz.sen hiç bişey için üzme kendini de yavrunu da sakın çok sağol paylaştığın bilgiler için
Yok burda baska dr ismi soylemisim yok umutlari varmis 2 kisiydi zaten sagolsun cogu kisi olumlu dondu ki ben 100 sayfa okuyup yazdim cunku benim gibi cok olumsuzluk yasayan vardi.keske herkese yardimci olabilsem en iyi biz anlariz birbirimizi

Yok burda baska dr ismi soylemisim yok umutlari varmis 2 kisiydi zaten sagolsun cogu kisi olumlu dondu ki ben 100 sayfa okuyup yazdim cunku benim gibi cok olumsuzluk yasayan vardi.keske herkese yardimci olabilsem en iyi biz anlariz birbirimizi
Ayyy ben o olayı hatırladım canım hatta sen annenle otelde kaldığını falan güzel güzel anlatmıştın da sanırım Kaan hoca fanatiği birileri kızmıştı hatta doğru ya bir ya iki kişiydi de.sanıtım sen yada başkası da Kaan hocanın avukatı mısınız demişti.ben de seni desteklemiştim o zaman ki hala Kaan hocada tedavim devam ediyordu ve İstanbul aklımda Bile yoktu.sonuçta o an aklımda olmasa da hafızama Semra kahramanı kazımıştım.belki de senin o zamanki tavsiyen sayesinde bugün yeniden bu isim üstünde yoğunlaştım ve araştırınca da gerçekten İstanbul'da değil Türkiye'de en başarılısı olduğu konusunda ikna oldum.burads herkesin önünde de kendi adıma teşekkür ederim arkadaşım paylaşımın ve bilgilendirmen için.sonuçta hepimiz küçücük umudun peşinde koşan insanlarız.

Şu an hangi aşamadasın canım?

M medesa canım seninle sorunumuz ayniymis. Benim de tek tupum dış gebelikten alındı. Diğerinden de dış gebelik geçirdim ama onu almadan kurtardilar. Rahim filmi cekildim sıvı birikmesi felan yok dediler. 27 yasindayim bakalım tup bebeğe baslayacagiz irenbe de ümit hanim ile. Hayirlisi

Evet canim avukati misin demistim Dilerim gonlune gore olur hersey her guzel cumle umut kapisi oluyor bende birileri vesilesiyle gittim bu isler boyle iyiyi soylemek kadar olumsuzluguda belirtmek lazim cunku bu is hem para hem zaman hem umut hemde vucudumuzdan yiyor cok beklemeden cozum yolu arastirmak bulmak gerekiyor bence

Ben de şişli memorial hakkında bazı bilgiler vermiştim o konuşmalar sırasında.medessa da sen bakma bu topiği etkilenme demişti arkadaşlar.ama benim savunduğum şu :bir iki denemeden sonra dr ve merkez değiştirmek iyidir.ben çok uzun zamandır memorialin topiğini okuyorum.orada da şikayetler var ama benim durumundaki birine neler uyguluyorlar ona baktım.hatta ordaki bilgilere göre kaan beye sorular soruyor isteklerimi dile getiriyorum.kaan bey bir çoğuna gerek yok dedi bana ama bakalım burası ne diyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…