Selam cnm, dunku patlamadan dolayi cok moralim bozuldu
, esim adliyede calisiyor cok sukur iyi ama cok uzuldum yinede... bu olay bebek stresini unutturdu biraz, daha yeni okuyorum yazilari... herseyden onemlisi sagligimiz aslinda... Bence irenbe de artik yavas yavas hastalari kaybetmeye baslayabileceklerinin farkina variyolar, bence burayi takip edenler var (hemsire, dr. yada herhangi bir eleman) yoksa buyuk indirimden bahsetmezdi, hic boyle bir paylasim olmadi burada? En iyi karari senin kalbin verir tatlim ama su kadarini soyleyim: Bir muayeneden sonra esimle Kaan beyin odasina gectigimizde tel.na bakip onceden kendi hastasi olup su an istanbulda bir merkezde tedavi goren bir arkadas icin epey kizgin konustu. Bir bilgi almak istemis bayan neyle ilgili bilmiyorum, ama geri donmedi ve vakit ayiramayacagindan falan bahsetti. Merkezler ve dr.lar hakkindaki paylasimlari takip ediyorum arkadaslar muhtemelen benim de bu bilgilere ihtiyacim olacak bir iki ay sonra... Arkadaslara da katiliyorum medesacim genetik testleri burda yaptirin, zaman kaybetmeyin, zaten ist.daki merkezler de genelde 2 negatiften sonra bu testi istiyorlar. Univ. hast.de ucretsiz yaptirabilirsin, sonuc 3-4 haftada cikiyor ancak gec tarihe randevu verebiliyorlar bence hemen bugun arayip randu al. Dokuz eylul genetik tip bolumunda yaptirmistim ben, ilkin gec bir tarih vereceklerdi ama tup bebek yaptiracagim icin onceden onlem alabilmek adina daha erken bir tarih icin rica etmistim biraz daha erken oldu.