Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Ben de şişli memorial hakkında bazı bilgiler vermiştim o konuşmalar sırasında.medessa da sen bakma bu topiği etkilenme demişti arkadaşlar.ama benim savunduğum şu :bir iki denemeden sonra dr ve merkez değiştirmek iyidir.ben çok uzun zamandır memorialin topiğini okuyorum.orada da şikayetler var ama benim durumundaki birine neler uyguluyorlar ona baktım.hatta ordaki bilgilere göre kaan beye sorular soruyor isteklerimi dile getiriyorum.kaan bey bir çoğuna gerek yok dedi bana ama bakalım burası ne diyecek.
Katiliyorum sana sansi baska yerlerde aramak lazim arastirma yaparkende en onemli konunun labratuar oldugunu goruyor insan ben 4 tedavide 3 merkez degistirdim ama 15 dr gordum nerden bakarsan ama ben semra hanima gozum kapali guvendim yasadigim hayal kirikliklarindan sonra ve iyi ki de guvenmisim

M medesa cim kaan beyle hic gorustun mu cnm merak ettim?
Canım valla çok şaşkınım.beni hiç arayıp soran olmadı bu kadarını da normal değil ayıptır yani,para almakta gelince unutmuyorlar ama bizi:sinirli: ben aradım bugün merkezi yarın içim Kaan beyden randevu aldım ve telefondaki kıza negatif aldığımı söyledim.dedim benim sizdeki dosyamı da hazırlamanızı istiyorum yarın alıcam dedim.yalnız dosyanızın hazırlanması bir hafta sürer dedi neden dedim.tahliller,işlemler hepsini istiyorsanız anca bir hafta sürer hazırlamak dedi bu da ayrıca ilginç yani.sonuçta bütün yapılan işlemler tek bir dosyada değil mi hem bir gün önceden haber veriyorsam yarına karar hazırlanamaz mı nedir bu gizli dosya mı sanki? Sonra vezneyle görüştüm bugüne kadar yaptığımız tüm ödemelerin ayrıntılı dökümünü hazırlamalarını istedim tamam dediler.bajalım yarın ne dicek Kaan bey? Yine milyonlarca sebep olabilir bilemeyiz vs deyip gönderecek.gerçekten üzgünüm belki Kaan bey iyi biri olabilir ama bu merkezde bu tedavi sistemi yetersiz demekki.bakalım yarın akşam paylaşırım sizinle detayları

Ayyy canım hadi az kalmış inş güzel haberlerini alırız:) ben de gidicem yarın
Bende dosyami istedigimde masallah hemsire bir ravir takindi mecburen terslemek zorunda kaldim ve sacma sapan tahlillerle dolu mail attilar bana allahtan ben kendim herseyimi yedeklemistim onlari goturdum oncelikleri para bunu gosteriyorlar davranis sekilleriyle

M medesa canım seninle sorunumuz ayniymis. Benim de tek tupum dış gebelikten alındı. Diğerinden de dış gebelik geçirdim ama onu almadan kurtardilar. Rahim filmi cekildim sıvı birikmesi felan yok dediler. 27 yasindayim bakalım tup bebeğe baslayacagiz irenbe de ümit hanim ile. Hayirlisi
Canım birebir aynıymış sorunumuz.tam 10 yaş var aramızda senin şansın daha yüksek olabilir,inş güzel haberlerini alırız burdan:dua:

:dua::dua:
Bu arada izmirplus izmirplus @husem nadıl gidiyor kan değerleriniz? izmirplus izmirplus 9 ocak mıydı randevun canım,inş çift kese görürsünüz:dua:
Ayyy inşallah kuzum :dua: tek çift artık Rabbim hangisini uygun görürse onu nasip etsin :dua: bugün devlet hastanesine ilaç yazdırmaya gittim. Doktor direkt yazamam tahlil yapmam lazım dedi, bidaha kan verdim :KK48: 17.761 çıktı sonucum maşallah diyeyim :KK200: Rabbim şu kritik süreci hayırlısıyla atlatmamı nasip etsin, doğal gebelik aşamasına geçeyim:dua:

Canım valla çok şaşkınım.beni hiç arayıp soran olmadı bu kadarını da normal değil ayıptır yani,para almakta gelince unutmuyorlar ama bizi:sinirli: ben aradım bugün merkezi yarın içim Kaan beyden randevu aldım ve telefondaki kıza negatif aldığımı söyledim.dedim benim sizdeki dosyamı da hazırlamanızı istiyorum yarın alıcam dedim.yalnız dosyanızın hazırlanması bir hafta sürer dedi neden dedim.tahliller,işlemler hepsini istiyorsanız anca bir hafta sürer hazırlamak dedi bu da ayrıca ilginç yani.sonuçta bütün yapılan işlemler tek bir dosyada değil mi hem bir gün önceden haber veriyorsam yarına karar hazırlanamaz mı nedir bu gizli dosya mı sanki? Sonra vezneyle görüştüm bugüne kadar yaptığımız tüm ödemelerin ayrıntılı dökümünü hazırlamalarını istedim tamam dediler.bajalım yarın ne dicek Kaan bey? Yine milyonlarca sebep olabilir bilemeyiz vs deyip gönderecek.gerçekten üzgünüm belki Kaan bey iyi biri olabilir ama bu merkezde bu tedavi sistemi yetersiz demekki.bakalım yarın akşam paylaşırım sizinle detayları

Haklisin cnm bu kadar zor bisey degil halbuki sonuc alacak kisileri takip etmek. Insan cok kiriliyor haklisin demek bizim kadar zaten olamaz da yarisi kadar bile heyecan duymuyorlar. Bende embriyorim dondurulma suresinin uzatilmasini kabul ettigimize dair bir formu 1 aydan fazla suredir hazirlanmasini bekliyorum. Yapilan islemler, test sonuclari ilaclar vs.nin duzgun kayit edilmedigini dusunuyorum irenbenin en buyuk sıkıntılarından biri de bu bence. Ben bu denemede de ayni seyleri yasarsam Kaan beye soyleyecem bunlari ve oneri sikayet kutusuna yazicam. Merakla bekliyorum sana soyleyeceklerini cnm, bundan sonrasinda senin ve diger arkadaslarin verecekleri kararlari da...

:dua::dua:
Ayyy inşallah kuzum :dua: tek çift artık Rabbim hangisini uygun görürse onu nasip etsin :dua: bugün devlet hastanesine ilaç yazdırmaya gittim. Doktor direkt yazamam tahlil yapmam lazım dedi, bidaha kan verdim :KK48: 17.761 çıktı sonucum maşallah diyeyim :KK200: Rabbim şu kritik süreci hayırlısıyla atlatmamı nasip etsin, doğal gebelik aşamasına geçeyim:dua:

Masallah size cnm :nazar::KK200: heyecanla bekliyoruz kese ya da kesecikleri. Insallah hersey sorunsuz gidecek:anne::dua::dua:

Ben de şaşkınım iyi bari trip atmamış hasbamlar!:KK11: merakla yarın akşamı bekliyorum kuzum, bakalım ne diyeceklero_O Ordaki görüşleriniz kağıtlarına yazmayı da unutma kuzum:KK36:

Hepinize iyi akşamlar uzun süredir yazılarınızı takip ediyorum bu sayfaya yeni üye oldum bende 9 aralıkta ırenbe de 2. Transferimi oldum ve pozitifı aldım çok şükür ilkinde düşük yaptim insallah bu defa Rabbim nasip eder cuma günüh Rabbim nasip ederse ultrason da keseyi gorcez Rabbim isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin inşallah

Ben de şişli memorial hakkında bazı bilgiler vermiştim o konuşmalar sırasında.medessa da sen bakma bu topiği etkilenme demişti arkadaşlar.ama benim savunduğum şu :bir iki denemeden sonra dr ve merkez değiştirmek iyidir.ben çok uzun zamandır memorialin topiğini okuyorum.orada da şikayetler var ama benim durumundaki birine neler uyguluyorlar ona baktım.hatta ordaki bilgilere göre kaan beye sorular soruyor isteklerimi dile getiriyorum.kaan bey bir çoğuna gerek yok dedi bana ama bakalım burası ne diyecek.
Tuna_nehir sen kesin kararını verdin mi memorial hakkında? Yakın bir tanıdıgımız kadın dogumcu daha önce bu tüp bebek işlerini yapıyordu. Ona sordugumda hangi dr istanbul da diye tabi çok açık bir sey söylemedi olmazsa vebalini alamam dedi ama ben memorial dediğimde bahçeci, amerikan ya da acıbadrm dedi. Bende açıkçası memorial ı düşünüyordum kafam karıstı yine sen diğer yerleri de araştırdın mı canım seni burayı seçmeye sevkeden ne oldu?

Hepinize iyi akşamlar uzun süredir yazılarınızı takip ediyorum bu sayfaya yeni üye oldum bende 9 aralıkta ırenbe de 2. Transferimi oldum ve pozitifı aldım çok şükür ilkinde düşük yaptim insallah bu defa Rabbim nasip eder cuma günüh Rabbim nasip ederse ultrason da keseyi gorcez Rabbim isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin inşallah
Sizin probleminiz neydi siz de mi Kaan bey de tedavi gördünüz?

Maşallah canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, çok güzel bir hamilelik geçirirsin inşallah:dua: Transfer günlerimiz arasında 4 gün var. Ben de 13 Aralık'ta 2. transferi oldum şükür pozitif sonucu gördüm. Rabbim bütün arkadaşlarıma da aynı mutluluğu yaşatsın. Geceleri sessiz sessiz o yastıkların gözyaşlarından ıslanması, insanların bilmeden üstüne gelmesi, ağzını açıp bişey diyememek nedir insan biliyor, umarım daha güzel mutlulukları Allah burdaki arkadaşlarıma ve arayan herkese nasip eder:KK200:Benim kese kontrolüm pazartesi. Kan sonuçların nasıl canım?

Ben de şaşkınım iyi bari trip atmamış hasbamlar!:KK11: merakla yarın akşamı bekliyorum kuzum, bakalım ne diyeceklero_O Ordaki görüşleriniz kağıtlarına yazmayı da unutma kuzum:KK36:
Bakalım belli yarın trip yaparlar ama umarım yapmazlar yoksa ben de terslerim zaten cnm yeterince sıkkın onlara.ne de olsa bekletiyorlar ya o arada yazarım kağıda da:)

Maşallah canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, çok güzel bir hamilelik geçirirsin inşallah:dua: Transfer günlerimiz arasında 4 gün var. Ben de 13 Aralık'ta 2. transferi oldum şükür pozitif sonucu gördüm. Rabbim bütün arkadaşlarıma da aynı mutluluğu yaşatsın. Geceleri sessiz sessiz o yastıkların gözyaşlarından ıslanması, insanların bilmeden üstüne gelmesi, ağzını açıp bişey diyememek nedir insan biliyor, umarım daha güzel mutlulukları Allah burdaki arkadaşlarıma ve arayan herkese nasip eder:KK200:Benim kese kontrolüm pazartesi. Kan sonuçların nasıl canım?
Amin inşallah canim sende inşallah çok güzel bir hamilelik geçirirsin Rabbim isteyen herkese versin bizi en çok bizim giibi hasret çekenler anlar 105 250 843 4671 diye gelişti canım kan sonuçlarım cuma günü randevum var inşallah keseyi göruruz belirtilerin varmı canım senin benim sabahları mide bulantısı oluyor sadece bide halsizlik

Benim eşimde sorun vardı canım ilkinde tuttu ama sonra düşük yaptim bunda insallah herşey yolunda gider cuma günü nasipsen görürüz keseyi insallh evet kaan beyde tedavi görüyorum canim

Gozun aydin, ne mutlu sana cnm, saglikla kucagina al ins. Bizlere de dua edin ins.darisi basimiza olsun:nazar::dua: :dua: :dua:

X