- Konu Sahibi mavinehir17
- #20.781
Kaan beyle de devam edebilirsin tabi canım.nerde Doğum yaptırıyor o hiç bilmiyorum.aslında kent hastanesi vs çok araştırmıştım ama orası evime çoook uzak mümkün değil yani.çankaya tıpta Hasan ulaş Başyurt var önceleri nefret ettiğim sonraları ise hayranı olduğum bir adam.önceleri nefret etmemin sebebi ise Yen'i evlendiğimizde sıradan bir muayeneye gittiğimde 6 ay bebek deneyin olmazsa hemen tüp bebek yaptırın demesiydi.o an bugünleri yaşayacağımı bilmediğimden ne densiz,patavatsız adam niye bebeğim olmasın ki diye çok kızıp üzülmüştüm ama zaman içinde söylediği herşeyde haklı çıktı bana Kaan beyi de kendisi önermişti zaten.sonra araştırdıkça ona güvenim arttı.üstelik hem Çankaya tıp hem de Karataş hastanesi evime yakın olduğundan inş hamiş olursam yoluma o doktorla devam etmeye karar verdim.bu devirde zor bulunan maddi kaygıları olmayıp işine gerçekten aşık bir adam.gecenin üçünde doğumu başlayıp hastaneye gelen kadın için uykusundan kalkıp kadının yanına gidip elini tutup 3 saat başında bekleyen bir doktor.başkaları gibi herkese Sezeryan yapıp geçen bir doktor değil ben ikizler burcuyum ve çok zor karar veririm.onun için şimdiden kafamda doktoru,doğumu vs tasarladım.yoksa bebek doğana kadar hala karar verememiş olurdumAyy ya gördün mü bak Allah söyletti inşallah olacak canım benim inşallah ne bileyim göztepede oturuyorum deyince en yakın aklıma karataş geldi ama yeşilyurtta olabilir, konak da olur sen istesiğine git canım. İrenbeden kesin ararlar haklısın güvendiğin doktor kim canım? Bu arada benim de Kaan Bey'den başka tanıdığım kadın doğumcu yok, Allah nasip eder de o günlere gelirsem Kaan Bey'le devam ederim diyodum ama ne bileyim var mı tavsiye edebileceğiniz doktorlar?