Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Ayy ya gördün mü bak Allah söyletti :KK200: inşallah olacak canım benim inşallah :dua: ne bileyim göztepede oturuyorum deyince en yakın aklıma karataş geldi ama yeşilyurtta olabilir, konak da olur sen istesiğine git canım. İrenbeden kesin ararlar haklısın:işsiz: güvendiğin doktor kim canım? Bu arada benim de Kaan Bey'den başka tanıdığım kadın doğumcu yok, Allah nasip eder de o günlere gelirsem Kaan Bey'le devam ederim diyodum ama ne bileyim var mı tavsiye edebileceğiniz doktorlar?:KK64:
Kaan beyle de devam edebilirsin tabi canım.nerde Doğum yaptırıyor o hiç bilmiyorum.aslında kent hastanesi vs çok araştırmıştım ama orası evime çoook uzak mümkün değil yani.çankaya tıpta Hasan ulaş Başyurt var önceleri nefret ettiğim sonraları ise hayranı olduğum bir adam.önceleri nefret etmemin sebebi ise Yen'i evlendiğimizde sıradan bir muayeneye gittiğimde 6 ay bebek deneyin olmazsa hemen tüp bebek yaptırın demesiydi.o an bugünleri yaşayacağımı bilmediğimden ne densiz,patavatsız adam niye bebeğim olmasın ki diye çok kızıp üzülmüştüm ama zaman içinde söylediği herşeyde haklı çıktı bana Kaan beyi de kendisi önermişti zaten.sonra araştırdıkça ona güvenim arttı.üstelik hem Çankaya tıp hem de Karataş hastanesi evime yakın olduğundan inş hamiş olursam yoluma o doktorla devam etmeye karar verdim.bu devirde zor bulunan maddi kaygıları olmayıp işine gerçekten aşık bir adam.gecenin üçünde doğumu başlayıp hastaneye gelen kadın için uykusundan kalkıp kadının yanına gidip elini tutup 3 saat başında bekleyen bir doktor.başkaları gibi herkese Sezeryan yapıp geçen bir doktor değil:KK37: ben ikizler burcuyum ve çok zor karar veririm.onun için şimdiden kafamda doktoru,doğumu vs tasarladım.yoksa bebek doğana kadar hala karar verememiş olurdum:KK53:

Canım ben ilkinde çok pozitif ,çok heyecanlı ve umutluydum,3 çocuğumun da içimde olduğuna emindim sonra sonuç negatif çıkınca yıkıldım.çok ağladım,kendimi suçladım.sanırım bu sefer öyle perişan olmamak için kendimi hep kötüye hazırlıyorum ki iyi çıkarsa sürpriz olsun.kötü çıkarsa da diğerindeki gibi çakılmayayım diye.ama Kaan beye de yazdım bu belirtisiz ve hissiz halimi,o da kan tahlili dışında hiç bir belirtiyle anlaşılmaz tutup tutmadığı embriyoların demiş bu Bile umutlandırdı beni:dua: eşim de diyor ben söyleyince inanmıyorsun doktor söyleyince inanıyorsun :eek:
Canım bende heyecanla sonucunu bekliyorum, burada duyduğum her pozitif banada umut oluyor inşallah sende pozitif alacaksın bana umut olacaksın dualarım seninle.2017de anne olmak bize de nasip olsun.

Kızlarrr günaydın Canlarım büyük gün geldi çattı en sonunda :KK37: eşim uyanırsa inş kan vermeye gideceğiz :KK9:karmaşık duygular içerisindeyim umarım dualarımız kabul olur da buradan teker teker kucağında bebekli annelere dönüşürüz bir an evvel:anneadayı::emir_bebek::anne: siz de nolur dualarınızı eksik etmeyin,Rabbim hepimizin yüzüne gülsün inş:dua:
Amin canım amin, Rabbim hepimizin yüzüne tek tek gülsün. Haber bekleyenlere pozitif haberi almayı nasip etsin. Hamile olanlarımıza bu süreci güzel geçirtsin. Tek tek yüzümüz gülsün istiyorum. Ben senin için zamanın geldiğine inanıyorum kuzum, elinden geleni fazlasıyla yaptın:KK200: inşallah pazar sabahı pozitif haberi vereceksin bizlere:anneadayı: H husem cim senden de hayırlı haberleri bekliyoruz inşallah değerin katlanmış bir şekilde yazacaksın bize:dua: :anneadayı:hepinizi çok seviyorum kızlar:KK200: Rabbim sizlerden yana da yüzümüzü güldürsün inşallah :dua: mutluluktan ne yapacağınızı şaşırın da unutun, yazamayın buralara, biz meraktan çatlayalım yeter ki :dua::KK68:

kizlar hayirli guzel haberler alalim bugun insallah hem medesenin sonucu hemde degeri dusuk cikip bgn tekrarliycak olan bir arkadas vardi ondan :)

buarada izmirpluscim kaan bey 8haftdan sora dewam etmiyor.ilaclari kesip evet artik normal bir gebelik dediginde gebelik takibi icin merkezdeki diger doktorlara yönlendiriyor.bende refik beye dewam ediyirum su an.
refik bey benim kAAN beyden onceki doktorumdu aslinda.ilk transferimde kendisi rahatsizlandi uzun sureli raporluydu transferimi kaan bey yapmisti sora bende kaan beye dewam etmistim. cok babacan guler yuzlu pozitif bi doktor eger irenbede dewam etmek isersen tavsiye ederim :KK66:
ben irenbeye dewam etmek istedim.cunku 3yildir yollarini asindirdigim.danismasindan hemsiresine ismen tanindigim ve hassasiyetlerimi iyi bilen bi yerde ve ozellikle gecmisimi iyi bilen bir doktorla dewam etmek istedim.
Sağolasın canım, iyi oldu yazdıkların bak bilmiyordum:KK64: bazen facebook'unda doğum anından fotoğraflar paylaşıyor kaan bey, ben devam eden hastalardan sanıyordum ama dediklerini düşününce Kaan bey'in kapısında 1 tane bile hamile görmedim 7 ayım bitti onunla, doğru diyosun. Hayırlısı artık canım Refik Bey de olur tabi. Ameliyathane hemşiresi bi arkadaşım var ona da sorayım o zaman kaan bey devam etmiyosa. M medesa cım hemşire arkadaşım hep der, doğum doktorları çok iyi para kazanır ama özel gün, tatil, bayram nedir bilmezler diye, cidden öyle sanırım ama dediğin gibi sezeryan artık çoğunun işine geliyo:sinirli:

Kızlarrrr kanımı verdim geldim,artık dua etmekten başka yapacak bişey Yok:dua: aslında şu an sonucum çıkmıştır ama düşünmemeye çalışıp dayanıcam Pazar'a kadar.Rabbim herkesin gönlündekini versin,bize de en güzel Yen'i yıl hediyesini nasip etsin inş:emir_bebek: hepinize güzel dikekleriniz için,dualarınız için,yanımda olduğunuzu hissettirdiğiniz için sonsuz teşekkür ederimEn Büyük KK hepinizi tanımadığım halde çok ama çok seviyorum:KK200::KK200::KK200: kader arkadaşıyız biz,birbirimizi en iyi biz anlarız:KK19: umarım size müjdeli haber verip bir parça da olsa umut olabilirim. izmirplus izmirplus ayağını sürüdün inş peşinden geliriz yavrucum:KK37:

Kızlarrrr kanımı verdim geldim,artık dua etmekten başka yapacak bişey Yok:dua: aslında şu an sonucum çıkmıştır ama düşünmemeye çalışıp dayanıcam Pazar'a kadar.Rabbim herkesin gönlündekini versin,bize de en güzel Yen'i yıl hediyesini nasip etsin inş:emir_bebek: hepinize güzel dikekleriniz için,dualarınız için,yanımda olduğunuzu hissettirdiğiniz için sonsuz teşekkür ederimEn Büyük KK hepinizi tanımadığım halde çok ama çok seviyorum:KK200::KK200::KK200: kader arkadaşıyız biz,birbirimizi en iyi biz anlarız:KK19: umarım size müjdeli haber verip bir parça da olsa umut olabilirim. izmirplus izmirplus ayağını sürüdün inş peşinden geliriz yavrucum:KK37:

Canimmmm gece yatmadan, bu sabah da uyanir uyanmaz dua ettim senin icin H husem icin hepimiz icin. Insallah 2017 bize bebek(ler) getirsin uzun zahmetli bekleyislerimiz son bulsun saglikla kucagimiza alalim. Heyecanliyim bende cnm, once husemden pazar da senden guzel sonuclar gelsin ins.

Canimmmm gece yatmadan, bu sabah da uyanir uyanmaz dua ettim senin icin H husem icin hepimiz icin. Insallah 2017 bize bebek(ler) getirsin uzun zahmetli bekleyislerimiz son bulsun saglikla kucagimiza alalim. Heyecanliyim bende cnm, once husemden pazar da senden guzel sonuclar gelsin ins.
Ayyy canım Allah razı olsun senden de izmirplus izmirplus tan da hepinizden de:dua: ne güzel hepimiz birbirimiz için güzel şeyler diliyoruz,herkesin kalbi temiz.bu kadar anne olmak isteyen,pek çok fedakarlık yapan hiç kimse kötü olamaz zaten.umarım rabbim bu kadar temiz kalpli Melek anne adaylarının dualarını kabul edecektir H husem merak ediyoruz,bir ses verse keşke

M medesa bravo sana yaa kan verip sonucu öğrenmeden mümkün değil duramazdım :)) .inşallah iyi haberler olur.

Ayyy canım Allah razı olsun senden de izmirplus izmirplus tan da hepinizden de:dua: ne güzel hepimiz birbirimiz için güzel şeyler diliyoruz,herkesin kalbi temiz.bu kadar anne olmak isteyen,pek çok fedakarlık yapan hiç kimse kötü olamaz zaten.umarım rabbim bu kadar temiz kalpli Melek anne adaylarının dualarını kabul edecektir H husem merak ediyoruz,bir ses verse keşke
Canım aşk olsun Rabbim senden ve hepinizden de razı olsun:dua: Bizler Allah tarafından bir şekilde sınanan insanlarız, her birimizin niyeti kötü olsa herhangi bir yıkılışımızda isyan eder, vazgeçerdik... aksine bunda da bir hayır var deyip, şükredip yeniden denedik... elbet burdaki herkesin yüzü gülecek gör bak. Bugün H husem den iyi haberler duyalım, pazar da senden duyacağız inşallah. Rabbim semaya açılan bu kadar eli geri çevirmeyecektir:KK200:

Canım aşk olsun Rabbim senden ve hepinizden de razı olsun:dua: Bizler Allah tarafından bir şekilde sınanan insanlarız, her birimizin niyeti kötü olsa herhangi bir yıkılışımızda isyan eder, vazgeçerdik... aksine bunda da bir hayır var deyip, şükredip yeniden denedik... elbet burdaki herkesin yüzü gülecek gör bak. Bugün H husem den iyi haberler duyalım, pazar da senden duyacağız inşallah. Rabbim semaya açılan bu kadar eli geri çevirmeyecektir:KK200:
İnşallah güzel haberlerini alıcaz canım hissediyorum seninde pozitif olucak sonucun.içimdeki his bu gerçekten.hep aklımdasınız.Allahım hayırlısını versin inşallah

Önce hepinizden Allah razı olsun ... dualarınızı eksik etmeniz. Bugün kan değerim 145 çıktı. 14.gun oluyor artık ...Kaan bey iyi artmış dedi ilaçlara devam.Sali günü tekrar yaptır dedi. Bir zaman bu şekilde devam edicek. Inşallah sonucuda güzel olur. Gülmek ile ağlamak arası bir duygu benimkisi.

Önce hepinizden Allah razı olsun ... dualarınızı eksik etmeniz. Bugün kan değerim 145 çıktı. 14.gun oluyor artık ...Kaan bey iyi artmış dedi ilaçlara devam.Sali günü tekrar yaptır dedi. Bir zaman bu şekilde devam edicek. Inşallah sonucuda güzel olur. Gülmek ile ağlamak arası bir duygu benimkisi.
Canımmmm çok güzel yükselmiş değerin,hafi bakalım katlanarak devam etsin sağlıkla kucağına al bebeğini yüzün gülsün inş:dua:

Ayy canim yaaaa, super haber bu masallah masallah nazar degmesin:nazar::21::KK73:hep icimden degerinin katlanacagi geciyodu. Cok sevidim cnm, saglikla kucagina al ins., darisi once medesa sonra da bizlerin basina olsun :dua: ne mutlu size:halay:

Kızlar güzel güzel temennileriniz duşlarınız için tekrar tekrar teşekkür ederim.bir kaç saattir kaşıklarımda ve karnımda ağrı batma gibi bişeyler oluyor.şu ana kadar hiç belirti yoktu ama bu bir işaret olsun inşallah ,ben inim inim inlemeye razıyım yeterki yavrularım beni bırakmamış olsunlar:dua:

Kızlar güzel güzel temennileriniz duşlarınız için tekrar tekrar teşekkür ederim.bir kaç saattir kaşıklarımda ve karnımda ağrı batma gibi bişeyler oluyor.şu ana kadar hiç belirti yoktu ama bu bir işaret olsun inşallah ,ben inim inim inlemeye razıyım yeterki yavrularım beni bırakmamış olsunlar:dua:
Kızlar otomatik düzeltme saçmalıyor bazen duşlarınız değil tabiki dualarınız için teşekkür ediyorum:KK45:

Merhaba arkadaşlar. ikinci tedavide hamile kalmıştım. Sekizinci haftada kalp atışı durdu bebegin bi hafta önce kalbi yavaş atıyor demişti zaten. Kürtaj olmamak için bi ilaç verdi, dün akşam doğum sancısı gibi acı çektim, düştü bebek ama üç gün daha o ilacı kullanmam gerekiyor Napicam çok üzülüyorum. Bir sene olacak tedavi görüyorum elde var sıfır. Çok yiprandim artık tedavi olmuycam heralde. Şu anki düşüncem bu. Allahım size nasip etsin inşallah

M medesa bravo sana yaa kan verip sonucu öğrenmeden mümkün değil duramazdım :)) .inşallah iyi haberler olur.
Ah canım hiç sorma barkodla bakışıp duruyoruz ama dayanıcam az kaldı.yarın sabah Çeşme'ye giderken de barkodu evde bırakacağım böylece pazar günü eve dönene kadar bakmamayı garantilemiş olucam:KK55:

Merhaba arkadaşlar. ikinci tedavide hamile kalmıştım. Sekizinci haftada kalp atışı durdu bebegin bi hafta önce kalbi yavaş atıyor demişti zaten. Kürtaj olmamak için bi ilaç verdi, dün akşam doğum sancısı gibi acı çektim, düştü bebek ama üç gün daha o ilacı kullanmam gerekiyor Napicam çok üzülüyorum. Bir sene olacak tedavi görüyorum elde var sıfır. Çok yiprandim artık tedavi olmuycam heralde. Şu anki düşüncem bu. Allahım size nasip etsin inşallah
Ayyy canım çok üzüldüm,Allah yardımcın olsun sabır versin:dua: biraz ara ver kendini toparla daha sonra tekrar dener be bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inş:anne:

İçimizdeki hisler artık çok daha pozitif.dolayısıyla bak hepimiz sana söyledik.çünkü hissettik.şimdi yine diyoruz.bu bebiş sana tutunacak hiç bırakmayacak inşallah.

X