Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

bide aklinizda olsun bazen siz 3x1 yazidiryosunuz ama sgk karsilamiyo oyle drumlarda eczanenizden borc rica edebilirsiniz.benimki sagolsun beni hep idare etti,gunu gelince gidip yazdiriyorum tekrar
Aklımızda olsun canım. Bana da prednol için bugün aile hekimliğindeki doktor dedi ki yemeklere zerre tuz atmaman lazım prednol içiyosun dedi :KK64:

Cok saşırdım canım ya bana yazılmıyor demişti sağlık ocağı, oksapar kutusu yüz liraya alıyoruz valla, sen yazdırabilirsen bundan sonra bizse yazdıralım,

Ben 300 tl'yi 2 kere ödedim bir de nasıl aklıma gelmez? Çok kızıyorum kendime:kızgın: kuzum benim aile hekimim 3 tanesini yazdı (progestan, prednol, cyclo progynova) diğerlerini ben yazamıyorum dedi:KK64: benimkinde var bi sıkıntı o zaman... hoş kendi aile hekimim izindeymiş, yerine başkası bakıyo belki ondan yazmak istememiştir ama bilemicem
Cnm benim de aile hekimim bugün izinliymiş başka bir uzman Bile olmayan pratisyen dr yazdı ilaçlarımı.ben de transfer dönemindeki ilk yazdıkları jel iğne vs hepsini aldım 300 e.sonra hem buradaki bir arkadaş hem de eczacı dedi yazdırabilirsin diye .ben vagifem,crinone,climara dört,oksapar iğne,prolout iğne,progestan yazdırdım hem de ikişer kutu ve prolout 10 kutu:KK76: prednol da dedem yazardı ama unuttum neyse ondan elimde var zaten. Acaba ilk yumurta toplama aşamalarında iğnelere de binlerce lira verdik onları da yazabiliyorlar mıydı ki? Ama sanırım transferden sonrakiler yazılıyormuş öncekiler değil.bilsem ilk transferde de yazdırırdım ne bileyim

Cnm benim de aile hekimim bugün izinliymiş başka bir uzman Bile olmayan pratisyen dr yazdı ilaçlarımı.ben de transfer dönemindeki ilk yazdıkları jel iğne vs hepsini aldım 300 e.sonra hem buradaki bir arkadaş hem de eczacı dedi yazdırabilirsin diye .ben vagifem,crinone,climara dört,oksapar iğne,prolout iğne,progestan yazdırdım hem de ikişer kutu ve prolout 10 kutu:KK76: prednol da dedem yazardı ama unuttum neyse ondan elimde var zaten. Acaba ilk yumurta toplama aşamalarında iğnelere de binlerce lira verdik onları da yazabiliyorlar mıydı ki? Ama sanırım transferden sonrakiler yazılıyormuş öncekiler değil.bilsem ilk transferde de yazdırırdım ne bileyim
Oh oh valla maşallah:KK200: ne mutlu canım hem de 1'er değil kaçar kutu yazmışlar. Sanırım biraz da merhametlerine bağlıyız bu konuda:110:

Aklımızda olsun canım. Bana da prednol için bugün aile hekimliğindeki doktor dedi ki yemeklere zerre tuz atmaman lazım prednol içiyosun dedi :KK64:
Ya evet prednol ile ilgili böyle bişey okudum fakat neden hiç dr,hemşire yada eczacı uyarmadı ki bizi hayret bişey.ben yine de tuz tüketiyorum çok ciddi bir zararı olur mu ki?

Oh oh valla maşallah:KK200: ne mutlu canım hem de 1'er değil kaçar kutu yazmışlar. Sanırım biraz da merhametlerine bağlıyız bu konuda:110:
Amaaann nazar değildim ya:nazar: eczacım herşeyi ikişer kutu yazdırmıştı ama hain doktor birer kutu yazmış .eşim aldı geldi şimdi birer kutu vermiş sadece prolout iğne 10 tane ama o da normalde de ucuz zaten.neyse Allah ilaçların devamını kullanmayı nasip etsin de tekrar gider yazdırırım:KK76:

Cok saşırdım canım ya bana yazılmıyor demişti sağlık ocağı, oksapar kutusu yüz liraya alıyoruz valla, sen yazdırabilirsen bundan sonra bizse yazdıralım,
Ben yazdırdım işte aldı geldi eşim.söyleyeyim size birer kutu crinone jel,vagifem,oksapar iğne,Protestan,climara fort flaster ve 10 kutu prolout için toplam 57 tl Ödemiş :halay:

valla neyle alakali tam bilemiyorum.ben transfer sorasi tum ilaclari saglikocaginda yazdirdim.sizde yazamam dediklerinde sebebini sorun derim.
prednol evet kortizonlu ilac oldugu icin tuz tuketimine dikkat etmek lazim ama ben sifir kullanmadim.ekstra tuzlar atmamaya calistim.
birde oksapari bulmakta zorlaniyodu benim eczane cleksan onerdiler ozmn kaan beye sormustum.hala cleksan devam ediyirum.gunde 2 yazdirirsaniz kan sulandiriciyi 2 kutu alabiliyosunuz :KK66:

Ahhh canım yeter ki gebeliğim oluşsun da ben onu parayla almaya da razıyım.bunca para harcadık bu yavrular için biraz daha harcarız napalım :anne:

aynen canim insallah rabbim nasip etsinde.sizi cok iyi anliyorum benimde biten ilaclari yazdirmaya korkuyodum degerim artsinda gider haftasonu parayla alirim diyodum.insallah sirayla hepinizden guzel haberler alalim :)

Slm cnm menapozdayken amh in 1e dusmesi gayet normal tatlim, onemli olan ilk degerin ki 3.14 cok cok iyi bir deger supersin :KK9::super: Hmm tek igne vermis zaten yumoslar asiri baskilanmaycaktir, insallah sonraki yumurta gelistirici igne ya da ilaclarla yumoslar buyur cnm. Yalniz sen dr.a sormadan incir kuru yapma, burdan bazilari kistleri buyuttugunu yazmisti. Ama arisutu+bal+poleni kaan bey onerdi zaten, bende test ettim kisti buyutmuyo cnm. Benim maalesef 2 negatifim var, 3.denemem olacak allahin izniyle. 2 dondurulmus embriyom var, menapozdayim su an. 4. igneyi yaptirdim gectigimiz cumartesi, bugun randevum var 16.20de. Bakalim belki transfer hazirligina baslariz ya da 1 ay daha menapoza devam ederiz.
Canım sen arısütü bal polen olarak hangi öarkayı kullanıyorsun hangisi daha iyi bir bilgin var mı?

Ya evet prednol ile ilgili böyle bişey okudum fakat neden hiç dr,hemşire yada eczacı uyarmadı ki bizi hayret bişey.ben yine de tuz tüketiyorum çok ciddi bir zararı olur mu ki?
Valla ben de tüketiyorum canım hiç tuzsuz da yiyemem ki... sorma, aile hekimi uyarmasa bilmiyordum ben de. İrenbe'den uyaran olsaydı, bari şimdiye kadar biraz yoluna sokmaya çalışırdım.:sinirli: neyse artık zararın neresinden dönersek kar sayıcaz.ilaçları da olsun kuzum 1'er kutu da olsa almışsın ya, idare eder bir süre. Sonra bidaha yazdırırsın. :KK200:

M medesa @alinnaa ve diğer kızçelerim:KK200:
Pazartesi aile hekimliğine kan verdim, sonucu anca bugün çıktı, devlet hastanesi 1 saate halletti sonucu şükür. Doktor da çok tatlı bir kadındı, S sametuche senin şansına denk gelmemiş demek kuzum. Gününe göre beta hcg sonuçlarımı yazıyorum.
24.12.2016 - 334
26.12.2016 - 771
28.12.2016 - 1581
Hala benimle veya benimleler :anne: İrenbe'yi de aradım, 9 Ocak'ta randevu verdiler:KK15:
Canim cok şükür :dua:maşallah değerlerin güzel artmiş 9 ocakta güzel haberlerini bekliyoruz :anneadayı::anne:

Günaydın kızlar bugün 9.günüm ve hala ne bir belirti ne bir his:KK12: acaba ilk transfer anında tutmama ihtimali olur mu? Çünkü ben o ilk andan,odaya getirildiğimden beri hep hissizim.çok korkuyor ve üzülüyorum dualarınızı eksik etmeyin:dua:

Günaydın kızlar bugün 9.günüm ve hala ne bir belirti ne bir his:KK12: acaba ilk transfer anında tutmama ihtimali olur mu? Çünkü ben o ilk andan,odaya getirildiğimden beri hep hissizim.çok korkuyor ve üzülüyorum dualarınızı eksik etmeyin:dua:

canim lutfen kendi kendini strese skntiya sokma daha oncede soyledim nasipse gebeligin ilerleyen donemlerinde de bi belirtin olmayabilir. biizm bilincaltimizda hamilelik kusulan, bayilan, tansiyon dusen bi surec ve sanki oyle yasanmasi gerekiyi gibi geliyo :) cok az kaldi ins senden de guzel haberler alicaz

Canım bu tamamen önceki transferinde çok olumlu hissedip, negatif haber almanla alakalı. Ben başka şekilde yorumlayamıyorum bu düşünceni. Bende hala belirti yok ki... iğne vuruldukça kasıklarım ağrıyor ve göğüslerim ağrıyor, inan başka belirtim yok. Sen de arama bişeyler, çünkü düşündükçe kendine stres yapıyorsun:110:

X