Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Canım bu tamamen önceki transferinde çok olumlu hissedip, negatif haber almanla alakalı. Ben başka şekilde yorumlayamıyorum bu düşünceni. Bende hala belirti yok ki... iğne vuruldukça kasıklarım ağrıyor ve göğüslerim ağrıyor, inan başka belirtim yok. Sen de arama bişeyler, çünkü düşündükçe kendine stres yapıyorsun:110:
Haklısın cnm stres yapıyorum biliyorum ama elimde değil.olacak şey değil ama ya regli belirtisi gibi bir belirti bile Yok,hiç bişey Yok sıfır.sadece iğneden sonra ağrım oluyor ama o da iğneyle ilgili sanırım.sanki hiç transfer yapılmamış gibiyim ne bir his ne bir duygu hiç bişey Yok.sizi de sıktımsa kusura bakmayın ama zaman daraldıkça vesvese yapıp duruyor insan.beklemek çok zor,yarın kan vericem ama Pazar'a kadar beklemek daha zor olacak offff:sinirli:

Canım sen arısütü bal polen olarak hangi öarkayı kullanıyorsun hangisi daha iyi bir bilgin var mı?

gulfeda gulfeda ve S sametuche kizlar 1-2 gundur islerim epey yogundu kizlar yeni yazabiliyorum. benim dedemin koyde ari kovanlari vardi, babam bal ve polen getirdi sagolsun, esimin bir arkadasindan da arisutu aldik, karistirmadan her birinden biraz alip yedim. Ama burda atinparmagin karismin iyi oldugunu yazan, yararini gorenler tavsiye edeneler coktu. bende bulamasaydin altinparmagin karisimini alacaktim.

Arkadaşlar merhaba,büyük güne az kaldı yarın kan vericem :KK17:acaba sağlık ocağında verince barkot veriyorlar mı daha sonra internetten baksam sonuca?

Arkadaşlar merhaba,büyük güne az kaldı yarın kan vericem :KK17:acaba sağlık ocağında verince barkot veriyorlar mı daha sonra internetten baksam sonuca?

Medesacim buyuk gune saatler kaldiiii ay ne guzel insallah mutlu habere az kalmistir. Cok heyecanli, umarim yavrularina kavustugun gun olsun omur boyu unutmazsin:KK66: bizim saglik ocagi vermiyo cnm barkot, belki daha teknolojik saglik ocaklarinda vardir boyle bir hizmet. Ama emin degilsen baska bir merkezde ver bence. Barkotu da bize gonder biz bakalim cnm sana soylemeyiz:KK66: cok merak ediyorummmm. Bende yarin kan vercem rutin tahliller onlar duzgun cikarsa rahim kalinlastirmaya baslanacak. Ama benim icimde hiiic heyecan umut yok, sadece korku:KK43: sende umut olursun insallah bizlere...

Ahhh be canım benim de senin gibi hiç heyecan ve umudum yok çok üzülüyorum bu duruma.hatta bugün Semra kahramanı araştırdım,istAnbula uçak bileti bile baktım.inş ben yanılıyorumdur ama çok hissiz ve umutsuzum bu defa. Umuyorum inşallah rabbim pazar günü dizlere müjdeli haber vermemi nasip eder:dua: eşime de bana da en güzel Yen'i yıl hediyesi olsun yavrularımız:anneadayı::emir_bebek: artık sona yaklaştık bakalım Allah inş duşlarımı kabul eder:dua: senin de inş sonuçların iyi çıksın da siz de başlayın heyecanlı serüvene:KK200: Rabbim herkese gönlündekini nasip etsin:dua:

Bu arada bilen cevap verebilirse sevinirim izmirplus izmirplus mesela Sana sorsam.oksapar bir gün sağ bir gün sol kullanıyoruz ya ben hatırlayamadım dün de bugün de sağ yaptım,yaptıktan sonra hatırladım:kızgın: bişey olur mu ki?

Bu arada bilen cevap verebilirse sevinirim izmirplus izmirplus mesela Sana sorsam.oksapar bir gün sağ bir gün sol kullanıyoruz ya ben hatırlayamadım dün de bugün de sağ yaptım,yaptıktan sonra hatırladım:kızgın: bişey olur mu ki?
Kuzum öncelikle tereddütün endişen beni asla sıkmaz, seni çok iyi anlıyorum. Elimden geldiği kadar rahatlamanı istiyorum, ondan diretiyorum ben de aşk olsun. İstemem mi senle 1'er hafta arayla doğurmayı veya yan yana odalarda aynı gün doğurmayı belli mi olur? :KK200: Sağlık ocağında bana barkod vermediler, ayrıca 2 gün sonra sonuç çıkacak dediler:işsiz:cidden pazartesi kan verdim, çarşamba sonuç aldım. Ki biliyosun çarşamba devlet hastanesine gittim 1 saat içinde sonucumu verdiler:KK48: iğne için de kaan bey söylemiş ama farketmiyo kuzum, ben bi ara devamlı soldan vurduyodum eşime, sağ çok acıyodu, bu ara da hep sağdan vuruyo sol artık morarmaya başladı, bazen göbek altından vuruyo farketmiyo kuzum. Bana bi sağ bi sol demediler. Göbek deliğini merkez al, 3 parmak sağına soluna aşağısına vurabilirsiniz dediler. Öyle yapıyoruz :olamaz: sen nasılsın bitanem?

gulfeda gulfeda ve S sametuche kizlar 1-2 gundur islerim epey yogundu kizlar yeni yazabiliyorum. benim dedemin koyde ari kovanlari vardi, babam bal ve polen getirdi sagolsun, esimin bir arkadasindan da arisutu aldik, karistirmadan her birinden biraz alip yedim. Ama burda atinparmagin karismin iyi oldugunu yazan, yararini gorenler tavsiye edeneler coktu. bende bulamasaydin altinparmagin karisimini alacaktim.
Altınparmak mı balpatmak apitera mı? Ben ilk kaan beyin dediği arko royal i aldım. Sonra fiyat olarak daha uygun balparmak apiterayı aldım ama ne kadar iyi bilmiyorum tadı cok tatlı bu arada yemesi bana zor geldi

Kuzum öncelikle tereddütün endişen beni asla sıkmaz, seni çok iyi anlıyorum. Elimden geldiği kadar rahatlamanı istiyorum, ondan diretiyorum ben de aşk olsun. İstemem mi senle 1'er hafta arayla doğurmayı veya yan yana odalarda aynı gün doğurmayı belli mi olur? :KK200: Sağlık ocağında bana barkod vermediler, ayrıca 2 gün sonra sonuç çıkacak dediler:işsiz:cidden pazartesi kan verdim, çarşamba sonuç aldım. Ki biliyosun çarşamba devlet hastanesine gittim 1 saat içinde sonucumu verdiler:KK48: iğne için de kaan bey söylemiş ama farketmiyo kuzum, ben bi ara devamlı soldan vurduyodum eşime, sağ çok acıyodu, bu ara da hep sağdan vuruyo sol artık morarmaya başladı, bazen göbek altından vuruyo farketmiyo kuzum. Bana bi sağ bi sol demediler. Göbek deliğini merkez al, 3 parmak sağına soluna aşağısına vurabilirsiniz dediler. Öyle yapıyoruz :olamaz: sen nasılsın bitanem?
Heyecanlıyım valla nasıl olayım canım,içimde deli sorular.bir gülüp bir ağlıyorum ruh halim perişan.sabah soracağım sağlık ocağına olmazsa bir hastaneye gidicez.göztepede oturuyoruz da yakında hastane Yok neyse ne de olsa pazar günü bakacağım sonuca rahat rahat gidip hastanede vereyim. inş allah dualarımızı kabul eder:dua:

Altınparmak mı balpatmak apitera mı? Ben ilk kaan beyin dediği arko royal i aldım. Sonra fiyat olarak daha uygun balparmak apiterayı aldım ama ne kadar iyi bilmiyorum tadı cok tatlı bu arada yemesi bana zor geldi

Balparmak cnm altinparmagi uydurmusum resmen oyle bi marka yok zaten birkac gundur uykusuzum sacmalamaya baslamisim

Heyecanlıyım valla nasıl olayım canım,içimde deli sorular.bir gülüp bir ağlıyorum ruh halim perişan.sabah soracağım sağlık ocağına olmazsa bir hastaneye gidicez.göztepede oturuyoruz da yakında hastane Yok neyse ne de olsa pazar günü bakacağım sonuca rahat rahat gidip hastanede vereyim. inş allah dualarımızı kabul eder:dua:

Ay kiyamam yaaa bende ayniydim uyuyamamistim hic son gece. Medesacim olumlu dusunelim cnm yaa kendini de yavrularini da strese sokma cnm ya. izmirplus izmirplus sen nasil inandin tatlim olacagina nasil boyle pozitif motive ettin kendini?

İnşallah kuzum amin:dua: karataş hastanesine gidebilirsin veya irenbe'ye git en olmadı yavrucum. Ama yarın vaktin varsa konaktaki doğum hastanesine de gidebilirsin :KK200:

Ay kiyamam yaaa bende ayniydim uyuyamamistim hic son gece. Medesacim olumlu dusunelim cnm yaa kendini de yavrularini da strese sokma cnm ya. izmirplus izmirplus sen nasil inandin tatlim olacagina nasil boyle pozitif motive ettin kendini?
Canım bana ilkinde hasta psikolojisine girme dediler diye aşırı derecede hassas davranmadım, yine dikkat etmeye çalıştım ama mesela ilk 3 gün en azından yatsam iyi olurdu, ben sadece transfer günü yattım. Bir de taze transferdi ya, belliydi olmayacağı hani resmen ilkinde denektim, kaan da surat yoktu yüzüme bakacak. Kiminde taze embriyo işe yarıyo sende işe yaramadı dedi:sinirli: dondurulmuş embriyo transferlerinde şans hep daha yüksek... neyse hayırlısı böyleymiş. Ben de birçok arkadaşım gibi 2.transfer için aşırı derecede şüpheliydim, hatta ertelemeyi bile düşündüm. Eşim karşı çıktı. Transfere giderken bile moralsiz gittim, giderken bile diyorum ki bu sefer evde yatayım dışarı çıkmayayım ki bari elimden geleni yaptım, bu sefer yattım olmayacağı varmış derim diye diye gittim, su bile içmedim, idrara sıkışık gitmedim o kadar sıfırdım yani ama ne bileyim transferden sonra o ümit, heyecan geldi içime, transfer esnasında ekrana bakınca, doktorun embriyoyu yerleştirme anını görünce bütün negatif düşünceler gitti, gözlerim yaşardı...1 gün sonra çok hastalandım ya, hep korktum ama inancımı da bir daha yitirmedim. Ayrıca annem de bana ve abime hamile kaldığında hep çok hastalanmış aynı ben gibi yataklık olmuş, ben de transferden 1 gün sonra hastalandım ya, anneme çekmişim sanırım... ümitlenmeyeyim diye bana bişey dememişler ama annem de anlamış, kayınvalidem de,ikisi benden gizli gizli kesin hamile diye konuşmuşlar hep:KK48: ben de transferden sonra inandım bu sefer olacağına. 8.gün idrar testim negatif çıkmasına rağmen inandım, hiç moralimi bozmadım:kahve:Ama söyleyeyim zerre belirtim olmadı benim de:KK200:

Canım ben ilkinde çok pozitif ,çok heyecanlı ve umutluydum,3 çocuğumun da içimde olduğuna emindim sonra sonuç negatif çıkınca yıkıldım.çok ağladım,kendimi suçladım.sanırım bu sefer öyle perişan olmamak için kendimi hep kötüye hazırlıyorum ki iyi çıkarsa sürpriz olsun.kötü çıkarsa da diğerindeki gibi çakılmayayım diye.ama Kaan beye de yazdım bu belirtisiz ve hissiz halimi,o da kan tahlili dışında hiç bir belirtiyle anlaşılmaz tutup tutmadığı embriyoların demiş bu Bile umutlandırdı beni:dua: eşim de diyor ben söyleyince inanmıyorsun doktor söyleyince inanıyorsun :eek:

İnşallah kuzum amin:dua: karataş hastanesine gidebilirsin veya irenbe'ye git en olmadı yavrucum. Ama yarın vaktin varsa konaktaki doğum hastanesine de gidebilirsin :KK200:
Vakit konusunda sıkıntım Yok cnm.irenbeye gitmek istemiyorum ne bileyim onlar benden önce öğrensin istemiyorum sanırım hem de boş bulunup ararlarsa yarın ,ben pazar günü öğrenmek istiyorum ya terslik olmasın.olmazsa Yeşilyurt hastanesi yada karataşa giderim .hatta karataşı hatırlatman iyi oldu.nasip olursa ben doğumu da orda yapıcam sanırım.aslında hastane iyi mi kötü mü bilmiyorum ama çooook güvendiğim ve mutlaka doğumumu yaptırmasını istediğim doktorum orayla anlaşmalı.oraya gidersem uğurlu gelir belki :anneadayı::KK200:

Vakit konusunda sıkıntım Yok cnm.irenbeye gitmek istemiyorum ne bileyim onlar benden önce öğrensin istemiyorum sanırım hem de boş bulunup ararlarsa yarın ,ben pazar günü öğrenmek istiyorum ya terslik olmasın.olmazsa Yeşilyurt hastanesi yada karataşa giderim .hatta karataşı hatırlatman iyi oldu.nasip olursa ben doğumu da orda yapıcam sanırım.aslında hastane iyi mi kötü mü bilmiyorum ama çooook güvendiğim ve mutlaka doğumumu yaptırmasını istediğim doktorum orayla anlaşmalı.oraya gidersem uğurlu gelir belki :anneadayı::KK200:
Ayy ya gördün mü bak Allah söyletti :KK200: inşallah olacak canım benim inşallah :dua: ne bileyim göztepede oturuyorum deyince en yakın aklıma karataş geldi ama yeşilyurtta olabilir, konak da olur sen istesiğine git canım. İrenbeden kesin ararlar haklısın:işsiz: güvendiğin doktor kim canım? Bu arada benim de Kaan Bey'den başka tanıdığım kadın doğumcu yok, Allah nasip eder de o günlere gelirsem Kaan Bey'le devam ederim diyodum ama ne bileyim var mı tavsiye edebileceğiniz doktorlar?:KK64:

kizlar hayirli guzel haberler alalim bugun insallah hem medesenin sonucu hemde degeri dusuk cikip bgn tekrarliycak olan bir arkadas vardi ondan :)

buarada izmirpluscim kaan bey 8haftdan sora dewam etmiyor.ilaclari kesip evet artik normal bir gebelik dediginde gebelik takibi icin merkezdeki diger doktorlara yönlendiriyor.bende refik beye dewam ediyirum su an.
refik bey benim kAAN beyden onceki doktorumdu aslinda.ilk transferimde kendisi rahatsizlandi uzun sureli raporluydu transferimi kaan bey yapmisti sora bende kaan beye dewam etmistim. cok babacan guler yuzlu pozitif bi doktor eger irenbede dewam etmek isersen tavsiye ederim :KK66:
ben irenbeye dewam etmek istedim.cunku 3yildir yollarini asindirdigim.danismasindan hemsiresine ismen tanindigim ve hassasiyetlerimi iyi bilen bi yerde ve ozellikle gecmisimi iyi bilen bir doktorla dewam etmek istedim.

Kızlarrr günaydın Canlarım büyük gün geldi çattı en sonunda :KK37: eşim uyanırsa inş kan vermeye gideceğiz :KK9:karmaşık duygular içerisindeyim umarım dualarımız kabul olur da buradan teker teker kucağında bebekli annelere dönüşürüz bir an evvel:anneadayı::emir_bebek::anne: siz de nolur dualarınızı eksik etmeyin,Rabbim hepimizin yüzüne gülsün inş:dua:

kizlar hayirli guzel haberler alalim bugun insallah hem medesenin sonucu hemde degeri dusuk cikip bgn tekrarliycak olan bir arkadas vardi ondan :)

buarada izmirpluscim kaan bey 8haftdan sora dewam etmiyor.ilaclari kesip evet artik normal bir gebelik dediginde gebelik takibi icin merkezdeki diger doktorlara yönlendiriyor.bende refik beye dewam ediyirum su an.
refik bey benim kAAN beyden onceki doktorumdu aslinda.ilk transferimde kendisi rahatsizlandi uzun sureli raporluydu transferimi kaan bey yapmisti sora bende kaan beye dewam etmistim. cok babacan guler yuzlu pozitif bi doktor eger irenbede dewam etmek isersen tavsiye ederim :KK66:
ben irenbeye dewam etmek istedim.cunku 3yildir yollarini asindirdigim.danismasindan hemsiresine ismen tanindigim ve hassasiyetlerimi iyi bilen bi yerde ve ozellikle gecmisimi iyi bilen bir doktorla dewam etmek istedim.
Amin cnm inşallah:dua: ama ben bugün kan verecek olmama rağmen pazar günü öğreneceğim sonucu onun için sizi de azcık daha bekleteceğim kusura bakmayın ama Yen'i yıldı coşkuydu kutlamaydı derken vakit hemencik geçiverir :KK50: diğer kan verecek arkadaşımız da H husem umutluyum ondan hayırlı haberlerle gelir o da inş:dua:

X