Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Kızlar güzel güzel temennileriniz duşlarınız için tekrar tekrar teşekkür ederim.bir kaç saattir kaşıklarımda ve karnımda ağrı batma gibi bişeyler oluyor.şu ana kadar hiç belirti yoktu ama bu bir işaret olsun inşallah ,ben inim inim inlemeye razıyım yeterki yavrularım beni bırakmamış olsunlar:dua:

Yaa daha da heyecanladim bak simdi. Ins.cnm ya guzel haberleri devam ettir ins.tatlim kalbimiz seninle:KK200::dua::dua::dua:

Ayyy canım Allah razı olsun senden de izmirplus izmirplus tan da hepinizden de:dua: ne güzel hepimiz birbirimiz için güzel şeyler diliyoruz,herkesin kalbi temiz.bu kadar anne olmak isteyen,pek çok fedakarlık yapan hiç kimse kötü olamaz zaten.umarım rabbim bu kadar temiz kalpli Melek anne adaylarının dualarını kabul edecektir @husem merak ediyoruz,bir ses verse keşke
Ben olsam meraktan çatlardım cnm, ben test günüme kadar en az 5 tane idrar testi yapmıştım .Senden daha çok meraktayız şuan  :eek:

Merhaba arkadaşlar. ikinci tedavide hamile kalmıştım. Sekizinci haftada kalp atışı durdu bebegin bi hafta önce kalbi yavaş atıyor demişti zaten. Kürtaj olmamak için bi ilaç verdi, dün akşam doğum sancısı gibi acı çektim, düştü bebek ama üç gün daha o ilacı kullanmam gerekiyor Napicam çok üzülüyorum. Bir sene olacak tedavi görüyorum elde var sıfır. Çok yiprandim artık tedavi olmuycam heralde. Şu anki düşüncem bu. Allahım size nasip etsin inşallah

Ahh canim benim cok cok uzuldum tatlim keske elden bisey gelse... zaman en iyi ilac olur sanirim. Kendini dinlendir cnm tedavi falan dusunme su an kendini toparlamaya calis cok zor seyler yasadiklarin. Allah sabir veriyo cnm ins.

Ben olsam meraktan çatlardım cnm, ben test günüme kadar en az 5 tane idrar testi yapmıştım .Senden daha çok meraktayız şuan  :eek:
Ahhhh canım ahhhh heyecanlı olmaz mıyım hele ki ben ikizler burcuyum,tez canlıyımdır içim içime sığmaz ve çooook sabırsızımdır normalde.ama işte Allah korusun ama kötü ihtimali de göz önünde bulundurarak bir gün daha sabredeceğim.yeni yıla umutlarla gireyim müşterilerimi Güleryüz'le uğurlaysyım sonra koşa koşa eve gelip sonuca bakacağım :halay:

Önce hepinizden Allah razı olsun ... dualarınızı eksik etmeniz. Bugün kan değerim 145 çıktı. 14.gun oluyor artık ...Kaan bey iyi artmış dedi ilaçlara devam.Sali günü tekrar yaptır dedi. Bir zaman bu şekilde devam edicek. Inşallah sonucuda güzel olur. Gülmek ile ağlamak arası bir duygu benimkisi.
Ama biz sana demedik mi kuzum:KK200: Bak boşuna üzdün kendini, daha da yükselecek inşallah :dua: şu an tüylerim diken diken oldu mutluluktan, kendi haberimi duymuş gibi gözlerim doldu canım:anne:direnecek o minik/ler inşallah! :emir_bebek:Çok güçlü olacaklar annesi:anne::KK200:

Biliyorum canım güzelliğinizi yanımda olduğunuzu hep hissediyorum :KK200: bu zor günleri hep beraber aşacağız ve başkalarına umut olacağız inş:dua: rabbim Şoray'la hepimizin yüzünü güldürecek inş:emir_bebek:
Sende canım benim artık, vallahi güzel haberi verme sırası sende, kara bulutlar gitti, zerre olumsuz bişey düşünmüyorum bebeğim olacak inşallah:dua:

Merhaba arkadaşlar. ikinci tedavide hamile kalmıştım. Sekizinci haftada kalp atışı durdu bebegin bi hafta önce kalbi yavaş atıyor demişti zaten. Kürtaj olmamak için bi ilaç verdi, dün akşam doğum sancısı gibi acı çektim, düştü bebek ama üç gün daha o ilacı kullanmam gerekiyor Napicam çok üzülüyorum. Bir sene olacak tedavi görüyorum elde var sıfır. Çok yiprandim artık tedavi olmuycam heralde. Şu anki düşüncem bu. Allahım size nasip etsin inşallah
Canım kahroldum inan :110: insan neye sevinip neye üzüleceğini şaşırıyo...Bir yandan mutlulukla benek haberi alıyosun, diğer yandan var olan bebeğin kaybını yaşıyosun. Hamile kalsan ne olacak ki, sonra yüreğinde hep korku, hep endişe... sağlıkla ilerleyecek miyim diye? İnan çok üzüldüm sana. benim de içime korku oturdu... Rabbim bir an evvel toparlanmanı nasip etsin, sonra tekrar kalk ayağa ve devam et...

Çok üzüldüm arkadaşım.ben ilk tedavide aynı şeyleri yaşadım.birden bire herşey tersine dönüyor, anlıyorum seni.ben sonrasında senin gibi yıkılmıştım.ama sonra çok araştırma yaptım ve gördüm ki benim durumumda hatta benden daha çok zor durumda olan arkadaşlar vardı.kürtaj olduğum hastanede daha zor vakalar da gördüm.bunlara katlanan insanlar, yaşayan insanlar var ben yanlız değilim dedim.bunu allah bana verdiyse vardır bie bildiği dedim.lütfen yılma ben beşinciyi düşünüyorum her seferinde vazgeçiyorum ama bu bir gün sürüyor.sonra yola devam.hayırlısıyla biz de kavuşacaz kuzularımıza.

Kızlarrrrr günaydın iyi seneler:KK37: hepimizin dileklerinin gerçek olduğu musmutlu bir yıl olsun inşallah:KK6::KK8::KK68: 2017 de hepimiz sırayla anne olup yavrularımızı kucağımıza alalım inşallah :KK50:veeeee inşallah Yen'i yılın ilk güzel haberini dize yarın ben verebilirim umuyorum :dua: hepinize seviyorum çok keyifli bir yıl olsun inş:KK200::deli:

Kizlar herkese mutlu yillar, hepimize yeni yilda saglikli hayirli yavrular diliyorum. Opucukler:KK200::KK15: M medesa cim sonucu ogrenince bizi unutma tatlim. Heyecanla bekliyoruz guzel haberle baslayalim yeni yila ins.:dua: :dua: herkes hamile haberi versin:halay::KK76:

Kizlar herkese mutlu yillar, hepimize yeni yilda saglikli hayirli yavrular diliyorum. Opucukler:KK200::KK15: M medesa cim sonucu ogrenince bizi unutma tatlim. Heyecanla bekliyoruz guzel haberle baslayalim yeni yila ins.:dua: :dua: herkes hamile haberi versin:halay::KK76:
İnşallah canım inşallah güzel haberler verebiliriz birbirimize :dua: kasıklarımda dünden beri ağrı var inş regli değil de bebişlerdir:anneadayı::KK200:

Tüm dileklerinize içtenlikle katılıyorum kızlar :dua: Kim neyin hasretindeyse Rabbim herkesi ona kavuştursun:dua: evlat arayana evlat, iş arayana iş, ev isteyene ev, kim ne hasretindeyse... 2017'ye güzel haberlerle uyanalım inşallah :anneadayı: Bu sene çok güzel geçsin, kucaklarımızda evlatlarımızı görelim, tedavide olan arkadaşlarımın da bu süreci sorunsuz devam etsin, onlar da mutlu sona gelsin inşalllaaaaahhhh :dua::KK200: hepinize çok güzel yıl/yıllar diliyorum:KK37:

Yılın ilk günaydını benden gelsin kızlar :dondurma: gönlümüzdeki tüm dileklerin gerçek olduğu bir yıl olsun inş:KK200:sabah erkenden uyandım heyecandan uyuyamıyorum:KK17: müşteriler de uyanıp bir an evvel çıksalar da ben de hemen evime gidebilsem keşke:dua: meraktan ölüyoruz,inş müjdeli haber verebilirim size :anneadayı::emir_bebek:

Yılın ilk günaydını benden gelsin kızlar :dondurma: gönlümüzdeki tüm dileklerin gerçek olduğu bir yıl olsun inş:KK200:sabah erkenden uyandım heyecandan uyuyamıyorum:KK17: müşteriler de uyanıp bir an evvel çıksalar da ben de hemen evime gidebilsem keşke:dua: meraktan ölüyoruz,inş müjdeli haber verebilirim size :anneadayı::emir_bebek:

Ikinci gunaydin da benden:KK48: bu yil ennn guzel en mutlu yil olsun ins.:anneadayı::anne::emir_bebek:medesacim senden bildirim gelince sonucu ogrendin diye dusunup buraya nasil heyecanla girdim bilemezsin. Guzel haberlerini bekliyoruz tatlim:KK36: :KK37:

Ikinci gunaydin da benden:KK48: bu yil ennn guzel en mutlu yil olsun ins.:anneadayı::anne::emir_bebek:medesacim senden bildirim gelince sonucu ogrendin diye dusunup buraya nasil heyecanla girdim bilemezsin. Guzel haberlerini bekliyoruz tatlim:KK36: :KK37:
Günaydın kızlaarrr:KK200:Ben de heyecandan öldüm alinnaa alinnaa 'mm :KK45: M medesa nın yazdığını görünce titremeye başladım:KK37: müşteri velinimettir derler ama yeter bu kadar bence de gitsinler artık:KK48: sen de evine dön kuzum hayırlı haberlerini bekliyoruz:KK15:

X