Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Ahahaha Canlarım ya ne tatlısınız siz öyle alinnaa alinnaa izmirplus izmirplus :KK37: valla daha hiç kimse uyanmadı:KK62: sabırsızlıkla bekliyorum :rolleyes: öğleden sonrayı bulacak bizim öğrenmemiz:mad: biraz gürültü mü yapsam napsam acaba:KK71: iki gündür karnımda ve kasıklarımda ağrı,kramp var.inş regli değil de bebişlerimin belirtisidir :dua: sonuç pozitif çıkarsa bugün hemen yeniden kan verip değerime bakacağım :KK76::halay:

Bu arada test günüm Cumaydı fakat bakmadım ya beni hiç irenbeden de arayıp sormadılar.takip edip ilgilenmeleri gerekmez mi? Transferi yaptık hadi güle güle mi yani :KK64:küstüm:KK42:
Benim de cumaydı, cumartesiye erteledim ya, beni de hiç aramadılar yavrum. Bence de takip edip aramaları lazım bugün kan verdiniz mi? Sonucu aldınız mı? vs. diye ama cumartesileri ekstra yoğun oluyorlar ya, belki ondandır canım:KK200:

Bu arada test günüm Cumaydı fakat bakmadım ya beni hiç irenbeden de arayıp sormadılar.takip edip ilgilenmeleri gerekmez mi? Transferi yaptık hadi güle güle mi yani :KK64:küstüm:KK42:

Valla takip konusunda sinifta kalirlar. Ben her seferinde kendi durumumla ilgili hatirlatma yapiyorum. Cuma gunu tahlil sonuclarimi gosterdim kaan beye. Hemen rahim kalinlastirmaya basliyoruz dedi hemsireye ilaclari yazdirmaya basladi. Benim de rahim duvari cok hassas hemen cevap veriyo cabuk kalinlasiyo 2.denemede 14mm olmus iptal olmustu. Hatirlattim o zaman dusuk dozlar yazdirdi. E soylemesem yine ayni durumu yasayacam. Oyle hassasiyetleri yok cnm hic bekleme ama bosver biz zaten gozlerimiz 4 degil 8 aciyoruz onemli olan sonuc.

Benim de cumaydı, cumartesiye erteledim ya, beni de hiç aramadılar yavrum. Bence de takip edip aramaları lazım bugün kan verdiniz mi? Sonucu aldınız mı? vs. diye ama cumartesileri ekstra yoğun oluyorlar ya, belki ondandır canım:KK200:
Neyse inş hamiş haberimi alırsam küslüğümü unutur hemen barışırım✌

Çok sağolun yola çıktık gidiyoruz evimize hazdı hayırlısı inş:dua: bu arada az evvel otelden çıkmadan ilginç bişey oldu.7 yıl önceki evimizi taşırkenli bir harç vardı içinde yastık çarşaf havlu vs.onu otele götürmüştük orda lazım olur diye.7 yıl sonra ilk kez açtım ve içinden çıkAn bir sürpriz beni gözyaşlarına boğdu.bir hediye paketi açtım içinde erken bebek için bir kıyafet.demek birine almışım ama verememişim yıllar sonra böyle karşıma çıkması bir işarettir umarım:emir_bebek:

Kızlarrr çok üzgünüm inanmakta zorlanıyorum ama maalesef negatif.çok ağlıyorum inanılmaz mutsuz ve Yorgun'um şu anda.bu sefer bunjnla nasıl başedeceğimi bilmiyorum.irenbeyi arayıp sonuç bildirmeyeceğim bakalım ne zaman akıllarına geleceğim.çok acı çekiyorum şu an

Kızlarrr çok üzgünüm inanmakta zorlanıyorum ama maalesef negatif.çok ağlıyorum inanılmaz mutsuz ve Yorgun'um şu anda.bu sefer bunjnla nasıl başedeceğimi bilmiyorum.irenbeyi arayıp sonuç bildirmeyeceğim bakalım ne zaman akıllarına geleceğim.çok acı çekiyorum şu an
Medesa Allahim bize sabırlar versin inşallah kardeşim. Çok zor ben de maf durumdayım bundan sonra nasıl toparlanicam bilmiyorum :KK43:

Olamaz... ne diyeceğimi, ne söyleyeceğimiz bilmiyorum... kelimeler kifayetsiz kalıyo, inan bana gözyaşlarımı tutamadım. Kahroldum :KK43: o kadar inanıyodum ki kuzum... ne diyeceğimi bilmiyorum:110: yıkıldım!

Aklımdan bir an olsun çıkmıyosun M medesa 'mmm canım benim. Bir süre buralara uğramazsın belki, uğramazsan da olur.. kabuğuna çekil, ağla ağlayabildiğin kadar biliyorum çok zor... hepimiz seni anlıyoruz, acın yüreğime oturdu inan ki.! sonra toparlandığın an aklında ne plan varsa onu geçir hayata kuzum benim. Keşke dememek için İstanbul'daki o doktora da git. Belki çok daha iyi olacak.. inan dualarımdasın! Rabbim herşeyin hayırlısını vakti geldiğinde nasip etsin hepimize! Gözyaşlarına kıyamam senin...

Olamaz... ne diyeceğimi, ne söyleyeceğimiz bilmiyorum... kelimeler kifayetsiz kalıyo, inan bana gözyaşlarımı tutamadım. Kahroldum :KK43: o kadar inanıyodum ki kuzum... ne diyeceğimi bilmiyorum:110: yıkıldım!
Canımmmm sen ağlama nolur içinde can taşıyorsun kıyamam size.söylenecek söz Yok maalesef.bsşkalarının çocuğunu Bile kendi çocuğumuz gibi severiz eşim de bende.hele eşim benden de fena.otele gelen müşterilerin çocuklarıyla sevimli/sevimsiz hepsiyle o kadar ilgilenir ki kucağından indirmez.sadece kendim için değil onun için de çok üzgünüm.istersen ayrılalım Bile dedim.ne dediğimi bilmez haldeyim.biz mutluyuz,olursa tabi güzel olur olmazsa da biz yine birlikteyiz yine mutluyuz sen üzülme yeter diyor.ayyyy hem yazıyorum hem ağlıyorum.bu ne zor bir sınav rabbim güç kuvvet versin

Medesa Allahim bize sabırlar versin inşallah kardeşim. Çok zor ben de maf durumdayım bundan sonra nasıl toparlanicam bilmiyorum :KK43:
Canım sana da çok geçmiş olsun.ben bazen düşünüyorum ve diyorum ki Allah belki de daha çok üzülmeyeyim diye,beni sevdiği için en baştan nasip etmiyordur."Mesela Allah korusun bazen ya öyle ya arkadaşlar diyelim 4 aylıkken karnında ölmüş yada üzücü bebek ölümleri vs izliyoruz okuyoruz.bunlara dayanmak çok çok daha zor.belki de Allah ileride çok daha üzüleceğim bişeyi engellemek için nasip etmiyordur.aslında ceza değil ödüldür belki bu yaşadığımız.bizim için neyin daha doğru hayırlı olduğunu Allah bilir.isyan etmiyorum ama çok üzülüyorum.daysnacağız arkadaşım,hızla toparlanıp başka alternatifler düşüneceğiz

Aklımdan bir an olsun çıkmıyosun M medesa 'mmm canım benim. Bir süre buralara uğramazsın belki, uğramazsan da olur.. kabuğuna çekil, ağla ağlayabildiğin kadar biliyorum çok zor... hepimiz seni anlıyoruz, acın yüreğime oturdu inan ki.! sonra toparlandığın an aklında ne plan varsa onu geçir hayata kuzum benim. Keşke dememek için İstanbul'daki o doktora da git. Belki çok daha iyi olacak.. inan dualarımdasın! Rabbim herşeyin hayırlısını vakti geldiğinde nasip etsin hepimize! Gözyaşlarına kıyamam senin...
Canım bir kaç gün böyle olacak ,ağlama nöbetleri olacak elden bişey gelmiyor maalesef.ama güçlü insanım ben,ağlaya zırlaya plan yaptık Bile eşimle.içime zaten olumsuzluk doğuyordu ya onnn için İstanbul Şişli memorialda Semra kahramanı araştırmıştım hatta hatta bu hafta için uçak bileti bile bakmıştım.yarın arayacağım hemen randevu alıp eşimle gideceğiz.gitmişken de bir kaç gün tatil yapıp kafa dağıtırız belki.yeni bir merkez,Yen'i bir doktor bize de yemi bir heyecan Yen'i bir umut olacak diye düşünüyorum.şu an kötüyüm ama umarım yarın daha iyi olacağım

Canım sana da çok geçmiş olsun.ben bazen düşünüyorum ve diyorum ki Allah belki de daha çok üzülmeyeyim diye,beni sevdiği için en baştan nasip etmiyordur."Mesela Allah korusun bazen ya öyle ya arkadaşlar diyelim 4 aylıkken karnında ölmüş yada üzücü bebek ölümleri vs izliyoruz okuyoruz.bunlara dayanmak çok çok daha zor.belki de Allah ileride çok daha üzüleceğim bişeyi engellemek için nasip etmiyordur.aslında ceza değil ödüldür belki bu yaşadığımız.bizim için neyin daha doğru hayırlı olduğunu Allah bilir.isyan etmiyorum ama çok üzülüyorum.daysnacağız arkadaşım,hızla toparlanıp başka alternatifler düşüneceğiz
Canım çok üzgünüm üzgünüz bizlerin de güzel haber almaya o kadar ihtiyacı var ki burada. Ama o kadar uzun zamandır negatif okuyunca insan etkileniyor çok şükür izmirplus izmirplus yüzümüzü güldürdü. Bende merkez arayısındayım hatta kaan bey e kendisine güvendiğimi ama irenbeye güvenmediğimi söyledim. Neden dedi? Bende sürekli negatif alıyor insanlar labarotuvar iyi değil herhalde dedim şaşırdı ama pozitif olanlar yazmıyordur negatif alanlar denk gelmiştir fln dedi ama ben öyle düşünmüyorum. O kadar pozitif okumuştum ki önceki sayfalarda o yüzden burada karar kılmıştım ama şimdi tereddütlerim var. Neden bu kadar negatif var diye oturup bir değerlendirmw yapmıyorlar mı bilmiyorum

Ahh M medesa cim cok cok uzuldum yaaaa, okuyunca kala kaldim cvp yazayim derken sarjim bitti... Herseyin bir sebebi vardir tatlim ya... Ne kadar uzgun oldugunu biliyorum, bende ayni aciyi 2 denemede yasadim. Elimizden birsey gelmemesi en kotusu... Ama toparlayacaksin cnm, zaman en iyi ilac bu konuda. Bende benzer konusmayi yapmistim esimle, istersen baska biriyle evlenip baba olabilirsin, hakkin var gibisinden biseyler demistim. O ruh haliyle saglikli dusunemiyoruz biraz zamana ihtiyac var tatlim. Bu arada tatil cok iyi fikir insan kafayi dagitiyor kesinlikle :) Hatta cogu bebek tatillerde geliyo:KK48:. Ama sen kesinlikle kendine ve esine odaklan, ne icinden geliyorsa onu yap... Cok opuyorum, dikkat et kendine en onemlisi senin sagligin, o bebek illaki bir gun gelecek :)

Sen ne güçlü, ne koca yürekli bir kadınsın öyle canım benim! Sadece yaprak döküyosun, yıkılmadın ya! Silkelenir kaldığın yerden devam edersin! Yazdıklarından karakterini dağ gibi yansıtıyorsun! Çok haklısın.. insan hamile kalıyo, sevincini anlık yaşıyo, sonra daha çok strese giriyo, kendi psikolojisini bozuyo. acaba devam eder mi gebeliğim? Acaba bişey olur mu? Ya kalbi durursa vs.diye diye kafayı yicek gibi oluyo... dediğin gibi Allah en doğrusunu biliyor, ne acılar yaşıyor insanlar. Demek vakti zamanı değilmiş ki bu süreçte nasip etmemiş. Acı çekmemen için.

Sen ne güçlü, ne koca yürekli bir kadınsın öyle canım benim! Sadece yaprak döküyosun, yıkılmadın ya! Silkelenir kaldığın yerden devam edersin! Yazdıklarından karakterini dağ gibi yansıtıyorsun! Çok haklısın.. insan hamile kalıyo, sevincini anlık yaşıyo, sonra daha çok strese giriyo, kendi psikolojisini bozuyo. acaba devam eder mi gebeliğim? Acaba bişey olur mu? Ya kalbi durursa vs.diye diye kafayı yicek gibi oluyo... dediğin gibi Allah en doğrusunu biliyor, ne acılar yaşıyor insanlar. Demek vakti zamanı değilmiş ki bu süreçte nasip etmemiş. Acı çekmemen için.
Canım güçlü olmaya mecburum,yeniden bebek yapabilmek için güçlü olmalıyım.2 haftadır ihmal ettiğim ama Canımdan çok sevdiğim eşim için güçlü olmak zorundayım,burada umut arayan arkadaşlarım motivasyonunu düşürmemek için güçlü olmak zorundayım.hayatım hep güçlü durarak geçti dışarıdan öyle göründü ,içimde kopan fırtınaları kimse bilmedi.yarın gündüz de ağlayacağım kadar ağlarım sonra silkelenir kendime gelir akşam Güleryüz'le eşimi karşılarım.kendimi bırakırsam depresyona sürüklenirim,buna izin vermeyeceğim ,yarın hemen randevu için ist arayıp Yen'i bir sayfa açacağım .canımmmm sağlıkla yavrunu kucağına Alman için hep dua edeceğim.inşallah sorunsuz,tadını çıkarabildiğin,güzel güzel şeylere aş erdiğin keyifli bir hamilelik geçirirsin :anneadayı:

Ahh M medesa cim cok cok uzuldum yaaaa, okuyunca kala kaldim cvp yazayim derken sarjim bitti... Herseyin bir sebebi vardir tatlim ya... Ne kadar uzgun oldugunu biliyorum, bende ayni aciyi 2 denemede yasadim. Elimizden birsey gelmemesi en kotusu... Ama toparlayacaksin cnm, zaman en iyi ilac bu konuda. Bende benzer konusmayi yapmistim esimle, istersen baska biriyle evlenip baba olabilirsin, hakkin var gibisinden biseyler demistim. O ruh haliyle saglikli dusunemiyoruz biraz zamana ihtiyac var tatlim. Bu arada tatil cok iyi fikir insan kafayi dagitiyor kesinlikle :) Hatta cogu bebek tatillerde geliyo:KK48:. Ama sen kesinlikle kendine ve esine odaklan, ne icinden geliyorsa onu yap... Cok opuyorum, dikkat et kendine en onemlisi senin sagligin, o bebek illaki bir gun gelecek :)
Canım İnan ben de kalakaldım 0.8 negatif yazıyordu şoka girdim.insan inanmak istemiyor.yaklaşık 7 saattir durup durup ağlıyorum.tam sakinleşecek oluyorum bişey oluyor zırıldamaya başlıyorum.mesela saat sekizde iğne alarmım çaldı başladım hüngür hüngür ağlamaya .ama geçecek elden birşey gelmiyor zamanı gelmemiş demekki . Kaç yaşında anne olucam acaba?

X