Aaaahh ahhh kuzucum bendeki en hassas konuya parmak bastın
Canım ben ilk transferimde evde su içmeye başladım, oraya gidene kadar içtim, gittim içtim çok abarttım
ve o gün çok yoğundu hemen alamadılar, transferden önce az yapmak şartıyla tam 5 kez tuvalete gittim tam 5 kez.
Hemşirelere sordum sıram gelmedi mi diye, gelmedi deyince benim tuvalete gitmem lazım dedim, onlar da tamamen yaparım diye korkuyo az biraz gidin ama nolur tamamen yapmayın diye
beşinde de az az yaptım, ameliyathaneye gittiğimde bile çok güzel sıkışmışsınız diyolar
odaya gelir gelmez sürgü istedim, 1 saat sonra da kalktım wc'ye gittim. ilkinde böyle bi sıkıntı yaşadım ya, ikinci de abartmıcam nasılsa hemen almıyolar dedim, 1 küçük pet şişe su içtim, diğerlerini içmeye fırsatım olmadan gider gitmez almasınlar mı? Sonra ben sıkışık değilim dedim, bütün tedavi sürecimin en rahatsız edici anını yaşadım, hemşireler sıkıştırmamız lazım dedi, bebeklere mama verdikleri ince bir sondayla aşağıdan mesaneme serum suyu saldılar, beni idrara sıkıştırdılar. Can acıtan bir işlem değil ama çok rahatsız ediciydi. Transferimi öyle oldum. Odaya geldikten sonra da bu sefer yapay sıkışma ya ne bileyim öyle sıkışık hissetmedim hemen sürgü istemedim, bi yarım saat sonra çok sıkıştım sürgü getirdiler, transfer sonrası 1 saati doldurunca da kalktım bidaha wc'ye gittim böyle canım.