Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

HAMİLEYİM kızlar hala ağlıyorum :KK200: şükürler olsun Rabbime :dua: Canlarım hepinize tek tek yazmayayım dedim, hepinizden Allah razı olsun. İrenbeden 12:30 gibi aradılar. Eşimle kahvaltı yapıyoduk aradıklarında çok ağladık hemen çıktık annemlere geldik. Yazayım dedim
Şükürler olsun canım benim:dua: ayyyy ne kadar sevindim bilemezsin,şu an annem yanimda yemek yapıyor bana sabahtan beri ona söylüyordum bir arkadaşın sonucunu bekliyoruz diye.şimdi ona da müjdeyi verdim sarılıp ağlaştık beraber sanki kendi haberimi almış kadar sevindim:halay::halay::emir_bebek::emir_bebek: darısı başımıza inşallah ben de haftaya müjde veririm size:KK200: motivasyonum yükseldi moral oldun.sağ Salim kucağına almak nasip olsun inşallah canım benim gözünüz aydın:nazar: allah isteyen herkese nasip etsin:dua:

Hadi bakalım medessa sıra sende.şöyle çifte mutlulyk yaşayalım.sonrada çorap söküğü gibi diğer arkadaşlarıki de gelsin.
Ahhh canım inşallah ya dua edin benim için de :dua:şimdi daha da heyecanlandım,inş grubun üzerindeki kara bulutlar dağılıyordur:dua:her birimiz güzel haberler verelim artık üzülmeyelim:anneadayı::KK200:

Şükürler olsun canım benim:dua: ayyyy ne kadar sevindim bilemezsin,şu an annem yanimda yemek yapıyor bana sabahtan beri ona söylüyordum bir arkadaşın sonucunu bekliyoruz diye.şimdi ona da müjdeyi verdim sarılıp ağlaştık beraber sanki kendi haberimi almış kadar sevindim:halay::halay::emir_bebek::emir_bebek: darısı başımıza inşallah ben de haftaya müjde veririm size:KK200: motivasyonum yükseldi moral oldun.sağ Salim kucağına almak nasip olsun inşallah canım benim gözünüz aydın:nazar: allah isteyen herkese nasip etsin:dua:
Amin canım benim amin :dua: Ya Allah razı olsun kıyamam size, biz de annemlere gelmiştik, sarılıştık ağladık annemle babamla....binlerce kez şükürler olsun:KK68:sıra sende :anneadayı:eminim senden yana da yüzümüz gülecek Allah büyük:KK200: :nazar:

Sordum kana göre tekil çoğul diyemem, ultrasonda belli olur ama değeriniz çok iyi dedi canım. 334'müş.
Canım yanılmıyorsam iki günde bir kan testindeki artış oranına göre tekil mi çoğul mu olduğu anlaşılıyor:) hadi bakalım sağlıkla gelsinler de tek çift farketmez:)))

Canım yanılmıyorsam iki günde bir kan testindeki artış oranına göre tekil mi çoğul mu olduğu anlaşılıyor:) hadi bakalım sağlıkla gelsinler de tek çift farketmez:)))
Evet yavrucum 4 gün sonra istedi bidaha tahlil, çarşamba oluyo, arayıp yine söylicem, o gün yine konuşuruz dedi. Allah'ım bundan sonra senin yüzünü, sonra sırayla diğer tüm kızların yüzünü güldürsün, hep birlikte gün sayalım :anneadayı::KK200:

Ahhh canım inşallah ya dua edin benim için de :dua:şimdi daha da heyecanlandım,inş grubun üzerindeki kara bulutlar dağılıyordur:dua:her birimiz güzel haberler verelim artık üzülmeyelim:anneadayı::KK200:
Amin kuzum inşallah :dua: Allah büyüktür, sen kendinle bir herkese dua ediyosun ya, Rabbim boş çevirmez :KK200:

HAMİLEYİM kızlar hala ağlıyorum :KK200: şükürler olsun Rabbime :dua: Canlarım hepinize tek tek yazmayayım dedim, hepinizden Allah razı olsun. İrenbeden 12:30 gibi aradılar. Eşimle kahvaltı yapıyoduk aradıklarında çok ağladık hemen çıktık annemlere geldik. Yazayım dedim
Hayırlı olsun sağlıkla sıhhatle kucagına al inşallah o kadar sevindim ki canım benim akıllı sağlıklı bir bebeğin olsun darısı bizlerin başına Allah bizlerede nasip etsin inşallah

Amin kuzum inşallah :dua: Allah büyüktür, sen kendinle bir herkese dua ediyosun ya, Rabbim boş çevirmez :KK200:
Değerin çok güzel canım ben embriyo kalitelerini ve kac hücreliydi onu merak ettim.benimde dün kontrolüm vardı rahim kalınlaşmamış gecen ay 11 di kalınlık.5 gün daha ilaç kullanacağım eger kalınlaşmazsa iptal olacak tedavim

Hayırlı olsun sağlıkla sıhhatle kucagına al inşallah o kadar sevindim ki canım benim akıllı sağlıklı bir bebeğin olsun darısı bizlerin başına Allah bizlerede nasip etsin inşallah
İnşallah canım benim inşallah :dua: Allah razı olsun:KK36: hepinizin vakti geldiğinde hayırlısıyla yüzünüz güldürsün Rabbim:dua:

Değerin çok güzel canım ben embriyo kalitelerini ve kac hücreliydi onu merak ettim.benimde dün kontrolüm vardı rahim kalınlaşmamış gecen ay 11 di kalınlık.5 gün daha ilaç kullanacağım eger kalınlaşmazsa iptal olacak tedavim
Umarım kalınlaşır canım :dua: eşimin ailesi de, kendi ailem de bana hep şunu söyledi: "Bizim için önce siz varsınız, siz huzurlu olduğunuz sürece o çocuk olacak, kendinizi herhangi bişey için yıpratır üzerseniz bütün emeğiniz boşa gidecektir. Olmazsa üzülmeyin, olana kadar gücünüz, gücümüz yettiğince devam edeceksiniz" gerçekten doğru, hayırlı olmayacaksa Rabbim bişeyleri bahane olarak çıkarıyo karşımıza önce sen önemlisin, senin için ne zaman hayırlıysa Rabbim o zaman esirgemeyecektir:KK200:
Ben embriyo kalitemi ve kaç hücreli olduğunu bilmiyorum canım. İlk defa mayısta başladım tedaviye, opuyu ekimde oldum, embriyolog arayıp toplanan 9 yumurtanın 9'u da döllendi dedi. Yani o kadar, bilmediğimden ben de sormamıştım. Ama merak ettim, bir sonraki gidişimde unutmazsam soracağım :KK36:

X