Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

HAMİLEYİM kızlar hala ağlıyorum :KK200: şükürler olsun Rabbime :dua: Canlarım hepinize tek tek yazmayayım dedim, hepinizden Allah razı olsun. İrenbeden 12:30 gibi aradılar. Eşimle kahvaltı yapıyoduk aradıklarında çok ağladık hemen çıktık annemlere geldik. Yazayım dedim

Ayy cok sevindim cnm yaaa, allah saglikla kucagina almayi nasip etsin tatlim. Darisi basimiza ins. Kutlayin tabi hakkiniz:halay::21: cok cok umut oldun bizede. Listeyi eve donunce guncelleyim.

O kadar çok sevindim ki . Demek ki kader birliği böyle br şeymiş. Bunu da buradan öğrenmiş oldum. Allahın izniyle sağ salim kucağına al inşallah canım benim.
Sağolasın, Allah razı olsun :dua:Aynen canım benim kader birliği, yüzünü görmediğimiz ama çektiklerini kendimizden bildiğimiz insanlara ettiğimiz dualar, mutluluklarına sevindiğimiz, acılarına üzüldüğümüz insanlar... adına ne dersen de... biz böyle iyi kadınlarız, Allah hep iyileri, sevdiklerini sınarmış ya, bizler de şükredip, Allah'a ve kendimize inancımızı yitirmediğimiz sürece yüzümüz gülecek eminim...

HAMİLEYİM kızlar hala ağlıyorum :KK200: şükürler olsun Rabbime :dua: Canlarım hepinize tek tek yazmayayım dedim, hepinizden Allah razı olsun. İrenbeden 12:30 gibi aradılar. Eşimle kahvaltı yapıyoduk aradıklarında çok ağladık hemen çıktık annemlere geldik. Yazayım dedim
Ayyyy çoook sevindim.süppppperr

Manisali arkadaslar manisada grandmedical warmis ozel orasi nasil acaba tup bebekte?bileninjz var mi????özgür atli diye bir doktor warmi orada???

Ayy cok sevindim cnm yaaa, allah saglikla kucagina almayi nasip etsin tatlim. Darisi basimiza ins. Kutlayin tabi hakkiniz:halay::21: cok cok umut oldun bizede. Listeyi eve donunce guncelleyim.
Canıııımmm benim Allah razı olsun :KK200::KK200::KK200: Rabbim en hayırlı zamanda hepinize tek tek nasip etsin, sorunsuz hamilelik yaşayıp kucağımıza alalım inşallah. Hepinizi çok seviyorum :KK200:

Manisali arkadaslar manisada grandmedical warmis ozel orasi nasil acaba tup bebekte?bileninjz var mi????özgür atli diye bir doktor warmi orada???
Arkadaşım evet var.celal bahardan tayfun hoca oraya geçti.benim de ordan doktorumdu.ben memnundum ama ilki tuttu sonraki tutmadı.iki denemeden sonra başka birini başka bir yeti deneyelim dedik.parasal olarak kaan beyle arada fark yoktu.sadece kaan beyde vitaminler ve birkaç ilaç fazla.

Az önce çıktım irenbeden kan vermeye giren bi bayan grdum belki de sendin izmirplus izmirplus
Ben de ümit hanim la görüştüm. Nasıl pozitif bi hanim anlatamam. Benden bayagi br test istedi acelemiz yokyavaş yavaş ilerleyecegız dedi.testleri devlette yaptırıp yeni yıldan sonra goturucem insallah
Canım hardal sarısı kazak ve siyah kot pantolonlu uzun iri birini gördüysen o kişi bendim. Rabbim benim gibi hepinizi güldürsün, mutluluktan ağlayın sadece...

Arkadaşım evet var.celal bahardan tayfun hoca oraya geçti.benim de ordan doktorumdu.ben memnundum ama ilki tuttu sonraki tutmadı.iki denemeden sonra başka birini başka bir yeti deneyelim dedik.parasal olarak kaan beyle arada fark yoktu.sadece kaan beyde vitaminler ve birkaç ilaç fazla.

Peki tayfun bey hic vitamin vermedimi ozaman sana???aaaaa cok sasirdim suan tayfun bey grandmedicaldemi???celal bayar hafsa sultanda degilmi yani suanda???senin manisadaki grandmedicaldeki tup bebek kaca mal olmustu cnm?

Peki tayfun bey hic vitamin vermedimi ozaman sana???aaaaa cok sasirdim suan tayfun bey grandmedicaldemi???celal bayar hafsa sultanda degilmi yani suanda???senin manisadaki grandmedicaldeki tup bebek kaca mal olmustu cnm?
Yok ben yanlış ifade ettim.celal bayarda doktorumdu.orda 120 muayene 5000 opu ve transfer ikinci transfer 3000 tl idi.ama şimdi grand da ne kadar bilmiyorum.hiç vitamin kullandırma bana.sadece folik asit.

Yok ben yanlış ifade ettim.celal bayarda doktorumdu.orda 120 muayene 5000 opu ve transfer ikinci transfer 3000 tl idi.ama şimdi grand da ne kadar bilmiyorum.hiç vitamin kullandırma bana.sadece folik asit.

Sadece folik asit vermesi ilginc dogrusu.kaan bey okadar vitamin werirken yaniiii.peki ozgur atliyi biliyomusun cnm manisada?facede ozgur atli bebek kulubu yaz cikar

Canim ben de manisadanim ama grandmedical i hiç ama hiç dusunmedim bana güven vermiyor. Horozkoy devlet hastanesi gibi bi şey oldu grand artık. Çok bir basarisini da duymadım. Cbu deki dr arkadaşım bile önermiyor bana. Bence hiç manisada Oyalanma. Özgür atli ya gelince çoook iyi bir dr olduğunu biliyorum ama tup bebek yapmıyor sadece yonlendiriyor. Kismetse ben hamile olduğumda takip için ona gitmeyi dusunuyorum.

Kendimden biliyorum,negatifi gördüğüm an dünya başıma yıkıldı.insanın aklına bike gelmiyor,eli telefona gitmiyor çöküp kalıyorsun maalesef.ama belki de arkadaşımız eşiyle mutluluktan napacağını bilememiştir aklı başından gitmiştir de bizi ondan unutmuştur inşallah.böyle güzel bir haber beni de çok motive edecek:KK200:şu an dıştan çıktım oturdum saçımı kurutmadan:dua: önce telefonu aldım elime haber var mı diye,hala dualarım seninle izmirplus izmirplus :dua:
Canım ya çok sevindim.hayırlı olsun.Allahım kucağına almayı nasip etsin çok sevindim inan ya şuan şehirdışındayım ama aklım hep sendeydi.süper :halay::halay:

Canım hardal sarısı kazak ve siyah kot pantolonlu uzun iri birini gördüysen o kişi bendim. Rabbim benim gibi hepinizi güldürsün, mutluluktan ağlayın sadece...
Yok o zaman sen değildin. Bir de asagida üzerinde kaban olan elinde sürekli telefona bakan çay içen biri vardı acaba dedim forumdan birimi:)

Canim ben de manisadanim ama grandmedical i hiç ama hiç dusunmedim bana güven vermiyor. Horozkoy devlet hastanesi gibi bi şey oldu grand artık. Çok bir basarisini da duymadım. Cbu deki dr arkadaşım bile önermiyor bana. Bence hiç manisada Oyalanma. Özgür atli ya gelince çoook iyi bir dr olduğunu biliyorum ama tup bebek yapmıyor sadece yonlendiriyor. Kismetse ben hamile olduğumda takip için ona gitmeyi dusunuyorum.

Eminmisin cnm ozgur atlinin tup ypmadigina???facede ozgur atli bebek kulubu war bak istersen

X