Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Az önce çıktım irenbeden kan vermeye giren bi bayan grdum belki de sendin izmirplus izmirplus
Ben de ümit hanim la görüştüm. Nasıl pozitif bi hanim anlatamam. Benden bayagi br test istedi acelemiz yokyavaş yavaş ilerleyecegız dedi.testleri devlette yaptırıp yeni yıldan sonra goturucem insallah
Senin de hakkında hayırlısı olsun arkadaşım inşallah

Az önce çıktım irenbeden kan vermeye giren bi bayan grdum belki de sendin izmirplus izmirplus
Ben de ümit hanim la görüştüm. Nasıl pozitif bi hanim anlatamam. Benden bayagi br test istedi acelemiz yokyavaş yavaş ilerleyecegız dedi.testleri devlette yaptırıp yeni yıldan sonra goturucem insallah

Hayirli olsun tedavin ins.cnm. benim transferde yanimdaki bayanin doktoruydu, transfer sonrasi gelip aciklamalar yapti moral motivasyon verdi cok tatli bir dr gercekten:)

Insallah oyledir cnm ama @medasa nin dedigi gibi beni de korkutuyor
Kendimden biliyorum,negatifi gördüğüm an dünya başıma yıkıldı.insanın aklına bike gelmiyor,eli telefona gitmiyor çöküp kalıyorsun maalesef.ama belki de arkadaşımız eşiyle mutluluktan napacağını bilememiştir aklı başından gitmiştir de bizi ondan unutmuştur inşallah.böyle güzel bir haber beni de çok motive edecek:KK200:şu an dıştan çıktım oturdum saçımı kurutmadan:dua: önce telefonu aldım elime haber var mı diye,hala dualarım seninle izmirplus izmirplus :dua:

Ayyy ne güzel doktormuş o,klan bey hiç öyle bizim yanımıza gelmiyor :skandal:
Ümit hanımı bana endokrin dr um önermisti zaten. Sira beklerken başka bir hastasinin sırtını sivazlarken gördüm sonrasında da çok pozitif ve temkinli olduğunu düşünüyorum. İnşallah güzel br tedavi süreci olur. Öğretmeniz biz karı koca acelesi yok. Bu yıl iÇinde vitaminler vs vs yumurta top halledip yaza transfer olursa tadindan yenmez

Ümit hanımı bana endokrin dr um önermisti zaten. Sira beklerken başka bir hastasinin sırtını sivazlarken gördüm sonrasında da çok pozitif ve temkinli olduğunu düşünüyorum. İnşallah güzel br tedavi süreci olur. Öğretmeniz biz karı koca acelesi yok. Bu yıl iÇinde vitaminler vs vs yumurta top halledip yaza transfer olursa tadindan yenmez
Hayırlısı olsun hakkınızda inş ilk denemende tutar arkadaşım:dua:

Ayyy ne güzel doktormuş o,klan bey hiç öyle bizim yanımıza gelmiyor :skandal:

2nci transferden sonra gelmisti cnm Kaan beyde ama o gun biz 3 kesin belki de 4 kisi vardik transfer olan. Kalabalik oldugumuzdan da olabilir. Bi de asagida bekleyen epey hastasi oluyo ondan mi gelmiyo ki bilemdim. Neyse onemli olan sonuc. Bana da ilk transferde epey gec soyledi kaan bey sonucu, doguma gitmis cinarliya. Hemsireler de biz bilmiyoruz kaan beye gidiyo sonuc deyip bekletmislerdi.

2nci transferden sonra gelmisti cnm Kaan beyde ama o gun biz 3 kesin belki de 4 kisi vardik transfer olan. Kalabalik oldugumuzdan da olabilir. Bi de asagida bekleyen epey hastasi oluyo ondan mi gelmiyo ki bilemdim. Neyse onemli olan sonuc. Bana da ilk transferde epey gec soyledi kaan bey sonucu, doguma gitmis cinarliya. Hemsireler de biz bilmiyoruz kaan beye gidiyo sonuc deyip bekletmislerdi.
Ben ilk sonucumu da irenbede öğrenmedim.bu sonucumu da irenbede öğrenmeyeceğim.sanırım sonucu ilk önce kendim göreyim istiyorum:KK19:

HAMİLEYİM kızlar hala ağlıyorum :KK200: şükürler olsun Rabbime :dua: Canlarım hepinize tek tek yazmayayım dedim, hepinizden Allah razı olsun. İrenbeden 12:30 gibi aradılar. Eşimle kahvaltı yapıyoduk aradıklarında çok ağladık hemen çıktık annemlere geldik. Yazayım dedim
Hayırlı olsun cnm allah sag salim kucağına almayı nasip etsin cok sevindim darısı bize inşallah listemizin ilk hamilesi bizede umut oldun cnm

HAMİLEYİM kızlar hala ağlıyorum :KK200: şükürler olsun Rabbime :dua: Canlarım hepinize tek tek yazmayayım dedim, hepinizden Allah razı olsun. İrenbeden 12:30 gibi aradılar. Eşimle kahvaltı yapıyoduk aradıklarında çok ağladık hemen çıktık annemlere geldik. Yazayım dedim
O kadar çok sevindim ki . Demek ki kader birliği böyle br şeymiş. Bunu da buradan öğrenmiş oldum. Allahın izniyle sağ salim kucağına al inşallah canım benim.

Cnim cok sevindim hayirli ugurlu olsun..ilk denemen miydi tup?

Hayırlı olsun cnm allah sag salim kucağına almayı nasip etsin cok sevindim darısı bize inşallah listemizin ilk hamilesi bizede umut oldun cnm
İnşallah canım benim Rabbim daim ettirsin, sorunsuz sıkıntısız kavuşayım, kavuşalım. Hepimizin tek tek, sırayla inanıyorum olacak zamanı geldiğinde:KK200::anneadayı:

X