Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Umarım kalınlaşır canım :dua: eşimin ailesi de, kendi ailem de bana hep şunu söyledi: "Bizim için önce siz varsınız, siz huzurlu olduğunuz sürece o çocuk olacak, kendinizi herhangi bişey için yıpratır üzerseniz bütün emeğiniz boşa gidecektir. Olmazsa üzülmeyin, olana kadar gücünüz, gücümüz yettiğince devam edeceksiniz" gerçekten doğru, hayırlı olmayacaksa Rabbim bişeyleri bahane olarak çıkarıyo karşımıza önce sen önemlisin, senin için ne zaman hayırlıysa Rabbim o zaman esirgemeyecektir:KK200:
Ben embriyo kalitemi ve kaç hücreli olduğunu bilmiyorum canım. İlk defa mayısta başladım tedaviye, opuyu ekimde oldum, embriyolog arayıp toplanan 9 yumurtanın 9'u da döllendi dedi. Yani o kadar, bilmediğimden ben de sormamıştım. Ama merak ettim, bir sonraki gidişimde unutmazsam soracağım :KK36:
Haklısın cnm eşimde hep söylüyor önemli olan biziz ve bir gün olacak buna inanıyoruz, inancımız olmasa bu süreç nasıl atlatılır.Bizim bu ay son şansımız eşim 10 gün sonra yurtdışına gidecek bidahaki denememiz en erken 6ay sonra inşallah rahim kalınlaşırsa gitmeden denemek istiyorum inşallah allah nasip eder.Senin adına cok sevindim inşallah sağlıklı rahat bir hamilelik dönemi geçirirsin canım artık önemli olan bu :nazar:

Evet yavrucum 4 gün sonra istedi bidaha tahlil, çarşamba oluyo, arayıp yine söylicem, o gün yine konuşuruz dedi. Allah'ım bundan sonra senin yüzünü, sonra sırayla diğer tüm kızların yüzünü güldürsün, hep birlikte gün sayalım :anneadayı::KK200:
Amin canım inşallah :dua: sen ayağını sürüdün biz de peşinden geliriz inş:eğlence:

Evet yavrucum 4 gün sonra istedi bidaha tahlil, çarşamba oluyo, arayıp yine söylicem, o gün yine konuşuruz dedi. Allah'ım bundan sonra senin yüzünü, sonra sırayla diğer tüm kızların yüzünü güldürsün, hep birlikte gün sayalım :anneadayı::KK200:
Hayırlı uğurlu olsun canım ne güzel haberler verdin değerin çok güzel çoğul gebelik gibi sağlıkla kucağına almak nasip olsun..

izmirplus izmirplus waavv kapi gibi degerin cikmis tatlim, hadi carsamba da devami gelsin ins. Ay ikiz olsa ne guzel olur, benim olsa havalara ucardim herhalde :) M medesa cim gozler sende tatlim, cuma gunune az kaldi biraz daha sabir cnm:dua::dua::dua:
Bugunku guzel haberle guncellenen listemiz:

Üye AdıYaşProblemKaçıncı denemeHangi aşamaTransfer tarihiTest tarihiSonuç
izmirplus izmirplus 29hipo hipo2.Bütün işlemler bitti13 Aralık23 AralıkHAMILE:anneadayı::KK200:
moonlovers moonlovers 29Sebepsiz Inf.3.Rahim kalınlaştırma???
H husem 30?2.Rahim kalınlaştırma???
alinnaa alinnaa 36çikolata kisti3.menapoz???
S sametuche 29çikolata kisti1.histereskopi???
amayaa amayaa 36rezerv azlığı5.2 opu işlemi bitti???
melindam3535 melindam3535 33rezerv azlığı+morfoloji8.ERA testi yapilacak???
melisyasemen melisyasemen 34çikolata kisti+rezerv azlığı?tedaviye hazırlık???

[/tr]
[td] M medesa [/td]
[td]37[/td]
[td]sağ tüp yok+sol tüp tıkalı[/td]
[td]2.[/td]
[td]Bütün işlemler bitti[/td]
[td]20 Aralık[/td]
[td]30 Aralık[/td]
[td]?[/td]
[/tr]
[/QUOTE]

moonlovers moonlovers taze sikilmis nar suyu iciyomusun cnm? Insallah rahim kalinlasir :dua: :dua: :dua: H husem senin nasil gidiyor cnm? Transferin belli oldu mu?
Gecen transferde içmiştim 11 oldu acaba cok kalınlaştı ondan mı tutmadı acaba dedim bu sefer içmedim cok ince kaldı, hemşirenin dediğine göre bazn ne içers nin için rahim tepki veriyor dedi bant ve fitil ilave etti ve kaan bey nar suyu iç dedi bende dün başladım canım içmeye umarım kalınlaşır canım son şansım bu yoksa 6 ay sonraya kalacak dua edin benim için :dua:

Ayyyy kızlar ben size söylemeyi unuttum izmirplus izmirplus sana laf ederken ben de aslında testimi daha geç yapmaya karar vermiştim :olamaz: şöyleki benim test günüm 30 aralık cumaya geliyor ve 31 aralık yılbaşı.belki bileniniz vardır alaçatıda otel işletiyorum ve yılbaşı için de çok şükür müşterilerim var.Allah korusun ama üzücü bir sonuç olursa müşterilere karşı ağlamaktan yüzü gözü şişmiş ve yüzü asık biri olmak istemiyorum,zoraki gülümsemek hiç istemiyorum.geçen sefer testim negatif çıktı ve akşam kuzenimin nişanına gidip zoraki gülüp sohbetler etmek zorunda kaldım çok zordu.öte taraftan geçen testim bayrAmdan bir gün önce arefe günüydü ,çifte bayram yaşıcaz derken dünya başıma yıkıldı.şimdi de olumsuz bir şey olursa tam yeniyıla girerken mutsuz olup ağlamak istemiyorum.kanımı cuma günü vericem ama sonuca bakmamaya çalışıcam.cumartesi yılbaşını geçirip pazar günü oteli kapatıp eve geliriz.üxülsem de sevinsem de evimize gelince rahat rahat öğrenelim istiyorum.inşallah mutluluk gözyaşları dökmeyi nasip etsin rabbim:KK73::KK75::KK71:

Gecen transferde içmiştim 11 oldu acaba cok kalınlaştı ondan mı tutmadı acaba dedim bu sefer içmedim cok ince kaldı, hemşirenin dediğine göre bazn ne içers nin için rahim tepki veriyor dedi bant ve fitil ilave etti ve kaan bey nar suyu iç dedi bende dün başladım canım içmeye umarım kalınlaşır canım son şansım bu yoksa 6 ay sonraya kalacak dua edin benim için :dua:

Insallah kalinlasir cnm bak gecen ise yaramis simdi de faydasi olur merak etme. Dua ediyorum tabi cnm, etmem mi insallah iptal olmayacak trasferin, burdan geriye sayalim hep beraber :dua::KK200:

Ayyyy kızlar ben size söylemeyi unuttum izmirplus izmirplus sana laf ederken ben de aslında testimi daha geç yapmaya karar vermiştim :olamaz: şöyleki benim test günüm 30 aralık cumaya geliyor ve 31 aralık yılbaşı.belki bileniniz vardır alaçatıda otel işletiyorum ve yılbaşı için de çok şükür müşterilerim var.Allah korusun ama üzücü bir sonuç olursa müşterilere karşı ağlamaktan yüzü gözü şişmiş ve yüzü asık biri olmak istemiyorum,zoraki gülümsemek hiç istemiyorum.geçen sefer testim negatif çıktı ve akşam kuzenimin nişanına gidip zoraki gülüp sohbetler etmek zorunda kaldım çok zordu.öte taraftan geçen testim bayrAmdan bir gün önce arefe günüydü ,çifte bayram yaşıcaz derken dünya başıma yıkıldı.şimdi de olumsuz bir şey olursa tam yeniyıla girerken mutsuz olup ağlamak istemiyorum.kanımı cuma günü vericem ama sonuca bakmamaya çalışıcam.cumartesi yılbaşını geçirip pazar günü oteli kapatıp eve geliriz.üxülsem de sevinsem de evimize gelince rahat rahat öğrenelim istiyorum.inşallah mutluluk gözyaşları dökmeyi nasip etsin rabbim:KK73::KK75::KK71:

Ay demeee, gelenek olacak valla :) Ama izmirplusta ise yaradi bu karar sanada yarar ins. cnm :dua: Sende de ise yararsa bende oyle yapayim :) Ben olsam dayanamayip bakardim gibime geliyo ama sen yapma bence. Hadi bakalim takipteyiz :KK39:

Hayırlı uğurlu olsun canım ne güzel haberler verdin değerin çok güzel çoğul gebelik gibi sağlıkla kucağına almak nasip olsun..
Sağolasın canım benim çok teşekkür ederim :dua: inşallah tekil çoğul hepsine razıyım, ikizlerse de kabulum çok mutlu olurum:anneadayı::KK200:

izmirplus izmirplus waavv kapi gibi degerin cikmis tatlim, hadi carsamba da devami gelsin ins. Ay ikiz olsa ne guzel olur, benim olsa havalara ucardim herhalde :) M medesa cim gozler sende tatlim, cuma gunune az kaldi biraz daha sabir cnm:dua::dua::dua:
Bugunku guzel haberle guncellenen listemiz:

Üye AdıYaşProblemKaçıncı denemeHangi aşamaTransfer tarihiTest tarihiSonuç
izmirplus izmirplus 29hipo hipo2.Bütün işlemler bitti13 Aralık23 AralıkHAMILE:anneadayı::KK200:
moonlovers moonlovers 29Sebepsiz Inf.3.Rahim kalınlaştırma???
H husem 30?2.Rahim kalınlaştırma???
alinnaa alinnaa 36çikolata kisti3.menapoz???
S sametuche 29çikolata kisti1.histereskopi???
amayaa amayaa 36rezerv azlığı5.2 opu işlemi bitti???
melindam3535 melindam3535 33rezerv azlığı+morfoloji8.ERA testi yapilacak???
melisyasemen melisyasemen 34çikolata kisti+rezerv azlığı?tedaviye hazırlık???

[/tr]
[td] M medesa [/td]
[td]37[/td]
[td]sağ tüp yok+sol tüp tıkalı[/td]
[td]2.[/td]
[td]Bütün işlemler bitti[/td]
[td]20 Aralık[/td]
[td]30 Aralık[/td]
[td]?[/td]
[/tr]
[/QUOTE]
Ben de havalara uçarım canım gönlümden geçen hep ikiz ama inan farketmez, hayırlısıyla kavuşayım da tekil de olsa asla kahrolmam...

Hahahaha aşk olsun ne lafı... bence yap kuzum, onun sabrı, heyecanı da çok güzel. Düşüncende de haklısın daha mantıklı olur. Hatta bu grubun totemi böyle oluyomuş:KK71: :cool:

Benim rahim kalınlığım iyi ama yine de transferden sonra nar suyu içmeye başladım hatta şu an elimdeydi:KK50: tutunmaya yardımcı diye okumuştum.rahim kalınlığı normal olan insanlarda sakıncası olan bir durum yok dimi :hasta:

Hahahaha aşk olsun ne lafı... bence yap kuzum, onun sabrı, heyecanı da çok güzel. Düşüncende de haklısın daha mantıklı olur. Hatta bu grubun totemi böyle oluyomuş:KK71: :cool:
Evet aslında totem olabilir bu:KK54: kuzum eşime de söyledim güzel haberini o da çok sevindi:spor: hepimize can oldun,rabbim de sana Canlarını sağlıkla kucaklamayı nasip etsin:KK4::KK60:

Ay demeee, gelenek olacak valla :) Ama izmirplusta ise yaradi bu karar sanada yarar ins. cnm :dua: Sende de ise yararsa bende oyle yapayim :) Ben olsam dayanamayip bakardim gibime geliyo ama sen yapma bence. Hadi bakalim takipteyiz :KK39:[/QUOTV. Valla cnm dayanmak zor ama böyledi saha doğru olacak çünkü Allah korusun üzücü bir şey olursa hem işime hem özelime çok olumsuz yansıyacak.rahat rahat ağlamamayacağım bile.gerçi umarım üzücü bir şey yaşamam da mutluluğumu da evimde yaşarım:KK200:

Evet aslında totem olabilir bu:KK54: kuzum eşime de söyledim güzel haberini o da çok sevindi:spor: hepimize can oldun,rabbim de sana Canlarını sağlıkla kucaklamayı nasip etsin:KK4::KK60:
Sağolasın canım çok teşekkür ederim. Amin inşallah bitanem, birlikte kucaklayalım evlatlarımızı 1'er hafta arayla :anneadayı::anne:

Çok sevindim Can'ım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrunu (yavrularını ) dualarımız kabul oldu hep birlikte umarım tüm dileyenlerin gerçekleşir duaları dualarımız :)

HAMİLEYİM kızlar hala ağlıyorum :KK200: şükürler olsun Rabbime :dua: Canlarım hepinize tek tek yazmayayım dedim, hepinizden Allah razı olsun. İrenbeden 12:30 gibi aradılar. Eşimle kahvaltı yapıyoduk aradıklarında çok ağladık hemen çıktık annemlere geldik. Yazayım dedim
:KK9::KK9::KK9:canım gozunaydin çok güzel bir haber maşallah değerinde çok güzel çıkmış Rabbim kucağına almayi nasip etsin :KK68::emir_bebek:

X